Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ....ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΘΛΙΨΗΣ!!!!!

ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΜΗ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΘΛΙΨΗΣ!!!!
ΠΗΓΗ: Political Theatrics --- Δημοσιεύθηκε:
26 Φλεβάρη, 2010

Ένας νέος νόμος στο Ισραήλ, καθιστά ποινικό αδίκημα τον εορτασμό, που οι Παλαιστίνιοι αποκαλούν «Νάκμπα», ή «καταστροφή» της χώρας τους (της ύπαρξής τους), λόγω της δημιουργίας του σιωνιστικού κράτους το 1948. Η Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, έχει περάσει "Σχέδιο Νόμου Για Τη Νάκμπα " μετά από μία μόνο ανάγνωση (συνεδρίαση).
Θα επιβάλλονται
κυρώσεις σε οποιονδήποτε, που θα παρουσιάζει σημάδια θλίψης και πένθους εντός των (Απροσδιόριστων) συνόρων του Ισραήλ, στις 15 Μαΐου?
Οι Παλαιστίνιοι θυμούνται εκείνη την ημέρα, όταν δημιουργήθηκε η κρίση του ζητήματος των προσφύγων, που παραμένει άλυτο μετά από 62 χρόνια.

Τα Εβραϊκά ραδιόφωνα ανέφεραν αυτή την εβδομάδα, ότι ο νόμος έχει ως στόχο να σταματήσουν οι άνθρωποι το πένθος, γιατί τότε είναι η Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ!!! Οι Αναμνηστικές πράξεις (Επέτειοι), όπως υποστηρίζεται, ισοδυναμούν με «άρνηση του εβραϊκού χαρακτήρα του Ισραήλ [και] προσβάλει τα σύμβολα του κράτους". Το ραδιόφωνο σημειώνουν, ότι τα πρόστιμα θα μπορούσαν να φτάσουν ένα ποσό, έως και τρεις φορές τις δαπάνες κόστους των αναμνηστικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με έναν σχολιαστή, είναι ειρωνικό το γεγονός ότι ο νόμος αυτός έχει περάσει σε μια εποχή που το Ισραήλ διαμαρτύρεται και προσπαθεί, για "τη-νομιμοποίηση" του σιωνιστικού κράτους. Εδώ είναι ένα παράδειγμα άρνησης "του Ισραήλ, για τη-νομιμοποίηση" των Παλαιστινίων, της γης τους και του πολιτισμού τους, είπε.

Εάν δεν γνωρίζετε για την Νάκμπα προτείνω τους παρακάτω συνδέσμους:
1. Al Nakba.Org 1. Al Nakba.Org
2. Nakba – The Palestinian Catastrophe 2. Νάκμπα - Η Παλαιστινιακή Καταστροφή
3. To Those Who Deny The Nakba 3. Σε όσους αρνούνται την Νάκμπα

ΒΟΥΡρρρρ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!!!

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!!!!!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ASIO), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ
EXCLUSIVE
του
JASON Κουτσούκης --- February 27, 2010 27 του Φεβρουαρίου του 2010
H ASIO (Australian Security Intelligence Organisation (ASIO) είναι η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Αυστραλίας), ερευνά τουλάχιστον τρεις διπλοπροσωπίες Αυστραλο-Ισραηλινών πολιτών, που υποπτεύονται ότι χρησιμοποιούν την Αυστραλία, για να τη χρησιμοποιούν για να καλύπτουν τη κατασκοπευτική δράση τους για το Ισραήλ.
Η έρευνα ξεκίνησε τουλάχιστον έξι μήνες πριν από τη δολοφονία του τελευταίου μήνα, του ιδρυτή της Χαμάς Μαχμούντ αλ-Mabhouh, για την οποία ευρέως πιστεύεται, ότι έχει πραγματοποιηθεί από την ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας Μοσάντ.
Οι Αρχές στο Ντουμπάι έχουν αποκαλύψει, ότι τρία άτομα που είναι ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία, ταξίδευαν με τα αυστραλιανά διαβατήρια, χρησιμοποιώντας τα ονόματα των τριών διπλής ιθαγένειας Αυστραλο-Ισραηλινών πολιτών. Οι τρεις Αυστραλοί, τα ονόματα των οποίων συνδέονται με τη δολοφονία (του ηγέτη της Χαμάς),
δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση με τα τρία άτομα που διώκονται από την ASIO.
Σύμφωνα με δύο αυστραλιανές πηγές πληροφοριών, που έχουν έλθει σε επαφή με τη Herald, οι τρεις άνδρες που είναι υπό επιτήρηση, είχαν μεταναστεύσει στο Ισραήλ κατά την τελευταία δεκαετία. Κάθε ένας τους, έχει ταξιδέψει πίσω στην Αυστραλία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, και είχαν αλλάξει νόμιμα το όνομά τους για να αποκτήσουν νέα διαβατήρια Αυστραλίας. Ένας από τους άνδρες αυτούς, έχει αλλάξει τρεις φορές το επώνυμο του, ενώ οι άλλοι δύο έχουν αλλάξει το δικό τους δύο φορές.

Οι άνδρες έχουν αλλάξει το όνομά τους και το επώνυμο, έτσι που θα μπορούσε να διατυπωθεί ως Ευρωπαϊκό, ώστε αυτοί να εντοπίζονται κατά κανόνα περισσότερο ως Αγγλο-Αυστραλοί. Οι Αυστραλοί πολίτες μπορούν γενικά να αλλάξουν το όνομά τους μία φορά κάθε 12 μήνες, εφόσον αυτό δεν είναι για εγκληματικές λόγους.
Αυτοί έχουν χρησιμοποιήσει τα νέα διαβατήρια, για να εισέλθουν σε μια σειρά χωρών, που είναι εχθρικές προς το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, της Συρίας και του Λιβάνου. Και οι τρεις γνωρίζουν ότι το Ισραήλ απαγορεύει την είσοδο Ισραηλινών στις χώρες αυτές. Το Ισραήλ απαγορεύει επίσης στους πολίτες του να ταξιδεύουν προς τις χώρες αυτές για λόγους ασφαλείας.
Η Herald κατανοεί ότι οι τρεις Ισραηλινοί που είναι και Αυστραλοί, έχουν εμπλακεί με μια ευρωπαϊκή εταιρεία επικοινωνίας, που έχει μια θυγατρική στη Μέση Ανατολή. Ένα άτομο που ταξιδεύει με ένα από αυτά τα ονόματα, ζήτησε τη συνδρομή της Αυστραλιανής προξενικής αρχής στην Τεχεράνη το 2004.

Η Herald ήλθε σε επαφή με δύο από τους άνδρες, οι οποίοι διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είχαν εμπλακεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα κατασκοπείας. Και οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν ότι είχαν αλλάξει το επώνυμό τους, αλλά είπαν ότι αυτό το ζήτησαν και το είχαν πράξει, προκειμένου να αποκτήσουν νέα ταξιδιωτικά έγγραφα για ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα δε με τα λόγια του ενός, "αυτά είναι εντελώς παράλογα''. "Έχω αλλάξει το όνομά μου για προσωπικούς λόγους''.
Ο άλλος άνδρας, ο οποίος δεν ήταν στο Ισραήλ όταν ήλθε σε επαφή, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για οποιαδήποτε πρόταση, που θα ήταν κάτω από οποιοδήποτε είδος της εποπτείας και είπε ότι είχε αλλάξει το όνομά του για προσωπικούς λόγους. "Ποτέ δεν ήμουν σε καμία από τις χώρες που λέτε να έχω πάει'', είπε.''Δεν εμπλέκομαι σε οποιοδήποτε είδος της κατασκοπίας. Αυτό είναι γελοίο".
Ο ίδιος άνθρωπος πιστεύεται επίσης, ότι κατέχει και τη βρετανική ιθαγένεια, και πιστεύεται ότι έχει έρθει σε γνώση των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, αφού είχε αλλάξει το όνομά του. Τον Ιανουάριο, δημοσιογράφος της Herald, επισκέφθηκε τα γραφεία της ευρωπαϊκής εταιρείας, με την οποία συνδέονται οι τρεις άνδρες.
Διευθυντής του γραφείου της εταιρείας επιβεβαίωσε την Herald, ότι ένας από τους άνδρες που παρακολουθούνται από την ASIO - ο ίδιος άνθρωπος για τον οποίο πιστεύεται ότι κατέχει και ένα (τρίτο) βρετανικό διαβατήριο - είχε προσληφθεί από την εταιρεία, αλλά ήταν "διαθέσιμος" (?).
Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αργότερα διέψευσε κατηγορηματικά, ότι αυτό το άτομο εργάστηκε ποτέ για την επιχείρησή του, και απέρριψε εντελώς την υπόθεση, ότι η εταιρεία του, είχε χρησιμοποιηθεί για τη συγκέντρωση πληροφοριών για λογαριασμό του Ισραήλ. Η ASIO είπε ότι δεν είχε να κάνει κανένα σχόλιο για την υπόθεση.
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση (της Αυστραλίας) αντιμετωπίζει το Ισραήλ για δεύτερη φορά χθες, υπό το πρίσμα των γεγονότων στο Ντουμπάι, με την πρεσβευτή στο Τελ Αβίβ, Nicoli Maning-Campbell, να μεταφέρει τις ανησυχίες της κυβέρνησης (της Αυστραλίας) για τους υπαλλήλους στο Ισραήλ. Η ισραηλινή πρεσβεία στην Καμπέρα, είπε ότι έχε μεταβιβάσει τα αιτήματα της Αυστραλίας προς το Ισραήλ, αλλά δεν θα σχολιάσει.

ΠΗΓΗ: "Sydney Morning Herald"

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ...ΤΖΕΦΡΙ)

Πληροφορήθηκε κατά πως λέει η μαύρη αλλά άχρηστη προπαγάνδα του Τζέφρι, πως οι τρεις ισχυροί φίλοι (Ομπάμα - Μέϊρκελ - Μπράουν), έκαναν επείγουσα τηλεδιάσκεψη για την ....οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ!!!!!
ΟΥΔΕΝ
ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ - Άλλα όργανα μας έχουν περιλάβει με υπάλληλο τον Τζέφρι και τα απατεωνίδιά του.

Μοναδικό αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης ήταν το Αφγανιστάν και το ...Ιράν, μετά της επιθυμίας του Ισραήλ να ισοπεδωθεί η Τεχεράνη.
Όσο για τη διαφημιζόμενη συνάντηση Ομπάμα-Παπανδρέου, θα είναι με το χρονόμετρο, όσο κρατάει μια αναπνοή.

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

Αφιερωμένα εξαιρετικά στους άχρηστους Παπανδρέου, Πάγκαλο, Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Λοβέρδο, Μπιρμπίλη, Μπατζελή, Γερουλάνο, Χρυσοχοϊδη και στους υπόλοιπους πολιτικούς απατεώνες του νεομπατσόκ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ - ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ($) ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ???

ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (ή ΠΡΑΣΙΝΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗσματα???).

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Πολιτική Εκδήλωση
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ στην πρώτη της πολιτική εκδήλωση για το νέο χρόνο με τίτλο:

«Οικονομική Διπλωματία και Πράσινη Ανάπτυξη, στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη), με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη.
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

========================================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Τρελαθήκατε μωρέ νεοπάσοκα??? Τολμάτε και πρασινοσκουφίζεστε με τη Μπιρμπίλω απούσα??? Θέλετε στεναχώριες στις νάϋλον παντούφλες της και να μείνει ο αγών της πίσω??? Ευτυχώς που ενεργήθηκε, έστω και με πρασινομπίζνα, γιατί απ' τον Οκτώβρη, γι' αποθαμένη την είχα, αυτή τη νεολαία τη πλουμιστή. Με τέτοια κοιλιά, για Ιερώνυμος τρέχει η διεθνής της οικολογίας της!!!

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, Ο ΑΘΗΝΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Από τον αναγνώστη K P , 26 Φεβρουαρίου 2010 10:12 μ.μ. (χθες βράδυ):
Σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα για τους χαιρετισμούς. Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες άδειασαν τον Ναό και έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα. Αρκετοί από τους πιστούς που αποχώρησαν τον αποδοκίμασαν. Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε και ο πατήρ Μάξιμος γιατι όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι της περιοχής κλειδώσε Έλληνες κατοίκους εκτός της Εκκλησίας ώστε να γίνει δυνατή η προσαγωγή τους από την αστυνομία και να εμποδιστεί η συμμετοχή τους σε εκδήλωση που γινόταν από τους κατοίκους της γειτονικής πλατείας Αμερικής.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ: Και γιαούρτωμα του χρειάζεται του κουκουλώστρα.

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΔΙΑ ΣΒΕΡΚΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
Κριτική στη συμπεριφορά και τη λειτουργία των υπουργών της κυβέρνησης άσκησε από τη Βουλή ο πρώην πρόεδρος του Σώματος, Απόστολος Κακλαμάνης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη μετατροπή της Στατιστικής Υπηρεσίας σε Ανεξάρτητη Αρχή. Ο κ. Κακλαμάνης, εκτιμώντας ενδεχομένως ότι υπάρχουν υπουργοί που δεν έχουν το απαιτούμενο πολιτικό βάρος, τούς κάλεσε να μην κρύβονται πίσω από τον πρωθυπουργό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Δεν είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα", σημείωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης και απευθυνόμενος προς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τους αργούς ρυθμούς υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Όπως τόνισε, αναφορικά με το φορολογικό νομοσχέδιο, "θα έπρεπε να είχε έρθει στη Βουλή από το Νοέμβριο, έρχεται τον Απρίλιο και τελικά θα ισχύσει από του χρόνου".

ΠΗΓΗ: enet.gr ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

=============================>>> ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

Τον τελευταίο μήνα έχω δεχθεί με e-mail και άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους, πολλές επιθέσεις από πολλούς ανεγκέφαλους και μερικούς βολεμένους φασίστες, με πρόφαση τις θέσεις και επιθέσεις μου, κυρίως εναντίων των πρώην "κλητήρων" του ΟΟΣΑ, των αγράμματων οικονομολόγων, νυν Υπουργών.

Ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν ξεσπάσματα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ, τα οποία και δείχνουν το κάλπικο των γκάλοπ και τη γνώση και κατανόηση από κάποιους πολιτικούς, του τι αναβρασμός και αγανάκτηση υπάρχει στο λαό.

Οι ανεγκέφαλοι ή βολεμένοι, αυτά που έκαναν ή κάνουν σε βάρος μου, έχουν τα κότσια να τα επαναλάβουν, και μάλιστα επώνυμα, εναντίον του Απόστολου Κακλαμάνη και κατά της Ελευθεροτυπίας??? ΟΧΙ, κάποιοι γλύφτες, ποτέ δεν θα έχουν το θάρος να ορθώσουν ανάστημα. Αυτοί οι γλύφτες, μια ζωή θα είναι γαλαζοπράσινες πουτάνες.

ΜΗΠΩΣ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ???

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΖΕΙ ???

Η ανταλλαγή μύδρων μεταξύ ελλήνων και γερμανών αξιωματούχων, η στοχοποίηση της Ελλάδας από την Καγκελαρία της Άνκελα Μέρκελ καθώς και τα παρελκόμενα ξεχεστήρια από το γερμανικό τύπο, μας κάνουν αναμφισβήτητα να αντιδρούμε δυσανεκτικά. Το βίωμα της ναζιστικής Κατοχής άλλωστε έχει περάσει στην κυτταρική μας μνήμη και με κάθε ευκαιρία αφυπνίζεται και υποτροπιάζει ευρύτατα.

Πολύ περιορισμένο παραμένει ακόμα ωστόσο, το κομμάτι της κοινής γνώμης που παρουσιάζει συμπτώματα ιστορική αλλεργίας κάθε φορά που ένα συμβάν στις παρυφές της μεγάλης ειδησεογραφίας, έρχεται να αποδείξει ότι το 3ο Ράιχ και η αιματηρή του ψευτοϊδελογία, διαθέτουν ακόμα έρεισμα στα μυαλά κάποιων νεαρών Ελλήνων Ένα τέτοιο γεγονός έλαβε χώρα στην, κατά τ’ άλλα αδούλωτη και δημοκρατική, νήσο Κρήτη. Τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε μία 27χρονη φιλόλογο που επέστρεφε στο σπίτι της στις 8.15 το βράδυ. Την ακινητοποίησαν, της χάραξαν τα χέρια και της σημάδεψαν τα ρούχα με αγκυλωτούς σταυρούς. Κι αν αναρωτιέστε γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη κοπέλα, η απάντηση είναι εύγλωττη. Η φιλόλογος παρέδιδε δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε παιδιά μεταναστών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων διενεργεί έρευνες για το περιστατικό. Κι ο Αδόλφος Χίτλερ, βαθιά στην Κόλαση, αγάλλεται.
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
===============================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Λυπάμαι για την άτυχη δασκάλα, αλλά λυπάμαι και γιατί αυτό το κολοβό άρθρο, μου θυμίζει το πόσο πολύ μας λείπει ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ του 1980-1985..... Τι συνειρμός είναι αυτός ρε παιδιά???? Μπορεί να μην αποκλείεται η πιθανότητα, αλλά πολύ φτηνιάρικη φτηνός η λογική της "εύγλωττης απάντησης" =Η φιλόλογος παρέδιδε δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε παιδιά μεταναστών=.
Ρε χαϊβάνια, τα Χανιά και τα Γιάννενα, είναι δυο κομβικά σημεία με πανίσχυρα προγεφυρώματα των Εβραίων. Ειδικότερα στα Χανιά οι Εβραίοι έχουν περισσότερη πολιτική, οικονομική και κοινωνική ισχύ, απ' ότι πριν από 100 χρόνια είχαν στη Θεσσαλονίκη. Και ενώ οι Εβραίοι δεν αφήνουν τίποτα, μα τίποτα στη τύχη, πολύ συχνά ακούμε περίεργα γεγονότα να συμβαίνουν στα Χανιά (και στα ξεχαρβαλωμένα Γιάννενα).
Τους βλέπεις να κάνουν τη πιο απίθανη επιδρομή στο Ντουμπάϊ και να δολοφονούν εν ψυχρώ τον Νο 1 στρατιωτικό ηγέτη της Χαμάς, χωρίς να έχουν ικανοποιητικό προγεφύρωμα και θα ενστερνιστώ τη θεωρία "της εύγλωττης απάντησης" για τα "εβραϊκά μυστήρια των Χανίων"??? εκεί που οι Εβραίοι και με τη στήριξη των Αμερικανοεβραίων των αμερικάνικων βάσεων, είναι ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ???
Για πιο έρεισμα του ....Χίτλερ σε ορισμένα μυαλά μιλάτε????? Άντε, έτσι απλά, ξαμολιόμαστε στο φανταστικό του αποθαμένου προ 65 χρόνων Χίτλερ, πλάθουμε κουλουράκια με τα δυο χεράκια (για να μη πω καμιά βαριά κουβέντα) και ούτε που περνά από το τσερβέλο μας, το υπαρκτό αυτή τη στιγμή στα συγκεκριμένα ΧΑΝΙΑ???
Ο Χίτλερ κυβερνά αυτή τη στιγμή τα Χανιά??? Τόσο εύκολα ξεχνάτε το φιάσκο των Αμερικανοεβραίων πρακτόρων με τον ντούμπλεξ εμπρησμό της ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΗΣ συναγωγής των Χανίων???
Για να τελειώνω, με ένα ενδεικτικό παράδειγμα:
Αν εσύ που έγραψες αυτό το άρθρο ήσουν χιτλερικός, πριν κάνεις μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, δεν θα σκεφτόσουν καθόλου, οτι η γνωστοποίηση-δημοσιοποίηση μιας τέτοιας πράξης, θα εξέθετε την απανθρωπιά του "χιτλερικού κινήματος" στα μάτια του κόσμου??? Γιατί να μη ζωγραφίσει το άστρο του Δαυίδ???
Τέλος, για τη σχέση Σιωνισμού - Χιτλερισμού δεν ξέρεις τίποτα??? Τον Ισραηλινό Benjamin H. Freedman
και το τι έχει γράψει πάνω σε αυτά, τον έχεις έστω ακουστά???
Γράφεις άρθρο για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό και χωρίς να έχεις πραγματική εικόνα για τους παράγοντες που πιθανόν το επηρεάζουν, βγάζεις συμπέρασμα υποθετικό.
Ελπίζω να ξεχωρίζεις τουλάχιστον τη τεράστια διαφορά, ανάμεσα στον αντισιωνισμό και τον αντισημιτισμό, γιατί οι μόνοι που τα ταυτίζουν είναι οι σιωνιστές.

ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ???

Αλλαγές στο οργανόγραμμα των ΕΛΠΕ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ) ανακοινώνει ότι τροποποιείται, με ισχύ από 1/3/2010, το Οργανόγραμμα της εταιρίας και ενσωματώνεται στον ισχύοντα Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας αυτής.

Ειδικότερα:
α. Δημιουργείται στη Γενική Δ/νση Διυλιστηρίων, μία (1) θέση Αναπληρωτή Γεν. Δ/ντή με επικεφαλή τον κ. Ιωάννη Ψυχογιό.

β. Τοποθετείται επικεφαλής της Γενικής Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου ο Διευθυντής Ι, κ. Αγγελος Κόκκοτος.

γ. Τοποθετείται ως Διευθυντής Ι στη Δ/νση Ι Εσωτερικού Ελέγχου Ομίλου ο κ. Δημ. Μπατζελής.

δ. Τοποθετείται ως Διευθυντής Ι στη Δ/νση Ι Οργάνωσης & Ανάπτυξης Διυλιστηρίων ο κ. Ιωάννης Φωτόπουλος.
ΠΗΓΗ: EURO2day.gr

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΣ, ΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΛΟΒΕΡΔΟΥ-ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ 8 ΚΑΙ 24-2-2010

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΙΛΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ "ΕΡΓΑΣΙΑΣ":

=> ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΒΕΡΔΟΥ - ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ αρχιΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!!

ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΙΟΙ ΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ - ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τη Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010 είχαμε γράψει:

ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ..."ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ Τ.Α.Υ.Σ.Ο." - ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ 500 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?????

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ
Τι άλλο έγραψε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ, στις 20-5-2008:
ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ
Εισαγγελείς στο Ασφαλιστικό......... ............ ........
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ:

«ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ο.Α.Σ.Ε.)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Για ΤΑΠΕ και ΤΑΥΣΟ , συνταξιοδότηση με απόλυση

"Αθήνα 19/2/2010

Συνάδελφοι,

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ.Κουτρουμάνη.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν, διευκρινίστηκε από τον κ. Υφυπουργό ότι οι διατάξεις που περιλαμβάνονται στο άρθρο 143 παρ. 8 του ν. 3655/2008, (νόμος Πετραλιά) και ισχύουν για τα δύο ειδικά ταμεία του χώρου μας, το ΤΑΠΕ (Εθνική Ασφαλιστική) και το ΤΑΥΣΟ (Αγροτική

Ασφαλιστική), παραμένουν ως έχουν.

Συγκεκριμένα, το καθεστώς δικαιώματος συνταξιοδότησης σε περίπτωση απόλυσης εργαζομένων που έχουν συμπληρώσει τις απαιτούμενες από τις καταστατικές διατάξεις των Ταμείων προϋποθέσεις (25 χρόνια εργασίας και 45ο ή 50ο έτος ηλικίας), διατηρείται ως έχει (μέχρι

31/12/2010), σύμφωνα με την κατηγορηματική δήλωση του αρμόδιου Υφυπουργού.

Στο αίτημά μας για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας και πέραν της 31/12/2010, λόγω των οικονομικών ωφελειών που θα προκύψουν στα Ταμεία από την συνέχιση της καταβολής των εισφορών των εργαζομένων, μας δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Ζητήσαμε επίσης να μπορεί να κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος και πέραν της 31/12/2010, οποιοσδήποτε εργαζόμενος μέχρι τότε έχει συμπληρώσει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Δηλαδή όποιος εργαζόμενος μέχρι την ημερομηνία αυτή είχε 25 χρόνια εργασίας και ήταν 45 ή 50 ετών

(ανάλογα την περίπτωση) και απολυθεί μετά την 31/12/2010 (π.χ. το 2012) τότε να μπορεί να συνταξιοδοτηθεί.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε την άποψη ότι έχει βάση το αίτημά μας αυτό και θα εξεταστεί σοβαρά.

Για το

Εκτελεστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος O Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Παπαδόγιαννης Μανώλης Χατζάκης"
=========================
Στον σκοτεινό θάλαμο τακτοποιείτε τις "φίλιες δυνάμεις" ρε απατεώνες του Μπουρδέλου Εργασίας?????
Από το ίδιο μπουρδελοκρέβατο μεταφέρετε και τα φέσια από τα φαληρισμένα Ταμεία στο ΙΚΑ ρε κλέφτες?????
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα απατεώνες της πράσινης λαχανίδας.

ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ....ΞΑΝΑΦΕΥΓΩ...!!!!!!!!!!!

Κι άλλο ''ταξίδι'' του υπουργού Πολιτισμού στη Νέα Υόρκη: Συμμετοχή του ΕΟΤ στην ''τουριστική έκθεση New York Times Travel Show'', που διοργανώνεται στο Jacob K. Javits Convention Center της Νέας Υόρκης, 26-28 Φεβρουαρίου 2010. Η έκθεση δεν είναι και τίποτα το πολύ σπουδαίο, αλλά ο κ. Παύλος Γερουλάνος βρήκε αφορμή και γι' άλλο ''ταξιδάκι'' στην μεγαλούπολη, ''γιά προώθηση του Τουρισμού'' στην...έκθεση, μέσα σε 3 μήνες. (Το ερώτημα: Θα του παραθέσει ''δεξίωση'' το γενικό μας προξενείο ή όχι, γιά ''λόγους οικονομίας'';)
ΠΗΓΗ: ΚΑΛΑΜΙ
8-9 Μαρτίου το επόμενο ταξίδι αναψυχής??? Τουλάχιστον να τα πλήρωνε ο JACOB.....

ΓΕΡΟΥΛΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, όπως ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΠΑΤΗΣΙΑ!!!
Ποιά οικονομική κρίση;

Το ''Aristos Travel'' είναι εδώ, γιά συχνές ''διακοπές και ψώνια'' στη Νέα Υόρκη, χλιδάτες δεξιώσεις και τα σχετικά... ''πολιτιστικά''

Φαίνεται έχει γίνει συνήθεια γιά το ελληνικό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο -έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους, γιατί ''κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει''- να κάνουν την διαδρομή Αθήνα -Νέα Υόρκη, όπως Σύνταγμα-Πατήσια. Διαφορετικά, δεν μπορεί να εξηγηθεί η τακτική παρουσία στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών, δημοσιογράφων, κάθε λίγο και λιγάκι. 'Ερχονται στη Νέα Υόρκη, υποτίθεται, γιά την προβολή της Ελλάδας μας, μ' έξοδα του ελληνικού λαού. Αλλά δυστυχώς προκαλούν με την χλιδή, τα τεράστια έξοδα, τις ''επιδρομές'' σε καταστήματα και πολυτελέστατα εστιατόρια, κ.ά... Τελευταία, αρχές Δεκέμβρη '09, ήρθαν γιά 5 ημέρες στις ΗΠΑ ο υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και η κ. Γερουλάνου (ο υπουργός Παύλος, ''τράβηξε'' κι έναν ''δεκάρικο'' στον ΟΗΕ, είδε και τον αρχιεπίσκοπο), βουλευτές (με πρώτη και καλύτερη την Εύα Καϊλή) και λοιποί, γιά τα εγκαίνια της έκθεσης "Οι καταβολές του Ελ Γκρέκο: η ζωγραφική εικόνων στη Βενετοκρατούμενη Κρήτη", στη Νέα Υόρκη... Τα έξοδα πληρωμένα από το 'Ιδρυμα ''Αλέξανδρος Ωνάσης'', του οποίου προίσταται στη Νέα Υόρκη ο πρέσβης Λουκάς Τσίλας. Δεν θα κρίνουμε εμείς πως σκορπούν τα χρήματα οι άνθρωποι του Ιδρύματος, αφού τα βρήκαν έτοιμα, άσχετα αν πρέπει να τα διαχειρίζονται αυτοί ή η νόμιμη κληρονόμος. Αλλά 15-20 άτομα από Ελλάδα, με πολυτελέστατη διαμονή, πολυτελέστατες δεξιώσεις κλπ, είναι γεγονότα που προκαλούν εκνευριστικά σ' εποχές πολύ μεγάλης οικονομικής στενότητας. Υποτίθεται ότι η έκθεση απευθύνεται βασικά στους Αμερικανούς, αλλά οι πολυτελέστατες δεξιώσεις, όχι. Απευθύνονται από εμάς, γιά εμάς... Και τ' αμερικάνικα ΜΜΕ δεν ασχολούνται ούτε με το 'Ιδρυμα και τις εκθέσεις του, ούτε με τον κάθε χλιδάτο υπουργό, που με τα ταξίδια του στη Νέα Υόρκη και τις ''επαφές'' του, ''προωθεί'' την Ελλάδα στα ΜΜΕ της... Αθήνας (φυσικό, εξαιτίας της διαχρονικής αχρηστίας των ελληνικών Γραφείων Τύπου, που δεν έχουν προσβάσεις σε αμερικάνικα ΜΜΕ). Η φιλοξενία όμως είναι πάντα πλουσιοπάροχη και δίκαια λέγεται ότι τα καλύτερα ταξίδια γίνονται με το ''Αρίστος Travel'', όπως χαϊδευτικά βάφτισαν το ''Ιδρυμα Ωνάσης''. Συνηθίζονται τέτοια ταξίδια και χλιδάτες εκδηλώσεις γιά ''ημέτερους''... Kαι προκαλούν πολύ, Mr. G.A.Papandreou... (Λέτε το νεο-ΠΑΣΟΚ να θυμηθεί το παλιό -δεκαετίας '90- και να ξεπεράσει σε ''σεμνότητα και ταπεινότητα'' ακόμα και τη ''Νέα Δημοκρατία'';)
(Σημ. Συντ.: Υπάρχει κι ελαφρυντικό, το γεγονός δηλ. ότι το ελληνικό Δημόσιο χρωστά σε αμερικάνικα ΜΜΕ και λοιπούς φορείς από διαφημίσεις γιά τον Τουρισμό κ.ά. Οπότε ο υπουργός είχε σχεδόν μηδενικές επιλογές ''δράσης'').
ΠΗΓΗ: ΚΑΛΑΜΙ

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΪΜΟΥ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ" ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

Αδίστακτος, αλλά πάντα πολιτικά, διανοητικά καθυστερημένος ο αντ' αυτού, αφού βούϊξε ο τόπος, προσπαθεί να σκεπάσει τις πομπές του αφεντικού του.
Αμ, κλανιάρης.... Αμ σκατιάρης, ο παραδούς τον Οτσαλάν και των Ιμίων.
Αμ και βλαξ, αφού είναι επιστάτης οικονομίας και άμυνας και πάει στα χωράφια του Γερουλάνου. Μια ζωή πολιτικός σκατάς.
Βρώμισε ο τόπος όλος τελευταία. ΠΟΥΦφφφφφφφφφ

ΜΑΣ ΠΩΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!!!

Η Τράπεζα Eurobank πούλησε τα χρέη πελατών τις σε ξένη εταιρία

Κάνε κλικ στην επιστολή δίπλα

Σε απίστευτη ενέργεια εξευτελισμού τις αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών προχώρησε η τράπεζα Euro bank . Αφού λοιπόν το θέμα με της εισπρακτικές εταιρίες πήρε μεγάλες διαστάσεις …. και έστω λίγο ενημερώθηκαν οι πολίτες ότι μπορούν απλός να μην δίνουν καμιά σημασία σε αυτού του είδους της εταιρίες , η Euro bank πούλησε όλες τις οφειλές δανείων τις οποίες είχε σε ξένη εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο .
Η εταιρία είναι η ZEUS Recovery Fund S.A οι οποία ξεκίνησε το κυνήγι με τηλεφωνήματα, ενοχλήσεις και επιστολές τρομοκρατίας για να εισπράξει τα χρήματα, τα οποία βέβαια αγόρασε από την Εurobank έναντι αγνώστου ποσού μέχρι σήμερα .
Δεν φτάνει που έχουν χρέωση την πατρίδα μας λοιπόν……. τώρα χρεώνουν και των κάθε ένα ξεχωριστά σε ξένες εταιρίες.
Ο λόγος για των οποίο προχώρησε η Euro bank σε αυτή την εξευτελιστική ενέργεια είναι προφανείς σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης τα ληξιπρόθεσμα καταναλωτικά δάνεια θα εξοφλούνται με την καταβολή εφάπαξ του 10 % των οφειλών… Πρόλαβε λοιπόν η Euro bank να μας πουλήσει στους ξένους…που βέβαια δεν είμαστε και σίγουρη αν είναι πραγματικά ξένοι ή …. Κάποια θυγατρική εταιρία της ίδιας!!
ksipnistere
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η αποκάλυψη επιβεβαιώνει την άποψη ή και την υποψία των πολιτών ότι η χώρα έρμαιο είναι άνδρο εκμεταλλευτών Η πολιτεία είναι ανίσχυρη εμπρός στις διεξόδους α που δίνει η παγκόσμια νομοθεσία των κερδοσκόπων πόσο μάλλον όταν οι Έλληνες νομοθέτες της χώρας είναι εγκλωβισμένα υποχείρια των κερδοσκόπων επιχειρηματιών οι οποίοι ανδρώθηκαν έτη και έτη λόγω του ανύπαρκτου πολιτικού σθένους των όποιων κυβερνητών της χώρας.
Η ΛΥΣΗ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!! ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!
ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!!

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!

Πριν μερικά χρόνια, με την αρχαιολογική της σκαπάνη, έφερε στο φως, Αρχαίο Ελληνικό βασιλικό τάφο κοντά στην Αλεξάνδρεια, τον οποίο πολλοί αποδίδουν στον Μέγα Αλέξανδρο, χωρίς αυτό να έχει ακόμα τεκμηριωθεί, γιατί ο τάφος είχε βρεθεί συλημένος
Πρόκειται για την Ελληνίδα αρχαιολόγο Καλλιόπη Παπακώστα.
Τότε είχε καταγγείλει τις ηγεσίες του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, για την αδιαφορία τους και είχε ευχαριστήσει το αντίστοιχο της Αιγύπτου, για το τεράστιο ενδιαφέρον τους, για ανασκαφές στην Αλεξάνδρεια.
Πριν από λίγο, την είδα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3, όπου μίλησε για το Ελληνικό άγαλμα που βρέθηκε τον Μάϊο 2009, στο υπό ανασκαφή βασιλικό συγκρότημα της Αλεξάνδρειας Το άγαλμα έχει φθορές στο πρόσωπο, αλλά από τη γνωστή κλήση του σώματος και της κεφαλής, οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι απεικονίζει τον Μέγα Αλέξανδρο.
Η κα Καλλιόπη Παπακώστα, κατηγόρησε και τη σημερινή ηγεσία (Γερουλάνος - Γκερέκου) του Υπουργείου Πολιτισμού, για παντελή αδιαφορία στο θέμα των ανασκαφών, που γίνονται τα τελευταία χρόνια, για την ανάδειξη των αρχαιοτήτων της Ελληνικής αρχαίας Αλεξάνδρειας
Τα αποκαλυπτήρια του εικονιζόμενου αγάλματος, έγιναν από τον Διοικητή της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας, τον Οκτώβριο 2009, στην οποία η Ελληνική αντιπροσώπευση ήταν υποβαθμισμένη
Είναι προφανές, ότι η Ελλάδα και σε αυτά τα ζητήματα, χρειάζεται Ελληνική Κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΟΥΣ "ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟ", ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.

Και τον κατηγόρησε ως δολοφόνο των Ιρακινών.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΑΝΑΡΑ: Η ΠΛΕΟΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΗ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΚΛΠ ΧΡΕΩΝ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΝ.ΚΛΩ.: Άρτζι, μπούρτζι και… Ελλάς!
Του Στέφανου Κοτζαμάνη
Πώς η παροιμιώδης κρατική ανευθυνότητα οδήγησε στην κατασπατάληση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ – Μια ιστορία για να γελάσει (και προπαντός να κλάψει) κάθε πικραμένος - «Καυτά» αναπάντητα ερωτηματικά …
Ήταν πριν από τρία περίπου χρόνια, όταν η εισηγμένη εταιρεία Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία έπρεπε να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, προκειμένου να υλοποιήσει το δεύτερο μέρος του «σχεδίου αναδιάρθρωσής» της.
Ενός σχεδίου που προέβλεπε τον περιορισμό της παραγωγής, την καθετοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και την επέκταση στο χώρο του επώνυμου ενδύματος με τη δημιουργία ισχυρών εμπορικών σημάτων (brand names).

Ο βασικότερος μέτοχος της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (οικογένεια Λαναρά) αρνήθηκε να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου και από εκεί ξεκινάει το περιβόητο σίριαλ:


Επεισόδιο πρώτο: Οι τράπεζες βλέποντας το βασικό μέτοχο να «στρίβει δια του αρραβώνος» αρνούνται και αυτές να βάλουν το χέρι στην τσέπη, με αποτέλεσμα το ταμείο της εισηγμένης να μείνει άδειο και το μπαλάκι πλέον (για πολιτικούς λόγους) να περάσει στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομίας…
Επεισόδιο δεύτερο: Οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ διαδηλώνουν κάθε τόσο στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργία της επιχείρησης.
πεισόδιο τρίτο: Οι υπόλοιπες κλωστοϋφαντουργικές εταιρείες καλούν το Υπουργείο να σταματήσει την επιλεκτική στήριξη προς μία μόνο εταιρεία, αλλά να λάβει μέτρα στήριξης της παραγωγικότητας ολόκληρου του κλάδου.
«Με αυτή την πολιτική θα φτάσουμε να λειτουργεί ο Λαναράς και να κλείσουν όλες οι υγιείς νηματουργίες», επισήμαιναν τότε παράγοντες της αγοράς…
Επεισόδιο τέταρτο: Κατά αραιά διαστήματα -και μάλλον όποτε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρισκόταν σε δυσχερή θέση- οι τράπεζες όλο και έδιναν κάποια δάνεια στην ΕΝΚΛΩ, με ένα σαφές ερωτηματικό να παραμένει αναπάντητο: είχαν αυτά τα δάνεια την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, ή όχι;
Επεισόδιο πέμπτο: Επειδή τα χρήματα δεν «έπεφταν» όλα μαζί, αλλά σταδιακά και μάλιστα σε αραιά χρονικά διαστήματα, το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υλοποιηθεί στην πράξη και έτσι δημιουργήθηκε ένα «βαρέλι δίχως πάτο», όπου όσα λεφτά και να έδινε κάποιος, ήταν αδύνατον να οδηγήσουν στη διάσωση της ΕΝΚΛΩ!!!
Έτσι, τα όποια νέα χρήματα κατευθύνονταν κυρίως για την πληρωμή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της εταιρείας!
Συνολικά δόθηκαν από τις τράπεζες 36,6 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 28,2 εκατ. στους εργαζόμενους για μισθούς και εργοδοτικές εισφορές, 5 εκατ. στον άμεσο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και μόλις 2,9 εκατ. ευρώ για κεφάλαιο κίνησης…
Επεισόδιο έκτο: Αλλάζει η κυβέρνηση και η «καυτή πατάτα» περνάει στα χέρια της κας Λ. Κατσέλη. Η τελευταία δέχεται εργαζόμενους και διοίκηση και προτείνει προς διερεύνηση ένα σχέδιο διάσωσης που περιλαμβάνει… πράσινη οικονομία και εκμετάλλευση περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου (ακίνητα στην… άκρη του πουθενά).

Επεισόδιο έβδομο: Όπως ήταν φυσικό, από τότε μέχρι σήμερα, το περιβόητο πρόγραμμα διάσωσης βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της… διαβούλευσης…

«Μετά από την υποβολή του επανεπικαιροποιημένου Επιχειρησιακού Σχεδίου το οποίο
ζητήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας το Νοέμβριο του 2009, οι εξελίξεις παραμένουν στάσιμες έως αρνητικές, καθώς δεν υπάρχουν προοπτικές, καθώς δεν υπάρχουν προοπτικές, ή τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν εμφανίζεται κάποια θετική εξέλιξη» αναφέρει μεταξύ άλλων, η πρόσφατη ανακοίνωση της εισηγμένης....
Συμπερασματικά λοιπόν:
Α. Εδώ και τρία περίπου χρόνια, το Υπουργείο δεν έχει λάβει μια συγκεκριμένη απόφαση για το τι τέλος πάντων, προτίθεται να πράξει. Αν υπήρχαν λοιπόν τότε κάποιες πιθανότητες διάσωσης, τώρα αυτές έχουν περιοριστεί κατακόρυφα…
Β. Δόθηκαν δάνεια 36,6 εκατ. ευρώ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι με τον τρόπο που δίδονταν, η εταιρεία δεν θα μπορούσε να ορθοποδήσει στον… αιώνα τον άπαντα!
Γ. Στην περίπτωση που κάποια έστω από τα δάνεια αυτά είχαν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, είναι προφανές ότι υπάρχει προφανής κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και μάλιστα με… τη βούλα του κράτους!!!
ΠΗΓΗ:
EURO2day.gr
=============================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Αν ζούσαμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία, όλες οι επιχειρήσεις ΛΑΝΑΡΑ, έπρεπε να βάλουν λουκέτο με κρατική πρωτοβουλία, από το 1978, άντε από το 1980. Δεν αποκλείεται η βρόμικη ιστορία των θαλασσοδανείων να πηγαίνει ακόμα πιο πίσω. Τότε εγώ εργαζόμουν στα βιομηχανικά βαφεία των Εβραίων ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΡΑΣΣΟ και επειδή από πλευράς όγκου δουλειάς και τζίρου ο Λαναράς με τη "ΤΡΙΚΟΛΑΝ" ήταν ο "καλύτερος" πελάτης, είχε τη πολυτέλεια να έχει αποκλειστικό υπάλληλο για τη διαχείρηση των προϊόντων του στο βαφείο, κι ο κλήρος έπεσε σε μένα. Με αυτή την αμεσότητα, είχα την ευχέρεια να έχω καλή ...."εσωτερική" πληροφόρηση.
Και τότε (1978) λοιπόν, η οικογένεια ΛΑΝΑΡΑ, ήταν στη μπούκα όλων, λόγω των θαλασσοδανείων, των εκβιασμών του κράτους από την οικογένεια, με μοχλό τις απολύσεις των εργαζόμενων, με τις υποτιμολογήσεις προϊόντων προς περίεργες ....θυγατρικές του εξωτερικού (πολύ της μόδας το κόλπο) και κυρίως, με τα χρηματιστηριακά παιχνίδια, των απότομων και μεγάλων διακυμάνσεων των μετοχών.
Εγώ προσωπικά, τη στάση των εργαζομένων στον Λαναρά τη θεωρώ χυδαία. Αν ο χώρος είχε απαλλαγεί της παρουσίας της οικογένειας αυτής, οι "νόμοι της αγοράς" θα είχαν καλύψει το κενό του σε 6 το πολύ μήνες και το κράτος θα είχε γλυτώσει πολλά εκατομμύρια.
Ανεπιφύλακτα σε τέτοιες περιπτώσεις με θάρρος προτείνω να κινηθούν ποινικές διαδικασίες και να μπουν λουκέτο σε όλες τις επιχειρήσεις του, με διασφάλιση των εργατικών δικαιωμάτων του προσωπικού.
ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ (32) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

ΕΕ και ΔΝΤ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΜΠΑΝΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Το Δολάριο, το Ευρώ, το Γιεν, είναι κλασικά χρηματιστηριακά προϊόντα, όπως το πετρέλαιο, ο χρυσός, οι μετοχές, τα ομόλογα κλπ.
Για πολλά χρόνια, είχαμε μια σταθερή ανοδική πορεία του Ευρώ έναντι του Δολαρίου, την οποία διαχειρίζονται αυτοί που υποψιάζεστε. Είχαμε στην αρχή να πουλιέται το Ευρώ 0,92 $ και φτάσαμε "αισίως" στη τιμή ισοτιμίας 1€=1,50$.
Το "ΣΠΡΕΝΤ" -spread- (Απόσταση ή Διαφορά, για να μαθαίνουν όσοι δεν ξέρουν ορολογία) μεταξύ των δύο βασικών διεθνών νομισμάτων, είναι τεράστιο. Και εδώ, στα λεγόμενα "χαμηλά", κάποιοι πήγαν στο Χονγκ-Κόνγκ, τα βρήκαν με τους ψευτοκομμουνιστές Κινέζους και άρχισαν να μαζεύουν Αμερικάνικα δολάρια χωρίς βιασύνες και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Είναι τα 3 τρανταχτά ονόματα Αμερικάνικων χρηματοοικονομικών κολοσσών, που ακούμε συχνότατα τους 6 τελευταίους μήνες.
Είναι γελοίοι οι ισχυρισμοί, που μας λένε πως τάχα τες, στον ίδιο ενιαίο οικονομικό χώρο, με το ίδιο νόμισμα, θα προκληθεί οικονομικός σάλος και θα γριπώσει η Ευρώπη όλη εξ αιτίας των Ελληνικών Ομολόγων. Αυτά είναι μεγαλοπρεπείς μπούρδες, ανεξαρτήτως της σαπίλας της Ελληνικής κρατικής μηχανής. Δεν δουλεύουν έτσι οι χρηματιστηριακές αγορές.
Τα χρηματιστηριακά προϊόντα δουλεύονται πρώτ' απ' όλα με τη "φήμη" και αποτελειώνονται με το "γεγονός". Ήδη "η φήμη" με μοχλό την Ελληνική Οικονομία, παπαγαλίζεται για λογαριασμό των αμερικανοεβραϊκών συμφερόντων ανόδου της τιμής του δολαρίου, εδώ και 5 μήνες και είναι σε αναμονή η έκρηξη του γεγονότος.
Για να έχει αποτέλεσμα "το γεγονός" στα θέματα εκμετάλλευσης των συναλλαγματικών διαφορών, μεταξύ € και $, θα πρέπει χώρες με πολλά ευρά (χώρες της ευρωζώνης) να αρχίζουν να δανείζονται σε δολάρια, τώρα που είναι στα χάλια του, ώστε να τα χρυσοπληρώσουν όταν θα έχει ακριβήνει, συν τους τόκους. - Ελπίζω να τα λέω απλά και κατανοητά.
Επειδή απουσιάζουν τα πραγματικά οικονομικά γεγονότα, που να δικαιολογήσουν τις επιδιωκόμενες διεθνείς χρηματοοικονομικές αλλαγές, για να φτάσουν προς τα εκεί που τεχνητά επιδιώκουν, χρησιμοποιούν εργαλεία χρηματοοικονομικής πίεσης, τα οποία βεβαίως μεταφράζονται σε εγκατάσταση τοπικών διαφθερμένων κυβερνήσεων, με αντίστοιχο σε κλείσιμο των πηγών χρηματοδότησης μιας τοπικής αγοράς (π.χ. Ελλάδας ή Ισπανίας ή Πορτογαλίας κλπ).
Το Ελληνικό ΑΕΠ, δεν έχει απότομες διακυμάνσεις, πάνω στις οποίες να στηριχθεί μια λογική σημαντική μεταβολή στα ΣΠΡΕΝΤ (απόσταση ή διαφορά), μεταξύ των αποδόσεων των Ελληνικών Ομολόγων, σε σύγκριση με τα Γερμανικά ή τα Αμερικάνικα Ομόλογα. Εκεί ήταν που χρησιμοποιήθηκε το εργαλείο της "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των Ελληνικών Τραπεζών" με 28 δις € (κατ' άλλους με 32 δις €), σε σημείο που τρόμαξε τους ίδιους τους τραπεζίτες. Το αν απορροφήθηκαν ή όχι αυτά τα ποσά, είναι δευτερεύον, διότι με την έγκριση και αποδέσμευση, τα χρήματα αυτά θεωρούνται πλέον εκτός του Ελληνικού Κρατικού Προϋπολογισμού Γι' αυτό αποκαλούσα τους Καραμανλή, Αλογοσκούφη και Παπαθανασίου "περιπτεράδες". Γιατί το Ελληνικό κράτος βγαίνει αμέσως μετά, με τους γελοίους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ουρλιάζοντας και αλλαλάζοντας, πως χρειάζεται περίπου αυτό το ποσό, γιατί αλλιώς χανόμαστε ως κράτος. ΝΑΙ, τέτοια καραγκιοζιλίκια
Η Εβραϊκή ηγεσία της Ευρώπης και των περισσότερων επί μέρους κρατών, θέλουν ισχυρή Αμερική και ισχυρό πλέον δολάριο, γιατί και αυτοί είναι μέσα σ' αυτούς, που σαν άτομα και απατεώνες θα τα οικονομίσουν. Οι λίγοι είναι μέσα στο κόλπο, γιατί οι χοντρές απάτες, θέλουν μεγαλοκαρχαρίες και πολιτικούς μαζί.
Οι απάτες και οι θεατρινισμοί δίνουν και παίρνουν!!!!!
Αφού έχουμε πισινή, αυτά που χρωστούν στο Ελληνικό Δημόσιο οι Τράπεζες, γιατί το παρασκέφτονται να μας δανείσουν αν χρειάζεται ενδοευρωπαϊκά με ΕΥΡΩ???
Γιατί λένε και ξαναλένε για το ΔΝΤ (που σημαίνει δανεισμός σε δολάρια), για μια χώρα της ευρωζώνης, όπου κυριαρχεί το ΕΥΡΩ???
Γιατί ο Παπανδρέου ενώ λέει ότι πνίγεται, κάνει ξανά εξεταστικές για υποθέσεις που παραγράφηκαν και με δική του συνενοχή και με διπλό κλείσιμο Βουλής απ' τον Παπούλια????
Γιατί ο Παπανδρέου, αφού καίγεται για ρευστό, δεν έχει ζητήσει δεκάρα τσακιστή από τα ενδοευρωπαϊκά ταμεία????
Γιατί ενώ δείχνουν εμάς, υπάρχει πρεμούρα για ριζικές οικονομικές αλλαγές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, σε βάρος των εργαζόμενων και γενικά σε βάρος των μισθοσυντήρητων????
ΠΡΟΦΑΝΩΣ
Γιατί η κλεψιά, εν όψη ανόδου του δολαρίου έναντι του ευρώ, έχει πάει σύννεφο, σε όλες τις χώρες της Εβραιοζώνης ή Κλεπτοζώνης.
Είδατε κουβαρνταλίκι ο Βγενόπουλος με τη νομοθέτηση ...εθελοντικής φορολόγησης επιστρεφόμενου φόρου???? Εκμεταλλεύεται τη ζαλάδα του απλού κοσμάκι και λέει ότι γουστάρει όταν δεν έχει κόστος. Στο αυτί του λαού θα μείνει "η θεσμοθέτηση εθελοντικής προσφοράς φόρου ....1.000.000€" από κάθε πλούσιο. Πως να προλάβει να ερμηνεύσει ο λαουτζήκος, ότι αμέσως μετά θα τα πάρουν επιστροφή όλα πίσω, όταν ένας τρισάθλιος για άλλη μια φορά Χατζηνικολάου, σιγοντάρει τις οικονομικές πουτανιές του Βγενόπουλου??? Με το αζημίωτο το έκανε???? Αν είχαν τον φόβο, ότι την άλλη μέρα 5-6.000 αποφασισμένοι για όλα έλληνες, θα μπουκάριζαν στον ALTER, στον REAL, στη ΜΑΡΦΙΝ και στην ΑΥΡΙΑΝΗ, θα αποτολμούσαν τη πουστιά????
Το περιστατικό επειδή είναι φρέσκο, το ανάφερα, για να γίνει κατανοητός ο μηχανισμός του ψεύδους και της απάτης, για να κρατάς εσύ το κεφάλι υποταγμένο, ενώ πρέπει να ξεσηκωθείς και να τους αφανίσεις. Πολιτικοί, Μεγαλοεκδότες και Μεγαλοκαρχαρίες, έχουν γίνει ένα με όλες τις απάτες για να ξεζουμίζουν τον λαό. Απάτη είναι και τα ομόλογα και οι επικείμενοι δανεισμοί.
Τα νιάτα να κατανοήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, ολόκληρη την απάτη, γιατί το 90% του κόστους το "νομοθετούν οι προδότες σε βάρος τους". Να πάρουν τα μέτρα τους και να αγωνιστούν, έστω για τον εαυτό τους. Να φτιάξουν νέες κοινωνικές συμμαχίες, να αναδείξουν νέες ηγεσίες παντού και να προχωρήσουν με θάρρος σε ανατροπές.
Πρέπει να στηθούν λαϊκά δικαστήρια για τέτοιες αλητείες......

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ...ΦΟΡΟΣ ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!!!!

ΝΑΙ... ΝΑΙ.... και ξανά ΝΑΙ!!!!
Όπως το διαβάζεις και το γράφεις, έτσι το είπε ο νεοκοσκωτάς. Το έβαλε σκοπό της ζωής του να μας σώσει και προτείνει στα λοιπά ποντίκια και λοιπά αρουραία, και λοιπά τρωκτικά.
Και προτείνει ο πούστης, να ....ψηφιστεί και νόμος για την εθελοντική μαλακία του "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ"
(Δηλαδή Όποιος Θέλει Τον Πληρώνει!!!!!!!).
Και τι άλλο είπε στον Χατζηπαπάρα Χατζηνικολάου, στην ίδια πρόταση?????
Αυτόν τον "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΟ", οι καταβάλλοντες θα τον συμψηφίζουν τα αμέσως επόμενα χρόνια, από τα μελλοντικά εισοδήματά τους!!!!!
Για τέτοιο ...φόρο μιλάμε!!!!!

=> ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΒΕΡΔΟΥ - ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ αρχιΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!!

ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΙΟΙ ΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ - ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τη Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010 είχαμε γράψει:

ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ..."ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ Τ.Α.Υ.Σ.Ο." - ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ 500 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?????

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ
Τι άλλο έγραψε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ, στις 20-5-2008:
ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ
Εισαγγελείς στο Ασφαλιστικό......... ............ ........
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ:

«ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ο.Α.Σ.Ε.)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Για ΤΑΠΕ και ΤΑΥΣΟ , συνταξιοδότηση με απόλυση

"Αθήνα 19/2/2010

Συνάδελφοι,

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ.Κουτρουμάνη.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν, διευκρινίστηκε από τον κ. Υφυπουργό ότι οι διατάξεις που περιλαμβάνονται στο άρθρο 143 παρ. 8 του ν. 3655/2008, (νόμος Πετραλιά) και ισχύουν για τα δύο ειδικά ταμεία του χώρου μας, το ΤΑΠΕ (Εθνική Ασφαλιστική) και το ΤΑΥΣΟ (Αγροτική

Ασφαλιστική), παραμένουν ως έχουν.

Συγκεκριμένα, το καθεστώς δικαιώματος συνταξιοδότησης σε περίπτωση απόλυσης εργαζομένων που έχουν συμπληρώσει τις απαιτούμενες από τις καταστατικές διατάξεις των Ταμείων προϋποθέσεις (25 χρόνια εργασίας και 45ο ή 50ο έτος ηλικίας), διατηρείται ως έχει (μέχρι

31/12/2010), σύμφωνα με την κατηγορηματική δήλωση του αρμόδιου Υφυπουργού.

Στο αίτημά μας για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας και πέραν της 31/12/2010, λόγω των οικονομικών ωφελειών που θα προκύψουν στα Ταμεία από την συνέχιση της καταβολής των εισφορών των εργαζομένων, μας δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Ζητήσαμε επίσης να μπορεί να κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος και πέραν της 31/12/2010, οποιοσδήποτε εργαζόμενος μέχρι τότε έχει συμπληρώσει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Δηλαδή όποιος εργαζόμενος μέχρι την ημερομηνία αυτή είχε 25 χρόνια εργασίας και ήταν 45 ή 50 ετών

(ανάλογα την περίπτωση) και απολυθεί μετά την 31/12/2010 (π.χ. το 2012) τότε να μπορεί να συνταξιοδοτηθεί.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε την άποψη ότι έχει βάση το αίτημά μας αυτό και θα εξεταστεί σοβαρά.

Για το

Εκτελεστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος O Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Παπαδόγιαννης Μανώλης Χατζάκης"
=========================
Στον σκοτεινό θάλαμο τακτοποιείτε τις "φίλιες δυνάμεις" ρε απατεώνες του Μπουρδέλου Εργασίας?????
Από το ίδιο μπουρδελοκρέβατο μεταφέρετε και τα φέσια από τα φαληρισμένα Ταμεία στο ΙΚΑ ρε κλέφτες?????
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα απατεώνες της πράσινης λαχανίδας.