Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

DLA Piper 2: Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΧΙΛΙΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΕΧΕΙ - ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙΣ, 40 ΞΕΦΥΤΡΏΝΟΥΝΕ....

Δημήτρης Παπαευστρατίου, Δικηγόρος στη "DLA Piper":
Ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαευστρατίου, ειδικευμένος στη χρηματοδότηση έργων, έχει συμβάλει στην ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ως μέλος της "DLA Piper" και σε (χρηματοδότηση) έργων υποδομής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και έχει εντυπωσιάσει πολλούς με το επιχειρηματικό πνεύμα του. Η είσοδος του, βοήθησε την "DLA Piper" να κερδίσει μια εντολή για μια κοινοπραξία, που αποτελείται από την "EDP Renovaveis" και την "SeaEnergy" στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μετά την επιτυχημένη προσφορά του, για την υπεράκτια εκμετάλλευση των ζωνών ανάπτυξης της αιολικής ενέργειας. Ήταν επίσης ο κύριος συνεργάτης (εκ μέρους της"DLA Piper", για τη χρηματοδότηση του αιολικού πάρκου "Suvorovo". Πέρυσι, συνδύασε την εταιρική κοινωνική ευθύνη στο έργο του, με την εμπειρία εφαρμογών της βιομηχανίας, όταν ενημέρωσε για τα έργα σε τροπικά δάση, σε προκαταρκτικό στάδιο, τις παραμονές της συνόδου κορυφής της Κοπεγχάγης.
Αυτά λέει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ίδια η "DLA Piper".
Αυτός ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαευστρατίου της νέας συμβούλου  "DLA Piper" της κυβέρνησης του Τζέφρι Παπανδρέου, είναι και ο κατά σύμπτωση γιος της υπουργίνας Λούκα Κατσέλη????? 'Εεεεεεεε?????
Γι' αυτό γέμισαν τα υπουργεία με προσφορές-μελέτες τίγκα στο απόβλητο???
Γι' αυτό στη κατασκευασμένη κρίση-σκάνδαλο, τα πολιτικοοικονομικά σκουλίκια, συνεχίζουν να πλουτίζουν σε χρόνο ρεκόρ????
Αμ έτσι, να σου φτιάξω εγώ "κρατικοδίαιτους-αυτοδημιούργητους" της μαμάς και του μπαμπά, χιλιάδες.....
ΕΙΣΤΕ ΣΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου