Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ MAX KEISER, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -- ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Ο ΜπαρμπαΝίκος είπε πολλά και έγραψε πολλά, από τη προεκλογική περίοδο και πολεμώντας τη σαπίλα της συμμορίας του Καραμανλή, προειδοποιούσα, ότι τα ίδια και χειρότερα μας περιμένουν από τη συμμορία του Παπανδρέου.
Επίσης ούρλιαζα και ουρλιάζω, ότι συμμέτοχος στη διατήρηση και στη συγκάλυψη των οικονομικών σκανδάλων, με πλήρη συνείδηση των μαύρων πραξικοπημάτων του, είναι και ο τρισάθλιος Καρλ Παπούλιας.
Τώρα, μου δίνεται η ευκαιρία να πω:
Οι χοντρομαλάκες μικρομαγαζάτορες που βγαίνουν και μεμψιμοιρούν στα κανάλια, να σκάσουν και τη πρωτομαγιά, σε όλες τις πόλεις, να βγουν στους δρόμους και να τα κάνουν λίμπα μαζί με τους εργάτες διαδηλωτές. Να λογαριάσουν τις τεράστιες ζημιές όλων μας (και τις δικές τους) και το ποιος τις προκαλεί.
Και κάθε μέρα, μέχρι να εξαφανιστούν οι λωποδύτες της σημερινής πολιτικοοικονομικής χούντας. Η σημερινή σάπια πολιτική εξουσία, είναι συμμέτοχη σε μαύρο συνεταιρισμό με τους ντόπιους και ξένους κερδοσκόπους
ΝΑΙ στην απόλυτη εξέγερση κι αν είναι να πεθάνουμε, να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά.
ΝΑΙ στον απόλυτο πόλεμο κατά της σαπίλας και της διαφθοράς.
ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ
ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ
ΝΕΟΛΑΙΟΙ, ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ --- ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου