Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ... ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ (αυτ)ΑΠΑΤΗ.

ΠΛΗΘΩΡΑ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ» ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ» ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Στη χώρα των νέων Τσολάκογλου, όπου η εθνική κυριαρχία εκχωρήθηκε αμαχητί και μάλιστα εν μία νυκτί, το νέο ζαρζαβατικό που ευδοκιμεί απλόχερα πλέον ακούει στο όνομα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ».

«Ανεξάρτητος» ο υποκριτής Αρχιεπίσκοπος όταν πρόκειται να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης του κλήρου στα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, αλλά κατάφωρα εξαρτημένος ο ίδιος όταν επέλεξε να εξασφαλίσει συγχωροχάρτι με τη θλιβερή του παρουσία στο υπουργικό συμβούλιο των εντεταλμένων που υποθηκεύει την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

«Ανεξάρτητοι» κάποιοι υποκριτές βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο όταν πρόκειται να διαχειριστούν το προσωπικό πολιτικό τους κασέ, αλλά κατάφωρα εξαρτημένοι όταν πρόκειται να αντιπαρατεθούν ουσιαστικά στο πολιτικό σύστημα και φυσικά απρόθυμοι να πολεμήσουν ασυμβίβαστα το πλέγμα των κορυφαίων του πολιτικών επιλογών που υποθηκεύει επικίνδυνα το μέλλον του τόπου.

Και… μοδός προϊούσης και φυσικά ευκαιρίας δοθείσης με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλοίμονο αν δεν ευδοκιμούσαν και οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ» υποψήφιοι δήμαρχοι μηδέ και των δημοτικών συμβούλων εξαιρουμένων...

Πρόκειται λέτε για ορκισμένους μαχητές που έθεσαν σκοπό της ζωής τους την ανατροπή του μνημόνιου και τον εξανδραποδισμό των νέων Τσολάκογλου που εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία της χώρας??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ… 

Πρόκειται λέτε για ορκισμένους εχθρούς του εθνοκτόνου Καλλικράτη που κατατεμαχίζει τη χώρα και με πρόσχημα την οικονομική και διοικητική αναδιάρθρωση, υποθάλπει, συντηρεί και ενισχύει αποσχιστικά φαινόμενα που ανατρέπουν το γεωπολιτικό στάτους στην περιοχή??? (Και όποιος τολμήσει να το αμφισβητήσει αυτό ας ρίξει μια ματιά στον απροκάλυπτο οργασμό της πολιτικής προετοιμασίας της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή). ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…

Μήπως πρόκειται για ορκισμένους ανατροπείς των πολιτικών ρυθμίσεων που κατέλυσαν το Σύνταγμα και μετέτρεψαν την Ελληνική ταυτότητα σε σημαία ευκαιρίας προσβλέποντας στη δραματική αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού της χώρας??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…

Τότε τι φρούτο είναι αυτό??? 

Ένας συρφετός από ξοφλημένους «αγωνιστές» και φιλόδοξους γκριζογένηδες είναι που εκχώρησαν τη θλιβερή τους παρουσία στους στρατηγικούς σχεδιασμούς των τσιρακιών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ… 

Μια θλιβερή εφεδρεία του πολιτικού συστήματος είναι, που ενσυνείδητα τοποθετήθηκαν στη θέση του κυματοθραύστη της λαϊκής αγανάκτησης και οργής, προκειμένου να εξασφαλίσουν ελεγχόμενη εκτόνωση στη λαϊκή απέχθεια για να ξαναμαντρώσουν μετά τις εκλογές τους αφελείς στη χορογραφία των εντολοδόχων αφεντικών τους.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ… 

Μια ακόμα παραλλαγή της πολιτικής εξαπάτησης είναι που ουδέποτε αρνήθηκαν τον παλιό τους εαυτό. Εντάχθηκαν απλώς σε μια διατεταγμένη υπηρεσία με ένα και μοναδικό στόχο. Να κατευθύνουν μέσα από μια εναλλακτική εκλογική διαδρομή τους αφελείς που θα τους ακολουθήσουν, στην ίδια κόλαση αλλά από την πλαϊνή πόρτα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ… 

Ένας αχταρμάς που αρέσκεται σε αλλαξοκωλιές χρωμάτων σε Πασοκοσυριζονουδου απόχρωση είναι (Τατούληδες, Καμίνηδες και λοιπά πράσινα άλογα και πορτοκαλιά μουλάρια), με τελικό σκοπό τον ευνουχισμό της αγανακτισμένης σου συνείδησης, λίγο πριν αποφασίσεις να εξεγερθείς.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ…

Ρώτησέ τους τι θα ανατρέψουν με τη δήθεν ανεξάρτητη παρουσία τους και τότε θα αντιληφθείς πως το μόνο που θα ανατρέψουν είναι τις ψευδαισθήσεις, τα όνειρα και τις ελπίδες των αφελών που θα τους εμπιστευθούν.


Γι αυτό άλλωστε σε μια χώρα που ευδοκιμούν οι πολιτικές της υποτέλειας, ανθίζουν πλείστα όσα δήθεν «ανεξάρτητα» ζαρζαβατικά της πολιτικής εξαπάτησης.
Στην κοπριά της υποτέλειας και της εκχωρημένης εθνικής κυριαρχίας, ευδοκιμούν απλόχερα τα υποτιθέμενα «ανεξάρτητα» ζαρζαβατικά.
Διαφορετικά πως να ερμηνεύσει κανείς τέτοια "υπερπροσφορά ανεξάρτητων" σε μια χώρα βαθύτατα εξαρτημένη ΚΑΙ με την πολιτική τους ανοχή???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου