Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η "NETCARE", Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

H μεγαλύτερη επιχείρηση υγειονομικής περίθαλψης στη Νότια Αφρική, η Netcare, έχει κατηγορηθεί για συνεργασία με έναν Ισραηλινό, ο οποίος συνδέεται με το συνδικάτο εμπορίας ανθρώπινων οργάνων του υποκόσμου.
Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής, δήλωσε, ότι ο επικεφαλής της εταιρείας Netcare και ένας από τους διευθυντές του Νοσοκομείου του Αγίου Αυγουστίνου στο Ντέρμπαν, ο Richard Friedland, είχαν επίγνωση του παράνομου εμπορίου νεφρών στο νοσοκομείο, αλλά διευκρίνισε ότι «επιτρέπονται, ωστόσο, αυτές οι πράξεις» να συμβαίνουν, όπως δημοσιεύθυκε στη Νότια Αφρικανική ημερήσια εφημερίδα The Times την Τετάρτη.


Η αστυνομία είπε, ότι οι πλούσιοι Ισραηλινοί κατέβαλαν μεγάλα ποσά στους αντιπροσώπους πώλησης ανθρώπινων οργάνων, τη περίοδο μεταξύ 2001 και 2003, όταν δεν υπήρχε καμιά συμφωνία, σύμφωνα με το γερμανικό Πρακτορείο (DPA).
"Ισραηλινοί πολίτες που χρειάζονται μεταμόσχευση νεφρού, έπρεπε να πηγαίνουν στη Νότια Αφρική για μεταμοσχεύσεις, στο Νοσοκομείο του Αγίου Αυγουστίνου", γράφτηκε στο κατηγορητήριο.


"Καταβλήθηκαν χρήματα στους προμηθευτές νεφρών για τις πράξεις αυτές. [Οι νεφροί] αρχικά προέρχονταν από ισραηλινούς πολίτες, αλλά αργότερα, εισάγονταν από πολίτες της Ρουμανίας και της Βραζιλίας, και αυτές οι εισαγωγές νεφρών γίνονταν, γιατί διατίθενταν σε πολύ χαμηλότερο κόστος από ό, τι αυτά των Ισραηλινών προμηθευτών", πρόσθεσε.

 Ένας ισραηλινός μεσάζων, που ονομάζεται Ilan Perry, διαπιστώθηκε ότι έπαιρνε  μεταξύ  97.676 US δολαρίων και 118.607 US δολαρίων για να μεριμνήσει για τις εργασίες διεκπεραίωσης της αγοραπωλησίας. (Ο εβραίος γκάγκστερ Illan Perry  είναι γνωστός ειδικός νεφρολόγος!!!!!).
Αυτό είναι το κόστος, ενώ σε εκείνους που έδωσαν τα νεφρά τους καταβλήθηκαν ποσά, που κόστιζαν περίπου, μόνο από 6.000 έως και 20.000 δολάρια.

Πέντε εξέχοντες γιατροί της Νότιας Αφρικής, που εργάζονται στο Durban, επίσης έχουν κατηγορηθεί για περιπτώσεις παράνομης διακίνησης και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων.
Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι η Netcare επιβαρύνεται για τη δημιουργία του εγκληματικού συνδικάτου, με τη χρησιμοποίηση της βοήθειας των "διακεκριμένων" ισραηλινών ειδικών νεφρολόγων Jeffrey Kallmeyer και Illan Perry.
Η έκθεση έρχεται ως συμπλήρωμα μιας άλλης περσυνής έκθεσης, σύμφωνα με την οποία, εμφανίστηκαν Ισραηλινοί απαγωγείς, οι οποίοι είχαν απαγάγει παιδιά (Παλαιστηνίων) που έπαιζαν σε ένα οικόπεδο, και τους αφαίρεσαν και πήραν τα όργανά τους.
Σύμφωνα με την έκθεση, περίπου 25.000 παιδιά της Ουκρανίας είχαν υποστεί επεμβάσεις αφαίρεσεις οργάνων στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, που πρέπει (τα όργανα τους) να χρησιμοποιήθηκαν από τα ισραηλινά ιατρικά κέντρα για "ανταλλακτικά" σε πλούσιους ισραηλινούς.


Ο ισραηλινός στρατός, επίσης συχνά κατηγορείται για την κλοπή των οργάνων των Παλαιστίνιων κρατουμένων. 

Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Πηγή: Rebel News
==================================
Σύμφωνα με συμπληρωματική μου έρευνα, πρόκειται για την ίδια μαφιόζικη οργάνωση Εβραίων, της οποίας πέρυσι είχαν συλληφθεί στις ΗΠΑ 5 μέλη, μεταξύ των οποίων και ο ορθόδοξος Εβραίος Ραβίνος από το Brooklyn, Levy Izhak Rosenbaum!!!!
Τότε δραπέτευσαν από το Μπρούκλιν τον Εβραίο Illan Perry στο Ισραήλ. Αυτόν τον αλήτη, τα συμπληρωματικά δημοσιεύματα τον φέρουν σαν τον αρχηγό της Μαφίας παράνομης λήψης και παράνομης εμπορίας ανθρώπινων οργάνων.
Μια από τις συμπληρωματικές πηγές ΕΔΩ: http://ja-jp.facebook.com/note.php?note_id=272955087679 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου