Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΛΗΜΑ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΨΩΝΙΟ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ.....

Με σωματική αναπηρία 80%+, σέβομαι ιδιαίτερα τα άτομα με νοητική υστέρηση.

Έτσι, δεν πρόκειται να αναφερθώ, ούτε στη ...θεατρική υποβαθμολόγηση της Τιτίκας, ούτε στην αθλιότητα χρησιμοποίησης και του ονόματος "ΠΑΠΑΖΗΣΗ" που ο δύστυχος εγκαταλείφθηκε βαριά άρρωστος, ούτε στα ....Ακαδημαϊκά (ας βγουν οι Ακαδημαϊκοί αν ...τολμούν), ούτε στις ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ δραστηριότητες ενός απόλυτου τούβλου. Όμως η αποστολή του θέματος από το "blog της Πανδώρας" με ....συντάραξε, το αναρτώ και πάω να ξεράσω προς τιμή της ακαδημαϊκότητας της ....Τιτίκας:

Ακαδημαικός.....Τιτίκα

Η είδηση των ημερών δεν είναι η μάχη του Καλλικράτη. Ούτε ο κίνδυνος εθνικών εκλογών που επισείει ο Παπανδρέου. Η είδηση ξεπετιέται από τα σεμνά και ταπεινά ψηφοδέλτια των Βορείων Προαστίων...
Στα προεκλογικά φυλλάδια ενός συνδυασμού, εκτός από την ξανθή κόμη της υποψηφίας Τιτίκας, αστράφτουν και οι τίτλοι, βροντάνε οι ιδιότητες. Η Τιτίκα παύλα Παναγιώτα παύλα Στασινοπούλου παύλα Παπαζήση, εκτός από παύλες είναι και Ακαδημαικός.
Και καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ινδιανάπολης. Και βέβαια ηθοποιός για όσους το αμφισβητούν. Ιδού λοιπόν πού κρύβεται η διανόηση που τόσο αναζητούμε. Στην προεκλογική κάρτα platinum της Τιτίκας Στασινοπούλου. Επιτέλους να αντικαταστήσουμε την εικόνα του φαλακρού Ακαδημαικού Ζολώτα, με μια σύγχρονη και λαμπερή κουπ. Και για να είμαστε αποτελεσματικοί, προτείνω στην κυρία Διαμαντοπούλου να αξιοποιήσει αυτή την άγνωστη ομάδα των διανοούμενων. 
Ακαδημαικός: Τιτίκα, 
Πρύτανης: Ρόμπερτ Ουίλιαμς, 
Επίκουρος καθηγητής:Γιώργος Κοινούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου