Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ

Dia Comodo:
Ακούραστος ο εθνικός ΓΚΑΓΚΟΥΛΑΣ της ληστρικής συμμορίας των Αθηνών της Botsovalia, αφού συνεργάστηκε με τους 20 ξένους συμβούλους διαρρήξεων, με μια απίστευτη έμπνευση από τις χοντρές μάσες των 400 κλεπτών των οποίων ηγείται, επιβεβαιώνοντας την υπόσχεση που έδωσε στη μαμά του και στους ραβίνους προγόνους του, ότι θα αλλάξει τα πάντα όλα, όσα έκανε ο μπαμπάς του, ξεπερνώντας Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Μικρούτσικο, Ξαρχάκο, Τσιτσάνη κι' ετσέτερους μεγάλους, συνέθεσε.
Για πρώτη φορά, τόσο στη κεντρική γιάφκα της συμμορίας, όσο και σε περιφερειακά και τοπικά κρησφύγετα συμβεβλημένων κλεπταποδόχων, εκτός από το δημόσιο φάγωμα των κλεμμένων, δημοκρατικά ενώπιον των ληστευθέντων, κάτω από δική του ενορχήστρωση και διεύθυνση, θα συντραγουδήσουν τον νέο ύμνο:
"Θα σε ξανά βρω στους μεζέδες, 3 του Σεπτέμβρη που κερνάς,
με τσικουδιές και ναργιλέδες, και συ στην άκρη θα κοιτάς...."!!!!!
Μια ιδέα του έμπειρου μεταφορέα βαλιτσών και γαλακτοποιητή, Σπυρόπουλου-Σπυρόπουλου, για ανακατασκευή του άσματος "είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς ληστές και διαρρήκτες" ακόμα συζητιέται σε μαραθώνια συνεδρίαση του Εβραϊκού Εθνικού Συμβουλίου Αθηνών, αλλά ακόμα τα μη εκλεγμένα μέλη δεν έχουν έλθει σε οργασμό, διότι απουσίαζαν η Γκερέκου και η Μπατζελή και ίσως κι η Μπιρμπίλω.
Τα χορευτικά της γιορτής, θα τα επιμελετηθούν και θα τα παρουσιάσουν οι πουτάνες που χόρεψαν ξεβράκωτες στο Αβερώφειο θωρηκτό, με έκτακτη συμμετοχή της Τζούλια.
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ:
1.-- Αν σας πω, ότι χθες το απόγευμα απουσίαζα και με έψαχναν από κάποιο οβάλ γραφείο των Αθηνών, θα με πιστέψετε....????? Καταγεγραμμένες 2 κλήσεις από το 210 3665021.

Το νούμερο είναι απόρρητο, αλλά έμαθα σε ποιον ανήκει.
2.-- Τρεις λογαριασμούς yahoo e-mail μου κατάργησαν προχθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου