Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

H λίστα των κατηγορούμενων στο κύκλωμα παιδεραστίας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009, 16:29

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τον εισαγγελέα τα ονόματα των κατηγορούμενων για το κύκλωμα παιδεραστίας, που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές την προηγούμενη Πέμπτη.
Κατηγορούμενοι είναι οι:
Χαράλαμπος Τσόγκας, οπερατερ ΕΡΤ, ετών 30,
Πολύκαρπος Τσόγκας, οπερατερ ΕΡΤ, ετών 60,
Ρομάνι Καρίμ από το Λίβανο,
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος,
Στυλιανός Καλλιμάνης, ο οποίος διατηρείς επιχείρηση με είδη υγιενής,
Γιώργος Αδαμόπουλος,
Λεωνίδας Κούκος,
Κωνσταντίνος Σαχπαζής ,
Γιώργος Χριστόπουλος,
Βασίλης Γκότσης
και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, Ευάγγελος Κοροβέσης.

ΠΗΓΗ: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΗΣ Η1Ν1 ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ "NOVARTIS".!!!!

Στις αρχές του 2008, η πολυεθνική "Ελβετική" φαρμακοβιομηχανία της ...Αμερικής και όχι μόνο, "NOVARTIS" ήταν έτοιμη για χρεωκοπία, λόγω πολλών περιπετειών, με δικαστικές αγωγές εναντίον της και εναντίον μεγαλοστελεχών και μεγαλομετόχων της, για οικονομικά, σεξουαλικά κ.ά. εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Ξαφνικά, αρχές του 2008, στην αρχή με ευθύνη της κυβέρνησης Bush των ΗΠΑ, κι αμέσως μετά της κυβέρνησης του "νομπελίστα" Obama, με καταπάτηση όλων των κανόνων της ελεύθερης αγοράς και του ελεύθερου ανταγωνισμού, η "NOVARTIS" γίνεται το Νο 1 μονοπώλειο των εμβολίων κατά της γρίπης Η1Ν1 (των χοίρων) και μεγάλου αριθμού αντικαρκινικών φαρμάκων, σε ΗΠΑ και Καναδά.
Συγχρόνως, η παραλίγο να κυρηχθεί σε πτώχευση
"NOVARTIS", κάνει νέα ξεμπούκα στις διεθνείς αγορές, με ίδρυση ή εξαγορά φαρμακοβιομηχανιών σε Ινδία, Ισπανία και αλλού. Επίσης φέτος, πέρα από τα αποκλειστικά πλουσιοπάροχα συμβόλαια εμβολίων γρίπης με τις Υπηρεσίες Υγείας ΗΠΑ και Καναδά, καθώς και με ηγεμονικά συμβόλαια πώλησης εκατοντάδων εκατομυρρίων εμβολίων γρίπης των χοίρων, σε όλο τον κόσμο!!!!! η Αμερικάνικη κυβέρνηση της ενέκρινε και ήδη διετέθηκε στις χρηματαγορές, επταετές ομολογιακό δάνειο ύψους 2,1 δις $ (ή 1,5 δις €), με απόδοση 4,5% για τους δανιστές της.!!!!!
Ας δούμε όμως τι ψαρέψαμε για τη σκανδαλούχα παραγωγό εμβολίων
γρίπης των χοίρων Η1Ν1:
"Novartis - Α' Το Χρονικό των Εγκλημάτων
Πυροβολούνται αγρότες στη κάτω Βραζιλία!!! Βασανίζονται, ακρωτηριάζονται και σκοτώνονται τα ζώα στα εργαστήρια!!! Θύματα Σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τους διαχειριστές της εταιρείας!!! Αριστεροί Αφρικανοί σκοτώνονται για το κέρδος!!! Ασθενείς δηλητηριάστηκαν και σκοτώθηκαν με τα επιβλαβή ναρκωτικά!!! Βρέφη που τρέφονται με ανθυγιεινά τρόφιμα ... Αυτά και πολύ περισσότερα είναι τα αποτελέσματα της εταιρικής απληστίας, του ενός από τους χειρότερους εκμεταλευτές του ανθρώπου, των ζώων και της φύσης - σε όλο τον κόσμο. Ο Daniel Vasella και κακοποιοί λεηλατούν και δολοφονούν και στις πέντε ηπείρους - αφήνοντας την καταστροφή και το θάνατο πίσω τους. Αυτό είναι ένα, από τα πολλά, του χρονικού των εγκλημάτων τους............
Απόπειρα Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανήλικης
Απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσού στις ΗΠΑ: Ο πρώην αντιπρόεδρος Chiron (Novartis) Απόπειρα σεξουαλικής σχέσης, με το μόλις 14 χρονών ανήλικο κορίτσι.
Ο Maurice Wolin, 48 χρονών, αντιμετωπίζει δικαστήρια στην Καλιφόρνια, λόγω της απόπειρας διάπραξης σεξουαλικών και λάγνων παρενοχλήσεων, σύμφωνα με μαρτυρία ενός παιδιού κάτω των 14 ετών.
Ο Γουόλιν ήταν παλαιότερα αντιπρόεδρος του τομέα ογκολογίας για την "Chiron" στο Emeryville, εταιρεία που ανήκει στη Novartis. Αυτός έχει καταχωρηθεί ως γιατρός και χειρούργος, στο Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια. Τώρα εμφανίζεται να εργάζεται, για μια Καναδική παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη φαρμάκων θεραπείας για τον καρκίνο.
Ο Γουόλιν συνελήφθει σε κρεβάτι, μαζί με άλλους 28 άνδρες, που είχαν πάει σε ένα σπίτι της Petaluma, στα τέλη Αυγούστου (2006), με την ελπίδα να περάσουν μια «ημέρα» με ένα ανήλικο κορίτσι. Ο Γουόλιν και οι άλλοι κουβέντιαζαν, ενώ ήσαν σε σε απευθείας σύνδεση (με την αστυνομία - υπό παρακολούθηση). για το τι πιστεύουν πως ήταν τα κορίτσια, με τα οποία ελπίζουν να έχουν σεξουαλική επαφή. Το ψευδώνυμο που είχε ο Γουόλιν ήταν "talldreamy doc". Αυτός είναι, που φέρεται ότι είπε, ότι ήταν 29 άτομα, και μίλησε σε απευθείας σύνδεση (παρακολούθηση) για παροχή και τη λήψη στοματικού σεξ.
Τα "κορίτσια" της αστυνομίας, ήταν στη πραγματικότητα κράχτες, μιας ομάδας που έχει συσταθεί, στο πλαίσιο μιας έρευνας έξι μηνών από διάφορες αρχές επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένου του Σερίφη, του Τμήματος Sonoma County, και των αστυνομικών τμημάτων Santa Rosa και Petaluma.
Η
Αστυνομία συνεργάστηκε με Perverted Δικαιοσύνης, μια πανεθνική οργάνωση εθελοντών, που παρακολουθεί online ιστοσελίδες και chat rooms.

Ο Γουόλιν και τα άλλα (28) άτομα που πιάστηκαν στη λειτουργία παγίδευσης, εμφανίστηκαν στο "Dateline NBC για Catch a Predator" show. Σύμφωνα με τις καταγραφές Dateline, ο γιατρός του καρκίνου εμφανίστηκε στο "σπίτι" και συμμετείχε σε μια σύντομη συνομιλία με μία ηθοποιό, που θα έδινε το νεαρό κορίτσι με τον οποίο είχε την συνομιλία σε απευθείας σύνδεση. Για να διώξει τη Νευρικότητα, πήρε ένα ποτό, τότε προφανώς εντόπισε μια φωτογραφική μηχανή του πληρώματος και μπουλόνια. Ήταν η στιγμή που συνελήφθησαν. Στο show όπως καταγράφηκαν, φάνηκε να είπε σε έναν αστυνομικό: «Ω, Θεέ μου, δεν έκανα τίποτα".
Ο Γουόλιν προσέλαβε τον πανίσχυρο δικηγόρο του Λος Άντζελες, Μπλερ Berk, για να τον εκπροσωπεί και να τον υπερασπιστεί. Οι δικηγόροι του πήγαν στο δικαστήριο, για να προσπαθήσουν, να μη διατηρηθεί, εκείνο το τμήμα του βίντεο, που βγήκε στον αέρα, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε.
Ο Δικηγόρος Berk, στον κατάλογο του οποίου περιλαμβάνονται πελάτες, όπως ο Μελ Γκίμπσον, η Lindsay Lohan και η Halle Berry, είπε νωρίτερα ότι ο Γουόλιν "σε καμία περίπτωση δεν ήταν, κανενός είδους, σχήματος ή μορφής αρπακτικό ούτε αποτελούσε απειλή για κανέναν". Αυτή την εβδομάδα, είπαν οι Δικηγόροι Berk και Olson, ότι δεν είχαν να κάνουν περαιτέρω παρατηρήσεις σχετικά με την υπόθεση εκαίνη τη στιγμή.............

Source: Πηγή: Contra Costa Times, Καλιφόρνια 29 Νοεμβρίου 2006

158 ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?? ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ?? ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΒΟΡΑ??

Λύσσαξαν.... Παιδόφιλος διευθυντής δημοτικού

Τους 158 φτάνουν οι εντοπισμένοι μέσω Λουξεμβούργου χρήστες του Διαδικτύου στη χώρα μας, οι οποίοι κατείχαν ή διακινούσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας σύμφωνα με τα στοιχεία της Ιντερπόλ.
Χθες στον μακρύ κατάλογο προστέθηκε ένας 36χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από τα Φάρσαλα Λάρισας, ενώ σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη 44χρονου διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Καβάλα.
Η επιχείρηση των Τμημάτων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθήνας και Θεσσαλονίκης, που φέρει την κωδική ονομασία «Τσάρλι», έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής σε δεκάδες συλλήψεις, μετά μάλιστα και την άρση του απορρήτου επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου που διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τελευταίος στη λίστα ένας 36χρονος από τα Φάρσαλα, ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από έφοδο που έκαναν στο σπίτι του αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 2.000 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνιστές παιδιά.
Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι κατείχε αυτό το υλικό, αρνήθηκε, όμως, ότι το διακινούσε σε άλλους χρήστες.
Σάλο, όμως, έχει προκαλέσει η σύλληψη 44χρονου διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Καβάλα, με τις ίδιες κατηγορίες.
Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη στο σπίτι του στη Χρυσούπολη και στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις σκληροί δίσκοι και ένα DVD με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς επίσης και μικροποσότητα χασίς.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων κατόχων τέτοιου υλικού, που σε μερικές περιπτώσεις ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία, καθώς μεταξύ των εικόνων υπάρχουν και άσεμνες με βρέφη και παιδιά 3-4 χρόνων.
Αναρτήθηκε από

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ

Ο πήχης ανέβηκε ψηλά και ο Αντώνης Σαμαράς δε δικαιούται να περάσει από κάτω.
Ευχή και προσδοκία μας είναι οι εξελίξεις στο χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να αποτελέσουν ντόμινο εξελίξεων, για την αποφασιστική καταδίκη του ενδοτισμού σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής κοινωνίας.
Ανεξάρτητα από το που ανήκει ο καθένας από μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε - ως κατάκτηση ολόκληρης της κοινωνίας – πως οι ψηφοφόροι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μετά την εκλογική ήττα αυτού του κόμματος, κατάφεραν να χειραφετηθούν και να καταδικάσουν απερίφραστα τις λογικές του ενδοτισμού και της υποτέλειας.
Τα Μ. Μ. Ε έσπευσαν να μιλήσουν για μια «δήθεν» άχρωμη και χωρίς κατεύθυνση ήττα του Μητσοτακισμού, περιορίζοντας το όλο πρόβλημα στη φιλολογία της αποστασιολογίας.
Οι αιτίες όμως είναι πολύ βαθύτερες…
Οι κυρίαρχες επιλογές των ψηφοφόρων ήταν κατά κανόνα πολιτικές…
Συνιστούν και καταδεικνύουν τη συντριπτική ήττα των λογικών του συμβιβασμού, της υποτέλειας και του ενδοτισμού των οποίων η Ντόρα Μπακογιάννη υπήρξε συνεπέστατος εκπρόσωπος.
Φυσικά αυτό δε συνιστά συνολικότερη αλλαγή στην πολιτική περπατησιά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της γενικότερης πολιτικής της φιλοσοφίας. Κανείς άλλωστε δε θα μπορούσε να περιμένει κάτι τέτοιο, και κανείς από τους ψηφοφόρους της δεν το επεδίωξε.
Το ότι αποτελεί όμως καθολική καταδίκη των λογικών του συμβιβασμού είναι δεδομένο, και αυτό συνιστά κατάκτηση για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.
Οι ευθύνες του Αντώνη Σαμαρά είναι μεγάλες. Και οι προσδοκίες της Ελληνικής κοινωνίας από αυτόν και το επιτελείο του είναι ακόμη μεγαλύτερες. Και φυσικά πολλά θα κριθούν από την γενικότερη πολιτική του στάση στην αμέσως επόμενη δύσκολη περίοδο από την οποία θα περάσει ο Ελληνισμός.
Το τι θα κάνει τελικά μένει να το δούμε στην πράξη. Το σίγουρο είναι πως δε δικαιούται να διαψεύσει τις μεγάλες προσδοκίες του Ελληνισμού.
Σ αυτά θα δώσει εξετάσεις…
Σ αυτά θα κριθεί…
Και από την γενικότερη πολιτική του στάση θα εξαρτηθεί το χρώμα των σελίδων που θα έχει η Ελληνική ιστορία την αμέσως επόμενη περίοδο.
Ο πήχης ανέβηκε ψηλά και ο Αντώνης Σαμαράς δε δικαιούται να περάσει από κάτω.
Ευχή και προσδοκία μας είναι οι εξελίξεις στο χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ν αποτελέσουν ντόμινο εξελίξεων, για την αποφασιστική καταδίκη του ενδοτισμού σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής κοινωνίας.
Ένα ντόμινο που δε θα αφήσει ανεπηρέαστο ούτε το ΠΑΣΟΚ των Δραγώνων, των Διαμαντοπουλάδων και λοιπών παρατρεχάμενων που συναπαρτίζουν το θίασο της σταδιακής αποσύνθεσης του Ελληνισμού.
Η ιστορική του ευθύνη θα είναι να αποδείξει ότι ώδυνεν όρος και έτεκεν καταιγίδα.
Ελπίζουμε αυτή η καταιγίδα να μη μας προκύψει στην πράξη χαμστεράκι παλιάς κοπής….

Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ - ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΡΟΡΑΣ.!!!


Το μισό κόμμα στα χέρια του Σαμαρά και το μισό κόμμα στα χέρια της Nτόρας

O Aντώνης Σαμαράς είναι τελικά ο 7ος Πρόεδρος στην ιστορία της ΝΔ. Παρότι η κ. Μπακογιάννη δέχτηκε το αποτέλεσμα χιλιάδες υποστηριχτές της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook αδυνατούν να πιστέψουν πως η Ν.Δ. πέρασε στα χέρια ενός αποστάτη με μια μικρή σχετικά εντολή και δείτε τι γράφουν από χθές το βράδυ! Το κλίμα είναι βαρύ στη Ν.Δ. και η βάση δεν μπορεί να δεχτεί και αγανακτεί με το αποτέλεσμα αυτό το έχουμε εισπράξει και σε τοπικό επίπεδο οπου η κ. Μπακογιάννη είχε υπεροχή όπως και ήταν αναμενόμενο! Μπαίνει λοιπόν σε περιπέτειες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή σε μια πορεία αλλαγής και αναγέννησης;
Δείτε λοιπόν τα μηνύματα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για την επόμενη μέρα....
Αναρτήθηκε από Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

ΑΦΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εξ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΙΠΠΟΥ....

ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ: Το Βουλωμένο Σκάνδαλο του Θανάτου της Βρώμικης "θεάς"......

Μήπως το αλογάκι της Λάρισας δεν είναι τόσο αθώο?
Πριν από μερικές μέρες η αθλητική κοινότητα έδειχνε να συγκλονίζεται από τον ξαφνικό(;)θάνατο του παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας
Αντόνιο ντε Νίγκρις.

Με τους "ξαφνικούς" θανάτους ποδοσφαιριστών να πυκνώνουν τα τελευταία χρόνια(info1,info2,info3) η σκέψη πολλών-και του συντάκτη μαζί- στράφηκε στο αληθινό μυστικό: τις απαγορευμένες φαρμακευτικές ουσίες. Ωστόσο τα γεγονότα φαίνεται πως οδηγούν το βυσσινή αλογάκι σε μονοπάτια που χρίζουν διερεύνησης.
To 2006 ο παίκτης μετακινείται στην Τουρκία (Gaziantepspor, Ankaraspor και Ankaragücü) όπου η καριέρα του σταματά προσωρινά από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας. Το ιατρικό επιτελείο της Ankaraspor διέγνωσε ότι ο αθλητής έπασχε από εκ γενετής μυοκαρδιοπάθεια. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λύνεται και η ομοσπονδία της χώρας, του απαγορεύει να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.
Τον περασμένο Αύγουστο ο Αντόνιο ντε Νίγκρις έρχεται στην Λάρισα και εντάσσεται στην τοπική ομάδα όπου αγωνίζεται για 6 παιχνίδια. Εύλογα πολλοί διερωτώνται πως έγινε η μεταγραφή αφού ο παίκτης είχε καρδιακό πρόβλημα;
Η θεσσαλική ΠΑΕ άμεσα ανακοίνωσε χαρακτηριστικά "η διαπιστωθείσα πάχυνση τοιχωμάτων μυοκαρδίου, για την οποία είχαμε ενημερωθεί από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, είναι συμβατή με αθλητή και διαγνώσθηκε σε φυσιολογικά και εντός επιτρεπτών ορίων μεγέθη έπειτα από περαιτέρω διερεύνηση".
Μήπως τα αθλητικά όρια της μυοκαρδιοπάθειας είναι διαφορετικά στην γειτονική χώρα από ότι στην Ελλάδα. Το πρόβλημα διαγνώστηκε αλλά γιατί δεν διερευνήθηκε περισσότερο;
Σύντομα ακολούθησε η δήλωση του πρόεδρου της Λάρισας: "έπρεπε να μας ενημερώσει(o γιατρός της τουρκικής ομάδας) για το ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε άδεια να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα λόγω προβλήματος υγείας." Δυο τα πιθανά ενδεχόμενα, είτε στην Τουρκία κάνουν αυστηρές εξετάσεις στου παίκτες είτε στην Ελλάδα οι έλεγχοι δεν είναι οι προβλεπόμενοι.
Υπάρχει και άλλη μια παράμετρος που προκύπτει από τις εργασιακές σχέσεις. Μετά την μελέτη του βιογραφικού ακολουθεί η συνέντευξη και τελικά η πρόσληψη. Αυτή η διαδικασία δεν εξαιρείται από το επαγγελματικό χαρακτήρα του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Όταν επενδύεις σε ένα ποδοσφαιριστή ελέγχεις το βιογραφικό του και συνεπώς τον ποδοσφαιρικό και ιατρικό του φάκελο.
Ίσως κάποιοι δεν (ήθελαν να) ακολούθησαν την διαδικασία.και το συμπαθέστατο βυσσινί αλογάκι να μην είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισσας δεν διαθέτει εξειδικευμένο ιατρικό τιμ με καρδιολόγους.
Γιατί τα λέμε όλα αυτά;
Όσο και αν κάποιοι χρυσώνουν το "άρρωστο" χάπι, το θέμα είναι/ήταν σοβαρό και ίσως πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Όχι για να τιμωρηθούν οι ομάδες και οι παίκτες, κυρίως γιατί υπάρχουν χιλιάδες παιδιά, έφηβοι και ενήλικες που κατακλύζουν αθλητικά κέντρα και χώρους άθλησης χωρίς τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά.
Το πρόβλημα κρύβεται δίπλα μας, στα γυμναστήρια, στα γήπεδα 5x5 και στα σχολικά πρωταθλήματα.
Ας το δούμε και ας προλάβουμε ότι μπορούμε.
Αναρτήθηκε από Ibis.blog

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ένωση για τη διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας

Αθήνα 106 80, Γ. Πρασσά 5, τηλ. 210 36 14 519, φαξ: 210 360 58 92

Μπροστά στις κρίσιμες εξελίξεις του Δεκεμβρίου για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αφορούν ιδιαίτερα την Ελλάδα και την Κύπρο, η Ένωση για την Διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας

Σας προσκαλεί σε συγκέντρωση

Τη Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, Εθνικό και Ιστορικό Μουσείο (οδός Σταδίου 13) με θέμα:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ομιλητές θα είναι οι:

Νικόλαος Τ. Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος ΔΗΚΟ Κύπρου

Πάνος Παναγιωτόπουλος, τ. Υπουργός

Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας

Σταύρος Λυγερός, δημοσιογράφος

Γιάννης Μαρίνος, τ. Ευρωβουλευτής, δημοσιογράφος

Τον συντονισμό θα κάνει ο Γιάννης Τριάντης, δημοσιογράφος.

ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.

Καμένα αυτοκίνητα, τα κλειστά παράθυρα και οδομαχίες, σε Διαμαρτυρία κατά της συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου!!! Η αστυνομία απάντησε βίαια με δακρυγόνα, σφαίρες καουτσούκ!!! 14 συλλήψεις!!!
Η Αστυνομία με εκτοξευτήρες νερού, με δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες, προσπάθησε το Σάββατο να διαλύσει βίαια τους διαδηλωτές, από μια διαμαρτυρία, που εξέφραζαν την αντίθεσή τους, για τη συνάντηση των κορυφαίων αξιωματούχων του παγκόσμιου εμπορίου (Π.Ο.Ε.).
Στα επεισόδια με τους κουκουλοφόρους του «μαύρου μπλοκ» των ακτιβιστών, προκλήθηκαν ζημιές και συνελήφθησαν 14 άτομα, είπε κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Κάηκαν τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα, έσπασαν βιτρίνες στις ταραχές του Σαββάτου, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Patrick Puhl.
Στη Γενεύη, ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι συνελήφθησαν και...... τέσσερις αρχαιοκάπηλοι εκτός από τους διαδηλωτές. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί των αστυνομικών ή διαδηλωτών, αλλά μια 80χρονη γυναίκα έχασε την ισορροπία της και έπεσε, και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας πορείας από χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τη συνεδρίαση του
Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), που πρόκειται να αρχίσει τη Δευτέρα, κατά την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα, η ΕΕ και άλλες εμπορικές δυνάμεις αναμένεται να γίνουν η αιχμή του δόρατος, σε μια τελευταία προσπάθεια δραστηριοποίησης του ενωποιημένου παγκόσμιου εμπορίου. Ο Bonfati είπε στην Ελβετική τηλεόραση TSR, ότι η αστυνομία ήταν σε θέση κατά την έναρξη της διαδήλωσης, να εντοπίσει περίπου 200 μέλη του "μαύρου μπλοκ", του οποίου τα βίαια (δυναμικά) στοιχεία, ενώνουν τις άλλες δυνάμεις των διαδηλωτών και να προκαλούνται ζημιές. Είπε ότι (τα μέλη αυτά), ήταν διασκορπισμένα κατά μήκος της διαδρομής και η αστυνομία αναγκάστηκε να τους χωρίσει από τους άλλους διαδηλωτές.

ΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ DRAKOUMEL: ΓΚΑΝΤΕΜΙΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ FINISH.!!!!!

Βοήθεια Κυριάκο ΜΟΥ... Βοήθεια Γιατί Χανόμαστε....

Απελπισμένη και κατατρεγμένη η DORA BAKOGIANNIS, η γυναίκα και ψιλή (ευτυχώς που μου το διευκρίνισε, γιατί εγώ μέχρι χθες την είχα για άντρακλα και κοντό της πονηράδας), προσφεύγει στον Κυριάκο ΤΗΣ, τον δικό της άνθρωπο.
Κοιτάζονται στα μάτια με απέραντη στοργή και η
DORA ευτυχισμένη, ακούει το πολιτικό της τέκνο και διάδοχο (αφού ο φάδερ επιτιμήθηκε κι έφυγε νωρίς), να της εκμνηστερεύεται με το γνωστό ατάραχο γελαδίσιο χαμόγελο:
"Μην ανησυχείς.... Ότι κι αν γίνει, εγώ έρχομαι κι ακολουθώ και θ' αποτελειώσω, ότι σου διαφύγει και μείνει όρθιο..."

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ....ΓΕΝΟΒΑ!!!!!...

Τα πιο απίθανα πράγματα συμβαίνουν, έτσι και τριγυρίσεις στο Ιντερνετικό χάοοοσσςςςςςς.
Ούτε που θυμάμαι πως βρέθηκα στην Ιστοσελίδα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Λέσβου, και το ρημάδι το μάτι μου, ΝΤΟΥ κατευθείαν εκεί που δεν πρέπει.
http://ne.pasok.gr/lesvou/?p=1701
Διαβάζω και δακρύζω απ' τα γέλια....
Και το παίρνω απόφαση. Θα ρίξω γροθιά στο κατεστημένο, θα πολεμήσω τους 7 δράκους και θα σβύσω τις 7 λυχνίες της Σιών, θα σκοτώσω τους 7 λέοντες του Θιβέτ. Θα αναδείξω (στα διαλείμματα) όλα τα στοιχεία του ήρωα Σηφουνάκη, τα οποία το κατεστημένο της οικογενειοκρατίας, δεν του επιτρέπουν να αναδείξει όπως πρέπει.
Αρχής γενομένης από τούδε και δεν ξέρω μέχρι πότε, με ντοκουμέντα δίχως μέντα (γιατί μια εικόνα, ίσον χίλιες λέξεις).
Σας λέγω δε τούτο: Ο Σηφουνάκης των ονείρων μας, κατά την επάρατο 7ετία της χούντας, όταν εγώ δεν είχα τα ναύλα να πάω στη Γένοβα να κάνω αντίσταση, ο Σηφουνάκης (και κάθε Σηφουνάκης) πέτυχε το ακατόρθωτο.
Εγώ, εσείς, εμείς, μπορεί παρεπιμπτόντως να τον έχουμε δει στη γνωστή καφετέρια του Κολωνακίου, στην οποία πρόσφατα πήρε τον καπουτσίνο της η εγγονή της Μαργαρίτας, αλλά στη τύφλα μας, οι περισσότεροι αγνοούμε, ότι αυτά τα άθλια χρόνια της χούντας, ο Σηφουνάκης ξεροστάλιαζε στα φανάρια και τα στενοσόκακα της Γένοβας, για να βγάλει μέσα στη σκληρότης της ζωής, τα αναγκαία και απαραίτητα της διαβίωσης.

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΑΝΑΒΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ.... Η ορθογραφία Google δείχνει ...κουρελού!!!

Σοβαρότατος τραυματισμός του προπονητή και αναβάτη και αναρριχητή της αλόγας "DORA-DORA" και της πάσης εξουσίας, σημειώθηκε χθες το απόγευμα και μου το κράτησαν μυστικό, γιατί ξέρουν ότι είμαι εμφραγματίας και με προφύλαξαν.
Ο δυστυχισμένος σύζυγος της απ' αυτής, και ιδιαίτερα φιλόδοξος, για να γίνει και η πρώτη κυρία του Μαξίμου, γένους σερνικού, έσπασε τα παϊδάκια του, τον γοφό του, τον δεξιό πόδα του και απροσδιόριστο αριθμό κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Σύμφωνα με α-ψευδείς πληροφορίες και συκοφαντικές διαφημίσεις, ο Ισίδωρος, μπήκε στο ΚΑΤ και βγήκε άγνωστο πως και που.
Στον δίπλα θάλαμο Νο 109, νοσηλεύεται ο εμπόδιος του Σαμαρά, που (αυτουνού απόντος) ποδοπατήθηκε από την αλόγα.
Για να μην ανησυχήσουμε εγώ και καμιά χιλιάδα θαυμαστές του και απογοητευθούμε και δεν δείξουμε με ψήφο τη δύναμή μας, μας είπαν ότι όλα είναι ψευδή και ασύστολα και ότι αύριο η αλόγα DORA-DORA, θα κατέβει στον στίβο έστω και άνευ Κούβελου, έστω και άνευ κουμπάρου Ψωμιάδη, έστω κι αν χρειαστεί να κάνει το εμβόλιο των γουρουνιών του Αβραμόπουλου
.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ SOS:
Σχετικό ή άσχετο δεν ξέρω, το αύριο θα δείξει. Λοιπον, αν πατήσουμε ορθογραφία τη λέξη "Κούβελου", μας βγαίνει ως σωστή η λέξη "κουρελού".....!!!!!!
Καταλάβατε τώρα -τώρα -τώρα -Ντόρα, γιατί η Ντόρα το αποφεύγει?????
Τι να έκανε, να διεκδικούσε την αρχηγία ως κα ΚΟΥΡΕΛΟΥ...??????

Άλλο η θεωρια κι άλλο η πράξη.....

ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Στα ψιλά γράμματα η δίκη του κουμπάρου των κουμπάρων, από τo τριμελές Εφετείο

Ευτυχώς, υπάρχει πρόσφατη μνήμη ΑρχιΚουμπάρε Ψωμιάδη >>>>>
13 Φεβ 2009 Η απόφαση για τη δίκη Ψωμιάδη

Σήμερα θα εκδοθεί η απόφαση του τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης όπου δικαζόταν χθές για παράβαση καθήκοντος ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Βασικός και μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης Εμπορίου της Νομαρχίας Θεσ/νίκης Ηλίας Τυχαλάκης που είχε καταθέσει την μηνυτήρια αναφορά πριν από 4 χρόνια περίπου, επειδή ο Νομάρχης μείωσε παράτυπα πρόστιμο 95.000, που είχε επιβάλει η υπηρεσία σε... νοθευτή καυσίμων, σε 5.000.
Τα αξιοπρόσεκτα της δίκης.
1.Δεν υπήρχε καμία προβολή του γεγονότος της δίκης από τα ΜΜΕ. Δεν υπήρχαν κανάλια.
2.Υπήρχαν 4 συνήγοροι υπεράσπισης (ο ένας από τη νομική υπηρεσία της Νομαρχίας!!!) και κανένας πολιτικής αγωγής.
3.Κατέθεσαν μάρτυρες υπεράσπισης οι νυν Διευθυντές της Διεύθυνσης Εμπορίου και της Διεύθυνσης Εταιρειών, που τοποθετήθηκαν στις θέσεις αυτές από τη Διοίκηση Ψωμιάδη, και υποστήριξαν ότι:
. είχαν εντολή να επιβάλουν πρόστιμα "καταβλητά" και όχι υπέρογκα!!
. το πρατήριο καυσίμων ήταν περιφερειακό και μετά έκλεισε.
. ο νοθευτής είχε προβλήματα υγείας
. το πρόστιμο ήταν υπέρογκο.
. ο Νομάρχης δεν γνώριζε τον νοθευτή άρα δεν ήθελε να τον ωφελήσει.
. άρα καλώς μείωσε το πρόστιμο !!!
4.Ο μάρτυρας κ
ατηγορίας είπε και κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα ότι :
. Το πρόστιμο είχε επιβληθεί από τη διοίκηση Παπαδόπουλου.
. Ο νοθευτής επιχειρηματίας είχε συλληφθεί κατ΄επανάληψη.
. Είχε κερδίσει πολλαπλάσια ποσά σε βάρος του δημοσίου και των καταναλωτών με τη νοθεία καυσίμων.
. Είχε υποβάλει αίτηση θεραπείας η οποία είχε απορριφθεί.
. Είχε προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια για την ακύρωση του προστίμου και η υπόθεση εκκρεμεί. Έχει επίσης πετύχει αναστολή εκτέλεσης της ποινής και επομένως δεν υπήρχε ζήτημα να πληρώσε
ι πριν από την οριστική δικαστική απόφαση.
. Μόλις ανέλαβε η δι
οίκηση Ψωμιάδη επανήλθε με δεύτερη αίτηση θεραπείας εκπρόθεσμα και παράτυπα.
. Όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες είχαν εισηγηθεί στο Νομάρχη να την απορρίψει, αλλά αυτός προχώρησε στη σκανδαλώδη μείωση του προστίμου.
5. Ο Νομάρχης στην απολογία του εμφανίστηκε "φιλολαϊκός".
6. Η Εισαγγελ
έας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του κ.Ψωμιάδη.
Περιμένουμε
την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ενοχος ο νομαρχης Παναγιωτης Ψωμιαδης,καταδικαστηκε σε 1 χρονο φυλακη!

Καταδικάστηκε, πριν από λίγο, σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Η υπόθεση αφορά σε μειώσεις προστίμων που είχαν επιβληθεί από...τα ελεγκτικά όργανα της Νομαρχίας σε βενζινοπώλη. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο το Νομάρχη Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και του επέβαλε την ανωτέρω ποινή.


Παναγιωτης Ψωμιαδης...ο φιλολαικος Ζορο των νοθευτων....και των επιχειρηματιων

ΚΑ-ΡΑ-ΓΚΙΟ-ΖΗΣ
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009
Να θυμηθούμε και τους "ηρωισμούς" του αλητήριου, μετά τη σύλληψη των άλλων κουμπάρων του, για το σκανδαλο της προσυνενόησης καθορισμού τιμών, πανελλαδικά, για τα γάλατα?????? Άστα και γαργάλατα, ψωμιάδη.....
Οι Αβραμόπουλοι και οι Ψωμιάδηδες, πιστεύουν ότι τα "υποψήφια" αρχηγιλίκια, είναι η κολυμπίθρα εξαγνισμού τους?????

Φταίει ο Καραμανλής, που όμως κάτι ....μεθοδεύει!!!!!

Φταίει ο Καραμανλής...

Καταπληκτικό βίντεο αποδεικνύει το ότι φταίει ο Καραμανλής με αποδείξεις...
Δείτε το βίντεο...Αναρτήθηκε από apneagr.blogspot.com

Ελβετικό δικαστήριο αφήνει ελεύθερο με εγγύηση, τον Εβραίο βιαστή ανήλικου κοριτσιού!!!!!


Εκτός φυλακής, με εγγύηση 4,9 εκατομμύρια δολάρια, ο Εβραίος δραπέτης, σκηνοθέτης Πολάνσκι.

Απο την ΠΑΟΛΑ TOTARO, ΛΟΝΔΙΝΟ

November 26, 2009 26 Νοέμβρη 2009

Ο Πολωνό-εβραίος σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι απελευθερώθηκε από τις Ελβετικές φυλακές μετά από απόφαση κορυφαίου ποινικού δικαστηρίου της Ελβετίας να του μετατρέψει κράτηση του στην φυλακή, σε κατ' οίκον περιορισμό.
Το δικαστήριο αναθεώρησε δύο (2) προηγούμενες αποφάσεις του για να παραμείνει στη φυλακή, μετά από ενέργειες δικηγόρων του Πολάνσκι που εισηγήθηκαν να φοράη μια ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού, καθώς και κατέβαλαν ως εγγύηση το ποσόν των 4,5 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (περίπου 4,9 εκατομμύρια δολάρια).

Ο 76χρονος Πολωνο-εβραιος σκηνοθέτης, θα μπορέσει πάλι να επιστρέψει στο σαλέ του στο Gstaadt, ώστε να συνεχίσει τις διακοπές του, αλλά θα πρέπει να παραμείνει εκεί, ωσότου διεκπεραιωθούν οι διαδικασίες έκδοσης του στις ΗΠΑ.
Το Ελβετικό δικαστήριο δήλωσε ότι πήρε την απόφαση αυτή πιστεύοντας ότι η ηλικία του Πολάνσκι αλλά και η χρηματική εγγύηση θα είναι παράγοντες που δεν θα του επιτρέψουν να δραπετεύσει και πάλι.

"Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η εγγύηση του ποσού των 4,5 εκατ. ελβετικών φράγκων που κατεβλήθη από τον Polanksi καθώς πάρθηκαν και άλλα παράλληλα μέτρα - όπως αφαίρεση του διαβατηρίου του, και ο κατ' οίκον περιορισμός συνοδευόμενος με ηλεκτρονική παρακολούθηση - θεωρούνται αρκετά μέτρα για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος να αποδράσει και πάλι", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
"Όσον αφορά την προχωρημένη ηλικία του, σε περίπτωση που το «σκασει» και χάσει την εγγύηση δεν θα έχει την δυνατότητα να ξαναγίνει πλούσιος μέσω του κινηματογράφου.''
Ο εβραίος , ο οποίος κατέχει διπλή πολωνική και γαλλική υπηκοότητα, ζει στη Γαλλία για πολλά χρόνια με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Συνελήφθη στις 26 Σεπτεμβρίου κατόπιν αμερικανικού εντάλματος σύλληψης, όταν έφτασε ως «τιμώμενο πρόσωπο» που θα γινόταν σε ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Ζυρίχη.

Δραπέτευσε στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ το 1978, πριν του επιβληθεί μακροχρόνια καταδικαστική ποινή από Αμερικανικό δικαστήριο μετά από αποδοχή της ένοχης του, για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού.
Η υπουργός Δικαιοσύνης της Ελβετίας , Eveline Widmer-Schlumpf
, (Σημ. Μεταφραστου: πιθανότατα εβραία) επιβεβαίωσε ότι "δεν βλέπει κανένα λόγο'' ώστε η Ελβετική κυβέρνηση να ακυρώσει την απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγη: http://www.smh.com.au/lifestyle/people/swiss-court-grants-polanski-49-million-bail-20091126-js6x.html
Με τη βοήθεια του Μίμη

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ.!!!! Η DORA-DORA ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗ ....ΨΗΦΙΣΩ.!!!!


απόDora Bakoyannis
προςavragioz@gmail.com
ημερομηνία27 Νοεμβρίου 2009 5:49 μ.μ.
θέμαI psifos sou einai dynami
εστάλη-απόicpbounce.com

5:49 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη


Σε δύο ημέρες ψηφίζουμε για νέο πρόεδρο του κόμματός μας. Η ψήφος σου είναι καθοριστική για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Απευθύνομαι σήμερα σε εσένα και σο&ups ilon; ζητώ να συμμετάσχεις στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.
Ήμουν πάντα παρούσα, στις εύκολες και τις δύσκολές στιγμές. Ποτέ δεν λύγισα και δεν υπέστειλα την σημαία της παράταξής μας. Ακόμα και όταν έβλεπα τις αδυναμίες, ακόμα και όταν έβλεπα τα λάθη που μα&sig maf; πλήγωσαν όλους. Γιατί πάνω απ ‘όλα έβαζα πάντα το καλό του κόμματος μας, της Νέας Δημοκρατίας. Στις χαρές και τις πικρές μαζί.
Αυτή η κοινή πορεία αγώνων είναι το αόρατο νήμα που ενώνει όλους εμάς. Εμείς μπορούμε σήμερα να δημιουργήσουμε ξανά την ελπίδα και την προοπτική για το κόμμα μας.

Να ξαναβρούμε την ενότητά μας και το εύρος μας. Να κάνουμε τη ΝΔ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα. Ένα ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά με σεβασμό και λόγο στα μέλη και στη& nu; κοινωνική της βάση. Όχι με λόγια αλλά με έργα.
Να δώσουμε ξανά μάχες για τις ιδέες μας, τις διαχρονικές αξίες της παράταξής μας: Την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη, την αγάπη για τη Πατρίδα, τις ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους.

Την Κυριακή, με την επιλογή αρχηγού θα αποφασίσουμε ποια Νέα Δημοκρατία θέλουμε.

Αν θα έχουμε ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό, που θα απευθύνεται στην κοινωνία και θα μπορεί να κερδίσει εκλογές ή αν θα έχουμε μια μικρή, περιχαρακωμένη, αδύναμη Νέα Δημοκρατία.

Αν θα έχουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να κάνει αποτελεσματική αντιπολίτευση ή μια Νέα Δημοκρατία που θα αφήνει τη σημερινή κυβέρνηση να αλωνίζει και θα είναι αρεστή μόνο στα γνωστά μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και πολεμούν με τέτοιο μένος εναντίον μου.

Σε όλη την πολιτική διαδρομή μου αγωνιζόμουν για μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία. Βρέθηκα στην πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξης, χωρίς ποτέ να ξεφύγω από την ιδεολογία και τις αρχές της. Εργάστηκ& alpha; για την ενότητα στο κόμμα μας. Έχω δώσει και έχω κερδίσει μάχες για τη Νέα Δημοκρατία και έχω στηρίξει τους αγώνες της σε όλη την Ελλάδα.

Στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου υπολογίζω προσωπικά σε σένα.

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη για το κόμμα μας.

Η ψήφος σου είναι δύναμη για μένα.

Ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο για τη Νέα Δημοκρατία. Σε καλώ να το γράψουμε μαζί.

Σε καλώ σε νέους αγώνες, σε μια καινούργια, όμορφη διαδρομή.

Για να κάνουμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη, δυνατή και περήφανη.

Ντόρα Μπακογιάννη

Κάτω τα χέρια από το διαδίκτυο.

Το Διαδίκτυο πολιορκείται από πράκτορες...
Από τον Philip Giraldi, (πρώην πράκτορα της CIA)
Είναι ειρωνικό το γεγονός, ότι ο Πρόεδρος Barack Obama θα ταξιδέψη στην Κίνα για να μάθη τους Κινέζους (κυβερνητικούς) να αφήσουν ελεύθερο και να μην ανακατεύονται στο Διαδυκτιο.
Αν όμως το Αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (
Department of Homeland Security) είχε τον τρόπο του, θα επέβαλε νέους αυστηρότατους νόμους στην Κυβέρνηση Ομπαμα που θα αναλάμβανε τον έλεγχο του Διαδικτύου, σε περίπτωση μιας εθνικής κρίσης . Ποιος θα 'ναι ο «ορισμός» της εθνικής κρίσης θα εξαρτηθεί βέβαια απ τα νομομαθή σαΐνια του Λευκού Οίκου. Βεβαίως έχουμε προηγούμενα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι λίγο νοιάζονται στην Ουάσινγκτον για τα δικαιώματα του Αμερικανού πολίτη. (Bill of Rights). Πολλές χώρες ήδη παρακολουθούν και λογοκρίνουν το Διαδίκτυο σε ημερήσια διάταξη, μπλοκάροντας την πρόσβαση πολιτών σε πολλά ιστολόγια που θεωρούν ότι είναι ανατρεπτικά. Μετά από πρόσφατες αναταραχές, οι κυβερνήσεις του Ιράν και της Κίνας ουσιαστικά έκλεισαν το διαδίκτυο κλειδώνοντας τους servers. Συνδυάζοντας και την απενεργοποίηση των πομπών κινητής τηλεφωνίας, τα μέτρα αποδείχθηκαν αποτελεσματικά για την απομόνωση των διαφωνούντων. Θα μπορούσε να συμβεί εδώ, στην Αμερική; Αναμφισβήτητα ναι. Όταν ψηφιστεί μια τέτοια νομοθεσία κατά της «τρομοκρατίας» είναι αρκετό ένα περιστατικό ή κάτι που θα μπορούσε να ερμηνευτεί πειστικά σαν τρομοκρατία, θα ήταν αρκετά για τους «ιθύνοντες» και την κυβέρνηση να διατάξουν ουσιαστικά το κλείσιμο του Διαδυκτιου. Η Κυβερνητική εισβολή στην ιδιωτική ζωή των πολιτών είναι ήδη μια πραγματικότητα, ιδιαίτερα στις λεγόμενες δυτικές δημοκρατίες που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνολογία και με προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό για την παρακολουθησιν τηλεφώνων και υπολογιστών. Στην Ευρώπη, δρακόντειοι νόμοι κατά της τρομοκρατίας, οπλίζουν υπηρεσίες ασφαλείας που παρακολουθούν τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να έχουν καμία εισαγγελική απόφαση. Στη Βρετανία, η παρακολούθηση περιλαμβάνει την πρόσβαση σε λεπτομερή αρχεία στο διαδυκτιο που είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση από 653 κυβερνητικές υπηρεσίες, περισσότερες απ' τις οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ασφάλεια ή τις μυστικές υπηρεσίες του κράτους , και όλα αυτά χωρίς κανένα νομικό έλεγχο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες το Πεντάγωνο ζήτησε πρόσφατα ένα διαδυκτιακο κέντρο ειδήσεων "στιγμιαίας ικανότητας αντίδρασης» που ονομάστηκε «Γραφείο Στρατηγικής Επίδρασης» αλλά αποδεικτικά στοιχεία λενε ότι δεν είναι τίποτε άλλο από ένα εμπεδωμένο αριθμό συνταξιούχων στρατιωτικών «αναλυτών» στα ΜΜΕ για την δημιουργία ενός ευνοϊκού προσανατολισμού για την Ουάσιγκτον όσον αφορά την πορεία του Πολέμου. Το State Department (ΥΠΕΞ των ΗΠΑ) είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι, αναθέτοντας σε νέους αξιωματούχους να συμμετάσχουν σε συζήτηση με υποτιθέμενους αντιδραστικούς στις ιστοσελίδες τους. Εξακολουθεί να υπάρχει , επίσης, το πρόγραμμα υποκλοπών, (εγκαθιδρύθηκε απ τον Μπους) το οποίο συνεχίζεται υπό την κυβέρνηση Ομπάμα, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του ότι θα πρέπει να σταματήσει, ενώ η αυξανόμενη χρήση (ενός νομοθετικού κόλπου που λέγεται) «επιστολές εθνικής ασφάλειας» υποδηλει ότι οι ιδιωτικές επικοινωνίες που πραγματοποιούνται με το Διαδίκτυο μπορούν να παρακολουθηθούν ανεξελέγκτως από Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες. Η λεγόμενες, «επιστολές εθνικής ασφάλειας» που ιδρύθηκαν από τον νόμο Patriot Act, είναι ένα κατασκοπευτικό εργαλείο της Κυβέρνησης το οποίο είναι ιδιαίτερα ύπουλο δεδομένου ότι δεν απαιτεί δικαστική απόφαση. Περισσότερες από 35.000 (αυτού του είδους επιστολές) έχουν εκδοθεί από το FBI πέρσι και ο αποδέκτης της επιστολής διαπράττει κακούργημα αν αυτός ή αυτή αποκαλύψει ότι παρέλαβε ένα τέτοιο έγγραφο. Σε μια πρόσφατη υπόθεση που αφορούσε έναν πάροδο διαδικτύου στη Φιλαδέλφεια, μια τέτοια επιστολή απαιτούσε όλες τις λεπτομέρειες απ τον εν λόγω πάροχο για τα μηνύματα που αποστάλθηκαν σε μια ορισμένη ημερομηνία, ώστε να παρθούν απόρρητες πληροφορίες πολιτών με αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης τους καθώς και πληροφορίες των πιστωτικών τους καρτών. Η ελεύθερη ροή των πληροφοριών στο Διαδίκτυο δημιουργεί μια αντίδραση αλλά και έκπληξη σε εκείνους οι οποίοι λαμβάνουν «ιδίου περιεχομένου» μηνύματα. Αν έχετε παρατηρήσει τη συχνή εμφάνιση «μπλογκερς» και "σχολιαστών", σε διάφορες ιστοσελίδες στο internet, που γράφουν σε άπταιστη Αγγλικήν και που πάντα υποστηρίζουν μια επίθεση στο Ιράν αλλά και υπεραμύνονται του ισραήλ, και που πολλές φορές (οι ιστοσελίδες αυτές) βρίθουν από σκουπιδο-μηνύματα, δεν είστε οι μόνοι, που υποδηλώνει σαφέστατα μια διαρκή προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο τον εκφοβισμό, την επιβολή της γνώμης τους , και την προσπάθεια τους να καταργήσουν τις αντίθετες απόψεις. Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του ισραηλ έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην διάδοση προπαγάνδας μέσω του Διαδικτύου, ενώ υπάρχουν επίσης καθαρές ενδείξεις ότι πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας και της Γερμανίας, ασχολούνται με τη δημιουργία νομικών εμποδίων για την καταπολέμηση της κοινής γνώμης που δεν συμπορευτεί με την κυβερνητική προπαγάνδα τους. Όταν η συζήτηση είναι ανοικτή και οι συνομιλητές είναι εκπρόσωποι κυβερνήσεων θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι η διαδικασία είναι υγιής, δεδομένου ότι επιτρέπει μια πραγματική ανταλλαγή απόψεων, αλλά όταν οι κυβερνήσεις κρύβονται η ανταλλαγή πρέπει να θεωρείται ως κάτι περισσότερο από προπαγάνδα, όπως της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης. Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως "agitprop." (στα αγγλικά: Agitation-Propaganda) που σημαίνει : «προπαγάνδα, με σκοπό την αναταραχή». Η πλύση εγκέφαλου στο ευρύ κοινό για τους πολέμους, με διαφορετικούς τρόπους μέσω του Διαδικτύου είναι σημαντική, γι' αυτό και οι κυβερνήσεις (ιδίως των ΗΠΑ και ισραήλ) χρησιμοποιούν τεράστιους οικονομικούς πόρους για προπαγάνδα σε μια εσκεμμένη προσπάθεια να διαστρεβλώσουν και να συγχύσουν την κοινή γνώμη επί σημαντικών θεμάτων εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Το ισραήλ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αξιοποιώντας τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών με την τελευταία τεχνολογία , και έχει επιστρατεύσει την τεραστία και πανίσχυρη διασπορά του για να προωθεί τέτοια μηνύματα. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που τα εβραϊκά λόμπι, (ανά τον Κόσμο) συμπεριλαμβανομένου και του AIPAC να βρίσκονται επικεφαλής στην προσπάθεια, άλλοτε ενεργώντας ανοιχτά και άλλοτε συγκεκαλυμμένα. Με αποδεικτικά στοιχεία το ισραήλ άρχισε σε μεγάλο βαθμό να προπαγανδίζει στο διαδίκτυο, κατά τη διάρκεια της πολεμικής επίθεσης του στην Γάζα τον περασμένο Ιανουάριο, κατά τη οποία η παγκόσμια γνώμη τους κατέκρινε για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, επιστρατεύοντας ομάδες νεαρών εβραίων στρατιωτών και εβραίων σπουδαστών για να υποστηρίξουν την επίθεση που ίδιοι ονόμασαν «Operation Cast Lead». Πρόσφατα επιτιθεντο λυσσωδως στην καταδικαστική έκθεση του Νοτιο-Αφρικανου δικαστή Goldstone στον ΟΗΕ, ο οποίος κατήγγειλε το Τελ Αβίβ ότι είχαν διαπράξει πολυάριθμα εγκλήματα πολέμου στον άμαχο πληθυσμό της Γάζας, ξεκινώντας μια παγκόσμια εκστρατεία με σκοπό την οργανωμένη δυσφήμιση οποιουδήποτε συμφωνούσε με την έκθεση Goldstone. Ένα από τα θύματα της δυσφημιστικής εκστρατείας αυτής ήταν και η ΜΚΟ των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. (HRW). Τον Ιούνιο ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, του ισραηλ δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνησή του θα "αφιερώσει χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό για την καταπολέμηση " των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αμέσως μετά ο Ron Dermer εκπρόσωπος του γραφείου του ισραηλινού πρωθυπουργού κατηγορούσε οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ως (sic) μεροληπτικές, εμπλεκόμενες, οργανώσεις. Πολλές από τις Ανθρωπιστικές Οργανώσεις έχουν δυσφημισθεί από τότε ανοιχτά από οργανισμούς «μαϊμού» , συμπεριλαμβανομένων και ΜΚΟ ισραηλινών οργανώσεων με έδρα την Ιερουσαλήμ οι οποίες χρηματοδοτούνται από ζάπλουτους Εβραίο-αμερικανούς. Ο εβραίος Elie Wiesel, (Ελι Γουϊζελ), κάτοχος και βραβείου Νόμπελ Ειρήνης ο οποίος κατά συρροή χρηματίζεται για την «ανθρωπιστική αποστολή» του, όχι μόνον παρέμεινε σιωπηλότατος για τα εγκλήματα του ισραηλ εναντίον αμάχων αλλά έγραψε και επιστολή με την οποία επιτίθετο στον Οργανισμό Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Εμετικά δημοσιεύματα ακολούθησαν αμέσως (μετά την αρχική επίθεση της διασποράς) στις εβραϊκές εφημερίδες Wall Street Journal και New York Times, , συνοδευόμενα από επίσης εμετικά σχόλια που διανεμήθηκαν ευρέως από το εβραϊκό λόμπι AIPAC που εδρεύει στην Oυασιγκτον , καθώς επίσης διαδόθηκαν και σε όλο το διαδίκτυο. Το ΥΠΕΞ του Ισραήλ, με επικεφαλής τον άκρο-δεξιό εξτρεμιστή υπουργό Avigdor Λίμπερμαν, δημιούργησε ένα μισό-συγκεκαλυμμένη πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται ανοικτά από την κυβέρνηση του ισραηλ, ονομαζόμενο «ομάδα πολεμιστών του ιντερνετ», και που σκοπίμως αποκρύπτει την προέλευση των «σχολιαστών» στα μπλογκς. Ο Ilan Shturman είναι συντονιστής της προσπάθειας, από το ΥΠΕΞ η οποία εκτελείται από το τμήμα, «hasbara» λέξη εβραϊκή και εννοεί την προπαγάνδα του ισραηλ από ενθουσιώδεις εβραίους νέους εργαζόμενους. Οι «μαχητές» του Shturman δουλεύουν αντιγράφοντας ένα προετοιμασμένο σενάριο των επίσημων ισραηλινών κυβερνητικών θέσεων. Δεν είναι βέβαια υποχρεωμένοι να δηλώνουν την ταυτότητά τους, είτε ως εβραίοι, είτε ως δημόσιοι υπάλληλοι του ισραηλ. (Σημ. Μεταφραστού. Αυτό μας έλειπε). Αναρίθμητοι εβραίοι υπέβαλαν αίτηση να προσληφθούν από τον Shturman. Μια ισραηλινή πηγή αναφέρει ότι ένας υποψήφιος υπογράμμισε τα προσόντα του, λέγοντας: «Γνωρίζω άπταιστα αρκετές γλώσσες, και είμαι σε θέση να ξεστομίζω ένα σωρό ψέματα (σημ. Μετ: υπέρ του ισραηλ) για ατελείωτες ώρες». Αλλά υπάρχει επίσης ανησυχία ότι το πρόγραμμα θα διαστρεβλώνει περαιτέρω τον κύκλο ειδήσεων που ήδη υποφέρει από εσκεμμένες παραπλανητικές διαρροές από την ισραηλινή κυβέρνηση, καθιστώντας αδύνατο να διακρίνει κανείς ποιες πληροφορίες είναι προπαγάνδα και ποιες όχι. Ένας ισραηλινός επικριτής του προγράμματος του Υπουργείου Εξωτερικών, κατέθεσε ότι η ενέργεια αυτή ισοδυναμεί με «καθεστώς αστυνόμευσης της σκέψης». Και η προσπάθεια παίρνει όλο και πιο διεθνή χαρακτήρα. Κατά την επίθεση στη Γάζα, ο εβραίος επικεφαλής της προπαγάνδας Shturman, έκανε ενέργειες να επιτύχει την υποστήριξη των Εβραίων του εξωτερικού, επιτυγχάνοντας την επιστράτευση «μερικών χιλιάδων» απ' αυτούς που θα συνεργαζοντο με τους εθελοντές του Ισραήλ για να βομβαρδίζουν τις «εχθρικές ιστοσελίδες κατά του Ισραήλ» με θετικά σχόλια για τα των εγκλήματα πολέμου που διέπραξε στην υποδουλωμένη Παλαιστίνη. (Περιοχή της Γάζας). Μεγάλο μέρος της προπαγάνδας είναι στην αγγλικήν , αλλά υπάρχουν και προπαγανδιστές και στις άλλες κύριες ευρωπαϊκές γλώσσες. Φρέσκοι αποικιοκράτες εβραίοι, που μετακόμισαν στο ισραηλ επιστρατεύτηκαν από το «Υπουργείο απορρόφησης» του ισραηλ με μοναδικό σκοπό να επιτίθενται στην μητρική τους γλώσσα, στο μη φιλικό για το ισραηλ, διαδυκτιο. Το πρόγραμμα αυτό της προπαγάνδας της ισραηλινής κυβέρνησης αναμένεται να αυξηθεί. Μια ιδιωτική ομάδα ισραηλινής προπαγάνδας , αυτοαποκαλούμενη «δώστε την ενωμένη υποστήριξη σας στο ισραηλ» αριθμεί 50.000 εθελοντές οι οποίοι χρησιμοποιούν ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό που ονομάζεται «τηλεβόας» και στέλνει μηνύματα όταν ανιχνεύουν αντί-ισραηλινά σχόλια, επιτρέποντας εβραίους προπαγανδιστές να βομβαρδίζουν την «εχθρική περιοχή» με τις φίλο-ισραηλινές παρατηρήσεις τους. Τον Ιούλιο, δόθηκαν σε 5.000 μέλη της Παγκόσμιας Εβραϊκής Ένωσης Φοιτητών του εβραϊκού «τηλεβόα» δισκάκια για προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών . Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι αρκετές χριστιανικές ευαγγελικές ομάδες (στην Αμερική) δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν το ισραηλ. Ο στόχος είναι να έχουν εκατοντάδες χιλιάδες προπαγανδιστές σε όλο τον κόσμο που είναι διατεθειμένοι να μεθοδεύουν προπαγανδιστικά μηνύματα υπέρ του Ισραήλ. Ο κίνδυνος είναι πραγματικός. Οι περισσότεροι Αμερικανοί που απεχθάνονται τις πράξεις της ίδιας τους της κυβέρνησης στρέφονται στο ιντερνετ να πληροφορούνται τις ειδήσεις χωρίς λογοκρισία και προπαγάνδα. Καθώς όμως οι Ηνωμένες Πολιτείες γενικά ακολουθούν τις οδηγίες του Ισραήλ για θέματα ασφάλειας, είναι θέμα χρόνου πριν πολεμοκάπηλες ομάδες (του Ομπαμα) εναντίον του διαδικτύου βγουν στην επιφάνεια είτε στο Υπουργείο Άμυνας ή στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.
Εσκεμμένα επιτιθέμενοι και υπερφορτώνοντας το διαδίκτυο με προπαγάνδα έχοντας σαν αποκλειστικό σκοπό να ζημιώσουν την αξιοπιστία του, φαίνεται να γίνεται όλο και ποιο πολύ θεμιτός; όπως βεβαίως δείχνουν οι πολυάριθμες ιστοσελίδες που έχουν «υποστεί ζημιά» από χακερς και πρέπει να κλείσουν ή να περιορίσουν τις αντί-ισραηλινές δραστηριότητές τους. Αμερικανοί πολίτες που ανησυχούν για τη διατήρηση των λίγων εναπομεινάντων ελευθεριών τους, θα πρέπει να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου και να πούνε στους πολιτικούς ότι δεν χρειάζονται περισσότερες κυβερνητικοί περιορισμοί για το τι πρέπει να σκεφθώμαστε και για το τι πρέπει να κάνουμε.
Κάτω τα χέρια από το διαδίκτυο!!!!!.
Δεν πέρασαν και πολλές μέρες, από την "επίσκεψη" των Αμερικανών πρακτόρων στην Ελλάδα. Να μη ξεχνιώμαστε.
Με τη βοήθεια του Μίμη.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ???? ΓΙΑΤΙ.????? ΓΙΑΤΙ????? ΓΙΑΤΙ?????

Στο τέλος το σχόλιό μου >>> ΓΕΝΟΠ προς Μπιρμπίλη: Η ΔΕΗ δεν είναι ορχιδέες, πουλάκια και τιτιβίσματα!!! (Reporter.gr)
Κόντρα με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, έχουν προκαλέσει οι "περιβαλλοντικές ευαισθησίες" της αρμόδιας υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη. "Η υπόθεση της ηλεκτρικής ενέργειας δεν είναι γιορτή των ερωτευμένων, όλο λουλουδάκια, πουλάκια και τιτιβίσματα, όπως θέλετε να την παρουσιάσετε", αναφέρει σε ανοικτή του επιστολή απευθυνόμενος προς την κα Μπιρμπίλη, ο σύλλογος πτυχιούχων μηχανικών της ΔΕΗ.
Αφορμή, της κόντρας που έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη με άλλη ανακοίνωση του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ, υπήρξε η εντολή που έδωσε η υπουργός για προσωρινό περιορισμό της λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Βόρειο Ελλάδα μετά από αυξημένη συγκέντρωση σωματιδιακών ρύπων, την οποία εντόπισαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, λόγω των ιδιαίτερα σπάνιων για την εποχή κλιματολογικών συνθηκών (υψηλές θερμοκρασίες, μαζί με άπνοια). Πρόκειται ωστόσο και για μήνυμα προς τον νέο επικεφαλή της ΔΕΗ, τον "πράσινο" καθηγητή Αρθούρο Ζερβό που προέρχεται από το χώρο των ΑΠΕ (πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), μη τυχόν ακολουθήσει πολιτική ενάντια στο εθνικό καύσιμο της χώρας, το λιγνίτη.
«Συμφωνούμε το Rock ντυσιμό σας, αλλά... »
Στην επιστολή του ο σύλλογος των τεχνικών της ΔΕΗ κάνει λόγο για "λαχανί ανθρωπάκια (λόγω των οικολογικών ανησυχιών τους) που εμφανίζονται ως σύμβουλοι της υπουργού και τάσσονται εναντίον του κακού λιγνίτη" αλλά στην ουσία εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ανταγωνιστών της ΔΕΗ. "Κάποιοι συνεχίζουν να παλεύουν για το κόντημα της ΔΕΗ, χρησιμοποιώντας αυτά τα λαχανί ανθρωπάκια σας ως λαγούς με πρόσχημα την ρύπανση, ώστε να αναγκάσετε τη ΔΕΗ σε σβήσιμο μονάδων, προκειμένου μονάδες βάσης να είναι μόνο αυτές των ιδιωτών", αναφέρει χαρακτηριστικά. Για να προσθέσει πως θα συνταχθεί μαζί με την υπουργό, μόνο εφόσον δουλέψει προς την κατεύθυνση να αντικατασταθούν όσο το δυνατό γρηγορότερα οι παλαιές ρυπογόνες λίγνιτικές μονάδες με νέες, σύγχρονης τεχνολογίας - "συμφωνούμε με το Rock ντυσιμό σας και με τις γνώσεις σας", αναφέρει χαρακτηριστικά- προειδοποιώντας την ωστόσο παράλληλα να μην εκλάβει την ανοχή των συνδικαλιστών ως αδυναμία.
«Η ΔΕΗ δεν είναι εντελβάις»

"Η ΔΕΗ και η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι εντελβάις και οριχιδέες, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και ο ελληνικός λαός δεν είναι αγρότες που μόνοι ψάχνουν. Και από σκληρό Rock αν χρειαστεί ξέρουμε και διδακτορικό του πεζοδρομίου αποκτούμε όταν έχουμε δίκιο. The Game is over κυρία υπουργέ", καταλήγουν στην επιστολή τους οι συνδικαλιστές. Η συνέχεια επί της οθόνης.....
Ο Ενεργειακός
energiakos@reporter.gr
=================================
Δεν χρειάζομαι μια Μπιρμπίλω και μάλιστα με συνθετικά πατούμενα ρυπογόνας υποδηματοποιίας, για να καταλάβω, ότι η ΔΕΗ ρυπαίνει. Όχι μόνο του Αλιβερίου, όχι μόνο της Κοζάνης κλπ, αλλά απανταχού και όπου γης, όλες οι ...δεές που σέβονται τον εαυτό τους ρυπαίνουν. Ρυπαίνουν και δεν αρέσει σε κανέναν. Και θέλουμε να τις κάνουμε να μη ρυπαίνουν. Το θέλουμε εμείς όλοι οι ιθαγενείς, το θέλουν και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και ιδιαίτερα οι μηχανικοί ρε στόκο.
Σε φώναξε κανείς να βάλεις λουκέτα???? ή σε φώναξαν να κάνεις πραγματικά πράσινες επενδύσεις στη ΔΕΗ και σταδιακά, να αντικαθιστάς ρυπογόνες μονάδες με φιλικές προς το περιβάλλον?????
Εγώ, ο γείτονάς μου ο Γιάννης κι ο Μπαρμπαγιάννης, η κυρά Μαρία η περιπτερού, ο Θωμάς ο φούρναρης κι ο Μπάμπης ο μανάβης, δεν κερδίζουμε ρε πρασινοκεφτέδες.....
Η ΔΕΗ και το Κράτος, όχι δεν κερδίζουν, αλλά τους δημιουργείτε τρομακτικές επιχειρηματικές και φοροτεχνικές ζημιές......
Πείτε μας ρε πρασινοφωστήρες με ονοματεπώνυμα, ποιοι είναι οι κερδισμένοι αυτηνής της φάμπρικας..... Πες τε μας ρε υποκριτές, σε ποιους σπρώχνετε μετά μανίας τη παραγωγή ενέργειας?????
Να δεχθώ και να δεχθούμε, ότι πρέπει να στραφούμε στην αιολική και στην ηλιακή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας....
Πείτε μας, γιατί στραγγαλίζετε τη ΔΕΗ, γιατί την οδηγείτε στη χρεωκοπία και στον αφανισμό και δεν την αφήνετε να στραφεί σε επενδύσεις για ανάπτυξη μη ρυπογόνων μονάδων????? Αν αρχίσετε τα λουκέτα ρε βούρλα, με ποιο τρόπο (θεωρητικά) θα μπορούσε η ΔΕΗ, να στραφεί προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας????
Κι αν έτσι έπρεπε, χάριν ισονομίας και ισοπολιτείας, αντί να γίνεστε πλασιέδες των συμφερόντων μεγαλοεπιχειρηματιών, δεν θα έπρεπε να βάλετε λουκέτα στις λοιπές ρυπογόνες δραστηριότητες, αυτών των καιροσκόπων, που το μόνο που ξέρουν, είναι να μας ξεζουμίζουν μέσω των κρατικών συμβάσεων, συνεταιριζόμενοι τη σάπια πολιτική εξουσία?????
Ξέρω ότι δεν πρόκειται να απαντήσεις Μπιρμπίλω, γιατί η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχεις, ήταν σάπια πριν ψευτοορκιστεί.

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ "ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ" ΚΑΙ Η ΝΑΫΛΟΝ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ..!!!

Εγώ, ο υποφαινόμενος, και κατασυγκινημένος από κάθε λογής οικολογικά τσόκαρα και περιδιαβήματα, αρχίζω πρότερον το καθύστερον και από τούτα και αυτά:
1.-- Μ' αρέσει και το θέλω, το θέλω πολύ, την είπα και την λέγω και την ονοματίζω Μπιρμπίλω, διότι της πάει στη νάϋλον πρασινάδα και το προσπαθώ να την πάω, προς το οικολογικό της αρχοντοχωριάτας, γιατί κατά πως το λένε, το παρασκέφτεται να επικεντροποιήσει το γραφείο της, προς τα ορεινά του Καρπενησίου και βάλε.
2.-- Σας τη κοινοποιώ και σας τη δίνω, να γίνει κτήμα σας και συνείδησή σας. Να γίνει ο δικός σας άνθρωπος, του διπλανού Υπουργείου, γιατί είναι απλή και δεν κρύβει μέσα της καμιά πράσινη φανατίλα. Και σας λέω και σας το εγγυώμαι, ότι όπως δεν συλλογάται καμιά ορθοδοξία, ούτω και το λοιπόν, μη παίρνεται τοις μετρητοίς, το κάθε πατούμενο, γνωστού οίκου με υποβόσκουσα αθέμιτη διαφήμιση.
Αρχίζων ώδε και λοιπόν, ρώτησα (κι αν ρωτάς φτάνεις μέχρι τη Πόλη) και μούπανε κακεντρεχείς και αδιάκριτοι, πως τάχατες οι "οικολογικές" και περίεργες ψιλοτάκουνες γόβες της Μπιρμπίλω, είναι 75% νάϋλον και συνθετικές!!!
Με τι ασχολούμαι ο άνθρωπος........
Λάθος, δεν ασχολούμαι εγώ, ούτε εσύ, ούτε κι εσύ παραδίπλα και στο εξής. Η Μπιρμπίλω ασχολείται και με το ζόρι, στο ζόρι που τραβάμαι όλοι μαζί, έχει βαλθεί να μας τρελάνει και να μας πείσει, ότι τα θλιβερά και ανθυγειινά πατούμενα, είναι εμπνευσμένα από την οικολογική ευαισθησία της και πρέπει επιτέλους να εξυπνήσουμε, να αυτοοργανωθούμε και να τρέξουμε στο μαγαζί να προλάβουμε να αγοράσουμε το οικολογικό της όνειρο, μη και καταντήσουμε ολόκληρο καταργημένο έθνος, στο όνειδος της σόλας και του ραφτού δέρματος, διότι στερούμενο το δέρμα της αυξημένης μπιρμπιλικής παραφίνης και του νάϋλον, δεν μας αφίνει δικαίωμα να περιοικολογούμε.
Εντάξει, είναι πλασμένη ροκ; ρόκα; ροκόφυλλος... τι σημασία έχει. Η κυρία, κολημένη εδώ και κάποια χρόνια στα 39 τα αξεκόλλητα, έβαλε τη σφραγίδα της πρασινάδας της, σε όλα τα γραφεία του μέχρι προ 50 ημερών ρυπαρού Υπουργείου.....
.....Για σένα, για μένα, για τη Μαρία, τον Γιώργο, τον Μπάμπη, τη Κατίνα, για όλους τέλος πάντων, κατάργησε τα βλαβερά μπικ και επανέφερε φτερά ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ παρακαλώ, και πράσινο μελάνι σινικό χύμα σε γυάλινα φιαλίδια. Λίγο τόχεις?????
Αν δεν με πιστεύεις, ΝΑ.... Δυο βήματα κι αν την βρεις, ρώτα τη.....
Αυτά για πρόγευμα, για το άρθρο που ακολουθεί.... Εντός ολίγων πράσινων λεπτών.!!!!

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

ΕΤΟΙΜΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ANOSKELI UNIVERSITY ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.!!!


Παρά τη φαινομενική δυστοκία των στόκων της πρασινοκυβέρνησης, εμείς είμαστε πρωτοπόροι στην ενημέρωση, έχουμε εσωτερική πληροφόρηση καλύτερη απ' όση έχει ο Σηφουνάκης, και σας ενημερώνουμε, ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση, παρά μόνο στην αρρωστημένη φαντασία μας.
Μόλις ολοκληρώθηκε η βιτρίνα του Υποκαταστήματος της οδού Συγγρού, με διακόσμηση πράσινου άλογου έτοιμου για καβαλίκα και δια βίου οργασμό.
Χέστηκαν τα Εβραιόφυτα για τις 23.000 βιογραφικά. Γιατί, όταν ο Αβραμόπουλος έπαιρνε για επιθεωρητές, γλείφτες χωρίς πτυχίο (εμπειροτέχνες και εμπειροτέχνισσες και χειροπράττες) πιο μάγκας ήτανε???? Τόσες γαλαζοπράσινες πουτάνες, στράφι θα πήγαιναν?????
Λοιπόν όλα έγιναν αμοιβαία κεφάλαια συμφωνημένα και ελεγμένα με Tel-Aviv γκαγκαραντί. Οι γκόμενες των παιδιών, γεννημένες γενικοί και κυρίως ειδικές γραμματείς έχουν δεσμευτεί ενυπόγραφα, έδωσαν και τον λόγο τους και δεν απομένει, παρά να επιστρέψει ο αρχιγκαγκά από τον Άγιο Δομίνικο της Αμερικανοεβραίικης "Σοσιαλιστικής", για την ιερή και σεμνή τελετή.
Λοιπόν τέρμα τ' αστεία και τ' ανέκδοτα. Ο μεγάλος Παπαγκιόζης, για να τη σπάσει στον Σαμαρά (τη Ντόρα πλέον κανείς δεν την υπολογίζει), θα κόψει τη κορδέλα, στο εγκαίνειο του υποκαταστήματος με τα ροζ φανάρια, της Συγγρού.
Η είσοδος είναι με πρόσκληση.
Αν δεν σούστειλαν, πρόβλημά σου, που περίμενες να διαβάσουν το βιογραφικό σου. Στο κάτω-κάτω, ο αρχητέτοιος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, βγήκε ανταυτού και είπε, ότι οι διαδικασίες ήσαν έτσι κι αλλιώς πράσινες και απλά τώρα πρέπει να καταστραφούν τα ατυχή βιόγκραφι, γιατί ήσαν εξ αρχής άχρηστα.
Είναι κανένας που δεν κατάλαβε και θέλει πίσω το βιογραφικό του???????
Είπαμε, η διαφάνεια είναι πράγμα ιερό και γκλάσνοστ, αλλά ας μη περνάμε τους πράσινους και για κορόϊδα.
Όταν πέρασε ο Παπαγκιόζης από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, δεν είχαμε προεκλογική περίοδο, ούτε καν υποψία εκλογών. Θυμάστε τι είχα γράψει?????
Ε, τώρα έχουμε εφαρμογή στη πράξη, των πράσινων τρωκτικών.............