Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

ΕΒΡΑΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ "ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ" ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ

Τον τελευταίο καιρό ακούμε για την προσπάθεια εξαγοράς της Αγροτικής Τράπεζας απο την Τράπεζα Πειραιώς, ιδιοκτήτης της οποίας εμφανίζεται ο Σάλλας.

Στην αγροτική είναι υποθηκευμένη σχεδόν όλη η αγροτική περιουσία και η Τράπεζα Πειραιώς είχε πάρει πριν λίγο καιρό 3 δισ. περίπου απο το πακέτο των 28 δισεκατομμυρίων που έδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή για να στηρίξει τις τράπεζες.
Ο κ. Σάλλας (μπορεί και "Salah")

Η "εκλεκτή" Τράπεζα Πειραιώς που πήρε πέρυσι στήριξε 3 δισ. ευρώ απο τον ελληνικό λαό χωρίς να ρωτηθεί ο ίδιος....

Με τα λεφτά που πήραν απο το κράτος θα αγοράσουν την ΑΓΡΟΤΙΚΗ που έχει πολύ περισσότερα αποθεματικά.
Με τα λεφτά μας, μας εξαγοράζουν.

Ο Σάλλας σε θερμή χειραψία με την Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη. Ουδέποτε οι δήθεν "σοσιαλιστές" τα έβαλαν με τους τραπεζίτες και το τραπεζικό λόμπι. Μπορεί όμως κάποιος να είναι σοσιαλιστής και να συνεργάζεται με τραπεζίτες;

Τι δεν μας είπαν ποτέ τα κατεστημένα ΜΜΕ;

Η Σοφία Στάϊκου-Σάλλα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα είναι Εβραία του Βόλου.

Η Σοφία Στάικου-Σάλλα

Η ίδια έχει δηλώσει οτι στα 18 της χρόνια πήγε στο Ισραήλ εθελοντικά για 2 χρόνια σε κιμπούτς για να αποκτήσει εμπειρίες.

Η αλήθεια είναι οτι σχεδόν όλοι οι Εβραίοι του πλανήτη πάνε για κάποιο διάστημα της ζωής τους στο Ισραήλ για να εκπαιδευτούν είτε σε ειδικές κατασκηνώσεις όπου και γίνεται η "πλύση εγκεφάλου" απο τους σοφούς ραββίνους, είτε στα Κιμπούτς για εθελοντική εργασία.

Η κ. Στάϊκου Σάλλα είναι κουμπάρα της Ολγας Τρέμη.

Στους κύκλους της ελληνικής "ψωροελίτ" έχουν εισχωρήσει ικανότατοι Εβραίοι και Εβραίες και έχουν καταφέρει να παιρνάνε τις θέσεις τους.

Βέβαια η κ. Στάικου έχει υψηλόβαθμη θέση μέσα στην Τράπεζα Πειραιώς. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Οπως καταλαβαίνετε προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους την γη των αγροτών με εξαιρετικά ύπουλο τρόπο.

Διαδώστε το, αναδημοσιεύστε το για να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Υ.Γ: Ενας αναγνώστης είπε οτι υπάρχουν τα εβραϊκά επώνυμα "Salaz" και "Salah". Δεν ξέρουμε όμως αν συνδέονται άμεσα με τον κ. Σάλλα....
Δείτε σχετικά εδώ

Την είδηση την διαβάσαμε στην εφημρίδα "ΣΤΟΧΟΣ" της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2010 και την εμπλουτίσαμε με προσωπική έρευνα.
Αναρτήθηκε από ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΖΕΦΡΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος

Παραιτήσου κάθαρμα Παπούλια – Η μαύρη θητεία σου είναι ταυτισμένη με το ποιο δικτατορικό καθεστώς που γνώρισε ποτέ η πατρίδα μας.

ΑΝΗΞΕΡΟΣ Η ΑΓΓΟΥΡΩ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ. ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΣΤΗ ...ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ!!!!!

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

ΤΡΕΙΣ (3) SXEDON ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ VIRUS ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

ΧΘΕΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΡΕΙΣ (3) ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΑΠΙΘΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΙΩΝ (VIRUS), ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ:

naxiok@gmail.com
5f@mail.gmail.com
protocol@12eba.culture.gr
Οι διευθύνσεις μάλλον είναι περιστασιακές, αλλά να έχετε το νου σας!!!!!!!!!

“ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ”: ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ 2 ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
Quantcast

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ...ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ!!!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΛΙΕΤΑΙ Η ΑΤΕ) ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκοςQuantcast

“Επίσημο” πωλητήριο στην ΑΤΕ Ασφαλιστική
Πωλητήριο στην ΑΤΕ Ασφαλιστική βάζει και επισήμως με δηλώσεις της η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας. Mάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες. Γράφει ο Σάκης Νικολάου
Η δήλωση περί αποχώρησης από χρηματοοικονομικές συμμετοχές δείχνει ότι έχει αποφασιστεί η πώληση της ασφαλιστικής. Συγκεκριμένα, φήμες φέρνουν την Groupama να επιστρέφει εκ νέου στην διεκδίκηση της Αγροτικής Ασφαλιστικής με προσφορά όμως σημαντικά χαμηλότερη απ’ αυτή της περιόδου 2007-2008 που ήταν περίπου 100 εκατ. ευρώ.
Η Groupama εκτός από το κοινό χαρακτηριστικό της ‘αγροτικής’ προέλευσης (όπως η ΑΤΕ Ασφαλιστική δηλαδή) αναζητεί διακαώς τραπεζικό δίκτυο για συνεργασία. Στην περίπτωση αυτή η ΑΤΕ αποτελεί μία πολύ θετική επιλογή για την γαλλική εταιρεία.
Ενδιαφέρον για την Αγροτική Ασφαλιστική αναμένεται να εκδηλώσει και η έτερη γαλλική εταιρεία, η ΑΧΑ, η οποία αναζητεί τρόπου αύξησης μεριδίου στην ασφαλιστική αγορά. Πάντως, στελέχη της εταιρείας, αλλά κυρίως ο -ισχυρός- σύλλογος των εργαζομένων στην περίπτωση πώλησης της εταιρείας έχουν δηλώσει ότι η πρώτη επιλογή θα έπρεπε να είναι η Εθνική Ασφαλιστική.
Αυτοί θέλουν την ΕΕΓΑ (Εθνική Ασφαλιστική), και την «μαμά» ΕΤΕ τις ρωτήσανε;;;;;
Αναρτήθηκε από το FMVOICE.GR

=============================================
Πρόκειται για την ίδια διοίκηση ηλιθίων, που έμαθε από τις εφημερίδες ότι η κυβέρνηση των εβραιομασόνων του Τζέφρι Παπανδρέου συζητά με τον Σάλα τη πώληση της ΑΤΕ!!!!!!!!!
Στελέχη της εταιρείας , αλλά κυρίως ο -ισχυρός- σύλλογος των εργαζομένων στην περίπτωση πώλησης της εταιρείας έχουν δηλώσει ότι η πρώτη επιλογή θα έπρεπε να είναι η Εθνική Ασφαλιστική.
Σύμφωνα με ειδικό στον χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών, πράγματι Πωλείται η ΑΤΕ Ασφαλιστική.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
* Χρονια τώρα, πρόεδρος του “ισχυρού” συλλόγου των εργαζομένων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είναι ο κ. Γιώργος Συκαμιάς, κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Γραμματέας Τ.Ο Καισαριανής (ακούγεται και γιά υποψήφιος δημαρχος), πολιτικός φίλος των κ.κ Χρ. Πρωτόπαππα, Γ. Κουτρουμάνη, Λούκα Κατσέλη (ακύρωσε την προσπάθεια Μηλιάκου για πώληση), του Τριαντάφυλου Λυσιμάχου (διορατικός μάνατζερ με ειδικότητα τις δύσκολες αποστολές) (http://www.insuranceworld.gr/default.phppname=Article&art_id=571&cat_id=14), του Π. Λάμπρου, κλπ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ:
1)Υπέρ της Εθνικής Ασφαλιστικής πρέπει να είναι: Τα στελέχη της ΑΤΕ Ασφαλιστικής(CEO ο κ. Ιορδάνης Χατζηϊωσήφ,κύπριος την καταγωγή και κολλητός του κ. Λυσιμάχου) , ο σύλλογος των εργαζομένων(ταιριάζουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία-25 και 45 έτη-και τα συνταξιοδοτικά τους προγράμματα με τις πλούσιες παροχές,κλπ), οι επίγονοι του Καρατζά-κολλητού τουΣημίτη- [κ.κ Πανταλάκης,Λυσιμάχου,Παπανίκος Ιωαν.(πρώην γενικός επιθεωρητής της Εθνικής Τράπεζας και τώρα αντιπρόεδρος του Τ.Π.Δ)Φιλίππου Κώστας (αντιπρόεδρος Δ.Σ ΑΤΕ Ασφαλιστικής και μέλος Δ.Σ ΑΤΕ Bank)] , κ.α.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
2)Υπέρ της Πειραιώς πρέπει να είναι: Ο Σάλλας, ο Πανταλάκης, ο Λυσιμάχου(πρώην CEO ΑΤΕ Ασφαλιστικής και τωρα Γ.Δ. ασφαλιστικών εργασιών Πειραιώς)
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΧΑ ή της GROUPAMA
3)Υπέρ της ΑΧΑ ή της Groupama ή …. πρέπει να είναι: Η Τρόϊκα και συνεπώς η κυβέρνηση,ο Λυσιμάχου(αν ενδιαφερθούν οι Γερμανοί….)
Μπερδεμένα πράγματα – Έμπλεξαν τα μπούτια τους στα πράσινα λειβάδια.
Το σίγουρο είναι ότι αν η ΑΤΕ Ασφαλιστική δοθεί στην Εθνική ή την Πειραιώς θα πρόκειται για “αιμομιξία”, ελέω Golden Boys, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη τους.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ: ΠΑΓΚΑΛΟΣ, PAGGALINI KAI PORDOKLANOS, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ!!!!


Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
Quantcast

Πάγκαλος: “Να φύγουν από τη Κυβέρνηση όλοι οι …φούφουτοι!!!!”

Φούφουτοι: (σαΡαγκούση, Παμπούκη, Γερουλάνος και Σία): Να φύγουν πρώτοι οι Πορδοκλάνοι Πάγκαλοι!!!!!

Μπαρμπανίκος: Να φύγει ολόκληρη η συμμορία των λήσταρχων.

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ FORTHNET-HOL ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ. ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΙΚΑ!!!

Ο Μπαρμπανίκος, σας διευκρινίζει, ότι όπως και στη περίπτωση της Πειραιώτικης ΓΚΕΪ πρότασης για τραπεζικό γάμο με ΑΤΕ και ΤΤ, ομοίως και εδώ, χωρίς αιδώ, συνεβρέθηκαν και συνουσιάστηκαν ομοφυλικώς στη σταθερή τηλεφωνία τους.
Μη ξεχάσω το σημαντικό: Μιλάμε για όργιο φημών!!! Μιλάμε για παρτούζα, καθότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ....Forthnet, Παντελής Τζωρτζάκης, φημολογείται επίσης, δηλαδή φημολογείται και ξαναφημολογείται και τούμπαλιν, ότι μαθές "αποχωρεί" της Forthnet και ενώ θα είναι μεγαλομέτοχος της ...Forthnet, θα διοριστεί σαν αντικαταστάτης του Π. Βουρλούμη στον κατακακόμοιρο και δύστυχο ....ΟΤΕ!!!!!
Όποιος βάλει στοίχημα, ότι οι πρασινοαπατεώνες Εβραίοι του Τζέφρι, με την ανοχή του Bilderberg Σαμαρά και με τη σύμφωνη γνώμη των αληταράδων του ΔΝΤ και της ΕΕ, μας πηγαίνουν ντουγρού σαν σφαχτά, για αναίτιες αποζημιώσεις υπέρ των Γερμαναράδων του ....ΟΤΕ, κερδίζει ένα κουτί λουκούμια Σύρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκεί που χάσαμε τον γάϊδαρο, μας κλέψαν και το βόδι!!!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗ “ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ”, ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!!!

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος

Quantcast ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος

Το troktiko ήταν ομάδα, με κυρίαρχη φυσιογνωμία, αυτή του Γκιόλια. Προφανώς η ομάδα θα έχει τους λόγους της που διέκοψε τη λειτουργία της γνωστής ηλεκτρονικής διεύθυνσης.
Επίσης είναι προφανές, ότι η πλειονότητα της ομάδας, θα αναζητήσει και θα επιδιώξει εναλλακτικό τρόπο έκφρασης και σαφώς η ομάδα του αρχικού ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ, είτε παραμείνει ενωμένη, είτε διαχωριστεί, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να δηλώσει ότι είναι συνεχιστές του Γκιόλια.
Δεν ειμαι απ’ αυτούς που λιβάνιζαν το ΤΡΩΚΤΙΚΟ για μια ανάρτηση. Ούτε και δήλωσα ποτέ θαυμαστής. Έχω και πολύ διαφορετικό τρόπο δουλειάς. Όμως έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση, στην οποία κανένας μας δεν θέλει να βρεθεί. Γιατί βιαζόμαστε ρε παιδιά και τι μας νοιάζει πόσα τρωκτικά θα κυκλοφορήσουν???? Και γιατί να τρέχουμε άλλοι για να το βγάλουμε σαν είδηση, πως πετύχαμε το “νέο τρωκτικό” και μετά να ψαχουλεύουμε να βρούμε διαφορές και σταυρόλεξα κι αν βρούμε, να μιλάμε για μαϊμούδες!!!!!!
Ξεχνάτε ότι αυτή η ομάδα δέχτηκε ισχυρότατο πλήγμα που θα τους κρατήσει αρκετό διάστημα μουδιασμένους. Αυτό που δικαιούμαστε να λέμε και να κρίνουμε, είναι αν έχουμε να κάνουμε με καιροσκόπους κι αυτό θα φανεί μετά από μερικούς μήνες, όταν κάτσει η σκόνη.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ BLOGGERS ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΡΝΟΥΣΚΟΝΙ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
Quantcast

Oι bloggers στην Ιταλία διαδηλώνουν αύριο εναντίον των νόμων φίμωσης που προωθεί η ακροδεξιά κυβέρνηση Berlusconi, στην οποία συμμετέχουν και οι νεοφασίστες…

«Μας ελέγχουν οι αναγνώστες μας»

είναι το σύνθημα απάντηση στο γελοίο ιταλό πρωθυπουργό, που θέλει να φιμώσει τα blogs, γιατί αποκαλύπτουν τις απάτες του, τις συνεργασίες του με τη μαφία, μιας και η αριστερά (σοσιαλιστές, κομμουνιστές) δεν έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Το ραντεβού των bloggers είναι αύριο στην piazza Montecitorio για μια διαμαρτυρία no-stop 24 ωρών.
Ο blogger Fabio Chiusi, τόνισε: “Η κυβέρνηση δεν παίρνει υπόψη της τις διαφορές μεταξύ της παραδοσιακής δημοσιογραφίας και των bloggers”.
Θα περάσει η φίμωση των blogs από την ιταλική ακροδεξιά -με πρόσχημα να μπει “τάξη” στο διαδίκτυο, να μην υπάρχουν δυσφημίσεις… και άλλες ανοησίες που καθημερινά γράφονται και στην Ελλάδα-, και την προσπάθεια να…

ενταχθούν όσοι διαθέτουν blog στην αντίστοιχη νομοθεσία που προβλέπεται με την ελληνική για την ΕΣΗΕΑ και τα ΜΜΕ;
Θα μπορέσει ο καβαλιέρε να φιμώσει τα blogs, να τα θέσει κάτω από τον έλεγχό του, όπως ακριβώς κάνει με τις εφημερίδες και τους ιταλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς;
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ …ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ κλπ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος

Από περικοπές πηγαίνουμε πολύ καλά αντιστοίχως υπέροχα πηγαίνουμε και από την νέα νομοθεσία: Διαβάστε το νέο νόμο για την Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού και την καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στο http://www.disabled.gr/lib/?p=28248 τον εξίσου νέο νόμο για το Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις, ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις στο http://www.disabled.gr/lib/?p=27783 και για τις εξαιρέσεις από την εισφορά αλληλεγγύης των συνταξιούχων στο http://www.disabled.gr/lib/?p=27715
Δεν πρέπει να παραλείψετε να θαυμάσετε την νέα αισθητική στη χρήση της ελληνικής γλώσσας που εισάγει η νέα νομοθεσία: Η αρχή γίνεται με αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού, την αξιολόγηση και την «αξιοκρατία» (αυτό μας έλειπε!!!) και την εισφορά «αλληλεγγύης» των συνταξιούχων. Αλληλεγγύη ονομάζεται η απαλλοτρίωση ποσοστού των συντάξεων για τη χρηματοδότηση της διεύρυνσης της βάσης των συνταξιούχων. Πιο απλά μειώνουν τις συντάξεις και με τα λεφτά αυτά δίνουν συντάξεις σε περισσότερους ανθρώπους. Τόσα χρόνια συνεπής αναγνώστης πρώτη φορά βλέπω να επιβάλλεται η αλληλεγγύη εκ των άνω.
Εκδόθηκε ΟΔΗΓΙΑ 2010/41/ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 7ης Ιουλίου 2010 για την εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών που ασκούν αυτοτελή επαγγελματική δραστηριότητα και για την κατάργηση της οδηγίας 86/613/ΕΟΚ του Συμβουλίου και μπορείτε να τη διαβάσετε στο http://www.disabled.gr/lib/?p=28239
Επειδή πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν τι γίνεται με την νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων αντί απαντήσεως διαβάστε την ΠΟΛ.1114/19.7.2010 Φορολόγηση ημιυπαίθριων, βοηθητικών χώρων – έλεγχος εκκρεμών υποθέσεων στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=28237
Διαβάστε το N. 3865/10 (ΦΕΚ 120 Α/21-7-2010) : Μεταρρύθμιση Συνταξιοδοτικού Συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=28209
Διαβάστε το NOMO ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3847/2010 Επανακαθορισμός των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας για τους συνταξιούχους και βοηθηματούχους του Δημοσίου.
(ΦΕΚ Α’67/11.5.2010) στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=28039

Μην παραλείψετε να διαβάσετε το N. 3861/10 (ΦΕΚ 112 Α/13-7-2010): Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=28030 γιατί μεταρρύθμιση, αξιοκρατία, επανακαθορισμός, έλεγχος εκκρεμών υποθέσεων, αλληλεγγύη συνταξιούχων και αναβάθμιση χωρίς Διαύγεια δεν γίνεται.
Ο μεγάλος χαμός γίνεται στις ειδήσεις στο http://news.disabled.gr/ που χρειάζονται πολλές σελίδες για να απολαύσουμε τη νέα αισθητική.
Αρχίζει την Παρασκευή 30 Ιουλίου η δωρεάν διανομή δελτίων θεάματος προς τους δικαιούχους των παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας νομού Αττικής. Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση
http://news.disabled.gr/?p=31416
Δύο νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων πρόκειται να έρθουν από τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση
http://news.disabled.gr/?p=31393
Νέο πρόγραμμα για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=31344
Περισσότερες ειδήσεις στο
http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται καθημερινά, ενώ κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες βρίσκονται πάντα και εγκαίρως στο http://www.disabled.gr/
Και επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει για οτιδήποτε νέο συμβαίνει μπορείτε να ενημερώνετε το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το http://www.disabled.gr/ με e-mail στο admin@disabled.gr ώστε και εμείς, με τη σειρά μας, να ενημερώνουμε τους αναγνώστες του http://www.disabled.gr/, του newsletter και του περιοδικού εγκαίρως.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ "ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΑ ΝΕΑ" - ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ Σ. ΓΚΙΟΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ σπιτΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ

***** Το "πτωχικό σπίτι" του ξεβράκωτου πρίγκιπα ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΗ, αυτό που βλέπει από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου τη θλιβερή πρώην Ακρόπολη, ανήκε το διάστημα 1999-2003, στην OFF SHORE εταιρεία "TORCASO INVESTMENTS" της Κύπρου.
Το ίδιο χρονικό διάστημα, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της OFF SHORE εταιρείας "TORCASO INVESTMENTS", ήταν ο "αυτοδημιούργητος" επιχειρηματίας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΗΓΡΑΣ.
Ο "αυτοδημιούργητος" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΗΓΡΑΣ υπήρξε ανέκαθεν κι αντάμ-παπαντάμ, ...ξάδελφος του ξεβράκωτου πρίγκιπα ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!
Οι σάπιες αρχές της Κύπρου, αρνήθηκαν να ανοίξουν τους τραπεζικούς κλπ λογαριασμούς της OFF SHORE εταιρείας "TORCASO INVESTMENTS", με το γελοίο επιχείρημα, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, για εμπλοκή της εταιρείας μαϊμού, με τους Κύπριους γκάγκστερς του Βατοπεδίου.
Ενδιάμεσος "ιδιοκτήτης" του πτωχικού, του επίσης "αυτοδημιούργητου" χωρίς επίσημη δουλειά, κορυφαίου πάμπλουτου καραγκιοζΑΚΗ, εμφανίζεται ο αμφισβητούμενος πανταχόθεν (κι από τον εαυτό του) Γ. Σαχπατζίδης, ο οποίος "φαίνεται" ιδιοκτήτης της OFF SHORE εταιρείας "TORCASO INVESTMENTS", από το 2006.
Ο Γ. Σαχπατζίδης, είναι αυτός που εμπλέκεται στον εικονοκό διαγωνισμό, για τη μεταπώληση του Ολυμπιακού ακινήτου των Θρακομακεδόνων, του ανακατέματος των σάπιων "ανταλλαγών" με τη λίμνη Βισθωνίδα των Κύπριων γκάγκστερ του .....Βατοπεδίου!!!!
Τις μέρες εκείνες των σάπιων "ανταλλαγών", έγινε και η ύποπτη "δωρεά" των 9.000.000€ προς τη Μονή ....Βατοπεδίου, από την άλλη εμπλεκόμενη εταιρεία NOLIDEN, που .....αγόρασε το Ολυμπιακό ακίνητο των Θρακομακεδόνων!!!!!!!!!
Κατά τα άλλα, δεν αποδείχθηκε "ροή μαύρου χρήματος" από τις σάπιες Κυπριακές αρχές*****.
Αυτά διαπίστωσε και έφερε από τη Κύπρο και κατάθεσε στην Προανακριτική της Βουλής, ο επικεφαλής της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου και για τον έλεγχο της διακίνησης μαύρου χρήματος, Στυλιανός Γκρόζος!!!!!!!!

Κακόβουλεεεεεεεε, σταμάτα να κλείνεις το αριστερό μάτι με νόημα.................

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

ΟΣΟ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ – ΑΦΟΥ ΕΞΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ


Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκοςQuantcast

Μικρά Γράμματα -Μεγάλες Ειδήσεις (ΠΡΟΣΟΧΗ στη σημείωσή μου)

Τα stress tests, οι αμερικανικές εταιρείες και η ελβετική κούρσα

Καλή σας ημέρα…
**…Μπορεί η όλη διαδικασία και τα αποτελέσματα των «τεστ αντοχής» στις ευρωπαϊκές τράπεζες να αμφισβητήθηκαν από αρκετούς αναλυτές, το σημαντικό, όμως, είναι ότι οι χρηματιστηριακές αγορές αντέδρασαν θετικά. Ειδικά, στο ΧΑ οι μετοχές των τριών τραπεζών με τον καλύτερο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Alpha Bank και Eurobank) προσέλκυσαν τη μερίδα του λέοντος στο επενδυτικό ενδιαφέρον…
**…Μία από τις βασικές ενστάσεις των αναλυτών στα «τεστ αντοχής» είναι ότι δεν εξετάσθηκε η επίπτωση στις τράπεζες από ενδεχόμενη στάση πληρωμών κράτους. Από τις δηλώσεις, πάντως, τραπεζικών στελεχών διαφαίνεται καθαρά η πρόθεση των ευρωπαϊκών τραπεζών να απαλλαγούν από ομόλογα προβληματικών χωρών – τη στιγμή, μάλιστα, που η ΕΚΤ έχει δεσμευτεί να τα αγοράζει

**…Η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, πάντως, θεωρεί βέβαιο ότι μετά τις θερινές διακοπές θα αλλάξει ο τραπεζικός χάρτης στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά, στο σχετικό ρεπορτάζ, επισημαίνει ότι από τις «5 εμπορικές τράπεζες που κυριαρχούν στην ελληνική αγορά θα μείνουν μόλις 2». Πρόκειται για πληροφορία ή ο συντάκτης… άκουσε τη σχετική πρόβλεψη του κ. Κωστόπουλου της Alpha Bank;;;

**…ΑΤΕ: Ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων της Αγροτικής Τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Χρήστου, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, αγόρασε χθες 18.000 μετοχές της ΑΤΕ. Ο ίδιος είχε πουλήσει στις 15 Ιουλίου τον ίδιο ακριβώς αριθμό μετοχών. Μία ερμηνεία γι’ αυτήν την πράξη είναι ότι ο κ. Χρήστου άλλαξε γνώμη για το μέλλον της τράπεζας…

**…Σημαντική αύξηση κερδών για το δεύτερο τρίμηνο του χρόνου ανακοίνωσαν μεγάλες αμερικανικές εταιρείες. Χαρακτηριστικά, η UPS, η μεγαλύτερη ταχυδρομική εταιρεία στο κόσμο και η Caterpillar, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευαστικών μηχανημάτων, ανακοίνωσαν διπλασιασμό κερδών. Η εταιρική κερδοφορία, εν ολίγοις, μπορεί να στηρίξει ανοδικό κλίμα στη Wall Street, παρά τα προβλήματα της αμερικανικής οικονομίας…
**…Και μία ο λόγος για την αμερικανική οικονομία: Ο πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε ότι πέρυσι το αμερικανικό δημόσιο δαπάνησε περίπου 110 δισ. ευρώ, που «κατευθύνθηκαν» σε λάθος πρόσωπα και χωρίς λόγο. Δεν έχει, δηλαδή, μόνο η Ελλάδα «σαΐνια» που «τσεπώνουν» δημόσιο χρήμα με διάφορες κομπίνες
**…Τρελή πορεία έναντι του ευρώ ακολουθεί το ελβετικό φράγκο, που κατέγραψε πρόσφατα νέο υψηλό, προκαλώντας πονοκέφαλοδανειστεί ελβετικά φράγκα. Ο λόγος της ανόδου είναι ότι όλο αυτόν καιρό οι επενδυτές στρέφονται σε ασφαλείςΕλβετία διαχρονικά προσφέρει αυτήν την ασφάλεια. Και, φυσικά, όσο περισσότερα ξένα κεφάλαια εισρέουν στη χώρα, τόσο το ελβετικό φράγκο θα κερδίζει και άλλους πόντους
**…Αυτοί, βεβαίως, που δεν είναι ευχαριστημένοι από την κούρσα του φράγκου είναι οι Ελβετοί εξαγωγείς, οι οποίοι δηλώνουν ότι σκέφτονται ακόμη και τη μεταφορά της παραγωγής τους σε άλλες χώρες. Οι τραπεζίτες, εξάλλου, διευκολύνουν τους δανειολήπτεςχάριτος και παράταση της χρονικής διάρκειας αποπληρωμής των δανείων, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας θα παρέμβει στην αγορά συναλλάγματος για να επαναφέρει την ισορροπία… σε όσους έχουν επενδύσεις και η με περιόδους
ΠΗΓΗ: Κέρδος 27/7/2010 07:15- ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΗΜΕΙΩΣΗ

1.– Πήρες χαμπάρι το test στις Τράπεζες????? ….ΟΧΙ??????… …Ούτε κι εγώ!!!!!… Ήλθαν λέει 5-6 απ’ αυτούς που μας έχουν εντάξει μονίμως στους μαλάκες και σε μιάμιση μέρα είδαν κι αποείδαν τα άπαντα των Τραπεζών, του Κολοκοτρώνη, του Παπαρηγόπουλου και ετσέτερα. Τα κατάλαβαν όλα και πήραν και τα ποσοστά τους, έναντι του προσδοκώμενου κέρδους. Αν αφαιρέσεις τα κατουρήματα, τις αναγκαίες δημόσιες σχέσεις και τα παζάρια για τη …προμήθεια, μάλλον δεν απομένει χρόνος ούτε για καϊφέ τούρκικο …στην Ακρόπολη. Μάλλον για βυθόμετρο θα ήλθαν. Εγώ έτσι κι αλλιώς τρομοκρατήθηκα και έμεινα στους Τσουτσουνέρος μου κεκλεισμένων των θυρών και παραθύρων. Με αέρα κοπανιστό μας βούλιαξαν, με αέρα κοπανιστό, προσπαθούν να μας πουν με χίλιους τρόπους, ότι πρέπει να ξαναεγκλωβιστούμε στο σάπιο χρηματιστήριο του Καπράλου του εβραιόφυτου. Εκεί που με είχαν πείσει, πως τάχατες οι Τράπεζες αρρώστησαν του θανατά….. Κοίτα ρε γαμώτο θάματα και πράματαααααααχ …αχ …..ααχχχχχ…… Εσύ ρε Μήτσο, δεν ψήφισες ΠΑΣΟΚ…. τον Βεϊζεβούλη και τον 666 ψήφισες…..

2.– Πότε ο Σάλας, πότε ο Κωστόπουλος, πότε ο αποτέτοιος, αφού σκούπισαν τον πάτο του μπουρδελοχρηματιστηρίου, χαμογελούν βίαια, δείχνουν τις καρχαροειδείς μασέλες τους, κουνάν και τον πούστικό τους και σου φωνάζουν: “ΕΛΑ ΜΠΡΕ ΝΑ ΣΕΦΑΓΟΜΕ”, αλλά το λένε με μια βλαχώδη προφορά οι κερατάδες, που πιστεύεις ότι λέγουσι “ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΑΓΟΥΜΕ”. Εγώ όμως είμαι από τους πονηρεμένους και τους σκεπτόμενους και λέγω φωναχτά από μέσα μου, “καλά ρε, αυτοί δεν είναι που τα έχουν όλα φαγωμένα 3 και 4 φορές???? Τι να συμφάγουμε???? Τα ξερατά τους????? Τους τα χαρίζω, να πάνε από εισρόφηση και να χαθούν στον ύπνο τους, να πάνε στα κομμάτια”.
3.– Η “είδηση” για τον Διευθυντή Διαχείρισης …Κινδύνων της ΑΤΕ, αν δεν είχα δει τις κινήσεις 2010 των περισσότερων διευθυντών και άνω της Πειραιώς, της ΑΤΕ και του ΤΤ, θα με συντάραζε. Τώρα απλά τον βλέπω σαν ένα λαμόγιο σαν όλα τα υπόλοιπα. Έεεεεε ρεεεε και να κάναμε ένα ντου από παντού, να έβλεπαν που θα πήγαιναν κι αυτοί και τα μετοχολόγια.
ΛΟΙΠΟΝ, επειδή εγώ δεν σας έχω στη κατηγορία των βλακών, σας ξαναλέω, όπως πριν από 15 μήνες:
Α. — Μακριά όλοι από το χρηματιστήριο των απατεώνων. Ούτε μία αγορά. Σκεφθείτε οτιδήποτε θα μπορούσε να τους στρέψει κατ’ αλλήλων. Μπορούμε να τους σπρώξουμε να φαγουθούν μεταξύ τους. Εμείς έξω και μακριά από αυτό το γήπεδο.
Β. — Σκεφθείτε σοβαρά, τη πλήρη απόσυρση των καταθέσεων από τις Τράπεζες.
Γ. — Να κάνουμε μποϋκοτάζ ακόμα και σε βιομηχανικά προϊόντα που τα επιδοτούν σε βάρος μας. Να τσακίσουμε οτιδήποτε χρησιμοποιούν σαν όπλο για την υποταγή μας. Δεν αφήνω να με ξεγελάνε πλέον

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΦΙΛΟ: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ “Michael Design”

“Ελεύθερες” Οικονομίες = Υπόδουλοι Άνθρωποι
Η αξία είναι μια υποκειμενική έννοια που απορρέει και καθορίζεται από την ανθρώπινη αντίληψη. Το κάθε τι, προσλαμβάνει την υποκειμενική αξία που του προσδίδουν οι άνθρωποι σύμφωνα με την αντίληψη τους. Οποιοδήποτε αγαθό λέμε ότι αξίζει, αξίζει επειδή έτσι πιστεύουμε. Η γενική αξιολόγηση των αγαθών σε μια κοινωνία, καθορίζεται από διάφορους παράγοντες, σύμφωνα πάντα με το γενικό αντιληπτικό επίπεδο και τους απώτερους σκοπούς της κοινωνίας. Αν θεωρηθούν ως βασικοί σκοποί μιας κοινωνίας, η επιβίωση και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των μελών της, μπορούμε να καθορίσουμε ανάλογα και τους βασικούς γνώμονες αξιολόγησης των αγαθών αυτής της κοινωνίας. Με αυτούς τους σκοπούς υπόψιν, οι βασικοί γνώμονες αξιολόγησης των αγαθών αυτής της κοινωνίας, είναι η αναγκαιότητα τους για την ανθρώπινη επιβίωση, η πρακτική συμβολή τους στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, ο ανθρώπινος μόχθος που απαιτείται για την παραγωγή τους, καθώς και η σπανιότητα τους.
Θεωρητικά η αξία ενός αγαθού καθορίζεται πρωτίστως από την αναγκαιότητα του όσον αφορά την επιβίωση. Ένας άλλος βασικός παράγοντας που προσδίδει αξία σε ένα αγαθό είναι η αφθονία ή η σπανιότητα του. Για παράδειγμα, τι είναι αυτό – πέρα από τις φυσικές ιδιότητες – που καθιστά τα διαμάντια τόσο πολύτιμα; Κατά βάση είναι η σπανιότητα τους. Αν τα διαμάντια υπήρχαν σε μεγάλη αφθονία παντού, προφανώς δεν θα θεωρούνταν τόσο πολύτιμα.
Κατά βάση είναι η σπανιότητα τους. Αν τα διαμάντια υπήρχαν σε μεγάλη αφθονία παντού, προφανώς δεν θα θεωρούνταν τόσο πολύτιμα. Οι ανθρώπινες κοινωνίες εν γένει, τείνουν να εκτιμούν κάποιο αγαθό μόνο υπό συνθήκες δεδομένης έλλειψης του. Σε αντιπαραβολή, τείνουν να μην εκτιμούν ως πολύτιμα τα αγαθά που αφθονούν, άσχετα από την αναγκαιότητα τους για την επιβίωση. Για παράδειγμα αρκεί να αναλογιστούμε την έκφραση “αέρας κοπανιστός”, που προσδιορίζει κάτι το ευτελές. Αντιλαμβανόμαστε έτσι ότι ο ατμοσφαιρικός αέρας θεωρείται γενικά ως αγαθό μηδαμινής αξίας. Παραγνωρίζεται βέβαια το γεγονός ότι χωρίς τον ατμοσφαιρικό αέρα ο άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει για παραπάνω από ελάχιστα λεπτά ή δευτερόλεπτα. Από άποψη επιβίωσης ο ατμοσφαιρικός αέρας είναι ίσως το πολυτιμότερο αγαθό, όμως θεωρείται ως κάτι το ευτελές επειδή δεν είναι σπάνιος. Η ίδια ακριβώς αντίληψη ισχύει και για το δεύτερο στην λίστα με τα αναγκαιότερα αγαθά επιβίωσης, το νερό. Λόγο της αφθονίας του νερού σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη, οι κάτοικοι αυτών των περιοχών αντιλαμβάνονται το νερό ως ένα αγαθό ελάχιστης αξίας. Η κατάσταση όμως είναι τελείως διαφορετική σε ορισμένες υπανάπτυκτες περιοχές όπου το νερό είναι δυσεύρετο, καθώς από την εξασφάλιση του εξαρτάται η ίδια η επιβίωση. Οπότε η αξιολόγηση ενός αγαθού από τον άνθρωπο συναρτάτε και από τις εκάστοτε συνθήκες. Μπορούμε για παράδειγμα να αναλογιστούμε τι θα θεωρούσε πολυτιμότερο ένας άνθρωπος που βρισκόταν ξαφνικά στην μέση μιας αχανούς άνυδρης ερήμου; Ένα σεντούκι με διαμάντια ή ένα μπουκάλι νερό;
Η ζήτηση και κατά συνέπεια η αξιολόγηση των διαφόρων αγαθών από ένα κοινωνικό σύνολο, αντικατοπτρίζει αφενός τις ανάγκες και αφετέρου τις προτεραιότητες............... .................. .................... .......................
Περισσότερα στο Michael Design
Αναρτήθηκε από ΜπαρμπαΝίκος

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ “LE FIGARO”

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος

Όπως και στις προκλήσεις του γάμου του, δεν ήταν αρκετός λόγος για ανησυχία, το θέμα “Sarco the Sayan”  εμφανίστηκε ξαφνικά, ως ο πιο διαβόητος έπαινος για τον Γάλλο προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Η  μεγάλης επιρροής γαλλική εφημερίδα Le Figaro, την προηγούμενη εβδομάδα αποκάλυψε, ότι ο Γάλλος ηγέτης εργάστηκε για μια φορά – και άφησε να εννοηθεί ότι ίσως εξακολουθεί να το κάνει (και τώρα), – στην ισραηλινή αντικατασκοπία ως Sayan (εβραϊκά για βοηθός), σαν ένας από τους χιλιάδες Εβραίοι πολίτες άλλων χωρών εκτός του Ισραήλ οι οποίοι συνεργάζονται με τις katsas (ομάδες αξιωματικών της Μοσάντ).
Μια επιστολή, που στάλθηκε σε Γάλλους αξιωματικούς της αστυνομίας, αργά τον περασμένο χειμώνα – πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές, αναφέρεται στο κάπως καλά κρυμμένο μυστικό – αποκάλυψε ότι ο Σαρκοζί είχε προσληφθεί ως κατάσκοπος του Ισραήλ. Η γαλλική αστυνομία διερευνά επί του παρόντος τα έγγραφα που αφορούν τις υποτιθέμενες δραστηριότητες κατασκοπείας Σαρκοζί για λογαριασμό της Μοσάντ, για τις οποίες η Le Figaro ισχυρίζεται  ότι χρονολογείται ήδη από το 1983. Σύμφωνα με τον συντάκτη του μηνύματος, το 1978, o Ισραηλινός πρωθυπουργός Menachem Begin διέταξε τη διείσδηση στο Γαλλικό Γκωλικό Κόμμα, της Ένωσης pour un Mouvement Populaire. Αυτοί που είχαν αρχικά προσληφθεί, ήσαν οι Patrick Balkany, Patrick Devedjian και Pierre Lellouche. Το 1983, θα προσληφθεί ο “νέος και ελπιδοφόρος” Σαρκοζί, ως ο «τέταρτος άνδρας».
Ο πράκτορας της Μοσάντ Victor Ostrovsky περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι sayanim λειτουργούν με απάτη: Οι παραγωγές και διεκπεραιώσεις των Μοσάντ Officer. Αυτές συνήθως επιτυγχάνονται με συγγενείς που διαμένουν στο Ισραήλ. Ένας Ισραηλινός με διασυνδέσεις στη Γαλλία, για παράδειγμα, θα μπορούσε να του ζητηθεί η εκπόνηση μιας (συστατικής) επιστολής, λέγοντας ότι το πρόσωπο το οποίο φέρει το γράμμα αντιπροσωπεύει έναν οργανισμό του οποίου κύριος στόχος είναι να συμβάλλει στη διάσωση Εβραίων της Διασποράς. Θα μπορούσε ο γαλλικός σύνδεσμος να  βοηθήσει  σχετικά με κάθε τρόπο; Εκτελούν (ο καθένας) πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Για ένα Sayan αυτοκίνητο (βοήθειας), για παράδειγμα, θα αναλάβει την εκτέλεση ένα πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων, και θα μπορούσε να βοηθήσει στην ενοικίαση η Μοσάντ, για ένα αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται να ολοκληρώσει τις συνήθεις  γραφειοκρατικές διαδικασίες. Για ένα Sayan διαμέρισμα (βοήθειας) θα βρεθεί κατάλυμα χωρίς να αυξηθούν υποψίες, μια Sayan τράπεζα θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει κάποιον στη μέση της νύχτας, εάν χρειαστεί, ένας Sayan γιατρός θα αντιμετωπίσει μια πληγή από σφαίρα χωρίς να την καταγγείλει στην αστυνομία.
Και στη πολιτική Sayan;;; Είναι μάλλον προφανές τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Οι sayanim είναι μια ομάδα έτοιμων για όλα ατόμων, που θα αποσιωπούν  τις ενέργειές τους με “αιτία” τη πίστη, ενώ αποφεύγουν κάθε κίνδυνο, με το σύστημα προσλήψεων, που αντλούν στελέχη, από τα εκατομμύρια των Εβραίων έξω από το Ισραήλ.

ΤΟ ΦΩΤΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ - ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΜΑΤΟΣ!!!!!

Το αποκλειστικό μας φωτοντοκουμέντο. Έξω από το γραφείο του πολιτικά ηλίθιου αντιπροέδρου της ακυβέρνησης Τζέφρι, πραγματοποιήθηκε η Πάγκαλος εξαφάνιση του χάσματος μεταξύ πλουσίων και πτωχών, έναντι 50 € μόνο και χωρίς τη παρέμβαση του ΔΝΤ και άνευ ΦΠΑ!!!!!!!!!!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ....ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΛΟΡΔΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ.

ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΗΑΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ALTER


ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ!!!!!!!

ΠΕΡΙΕΡΓΗ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑΈκλεισαν το Τρωκτικό
Στις 12:18, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το blog «Τρωκτικό» τερμάτισε τη λειτουργία του με μία λιτή ανακοίνωση λίγων λέξεων.

«Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις από εκεί πάνω», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η τελευταία ανάρτηση που καταχωρήθηκε στο συγκεκριμένο blog.


Η λιτή ανακοίνωση που τερμάτισε την πορεία του «Τρωκτικού» στο χώρο του διαδικτύου, όπως εμφανίστηκε στη σελίδα του blog:

«Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.

Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις από εκεί πάνω.»

>>>>>>>>>>>

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ..."ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
>>>>" Διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας VETO

Κώδικας Da Vinci με το αίμα του Σωκράτη


Γιατί ο Κοντομηνάς (που πυροδότησε τη βόμβα του Βατοπαιδίου) προσέλαβε ως ειδικό σύμβουλο το πνευματικό παιδί του πολυσυζητημένου Εφραίμ. Πώς ο «κομιστής» (που τον έχρισε διευθυντή στο Θέμα Radio) τον χρησιμοποιούσε για τα περίεργα παιχνίδια του μέσα από το blog troktiko.

Οι νεκροί δεν μιλούν. Πρόκειται για το αξίωμα πάνω στο οποίο στήνεται κάθε σκοτεινή δολοπλοκία. Είτε αυτή παρουσιάζεται με πολιτικό μανδύα είτε εμφανίζεται ως ενέργεια «υποκοσμικού» χαρακτήρα. Σε μία χώρα όπου η Πολιτική, μία πλευρά της επιχειρηματικότητας, μέρος της Διοίκησης και ο συμβατικός Υπόκοσμος συμπλέουν υπό καθεστώς θεσμικής ανοχής, η φράση «οι νεκροί δεν μιλούν» αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο λειτουργίας του «Συστήματος».

Σωκράτης Γκιόλιας
Σωκράτης Γκιόλιας
Υπό αυτή την έννοια, ο Σωκράτης Γκιόλιας από μια στιγμή και μετά ήταν πιο χρήσιμος ως νεκρός για όλους εκείνους που τα τελευταία χρόνια επιχείρησαν (τα κατάφεραν ή δεν τα κατάφεραν δεν έχει σημασία) να τον χρησιμοποιήσουν. Πιστοί στο δόγμα της «στυμμένης λεμονόκουπας». Αρκετό καιρό πριν από το τραγικό του τέλος, ο Σωκράτης Γκιόλιας προσπάθησε ανεπιτυχώς να δώσει μια μάχη οπισθοφυλακών σε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του σύγχρονου νεολληνικού συστήματος θεσμικής μαφίας.

Ήταν το κεφάλαιο του παραεκκλησιαστικού κυκλώματος, το οποίο εξελίχθηκε στη γνωστή υπόθεση του παραδικαστικού. Γνωστός και αξιόλογος νομικός τότε κατήγγειλε την προσπάθεια εξαγοράς της σιωπής, αλλά και της επιρροής που διέθετε ώστε να μην αποκαλυφθούν τα ανομήματα της παρέας της «Χρυσοπηγής» είτε εντός Ελλάδος είτε εκτός. Οι πάντες ενθυμούνται τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που «κλείδωσαν» τις υποθέσεις Γιοσάκη, Βαβύλη, Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ.λπ.

Κάθε προσπάθεια εξαγοράς συνεπάγεται και εκβιασμό. Μικρό ή μεγάλο. Ηθικό ή οικονομικό... αλλά πάντως εκβιασμό. Ο γνωστός νομικός κοινοποίησε τότε την απόπειρα εξαγοράς του στο στενό δημοσιογραφικό κύκλο, ο οποίος άλλωστε είχε ενεργοποιηθεί για την αποκάλυψη των εγκλημάτων που συντελέστηκαν κατά την περίοδο του μακαριστού Χριστόδουλου. Ήταν η πρώτη φορά που το «Σύστημα» επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τον Σωκράτη. Υπήρξε και μία δεύτερη η οποία, ως φαίνεται, λειτούργησε και ως πρόκριμα. Ήταν η υπόθεση της «θεσμικής ντόπας» ή αλλιώς της υπόθεσης Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου.

Χρήστος Τζέκος
Χρήστος Τζέκος
Όπως καταγράφουν και επισημαίνουν γνωστοί δημοσιογραφικοί και μη παράγοντες, ο κουμπάρος του Κεντέρη αλλά και γνώστης των παρασκηνίων του ελληνικού στίβου (ο Σωκράτης Γκιόλιας) διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο «θωράκισης» του τριδύμου που κατά πολλούς εξέθεσε και κατά άλλους δεν εξέθεσε τη χώρα μας στην παγκόσμια κοινή γνώμη.
Όλα τα παραπάνω δεν ήταν παρά η αρχή μιας τεθλασμένης και στρεβλής πορείας. Από το 2008 και μετά (και για ορισμένους ακόμη και πολύ νωρίτερα), ο Σωκράτης Γκιόλιας ενσωματώθηκε στο σύστημα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά με τον τίτλο του ειδικού συμβούλου.

Διά μέσου του συστήματος Κοντομηνά, ο - υπό την ιδιοκτησία του τότε - τηλεοπτικός σταθμός της Κάντζας άρχισε να αναμοχλεύει και να αναδεικνύει το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Πρόκειται για κομβικό σημείο, αφού ήταν ενδεχομένως και η στιγμή της κομβικής αντίφασης του Σωκράτη Γκιόλια μεταξύ των πραγματικών του «πιστεύω» και των επιχειρηματικών συμφερόντων που κλήθηκε να υπηρετήσει. Ο Γκιόλιας υπήρξε από τους πλέον πιστούς - εάν όχι ο πιστότερος - οπαδούς του ηγουμένου Εφραίμ. Ήταν πνευματικό του τέκνο και ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου ήταν ο πνευματικός του πατέρας, ο μέντοράς του αλλά και ο εξομολογητής του.

Στο εκδοτικό μέτωπο


Θέμος Αναστασιάδης
Θέμος Αναστασιάδης
Οι δραματικές εξελίξεις στο εκδοτικό μέτωπο με την υπόθεση Ζαχόπουλου, η αποχώρηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από το «Πρώτο Θέμα» και η ρήξη του με τον Θέμο Αναστασιάδη, η υπόθεση του κομιστή αλλά και η χαρακτηριστική υπόθεση της διακίνησης «μαύρου χρήματος» από τον Αναστασιάδη, με τις μαύρες σακούλες σκουπιδιών (ύψους 5.500.000 ευρώ), που εντοπίστηκαν στο κατάστημα της γαλλικής τράπεζας BNP, όλα αυτά λειτούργησαν καταλυτικά για τον Σωκράτη, ο οποίος τελικά επέλεξε στρατόπεδο. Αφοσιώθηκε στην οικοδόμηση μηχανισμών στήριξης της ομάδας συμφερόντων που υπηρετούσε.

Ο αποτελεσματικότερος μηχανισμός ήταν βεβαίως το blog troktiko, του οποίου το εμπορικό σήμα κατοχύρωσε ο αδελφός του. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν εξαρχής πως πίσω από το μηχανισμό troktiko κρύβονταν συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα. Ο Σωκράτης Γκιόλιας γίνεται βασικό γρανάζι της μηχανής αυτής και, ως είθισται, του παραχωρείται και θεσμικός ρόλος, αυτός του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα (πρώην ALPHA Radio), συμφερόντων Θέμου Αναστασιάδη και τμήματος του συστήματος θωράκισης και διεκδίκησης του εκδοτικού συμπλέγματος του οποίου ηγείται ο γνωστός πλέον ως «κομιστής».

Δημήτρης Κοντομηνάς
Δημήτρης Κοντομηνάς
Είναι η εποχή των «αλλαγών» και των μεγάλων ανατροπών. Το «σύστημα Καραμανλή» αυτοκτονεί, το «σύστημα Παπανδρέου» έρχεται να το αντικαταστήσει, οι εκκρεμότητες (δικαστικές και οικονομικές), πιέζουν είτε με τη μορφή δικαστικών εξελίξεων, που αφορούν τον κ. Κοντομηνά (με τη γνωστή υπόθεση της Interamerican), είτε με τη μορφή της οικονομικής εξάρτησης του Θέμου Αναστασιάδη από τα συμφέροντα του κ. Γιώργου Μπόμπολα.

Το troktiko σε όλες αυτές τις υποθέσεις διαδραματίζει ρόλο, όπως διαδραματίζει ρόλο και σε μείζονος σημασίας κοινωνικά θέματα (π.χ. στην υπόθεση Γρηγορόπουλου) και στις παράπλευρες εξελίξεις που είχαν σχέση με τη δολοφονία του εφήβου από αστυνομικούς.

Ο Γκιόλιας μέσω του blog troktiko καλείται να λειτουργήσει συνδυαστικά. Τα προβλήματα διογκώνονται και η διαχείρισή τους προκαλεί αντιδράσεις. Ο Σωκράτης επωμίζεται ρόλους, που δεν είναι σε θέση, αλλά και δεν διαθέτει το «λογισμικό», για να τους φέρει εις πέρας. Σε παρόμοιες καταστάσεις το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ουδείς είναι ευχαριστημένος, ούτε τα συμφέροντα ούτε και οι κινούντες τα νήματα. Το μόνο σίγουρο είναι η συσσώρευση εχθρών, διαφορετικών αποχρώσεων και φυσικά διαμετρήματος!
Η κόντρα με το Indymedia

Από την περίοδο μετά την εξέγερση του Δεκεμβρίου αρχίζει, διακριτικά στην αρχή και πολύ εντονότερα στη συνέχεια, ο πόλεμος εντός της αποκαλούμενης blogόσφαιρας, μεταξύ του troktiko και της ιστοσελίδας Indymedia. Ο «πόλεμος» καταλήγει σε βίαια ξεσπάσματα, ιδιαίτερα μετά το δραματικό συμβάν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Marfin και τον τραγικό θάνατο των εργαζομένων σε αυτή. Γράφει το Indymedia αμέσως μετά τη σύλληψητων μελών του Επαναστατικού Αγώνα: «Δεν είναι μόνο ρουφιάνος ο αλήτης ο τρωκτικός, αλλά και ψεύταρος… Το τσουνάμι συκοφαντικών ρουφιανοαναρτήσεων απ’ τον τρωκτικό Γκιόλια συνεχίζεται ακάθεκτο».

Έξω από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε λίγα λεπτά μετά το φονικό
Έξω από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε λίγα λεπτά μετά το φονικό
Αμέσως μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, στο Indymedia μπορεί έκπληκτος να αναγνώσει κανείς την εξής ανάρτηση: «Στην έκρηξη βόμβας στα χέρια του μικρού Αφγανού, είχες βγάλει σε ελάχιστο χρόνο τα συμπεράσματά σου και καταδίκαζες τους ΣΠΦ, τους αποκαλούσες ψευτοεπαναστάτες, χέσ..., άνανδρους, δολοφόνους. Όταν συλλήφθηκαν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, πανηγύριζες και μιλούσες με απαξιωτικά λόγια για αυτούς.

Σχολίαζες την εμφάνιση μιας εγκύου γυναίκας και τη χλεύαζες. Σχολίαζες τα πρόσωπα και την εμφάνιση των άλλων μελών, ενώ είχαν πρηστεί από τα χτυπήματα των αστυνομικών. Στους νεκρούς της Μarfin καταδίκασες όλο τον αντιεξουσιαστικό χώρο χωρίς στοιχεία. Ε, ΠΑΡΤΑΑΑ ΤΩΡΑ!».
Ο Γκιόλιας είναι ήδη νεκρός, η βαλλιστική έρευνα κατέδειξε πως τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα ίδια που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες επιθέσεις της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών και ο ανώνυμος σχολιαστής στο blog Indymedia ήδη προκαταλαμβάνει την κοινή γνώμη με μία θεώρηση που προαναγγέλλει το ιδεολογικό περιεχόμενο της επερχόμενης προκήρυξης ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονία.

Εντυπωσιάζει η «ευθύτητα» με την οποία εκδηλώνεται η αντίθεση με το troktiko και με τον Γκιόλια, θυμίζοντας άλλες εποχές, όταν σε διάφορους κύκλους της ρωσικής αναρχικής παράδοσης κυριαρχούσε το δόγμα του Νετσάγιεφ. Δόγμα σκληρό, οδυνηρό και σε πολλές περιπτώσεις αβασάνιστα αιμοσταγές.

Η μάχη των Επιγόνων

Την ημέρα που ο Σωκράτης Γκιόλιας έπεφτε νεκρός από 16 σφαίρες των 9 mm parabelum, το troktiko - περιέργως - με ειδική ανάρτηση αρνείται πεισματικά πως ο νεκρός δημοσιογράφος είναι και o διαχειριστής του blog. Προφανώς η ανάρτηση απηχεί μια ομάδα «επιγόνων», που κρίνει πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη - πιθανώς για λόγους δικαστικών εκκρεμοτήτων - για να ταυτοποιηθεί ο Σωκράτης με την ιστοσελίδα.

Σκίτσο του Σπύρου Δερβενιώτη
Σκίτσο του Σπύρου Δερβενιώτη
Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της πρώτης ανάρτησης, έρχεται δεύτερη, δια της οποίας «αποκαλύπτεται» πως ο διαχειριστής, ο οραματιστής, ο συντονιστής του blog είναι ο Σωκράτης Γκιόλιας. Προφανώς πρόκειται για άλλη μια δεύτερη ομάδα «επιγόνων» που έχουν εντελώς διαφορετική άποψη επί του ζητήματος.

Λίγες ώρες αργότερα το troktiko ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του. Λίγες ώρες μετά η λειτουργία του blog συνεχίζεται. «Μάχη επιγόνων» ή απλά διαφορές συμφερόντων που εξαρχής κρύβονταν πίσω από τη διαδικτυακή δραστηριότητα του Σωκράτη Γκιόλια; Είπαμε «οι νεκροί δεν μιλούν».

Το Indymedia κατηγορούσε επανειλημμένως τον Γκιόλια για τις επαφές με την αστυνομία. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του, ο φερόμενος ως δικηγόρος του, που για ένα χρονικό διάστημα ήταν αποδεδειγμένα νομικός του σύμβουλος ο κ. Γιάννης Μαρακάκης, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega αιφνιδιάζει τους πάντες, ακόμη και τους κύκλους που όπλισαν το χέρι του εκτελεστή.

Ο κ. Μαρακάκης ευρύτερα γνωστός ως «συνοδός της Έλενας Ράπτη» βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και φερόμενος ως… «εραστής της λαίδης Τσάτερλι» για τα έντυπα και τις εκπομπές «κοινωνικής κριτικής» δηλώνει ανερυθρίαστα πως ο Σωκράτης Γκιόλιας διατηρούσε άψογες σχέσεις με τη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., με διοικητές και την αντιτρομοκρατική. Ο δικηγόρος δηλαδή του δολοφονηθέντος λίγες ώρες μετά τη δολοφονία υιοθετεί στο ακέραιο ενδεχόμενη άποψη των δολοφόνων και «δίνει στεγνά» τον νεκρό πελάτη του.

Γιάννης Μαρακάκης
Γιάννης Μαρακάκης
«Να ψάξουν στο τελευταίο εξάμηνο των αναρτήσεων που έγιναν στο troktiko» κάλεσε τις αρχές - μέσω του δελτίου του Mega - ο δικηγόρος του Σωκράτη Γκιόλια, Γιάννης Μαρακάκης. Προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση η αναφορά του ότι το θύμα είχε πολύ στενές σχέσεις με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί ενοχλήσεις και απειλητικά μηνύματα, ενώ διαβεβαίωσε ότι ήταν εντελώς ανυποψίαστος ότι θα μπορούσε να του συμβεί αυτό που συνέβη τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Κάπως έτσι σχολιάστηκε από όλους.

Μέσα σε ένα 24ωρο οι βασικοί παράγοντες που τα τελευταία χρόνια κινούσαν τα νήματα και χρησιμοποιούσαν μηχανισμούς, που έστηνε ο Σωκράτης Γκιόλιας, αποφάσισαν να χαράξουν μια νέα γραμμή άμυνας και «δίνουν» το νεκρό συνεργάτη τους που, δια του έγκυρου στόματος του δικηγόρου του, «αποκαλύπτουν» τις σχέσεις του δημοσιογράφου με την αντιτρομοκρατική. Πρόκειται για τέχνασμα; Πρόκειται για ελιγμό διαφυγής;

Πρόκειται ενδεχομένως για απολογητική αμυντική τακτική του στυλ «να ποιος είναι ο ρουφιάνος πάντως δεν είμαστε εμείς», ώστε να αποφύγουν την όποια επιθετική ενέργεια στο μέλλον από ομάδα ένοπλης βίας; «Οι νεκροί δεν μιλούν». Είναι το αξίωμα πάνω στο οποίο στήνεται η κάθε σκοτεινή δολοπλοκία. Ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι δυστυχώς νεκρός και δεν πρόκειται ποτέ κανείς να μάθει αυτά που πραγματικά ήξερε και που πραγματικά θα άξιζε να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη.


Διαβάστε στην εφημερίδα VETO όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση".
=====================================================
Μάκη, γιατί προκαταλαμβάνεις τους εκτελεστές??? Μήπως κατόρθωσες να εισβάλλεις και στη σκέψη τους??? Τι άλλο θα ήθελες να μας πει ο Γκιόλιας, πέρα από όσα λες εσύ παραπάνω??? Μήπως λες περισσότερα απ' όσα πρέπει για τη περίπτωσή σου????? Ξέχασες πάλι, πόσα χρόνια ήταν στη δούλεψή σου ο συγχωρεμένος???? Και τι κουμπάρος ε?????

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ ΓΚΑΓΚΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος


Περισσότερα στο HELLAS ORTHODOXY

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Ο ΡΟΥΒΙΚΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΨΗΓΜΑΤΑ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Δημοσιεύθηκε από τον ΜπαρμπαΝίκο

Κι εγώ λέγω. Δεν μαζεύουμε, καλού-κακού και τα δικά μας ψήγματα, να τα ενώσουμε και να τα κάνουμε παλούκια???? Γιατί πολλοί λαοί το έκαμαν και κατάφεραν να παλουκώσουν τους δικούς τους φασιστοαρχόντους, προτού τους ψηγματίσουν οι προβοπουλαίοι τους οπισθίως. Και ευτυχώς γι’ αυτούς, δοσίλογο πρόεδρο δεν είχαν και πόνεσαν λιγότερο!!!!!

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "Κύριε Πρόεδρε, η Λούκα με Κατσελώνει"

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΓΟΝΙΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΚΑΤΣΕΛΗ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
Quantcast Comodo: Παρουσία του διεθνούς ισραηλινού διαιτητή Τζ’έφρι, συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, οι αγώνες κατς και τα λοιπά αθλήματα, μεταξύ των αετόπουλων των νέων οικονομικών διαφθορών και λασποπασαλοίψεων. Οι υπουργοί της μακρινής και ξωτικής Botsovalia, έχουν απαρατήσει υπουργεία, υφυπουργεία κλπ παχουλά και παχύσαρκα πορτοφόλια και άρχισαν αντιδικία και έριδα, κεχωρισμένοι εις πλείστα όσα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αποκέντρωσης και αντικοινωνικού τουρισμού, και παίζουν ασταμάτητα στοιχήματα Κόκαλη και κόκαλα (ζάρια) και Καπραλικό χρηματιστήριο Αθηνών, για να σου κουνήσουν το ενδιαφέρον. Όσοι εξέχασαν μετρητά και τσεκ στα γραφεία των χορηγών, αρέσκονται να το παίζουν ο ένας ταλλουνού και τούμπαλιν. Έτσι για να περνά η ώρα και η μέρα κάθε νέας ισοπαλίας…….

…….Επί 285 μέρες και άλλες τόσες νύχτες, η γνωστή ευγενής άμιλλα της ασχετοσύνης των σερνικοθήλυκων μασόνων της Botsovalia και της οικονομίας τους, βγάζει ισοπαλίες και επί ελλείψεως παρατάσεως, ο αγών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, ακόμα και όταν ο διαιτητής Τζέφρι, προσκαλείται από τον Νετανιάχου στο Ισραήλ για διαβουλεύσεις δωρεάς πετρελαίων του Αιγαίου, αφού οι Εβραίοι, πάντα ξέρουν και ποντάρουν μόνο στα τζακπότ των ισοπαλιών.
Ο αγαπημένος αντιπρόεδρος, πάγκαλος όλων των φυτών και φούφουτων της Botsovalia, δεν σταματά να ανταλλάσσει θερμές χειραψίες, με κάθε φούφουτο που θα βρει στον δρόμο του. Τους ξεσκουφώνει μετ’ επιτάσεως και τα μάτια του γυρίζουν ανάποδα από έκσταση. Έτσι και σου αποσπάσει τη προσοχή, διαπιστώνεις ότι και το πορτοφόλι σου φυγαδεύεται στο Τελ-Αβίβ από τον Τζέφρι και γίνεται μνημόσυνο για ανύπαρκτο ολοκαύτωμα.

Κι ο λαός της Botsovalia??? Τι σκατά κάνει ο λαός???? Ακριβώς έτσι τα κάνει. Το φιλοσόφησε και τα δίνει όλα αναιμακτί!!! Να τα φάγουν επιτέλους όλα, να μην απομείνει τίποτα για λαιμαργία, ώστε να επέλθει η αυτόματος κάθαρση και η περισυλλογή!!!!…….
……..Παρεμπιπτόντως, ακούω τις μαλακίες του Αλέξη στη τιβί, για αναδιάρθρωση του χρέους και μου ανακατώνει τα έντερα και μου χαλάει την έμπνευση. Αυτή η πολύ ροζ αριστερά είναι για πολύ χέσιμο…. Αναδιάρθρωση χρέους τα κλεμμένα, για να πληρώνουν και τα τρισέγγονα, τους απογόνους των ληστών!!!!!!! Κι έχει παράπονο και Κακλαμάνεια απορία, γιατί, οι κλέφτες σου λέει, είναι 299, δεν είναι 300……...

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΒΑπουλα ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΝΥΦΙΚΟΥ (σκέψου και να είχε σχέση)

Δημοσιεύθηκε από Μπαρμπανίκος

ΤΡΑΠΕΖΑ:…….. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΜΕΤΟΧΟΣ:… ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, …νυν Διοικητής ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ

Μεταξύ των πολλών περιπλανήσεών του (και παραπλανήσεων μας), πριν από τον Απρίλιο 2008 που ο λήσταρχος Καραμανλής μας τον φόρεσε καπέλο, ο Προβόπουλος των καθημερινών σκανδάλων, πέρασε κι από την Τράπεζα Πειραιώς, και σαν μέτοχος και σαν Αντιπρόεδρος, ομού και μαζί!!!!!! Το 2007, μέσα σε λίγες μέρες έκανε κερδοσκοπικό παιχνίδι (αυτός και η γυναίκα του). Μετά την αρχική αγορά άρχισε τον χρηματιστηριακό τζόγο, ενώ ήταν στελεχάρα της Τράπεζας, είπε να την “ενισχύσει” κατά προτίμηση. Ενώ είχε αγοράσει περίπου 216.οοο μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς στην οποία αντιπροέδρευε, προς 20€/τεμ., πούλησε τον Οκτώβριο 2007, 13.629 τεμάχια προς 25,67€, για να αγοράσει τέλη Δεκεμβρίου 2007, 23.250 τεμάχια Πειραιώς, προς ….13,63€!!!!!! Σίγουρα λεφτά και εισόδημα μεγάλο!!!!!

Σκέψου να είχε και εσωτερική πληροφόρηση, τι θα γινόταν!!!!! Ορίστε????? Ήταν Αντιπρόεδρος?????? Ε, και?????? Ποιος τα…….. αυτά….. Ευτυχώς όμως, που σαν υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του αλητήριου Καραμανλή της γνωστής ΝουΔού, εκεί σίγουρα είχε εσωτερική πληροφόρηση, πως ο πρώην πολιτικός αφέντης του, θα τον εκανε Διοικητή στη Τράπεζα της Ελλάδος μας και φρόντισε να διακόψει την επίσημη κερδοσκοπία για να ασχοληθεί με την ανεπίσημη. Καμαρώστε τη φωτογραφία άνω αριστερά και παρακάτω, τις γνωστοποιημένες συναλλαγές του. Είναι ο ίδιος Προβόπουλος, που τις τελευταίες μέρες λέει και ξαναλέει ξεδιάντροπα, πως προς το παρόν η Τράπεζα της Ελλάδος, δεν έχει λόγο να επέμβει για να σταματήσει τη κλανιά του Σάλα!!!!!
Και τα λέιε αυτά, ο ίδιος Προβόπουλος, όταν την ίδια στιγμή στας Ευρώπας, τα ξένε ΜΜΕ, άρχισαν να ουρλιάζουν για κυοφορούμενο νέο σκάνδαλο στο Ελλάδα. Τώρα, ποια ΜΜΕ επικαλούνται οι Κώνστες, το γενικό επιτελείο του ALTER και ούλα μαζί, τα ελεεινά τιβά μας, στα περί επαίνων και λοιπών πανηγύρεων εγώ ως ΜπαρμπαΝίκος δεν τα κατέχω.

Γνωστοποιήσεις Συναλλαγών

Ημερομ.
Τεμ. Μ.Τ. Αξία Λ Ιδιότητα Συναλ. Π
28/12/07
A
23.250
13,63
316.800
Α Αντιπρόεδρος ΔΣ Ο ίδιος 2
05/10/07
Π
5.000
25,67
128.360
Β Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύζυγος
03/10/07
Π
5.000
25,57
127.860
Β Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύζυγος
02/10/07
Π
3.629
25,48
92.467
Β Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύζυγος
17/09/07
A
212.911
20,00
4.258.220
Α Αντιπρόεδρος ΔΣ Ο ίδιος 1
17/09/07
A
3.169
20,00
63.380
Β Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύζυγος 1
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
(με στοιχεία μόνο από τον παραπάνω πίνακα)
Αγορές 3 πράξεις
239.330 τεμ.
Μ.Τ.: 19,38
4.638.400 €
Πωλήσεις 3 πράξεις
13.629 τεμ.
Μ.Τ.: 25,58
348.687€
ΥΠΟΛΟΙΠΟ
225.701 τεμ.

-4.289.713 €

Αρχή φόρμας
Τελευταία Ενημέρωση:
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Πηγή: capital.gr