Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!! - Και στο βάθος πουτανιά με 4 ...Ντε Πιέτρο, γαμώτο!!!!!

Άκουσα προχθές έναν συνδικαλιστή να πετάει τη πέτρα, ότι το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για την "απελευθέρωση του επαγγέλματος των μεταφορών δημόσιας χρήσης", 
δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες, δεν αφορά καν τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 
αλλά οποιονδήποτε μαφιόζο εκτός Ελλάδας και εκτός ΕΕ!!!!!
και φαίνεται ότι δεν το πολυκατάλαβα, γιατί υποσυνείδητα καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ αντίπαλων ομάδων της μαφίας....
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ, ο πουλημένος και πράκτορας των Εβραίων αρχιΓΚΑΓΚΑγκστερ, 
ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΉΡΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ,
ΕΚΑΝΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ....ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΕΥΔΟΒΟΥΛΗ!!!!!!
Το είπε ξεκάθαρα και απροκάλυπτα ο μεγαλοαπατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου.
Από την άλλη, το σάπιο κύκλωμα των πρακτόρων του εσωτερικού εβραιομασονισμού - σιωνισμού, διαδίδει για να θολώνει τα νερά, πως δήθεν 4 αρχιδικαστές "Έλληνες ΝΤΕ ΠΙΕΤΡΟ", έχουν αναλάβει κρυφά, να εντοπίσουν τους ....Έλληνες ανώτερους υπαλλήλους, που επί οποιασδήποτε κυβέρνησης καταφέρνουν να παγιδεύουν τους αγνούς απατεώνες πολιτικούς, για να φτιάχνουν πουλημένα νομοσχέδια!!!!!
'Ομως η τεράστια διαφορά είναι ότι ο Ντε Πιέτρο είχε εξασφαλίσει επώνυμα αυτά τα εργαλεία που είχε ανάγκη, ενώ εδώ το σάπιο σύστημα μας κρατά κρυφές τις 4 πουτάνες!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Όπως καταλαβαίνεις περιμένουμε την απόδειξη -video όλοι με αγωνία. Μπορείς να το δημοσιοποιήσεις; (Η να δείξεις κάποιο άρθρο που να τεκμηριώνει την δήλωση;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή