Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ

Τον Ιούλιο 2008 είδαμε στο http://macedonia-greece.blogspot.com/ το αντιεπιστημονικό και σαφώς προδοτικό χτύπημα του καθηγητή της ΠΑΝΤΕΙΟΥ, Αλέξη Ηρακλείδη, με τη προσφορά εκδούλευσης στο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ :
"... ... ...Και την ίδια στιγμή που οι Σκοπιανοί σε ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ δεν γνωρίζουν σε ΠΟΙΟ έθνος ανήκουν, ο παντογνώστης και πλακατζής κ.Ηρακλείδης δήλωσε ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ τα παρακάτω χιουμοριστικά, στα Σκοπιανά ΜΜΕ: "η Ελλάδα θα πρέπει να πάψει τον στρουθοκαμιλισμό και να αρνείται την ύπαρξη Σλαβομακεδόνων γιατί υπάρχουν 30 με 40 χιλιάδες απ'αυτούς(!!) στο βόρειο τμήμα της χώρας". Μάλιστα προεξοφλεί πως εάν το θέμα φτάσει στο Ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Στρασβούργου "η Ελλάδα θα αναγκαστεί να πληρώσει!" Στο μυαλό μας ήρθε ένα ρητό: "Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι, ότι η ιδιοφυΐα έχει όρια". 2.500.000 Μακεδόνες , εδώ και 100 χρόνια, ΔΕΝ ξέρουν πως θα δοθεί μία ικανοποιητική λύση στο Σκοπιανό... αλλά ένας φωστήρας που διάβασε 5 βιβλία κι έγινε "ειδικός" ...βρήκε τη λύση μονομιάς και την διαδίδει περήφανα! Ακολουθεί άρθρο του ιδίου χιουμορίστα κ.Ηρακλείδη από το... ... ...".
Αυτό κατέδειξε, ότι στη συγκεκριμένη σχολή, έχει στηθεί παράγκα φασιστόμουτρων, που έχει αναλάβει εργολαβικά, τη διάλυση του Ελληνικού κοινωνικού συνεκτικού ιστού.
Πριν συνέλθουμε από την επιδρομή της Ρεπούση Μαρίας, ο νέος φωστήρας βρήκε πεδίο δόξας λαμπρό, να γίνει γνωστός δια της προκλήσεως των πιο ευαίσθητων χορδών μας με προσβολή.
Έρχεται ΞΑΝΑ λοιπόν ο κωλοτρυπίδας, ΑΝΗΜΕΡΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2009, αφού τον είχαν πάρει στο ψιλό γαζί οι πάντες το περασμένο καλοκαίρι, και ενώ γνωρίζει ότι έχω αφήσει στην Μικρά Ασία νεκρούς συγγενείς, σφαγμένους από τους κανίβαλους του ΚΕΜΑΛ, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες με χιλιάδες σφαγμένους συγγενείς ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ:
"...Η επίθεση το 1919 κατά τη μικρασιατική εκστρατεία, έγινε από τους Έλληνες οι οποίοι έκαναν μεγάλα έκτροπα. Ουσιαστικά έγινε εθνοκάθαρση εναντίον των Τούρκων, περίπου ότι έκαναν οι Σέρβοι στη Βασνία. Οι Έλληνες ήσαν οι επιτιθέμενοι. Φωτιά και μπούρμπερη έως την Άγκυρα. Σκοτώνουν, σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή. Ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας......".
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι δεν είσαι Έλληνας, αλλά Τουρκόσπορος. Εσύ είσαι το αυγό του φιδιού, γιατί στην Ελλάδα ρε πολιτικό σκουπίδι, σε όποια πόλη κι' αν πας, οι μισές γειτονιές και πόλεις ολόκληρες, είναι πόλεις προσφύγων: Νέα Αρτάκη, Νέα Λάμψακος, Νέα Μουδανιά, Νέα Καλλικράτεια, Νέα Τένεδος, Νεάπολη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφια κλπ, ολόκληρο βιβλίο μπορώ να φτιάξω με ονόματα ολόκληρων ξεκληρισμένων μικρασιατικών πόλεων, πολιτικέ αληταρά και έρχεσαι ανήμερα 25ης Μαρτίου να με ταράξεις.
Γιατί ρε γομάρι δεν πας στα Σκόπια και στην Άγκυρα να σε περιποιήσουν τιμές οθωμανικού δικαίου, έτσι για να δικαιωθείς;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Στο ΘΕΜΑ 29-3-2009, διαβάζουμε και μερικές απαντήσεις:
1.- ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ:
"...Ο καθηγητής πανεπιστημίου που σπουδάζει τα παιδιά μας και μίλησε για εθνοκάθαρση ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ. Τον εχθρό τον αντιμετωπίζεις κρατώντας τις απαραίτητες επιφυλάξεις. πως όμως να φυλαχτείς από τον αδελφό σου, τον πατριώτη σου, τον συμπολίτη σου με τον οποίο νομίζεις ότι αγωνίζεσαι από κοινού;;; αλλά τελικά γίνεται φίδι στον κόρφο μας;;; Όλοι αυτοί πληρώνονται από διάφορα κέντρα...".
2.- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ:
"......Οι θιασώτες της άποψης μεταβάλλονται οι ίδιοι σε "ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ" του εθνικισμού του "άλλου" - εν προκειμένω του τουρκικού εθνικισμού- τον οποίο εξαγνίζουν στις χειρότερες πτυχές του. Συμπεριφέρονται (οι θιασώτες) ως κοινοί "ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΤΕΣ" του φονταμενταλισμού της νεωτερικότητας (των Τούρκων), αντί ως εκ της θέσεώς τους να διδάσκουν την ελευθερία......".
3.- ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ:
"......Όσοι διακινούν απόψεις όπως και αυτές του κ. Ηρακλείδη, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Όλα αυτά ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που θέλει να φέρει την καταπληγωμένη και καταπροδομένη Ελλάδα, από συμμάχους και τα παιδιά της, υπόλογη σε ένα διεθνές δικαστήριο, με δικαστές τους θύτες της Ελλάδας. Ο δρόμος που άνοιξαν ο Νενέκος, ο Εφιάλτης, ο πρωθυπουργός της κατοχής και οι συνεργάτες του, έχει σήμερα πολλούς περιπατητές. Είναι προδότες......".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου