Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΕΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ: ΞΕΧΑΣΕ Ο κ.ΖΟΥΤΣΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ!

Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του κ. Ζούτσου αναφέρεται στον προχθεσινό έλεγχο από το ΣΔΟΕ
Ενημερώνουμε ότι η καταγγελία για τη σωρεία των παρανομιών που έγιναν κατά την κατασκευή του Δημαρχείου έχει καί όνομα (Δ.Βελιώτης) καί αριθμό πρωτοκόλλου. Eξάλλου έγινε σχετική ενημέρωση και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όσο για τους ελέγχους που προκαλέσαμε κατά καιρούς, οι οποίοι δεν έφεραν δήθεν αποτέλεσμα, θυμίζουμε στον κ. Ζούτσο ότι έχουμε δικαιωθεί σε όλες τις καταγγελίες σχετικά με την κακή οικονομική διαχείριση και είναι στη διάθεση όλων οι σχετικές εκθέσεις επιθεώρησης.
Ένα δείγμα της κακοδιαχείρισης είναι και η παρακάτω κλήση σε απολογία του για διαγραφή χρεών 407.560 Ευρώ χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες.
που “προκλήθηκε από ανώνυμες καταγγελίες” όπως λέει.....
Δ. Βελιώτης - Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Αναρτήθηκε από ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 
========================================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Ύστερα από το παραπάνω ντοκουμέντο και από ένα ακόμα που θα ακολουθήσει, δεν ισχύουν οι επιφυλάξεις και τα ερωτηματικά, που είχα διατυπώσει για το τι έκαναν ο κ. Βελιώτης και η αντιπολίτευση του Δήμου Γέρακα, με την ανάρτησή μου >>>>>

ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΕΡΑΚΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ  και ευχαριστώ τον κ. Βελιώτη για την ενημέρωση.

 Οι φωτογραφίες των καραγκιόζηδων Παπανδρέου και Βορίδη έχουν βγει, ενώ το σκάνδαλο μετά από μια 3ετία είναι στη κορύφωσή του κι ενώ έχουν γίνει δημοσίως γνωστά τα πάντα, ο Παπανδρέου είναι Πρωθυπουργός κι ο Καρατζαφέρης ζητά συγκυβέρνηση!!!!!
Ρακιντζή, για ξαναβγές να μας πεις: Τι τις κάνεις τις εκθέσεις των Επιθεωρητών????
Θα αναρτηθεί και άλλο ντοκουμέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου