Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΕΝΑΝ "ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΒΡΑΙΟ", ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!!!!!

ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ
Από το Συμβούλιο των συντηρητικών πολιτών :
Βλέπουμε την αδυσώπητη επίθεση εναντίον της Χριστιανικής Εκκλησίας, που εκδηλώνεται από το Χόλιγουντ και τα εθνικά μέσα ενημέρωσης (των ΗΠΑ). Αναρωτηθήκατε ποτέ, γιατί τα εγκλήματα που διαπράττονται από καθολικούς κληρικούς συμπεριλαμβάνονται κατά κόρον στις εθνικές ειδήσεις, αλλά ποτέ δεν αναφέρονται, όταν διαπράττονται αντίστοιχα εγκλήματα, από μέλη ορισμένων άλλων θρησκευτικών ομάδων????? Αν (π.χ.) συλληφθεί ένας άνδρας κληρικός που να ανήκει επίσημα στο Βατικανό, αυτό θα ήταν μια μεγάλη διεθνής είδηση. Ωστόσο, δεδομένου ότι ένας σημαντικός αριθμός εγκληματιών, ανήκει στη μεγαλύτερη εβραϊκή οργάνωση του κόσμου, η ιστορία τους είναι εντελώς απούσα από τις "ειδήσεις" των εβραϊκών εκδόσεων (ΜΜΕ).

Γιατί το Hollywood και γενικά τα ΜΜΕ των ΗΠΑ επιτίθενται στους Καθολικούς αδυσώπητα, αλλά προστατεύουν ενεργά την εικόνα των Εβραίων;
  >>>>> Πέραν του ότι είναι ένας από τους πέντε περιφερειακούς πρόεδρους των μεγαλύτερων εβραϊκών οργανώσεων του κόσμου, ο Alexander Mashkevitch είναι επίσης ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Είναι κύριος και ιδιοκτήτης ορυχείων σε όλη την Αφρική, καθώς και της Ρωσίας και του Κοσσυφοπεδίου. Οι εταιρίες του "ENRC", πραγματοποίησαν κέρδη 1,5 δισ. δολάρια το προηγούμενο έτος και αποτιμόνται σε περίπου 7 δισεκατομμύρια δολάρια, από το London Stock Exchange.
ΕΠΙΣΗΣ:
Ο προηγούμενος επικεφαλής της "WJC", ο δισεκατομμυριούχος Edgar Bronfman, παραιτήθηκε το 2007 αφού είχε θυσαυρίσει απότομα, όταν κατηγορήθηκε για κλοπή μεγάλων χρηματικών ποσών από τον οργανισμό. Ο Bronfman έγινε δισεκατομμυριούχος από τις πωλήσεις αλκοολούχων ποτών και από τα ΜΜΕ, χτίζοντας την αυτοκρατορία του  στους Αμερικανούς, που τους πουλούσε "γκαγκστερικά" άχρηστη αλλά βίαιη μουσική ραπ και το χιπ χοπ, με ειδική στόχευση στην εφηβική ηλικία.

Από τους JTA.
"Ένας Εβραίος δισεκατομμυριούχος, που διευθύνει ένα από τα υποκαταστήματα του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, ήταν μεταξύ των 14 επιχειρηματιών που συνελήφθησαν μαζί με ανήλικες πόρνες, σε ένα γιοτ στη Τουρκία.
Ο Alexander Mashkevitch, γεννημένος το 1954, επικεφαλής του Ευρω-Ασιατικού Εβραϊκού Κογκρέσου, είναι ταυτόχρονα ένας πολίτης του Καζακστάν και του Ισραήλ.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου 2010, μετά από μια άκρως μυστική επιχείρηση για να τουρκικές αρχές, οι οποίες είχαν πληροφορίες, ότι το πολυτελές πλοίο το χρησιμοποιούσαν για παράνομους σκοπούς, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Η τουρκική κυβέρνηση, η οποία είχε εκμισθώσει το σκάφος, το έχει πάρει πίσω.
Το σκάφος κάποτε ανήκε στον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας.

Οι Τουρκικές αρχές λένε, ότι έχουν τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Mashkevitch είχε καταβεβλημένο μίσθωμα για την ενοικίαση του σκάφους, για πέντε ημέρες και ότι οι πόρνες ήσαν συνεχώς επάνω στο πλοίο, ανέφερε το "Ynet". Το πλοίο σύμφωνα με πληροφορίες, εκμισθωνόταν τακτικά, ως μέρος ενός συστήματος συναλλαγών σεξ, με το οποίο οι επιβάτες θα κατέβαλλαν αρκετές χιλιάδες δολάρια για μια βραδιά στο πλοίο.
Σύμφωνα με ορισμένους σχολιαστές, πληροφορίες αναφέρουν, ότι το σκάνδαλο δπήλωσης του ονόματος του Ατατούρκ, αποτελεί αξιόποινο αδίκημα.

ΠΗΓΗ: http://cofcc.org/2010/10/billionaire-world-jewish-congress-president-arrested-for-teenage-sex-trade/
ΠΗΓΗ: http://incogman.net/10/2010/jew-big-shot-busted-for-pimping-underaged-girls/mashkevitch_and__elie_wiesel/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου