Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ....ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΤΖΕΦΡΙιιιιιιι!!!!!!!

Παύλος Γερουλάνος:
Από τη
Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της κυβέρνησης του Γεωργίου Α. Παπανδρέου (2009).

Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και είναι γιος του Μαρίνου Γερουλάνου, ιδιαίτερου γραμματέα του Βασιλιά Παύλου και αυλάρχη της βασίλισσας Άννας-Μαρίας, και της Αιμιλίας, εγγονής του Αντώνη Μπενάκη. Απο την πλευρά του πατέρα του είναι δισέγγονος του ιατρού, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακαδημαϊκού Μαρίνου Γερουλάνου, ενώ απο την πλευρά της μητέρας του, εκτός από τη συγγένεια με την οικογένεια Μπενάκη, εξάδελφος του Αντώνη Σαμαρά, δισέγγονου της Πηνελόπης Δέλτα.

Έχει σπουδάσει Ιστορία στο Williams College, ενώ το 1994 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου MIT.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 κατείχε την πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Είναι παντρεμένος με τη Λάρα Μπαράζι και έχει δύο κόρες, την Τατιάνα και την Αλεξάνδρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Τα τρισάθλια ΜΜΕ των Αθηνών, για τη LARA BARAGGE, τη γυναίκα του Κεφαλονίτη Γερουλάνου "Παύλου" και οι σελίδες του ΠΑΣΟΚ, ως συνήθως, προσπαθούν να πασάρουν ψέματα σε σύγχυση και την εμφανίζουν τα μισά ως Λιβανέζα χριστιανή και τα άλλα μισά ως Σύρια χριστιανή. Λοιπόν για να ξεσκατώνουμε το θέμα, η κυρία δεν είναι ούτε Λιβανέζικης ούτε Συριακής καταγωγής και πολύ περισσότερο δεν είναι Χριστιανή. Λόγω ανάλωσης χρόνου στο ψάξιμο, το θέμα για τον ψευτοσοσιαλιστή υπουργό, θα συμπληρωθεί αύριο.

2 σχόλια:

  1. Μπάρμπα Νίκο την καλησπέρα μου, ομολογώ πως σίγουρα άξιζε ο κόπος σου για την έρευνα ,περιμένω με αγωνία την συνέχεια του άρθρου σου...αν και για να σου πώ την αλήθεια ο κόσμος έχει αρχίσει και παίρνει χαμπάρι όλα τα "εβραϊκά λαμόγια" της πολιτικής σκηνής του τόπου μας.

    Την καλημέρα μου από Λαμία.
    Σπύρος
    http://aboutmylamia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι γίνετε ρε μπαρμπανίκο?
    και ο τζέφρευ το παραδέχτηκε σε πολωνό δημοσιογράφο για την καταγωγή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή