Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ”

Posted by ΜπαρμπαΝίκος
Χθες, 23-2-2011, την ημέρα γενικού ξεσηκωμού και γενικής Πανελλαδικής Απεργίας, ο απεργοσπαστικός μηχανισμός των πρακτόρων του κατάμαυρου Ρατσισμού-Σιωνισμού-Ναζισμού, με μοχλό τη κυβέρνηση Εβραίων των Αθηνών και το συγκρότημα των διαπλεκόμενων του Εβραίου Αλαφούζ ου, βρήκαν την ευκαιρία να καιροσκοπίσουν, χρησιμοποιόντας οι θρασύδειλοι, για άλλη μια φορά, τον φερετζέ του προστάτη των λαθρομεταναστών, που οι ίδιες συμμορίες εισάγουν, για να κρατούν ψηλά την ανεργία και χαμηλά τα μεροκάματα.
Διαβάστε τη κατάμαυρη αθλιότητα των δυνάμεων κατοχής:
“Ποινικοποίηση των ακραίων συμπεριφορών ρατσισμού”
Της Φωτεινης Kαλλιρη:
“Σε νομοθετική πρωτοβουλία για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας προχωρά το υπουργείο Δικαιοσύνης, ποινικοποιώντας τις ακραίες συμπεριφορές εις βάρος μεταναστών. Με τις ρυθμίσεις που τίθενται σε δημόσια διαβούλευση έως τις 3 Μαρτίου, θεσπίζεται ένα γενικό πλαίσιο για την αποτελεσματικότερη νομική προστασία των προσώπων αυτών, ενώ προβλέπονται πρόστιμα που κυμαίνονται από 15.000 έως 150.000 ευρώ, και αναλογικές ποινές, που ξεκινούν από ένα και φθάνουν τα τρία έτη φυλάκισης. Eτσι, τιμωρούνται ως ποινικά αδικήματα ορισμένες πράξεις που διαπράττονται για λόγους ρατσισμού ή ξενοφοβίας, όπως:
…. Η δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους που στρέφεται κατά ομάδας ατόμων που προσδιορίζεται βάσει της φυλής, του χρώματος, των γενεαλογικών καταβολών, της θρησκείας ή της εθνικής καταγωγής.
…. Η διάδοση, με κάθε μέσο, γραπτού υλικού, εικόνων ή άλλων στοιχείων που εκφράζουν ρατσισμό.
…. Η δημόσια υπεράσπιση, η άρνηση ή η χονδροειδής υποτίμηση της σοβαρότητας εγκλημάτων γενοκτονίας. Επίσης, η υποκίνηση, η εκ προθέσεως συμμετοχή ή η προτροπή στη διάπραξη τέτοιων ενεργειών συνεπάγονται κυρώσεις.
Από την άλλη, εξασφαλίζεται ότι η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες.
Θεσπίζεται η διοικητική ευθύνη των νομικών προσώπων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε εκδηλώσεις ρατσισμού. Σύμφωνα με την απόφαση-πλαίσιο, που ενσωματώνεται στο ελληνικό Δίκαιο, τα νομικά πρόσωπα, οι κυρώσεις θα πρέπει να είναι αποτελεσματικές, αναλογικές και αποτρεπτικές και θα πρέπει να περιλαμβάνουν χρηματικές ποινές ή και πρόστιμα.
Επεκτείνεται η προστασία και σε ομάδες ή πρόσωπα που δεν προσδιορίζονται μόνο με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή τους αλλά και τον γενετήσιο-σεξουαλικό τους προσανατολισμό.
Επίσης, εκτός από τις προσβολές εναντίον ομάδων ή προσώπων, αξιόποινες θεωρούνται και οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές εκδηλώσεις που στρέφονται κατά πραγμάτων (κινητών ή ακινήτων), τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως ή κατ’ αποκλειστικότητα από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα (όπως π.χ. θρησκευτικά αντικείμενα, εθνικά σύμβολα, οίκοι λατρείας, χώροι διαμονής, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας κ.λπ.).”

==================
Ρε καριόληδες, κάθε μέρα ξεφτιλέζετε τα σύμβολά μας και τους ήρωές μας….. Ρε φασίστες, κάθε μέρα κάνετε κουρελόχαρτο τις συνταγματικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματά μας….. Σεις, ρε βρομερά ρεμάλια, οι κατασκευαστές κάθε ρατσισμού, και καταπατητές κάθε συμβόλου μας, θα παραστήσετε τους προστάτες ανθρωπίνων δικαιωμάτων????
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
Δημοσιεύθηκε στο Αρχική, ΕΛΛΑΔΑ | Με ετικέτα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου