Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΜΠΟΥΚωμένος ΓΑΤΟΣ….

….και είναι αφελέστατος όποιος ισχυρίζεται ότι …. «εξαναγκάσθηκε» σε παραίτηση, επειδή είπε μια ανώδυνη μαλακία για επανασύσταση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (ΥΕΝ). 
Η «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τα κόλπα του Παμπούκη με ΕβραιοΆραβες «επενδυτές» π.χ. των εμιράτων και όχι μόνο, που απλά ήταν θέμα χρόνου για το διαζύγιο με μια ανώδυνη μαλακία.
Επίσης, εγώ κόντρα στον εγκέφαλο ενός ΓΚΑΓΚΑ Αντρίκου Παπανδρέου, θεωρώ εγκέφαλο των οικονομικών επιλογών της «οικογένειας», τον Παμπούκη, που στα εβραιοελληνικά σημαίνει, ότι κάποιος έπρεπε να πληρώσει το άγριο διεθνές στραπάτσο του Αντρίκου και της «οικογένειας» γενικότερα, με τα χρηματιστηριακά στοιχήματα που ακούν στο όνομα CDOs (και όχι CDs).
Ξεχνάτε μωρέ, ότι ο ΠΑΜΠΟΥΚωμένος γάτος, ήταν από πέρυσι τον Φεβρουάριο (2010) ο κρυφός συντονιστής του Παπανδρέου στη πλέον φασιστική κυβέρνηση όλων των εποχών, με απόλυτες εξουσίες, επί των ξένων επενδύσεων (εμίρηδες και βάλε)??? Ξεχάσατε μωρέ, τα κόλπα του Παμπούκη, με τους Εβραιο-Κινέζους τραπεζίτες για την ΑΤΕ και λαγό τον Salaz???  Τεράστιew εiδήσεις είχαν γίνει!!! Άκουσε ποτέ κανείς μέχρι σήμερα, ότι έπαψε ποτέ να είναι ο κρυφός μεγαλοσυμβουλάτορας???? Είδατε ομερτά η «οικογένεια»??? Σιγά μην ήταν ο αδελφογκαγκάς ο εγκέφαλος των χρηματιστηριακών στοιχημάτων!!! Μη -έσωωωω….
Αναρτήθηκε από Μπαρμπανίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου