Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ", ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΦΑΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΜΕ
Έχουμε Πόλεμο
Η απίστευτη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και των αρπακτικών του έχουν φέρει τη χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση.
Η πολιτική ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε πρωτοφανή επίπεδα ρεκόρ τα spread και καταβαράθρωσε οποιαδήποτε αξιοπιστία διέθετε η χώρα στο εξωτερικό. Ότι κι αν λένε οι NBAers η ευθύνη για τη σημερινή παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ είναι δικό τους επίτευγμα. Παρέλαβαν τα spread στις 170 μονάδες βάσης και τα έφεραν στις 600 με τις αστειότητες και την εγκληματική πολιτική τους. Η χώρα συνομιλούσε με την Ευρώπη και σήμερα έχει καταντήσει καρπαζοειστράκτορας της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κατάντησε ο διασκεδαστής των Ευρωπαϊκών forum και ο σάκος του box για τους απανταχού κερδοσκόπους.
Βεβαίως φέρει τεράστια ευθύνη και η ΝΔ, που με τις δικές της εγκληματικές πολιτικές και το φαγοπότι των γαλάζιων αρπακτικών αύξησαν το χρέος και το έλλειμμα της χώρας. Βεβαίως και φέρει τεράστια ευθύνη ο εξαφανισμένος πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής που ζώντας στο γυάλινο πύργο του άφησε τη χώρα να ολισθαίνει στην καταστροφή. Βεβαίως φέρουν ευθύνη οι ανίκανοι, άσχετοι και επικίνδυνοι γαλάζιοι υπουργοί που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους επιδείνωναν την κατάσταση.

Ωστόσο, το σημερινό χάλι και η παράδοση της χώρας άνευ όρων στα δόντια του ΔΝΤ είναι επίτευγμα ΠΑΣΟΚ και αυτό θα γράψει η ιστορία.
Κανένας πολίτης που δεν ήταν μέτοχος στο φαγοπότι δεκαετιών δεν οφείλει και δεν πρέπει να πληρώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Κανένας πολίτης που δεν συμμετείχε στα κυβερνητικά όργια των σαράντα τελευταίων ετών δεν οφείλει τίποτα σε κανέναν και δεν πρέπει να συμμετέχει ούτε με ένα ευρώ στην κρίση που δημιούργησαν άλλοι ερήμην του.
Έχουμε πόλεμο και οφείλουμε να αντιδράσουμε. Οφείλουμε να παραλύσουμε το κράτος που αναίσχυντα έρχεται να αποδώσει ευθύνες αποκλειστικά και μόνο σε όλους όσους δεν ευθύνονται για τίποτα και δε χρωστάνε σε κανέναν. Οφείλουμε να πολεμήσουμε τις πολιτικές που βάλλουν κατά πάντων εκτός μόνο από εκείνους που πραγματικά ευθύνονται για τη κρίση. Οφείλουμε να αντιδράσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε απέναντι σ΄αυτούς που δεκαετίες τώρα έφαγαν, έκλεψαν, κέρδισαν και εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν και να ζούνε εις βάρος των κορόιδων.

Πρώτα θα μπούνε ΦΥΛΑΚΗ οι πολιτικοί που ευθύνονται για το σημερινό κατάντημα και μετά θα (αν μείνει κανένας έξω) θα νμιμοποιούνται να ζητάνε θυσίες, απολύσεις ή οτιδήποτε άλλο.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΟΧΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Έχουμε πόλεμο και ο αγώνας τώρα ξεκινάει.

Υ.Γ.
Σε όλους όσους θα σπεύσουν να πούνε μα είναι καλύτερα να χρεοκοπήσουμε;
Απαντάω ορθά κοφτά.
Ναι ρε να χρεοκοπήσουμε αλλά πρώτα να πάρουμε τα κεφάλια όλων όσων μας έφτασαν σ΄αυτό το σημείο.
Με το κονσερβοκούτι και στο γόνατο.
Αναρτήθηκε από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου