Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ: Ο ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΑΙΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤ. ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Εκεί που το "έργο" μιας συναρμολογούμενης κατασκευής της αμαρτωλής ΔΕΠΑΝΟΜ και μια διαπλάτυνση οδού μήκους 150 μέτρων, είχαν βαλτώσει στη Νέα Καλλικράτεια, για διάστημα μεγαλύτερο της 5ετίας, ξαφνικά τους 2 τελευταίους μήνες γίνεται μεγάλος οργασμός για να φανεί ότι το Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής είναι έτοιμο για χρήση. Να μη τρελαθούμε. Εγγυημένα σας ενημερώνω, ότι το τμήμα της οδού μπροστά από το Κ.Υ., είναι έτοιμο μόνο για εισαγγελέα (είδος και αυτός εν ανεπαρκεία στη μακρινή ....Botsovalia), λόγω των εμφανών και εκτεταμένων κακοτεχνιών.
Όσον αφορά τη συναρμολογούμενη λαμαρίνα που θα χρησιμοποιηθεί για Κέντρο Υγείας, 4 Αλβανοί σκοτώνονται νυχθημερόν να την ...αποπερατώσουν!!!! Εκτός από αυτούς, υπάρχει κι ο σεκιουριτάς, που δεν σε αφήνει να μπεις μέσα.
Το βέβαιο είναι, ότι υπάρχει κινητικότητα, που δείχνει μεγάλη πρεμούρα να εγκαινιαστεί το ανέτοιμο κατασκεύασμα της αμαρτωλής ΔΕΠΑΝΟΜ και των εργολάβων της, τις μέρες που θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη ο γκαγκάς Παπανδρέου για τη ....καταργημένη ΔΕΘ.
Και μια και το έφερε η κουβέντα, 2 φορές είχα "συλλάβει" σε ελέγχους που είχα διενεργήσει, έργα που εκτελέστηκαν από τη ΔΕΠΑΝΟΜ, με εκτεταμένες διπλοχρεώσεις έργων απ' ευθείας αναθέσεων, που και αυτά τα έθαψε ο γνωστός Σαμπατακάκης του ΣΕΥΥΠ. Έτσι Ρακιντζή?????
Πριν ένα χρόνο, έτρεχε να προλάβει ο Καλαφάτης της ΝΔ για το ίδιο έργο και αφού είδε ότι δεν του έβγαινε, το παράτησε. Τώρα όμως, ειδικά για αυτές τις κακοτεχνίες, λεφτά εργολαβικά υπάρχουν..... Λεφτά εργολαβικά υπάρχουν......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου