Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ..... Ε!!!!, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΙ' Η ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ...ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΟΥ!!!!!

Comodo:
Εγώ πάντα το ήξευρα. Ο Θόδωρος πάντα ήταν τίγκα ευαίσθητος, στο λίπος του. Πάντα όμως ήταν και αγωνιστής της μάσας. Από γουρουνάκι, μέχρι γίδα βραστή ολόκληρη. Από αυτά δηλαδή, που θα μπορούσαμε να τρώμε μαζί, αλλά ο φιλεύσπλαχνος, δεν ήθελε να κουραστούμε στις σκουριασμένες οδοντοστοιχίες μας. Είναι κι' έξυπνος. Έτσι και καταλάβεις τη νοητική του υστέρηση, σε καπακώνει και σε κάνει λιώμα με το βάρος του μόνο. Που νάβαζε και την εξυπνάδα.
Τελευταία, όχι πως ο Βούγιας ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στα ρουσφέτια διορισμών Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2010.... όχι πως λόγω των προεκλογικών αναγκών της συζύγου, η οποία για να μη ξεπεράσει τα όριά της στις δαπάνες, καταδέχθηκε τον εθελοντισμό των γειτόνων......
...Αλλά, να και ξανά να στο τι λέει ο κόσμος κι ο ντουνιάς. Ο επισκιάζων τον Τζέφρι αντιπρόεδρος έτσι και σηκωθεί στα δύο όρθιος, από τότε που έγινε διεθνώς ρεζίλης, ένεκα των απόψεών του (που του διέφυγαν βροντοδώς) στην υπόθεση του φυσικού αερίου του (δηλαδή των πορδών του της "Ανατροπής του Σκάϊ), έκανε 72 τεχνικοοικονομικές μελέτες, για το πως θα ανακάμψει η υφαλοκρηπίδα του.
Όταν και πήγε στον οδοντογιατρό του, επειδή τον έτρωγε ο νύχης του, κι επειδή ο οδοντογιατρός του στο παρελθόν είχε παίξει ως κομπάρσος, το σπυρί σε κώλο μάγισσας, στο "Χάρι Πότερ 2", του είπε τα μελλούμενα, πως τάχα έπρεπε να επιδείξει εκλεπτισμό και γαλλική κουλτούρα. Στο κάτω-κάτω, ήταν και αδι-ανόητο, ένας αντιπρόεδρος ενός γκαγκά, και δει ένας πρώην Υπουργός Εξωτερικών με τα καταδικά του κιλά ιπποπόταμου, δεν ήταν στο πρέπον να ερμηνεύει τα γαλλικά του σε συνεργείο της ελεύθερης αγοράς. Έτσι και τον έπαιρνε χαμπάρι η Παπαρήγα, θα τον χώριζε σε ψαρονέφρια και μπριζόλες.
Επομένως, αφού και οι δημοτικές εκλογές της γυναικός του τελεύτησαν και το προσωπικό που έβαζε σταυρουδάκια σε ψηφοδέλτια κατέστη πλεονάζον, έπρεπε να βρεθεί λύση πλέον, στη χρονίζουσα, έκτακτη, επείγουσα και επιτακτική ανάγκη, της πλήρωσης μιας κενής θέσης ....καθηγήτριας Γαλλικής γλώσσας γλυψίματος στο απολιτικό του γραφείο.
Έτσι, σε ένα διάλειμμα εκκένωσης φυσικού αερίου της υφαλοκρηπίδας του, ο Θόδωρος βρήκε τον χρόνο να υπογράψει την απόφαση πρόσληψης της καθηγήτριας βελτίωσης των γαλλικών του, και μάλιστα με εξογκωμένη αναδρομικότητα. Δηλαδή, όπως ο κάθε φασίστας που σέβεται τον φασισμό του, έτσι κι ο Πάγκαλος, μπορεί να προσλαβάνει κατά το δοκούν και να εκδίδει το τυπικό της απόφασης και ενάμισυ μήνα μετά!!!!! Ενώ για τους κοινούς θνητούς κι απάγκαλους υπαλλήλους, πρέπει πρώτα να βγεί η απόφαση, μετά να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η πρόσληψη κι αν καθ' οδόν δεν τους πετύχει καμιά πορδή του Πάγκαλου στο κεφάλι και δεν τους αντικαταστήσουν για πόρδου χτύπημα, στη λήξη του μηνός από τη δημοσίευση, τους επιτρέπουν να αναλάβουν υπηρεσία. Σε περιπτώσεις σαν τη καθηγήτρια της οικογένειας των Παγκαλιδών, γίνονται τα ανάποδα και τα ....σκυλιά δεμένα.
Η στιγμή που ο Θόδωρος, μαζεύει την υφαλοκρηπίδα του και το φυσικό του αέριο και βγαίνει στα λαγκάδια Ανατολικής Αττικής, προς αναζήτηση καθηγήτριας Γαλλικών και καθηγήτριας "πιάνου και τρώου". 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου