Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Δικαστής Norbert Riedmann, που καταδίκασε ηλικιωμένη Γερμανίδα επειδή αρνείται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος των Εβραίων, είναι Εβραίος ρατσιστής????

Ηλικιωμένη Γερμανίδα, καταδικάστηκε με βαρύ πρόστιμο, επειδή αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα
7 Οκτωβρίου, 2010 - ΒΕΡΟΛΙΝΟ (JTA)
- Μια Γερμανίδα 81χρονών, καταδικάστηκε επειδή αρνείται το Ολοκαύτωμα και της επιβλήθηκε πρόστιμο.

Η γυναίκα, που προσδιορίζεται ως "Ursula Η.", της επιβλήθηκε την Τετάρτη μια ποινή έξι μηνών με αναστολή και πρόστιμο περίπου 1.400 δολαρίων από δικαστή του Μονάχου.
Η Ursula, είναι πρώην πρόεδρος μιας απαγορευμένης ακροδεξιάς ομάδας, προσήχθηκε (στο δικαστήριο), για τη διανομή ενός κειμένου μεταξύ των μαθητών, προς τους οποίους είχε περιγράψει τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε (την ύπαρξη) το Ολοκαύτωμα. Σε έναν 91 χρονών συγκατηγορούμενό της, ο οποίος είχε επιτρέψει να χρησιμοποιείται το όνομά του επί του φυλλαδίου, του επιβλήθηκε πρόστιμο περισσότερο από $ 800, ανέφερε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Στη Γερμανία, είναι παράνομο να αρνούνται ανοιχτά το Ολοκαύτωμα ή να διαδίδουν τη ναζιστική προπαγάνδα. Μια ποινή φυλάκισης έως πέντε έτη είναι δυνατόν (να επιβληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις).
Ο Δικαστής Norbert Riedmann είπε ότι αμφιβάλλει ότι η Ursula Η. θα αλλάξει τις απόψεις της και ότι έπρεπε να τιμωρηθεί επειδή τις εκφράζει.
Σε μερικές δεξιές ομάδες έχουν υποβληθεί η απαγόρευση να αρνούνται ανοιχτά ή να αμφιβάλουν για τον αριθμό των Εβραίων που δολοφονήθηκαν, ή να αναφέρονται στο ότι Γερμανοί πολίτες υποφέρουν γιατί μετατράπηκαν σε θύματα του Ολοκαυτώματος.

Αρκετοί αρνητές του Ολοκαυτώματος κατά τα τελευταία έτη έχουν προσαχθεί σε δίκη στη Γερμανία και την Αυστρία και εξέτισαν ποινές φυλάκισης.
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης 
Πηγή:   jta.org news
=================================
Σε μικρή έρευνα που έκανα, το επίθετο Riedmann το έχουν αρκετοί ....επιφανείς Εβραίοι!!!!!
Έτσι, για να μη μας περνούν για μακάκες......
=================================
Η χαρακτηρισθείσα σαν "Ursula Η.", είναι η εικονιζόμενη ΚΥΡΙΑ Ursula Haverbeck 

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα "παράξενα" γερμανικά επίθετα είναι εβραϊκής καταγωγής. Έτσι όταν ακους ένα παράξενο επίθετο, που μεταφράζεται σε "αηδία" είναι σίγουρα Εβραίος, αφού αυτά τα ονόματα τους επέτρεψε ο Χίτλερ. Αυτό, βέβαια, δεν τους εμποδίζει να "παίζουν"σε όλα τα επίπεδα της γερμανικής και παγκόσμιας ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή