Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ο DAVID CAMERON ΓΛΕΙΦΕΙ ΑΣΎΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Κάμερον: «εγώ θα προστατέψω τους Εβραίους στο Ηνωμένο Βασίλειο»
Justin Cohen - Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο David Cameron αυτή την εβδομάδα επέμεινε συνεχώς (σε λόγους που εκφωνούσε), ότι η συντηρητική κυβέρνηση (που θα εκλεγεί), θα κάνει «πολύ περισσότερα για την προστασία και την ενδυνάμωση της εβραϊκής κοινότητας» και περιγράφει, ότι η διδασκαλία για τους προγόνους του εβραϊσμού, είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές, του πρώτου έτους (διακυβέρνησής του).

Ο Συντηρητικός ηγέτης, έστειλε τις παρατηρήσεις του, σαν απάντηση σε ένα μήνυμα, των μελών του Κινήματος για τη Μεταρρύθμιση του Ιουδαϊσμού, στο οποίο συνηθίζει να κάνει δεσμεύσεις, για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και στην εκπαίδευση και να απευθύνει έκκληση, για την υποστήριξή του από τα μέλη της κοινότητας στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Κάμερον δήλωσε: «Για μένα, μια από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Ιουδαϊσμού είναι η κατανόηση του τι κάνει μια υπεύθυνη κοινωνία. Περασμένο καλοκαίρι, έδωσα μια ομιλία στο Εβραϊκό Κέντρο, όπου μίλησα για την άποψη αυτή. Παρέθεσα μια φράση του ραβίνου Hillels που πιστεύω ότι αιχμαλωτίζει όμορφα: "Εάν δεν είμαι για τον εαυτό μου, ποιος θα είναι για μένα; Αν δεν κάνω για τους άλλους, τι είμαι;". Αυτό το επείγον, είναι ανιδιοτελής ηθικός εξαναγκασμός, για να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο, όπως είναι ακριβώς στο επίκεντρο του εβραϊκού τρόπου ζωής. Αν γίνω πρωθυπουργός, θέλω να επεκτείνω με ευθύνη αυτή την άποψη, σε ολόκληρη την κοινωνία μας".

«Ένα σημαντικό μέρος από αυτά θα είναι για την οικοδόμηση μιας ισχυρότερης και πιο συνεκτικής κοινωνίας - και αυτό σημαίνει να κάνουμε πολύ περισσότερα για να αντιμετωπίσουμε την αύξηση του αντισημιτισμού. Αισθάνθηκα φρίκη για την ανασφάλεια της κοινότητας, όταν μια ομάδα μου είπε, ότι υπήρχαν περισσότερες αντισημιτικές δραστηριότητες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009, σε σχέση με το σύνολο του οποιουδήποτε προηγούμενου έτους. Χρειαζόμαστε μεγάλες αλλαγές για να ξεριζώσουμε αυτόν τον εξτρεμισμό - να διακόψουμε τους κήρυκες του μίσους, για να μην εισέρχονται σε αυτήν την χώρα, και να απαγορεύσουμε τις εξτρεμιστικές ομάδες που είναι ήδη εδώ, και να κάνουμε πολύ περισσότερα, για να αντιμετωπίσουμε τη ριζοσπαστικοποίηση στα πανεπιστήμιά μας"... ... ...... ...... .....
ΠΗΓΗ: Τotally Jewish Com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου