Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ 10 ΚΗΠΟΥΣ!!!!!


-ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ?
-ΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ,
ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΖ ΤΟΥ ΕΟΤ .......

-ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.

Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΜΟΥ !!!

Καραμανλής, Παυλόπουλος, ανασχηματισμός, κυβερνητικό έργο.

ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!!!

Μακεδονία, το πιο ακριβό οικόπεδο στον κόσμο!!!

Η πρώτη έρευνα για ουράνιο στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1953. Το 1954 ιδρύθηκε στη χώρα η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ή ΕΑΕ) και το 1960 δημιουργήθηκε το Γεωλογικό Τμήμα της ΕΑΕ, με σκοπό την έρευνα για τον προσδιορισμό κοιτασμάτων ουρανίου.
Στο διάστημα 1971-1976, ξένοι επιστήμονες πραγματοποιούν έρευνα για ουράνιο στην περιοχή Παρανεστίου και προσδιορίζουν σημαντικές περιεκτικότητες ουρανίου στους λιγνίτες της Δράμας. Είναι γνωστό στους ειδικούς ότι οι οργανικές ύλες όπως ο λιγνίτης έχουν ιδιαίτερη απορροφητικότητα στο ουράνιο (και το φωσφόρο).
Το πρόβλημα είναι ότι η απόληψη του ουρανίου από τους λιγνίτες και γενικότερα τις οργανικές ύλες παρουσιάζει εξαιρετικές δυσκολίες και είναι απαγορευτικά δαπανηρή. Χαρακτηριστικά ανφέρεται ότι στους λιγνίτες του Παρανεστίου βρέθηκαν περιεκτικότητες σε ουράνιο της τάξεως των 10.000 ppm (10%).
Παράλληλα με τους ξένους ερευνούσε την περιοχή για ουράνιο και ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και το ΙΓΜΕ. Το 1978 το ΙΓΜΕ διαπίστωσε ότι το ουράνιο περιέχεται εκτός από τους λιγνίτες και σε πετρώματα της περιοχής. Από το 1979 το ΙΓΜΕ, μόνο πλέον, αρχίζει συστηματική έρευνα στο ρόμβο που προσδιορίζεται από τις πόλεις Δράμα, Παρανέστι, Ξάνθη, Καβάλα, με μερικές επεκτάσεις βόρεια και βορειοδυτικά του Παρανεστίου.
Την περίοδο 1980-1983 γίνεται η πλέον εντατική έρευνα από το ΙΓΜΕ στην πιο πάνω περιοχή. Η έρευνα ξεκινησε με προσδιορισμό πεδίων ακτινοβολίας με τη χρήση σπινθηριστή και συσκευής Geiger-Müller. Στις περιοχές που παρουσίασαν έντονες ενδείξεις παρουσίας ουρανίου εγκαταστάθηκε κάνναβος 20Χ20 μ. και έγιναν λεπτομερέστερες μετρήσεις. Ακολούθησε εγκατάσταση καννάβου 8Χ16 για όρυξη γεωτρήσεων και εξαγωγή καρότων για τον ακριβή προσδιορισμό των ουρανιούχων μεταλλευμάτων. Οι περιοχές στις οποίες προσδιορίσθηκαν τα σημαντικότερα κοιτάσματα είναι: το Αρχοντοβούνι, η Σπηλιά, τα Διπόταμα, η Πρασινάδα, το Πτερωτό και η περιοχή του μεταλλείου της ΠΟΡΣΕΛ. Τα ουρανιούχα οξείδια που προσδιορίσθηκαν είναι βασικά ο πισουρανίτης και ο ουρανίτης.
Η έρευνα που πραγματοποίησε το ΙΓΜΕ ήταν εφαρμοσμένη, δηλαδή δεν εξήγαγε θεωρητικά μόνο συμπεράσματα. Οι γεωτρήσεις που πραγματοποιήθηκαν έφτασαν σε βάθος μέχρι 200 μ. Προσδιορίσθηκαν περιεκτικότητες έως 10% (10.000 ppm), με όριο εκμεταλλευσιμότητας στην περίοδο της έρευνας το 0,01% (100 ppm). Η μέση περιεκτικότητα στην περιοχή Αρχοντοβουνίου προσδιορίσθηκε σε 0,05% (500 ppm) και η συνολική ποσότητα του ουρανίου σε 600 τόνους.
Στην περίοδο της εντατικής έρευνας εγκαταστάθηκε στην περιοχή πιλοτική μονάδα παραγωγής συμπυκνώματος ουρανίου με τη μέθοδο έκπλυσης με θειϊκό οξύ (H2SO4) και απόληψη του ουρανίου με ρητίνες.
Ο εμπλουτισμός διακρίνεται στην παραγωγή συμπυκνώματος οξειδίων ουρανίου – που γινόταν στο Παρανέστι – και στον ισοτοπικό διαχωρισμό για την παραγωγή πυρηνικού καυσίμου. Ο ισοτοπικός διαχωρισμός συμπυκνώνει (”εμπλουτίζει”) το σχάσιμο U235 σε περιεκτικότητα 3%, όμως αυτήν την τεχνολογία δεν την κατέχει η Ελλάδα. Από το U238 παράγεται το πλουτώνιο (Pu239), που επίσης είναι πυρηνικό καύσιμο. Το πλουτώνιο είναι ένα ραδιενεργό στοιχείο, εξαιρετικά σπάνιο στη φύση, που παράγεται από το U238 μέσα στον πυρηνικό αντιδραστήρα.
Οι εργαζόμενοι στη μονάδα φορούσαν ειδικές μάσκες και στολές για προστασία από τη ραδιενεργό σκόνη του ουρανίου και ειδικά του ραδίου. Το ράδιο είναι προϊόν της διάσπασης του ουρανίου, βρίσκεται σε μικρές ποσότητες στα ουρανιούχα πετρώματα, είναι εξαιρετικά ραδιενεργό (πάνω από 1.000.000 φορές περισσότερο από το ουράνιο!) και διασπάται με εκπομπή ακτινοβολίας προς αέριο ραδόνιο και άλλα προϊόντα . Η είσοδος της σκόνης στον οργανισμό είναι σοβαρότατο πρόβλημα, διότι το ράδιο έχει παρόμοια χημική συμπεριφορά με το ασβέστιο και απορροφάται από τον οργανισμό αντικαθιστώντας το ασβέστιο των οστών.
Τα αποτελέσματα από την πιλοτική μονάδα ήταν ενθαρρυντικά. Οι συγκεντρώσεις ουρανίου προσδιορίστηκαν στο Αρχοντοβούνι στα 67 μ. βάθος, στο Πτερωτό στα 80 μ. και στη Σπηλιά στα 90 μ. περίπου. Το χαμηλό βάθος των κοιτασμάτων θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην επιλογή των επιφανειακών εξορύξεων, σε περίπτωση που αποφασιστεί η εκμετάλλευσή τους.
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!. Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ?Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο!.
Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!!!

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ: ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ

ΑΝΟΡΕΞΙΑ

Σύμφωνα με επιστημονικές στατιστικές μελέτες το 40% των κοριτσιών ηλικίας 15 - 21 ετών πάσχουν από ψυχογενή ανορεξία. Αυτό που τα επηρεάζει είναι η σύγχρονη ιδέα περί μόδας και ωραίου σώματος, ο συνεχής συσχετισμός του δύνατου" με το "ωραίο" και η σύγκριση με τις σταρ του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της μουσικής, των μοντέλων της πασαρέλας, που υποτίθεται αποτελούν τα πρότυπα ομορφιάς. Συνήθως , αρνούνται το φαγητό διακινδυνεύοντας την υγεία τους, ακόμα και την ίδια τη ζωή τους. Πιθανώς να χαίρονται όταν χάνουν βάρος, νοιώθουν πιο όμορφες, πιο ελκυστικές, πιο επιθυμητές, πιο "μοδάτες". Αλλά σιγά - σιγά γίνονται κοκαλιάρες. Δεν το βλέπουν, δεν το παραδέχονται, και όταν οι άλλοι τους λένε ότι κινδυνεύουν. Τα κορίτσια αυτά χρειάζονται την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων τους. Επίσης η συμβουλή ενός ψυχολόγου, ενός γιατρού και ίσως η νοσηλεία, κρίνεται απαραίτητη, όταν η κατάσταση είναι προχωρημένη. Η έγκαιρη διάγνωση και η επίσκεψη σε ειδικό μπορούν να σώσουν ζωές. Το 20% των περιπτώσεων ανορεξίας, καταλήγει σε θάνατο, επειδή φτάνουν στο σημείο να έχουν εξασθενήσει ζωτικά όργανα του σώματός τους (συκώτι, νεφροί, καρδιά). Μόνο το 1/3 των περιπτώσεων της ανορεξίας που προσφεύγει σε οποιασδήποτε μορφής ψυχολογική ή ιατρική υποστήριξη κατορθώνει να σωθεί.
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.
Προειδοποίηση: Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές και μπορεί να ενοχλήσουν ορισμένους...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΚΑΙ..... ΦΟΡΟΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:
ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ . ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
Παράβολο από 50 έως 80 ευρώ καλούνται να καταβάλουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων που θέλουν να δουν τα γραπτά τους.

Οι υποψήφιοι θα χρειαστεί να δώσουν 50 ευρώ για την επίδειξη έως και τριών γραπτών και 80 ευρώ για τέσσερα ή περισσότερα γραπτά.

Η επίδειξη των γραπτών θα γίνει από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, ενώ οι σχετικές αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέσα στο Σεπτέμβριο, στις Διευθύνσεις ή στα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, η αίτηση υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του στη Δ/νση ή στο Γραφείο Δ.Ε. ή Ε.Ε., όπου υπάγεται το σχολείο, στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που εξετάστηκε στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Αν πρόκειται για γραπτά δοκίμια ειδικών μαθημάτων (Ξένες Γλώσσες-Σχέδια-Μουσική), των μαθημάτων «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο» και «Γραφιστικές Εφαρμογές» των ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ, καθώς και για τα γραπτά των εξετάσεων των Ελλήνων του εξωτερικού, η επίδειξη γίνεται από το πρωτότυπο και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στη Διεύθυνση Λειτουργικών Υποδομών Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΥΠΕΠΘ. Οι αιτήσεις των Ελλήνων του εξωτερικού υποβάλλονται εντός του μηνός Οκτωβρίου στην ως άνω αναφερομένη Διεύθυνση.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1

ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΡΕΝΤΗ - ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΟ Ε.Μ.Π.

Αναστασία Κορέντη-Η πρώτη (!) σε όλη την Ελλάδα

Με προσπάθεια, συστηματικό διάβασμα, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να χάσει την εφηβική της ζωή και τις μαθητικές της εμπειρίες, η Αναστασία Κορέντη κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις, να κόψει πρώτη το νήμα εισαγωγής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά και να «ανακηρυχθεί» η πρώτη ανάμεσα σε όλους τους επιτυχόντες πανελλαδικά.
Η 18χρονη Βολιώτισσα έκανε υπερήφανη όλη τη Μαγνησία με αυτή τη σπουδαία επιτυχία που πέτυχε, αν και η ίδια θεωρεί πιο σημαντική την ικανοποίηση και τη χαρά των γονιών της, που σε κάθε στιγμή της ζωής της ήταν δίπλα της και τη στήριξαν.
Το «μυστικό» ίσως της επιτυχία της, αν κι εκείνη δεν πιστεύει σε… μυστικές συνταγές ήταν ίσως το συστηματικό διάβασμα, αλλά και η διατήρηση της ψυχραιμίας της και η όσο το δυνατόν αποβολή του άγχους της.
Η Αναστασία τώρα σχεδιάζει τη νέα της ζωή στην Αθήνα, από την οποία φυσικά δε θα λείπει το διάβασμα, μιας και επιθυμεί να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων, ωστόσο η φοιτητική της ζωή πλέον θα περιέχει κι άλλες δραστηριότητες πιο καλλιτεχνικές!

Ολόκληρη η συνέντευξή που έδωσε στην Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Αναστασία, πέτυχες μια σημαντική «νίκη» κόβοντας πρώτη σε όλη την Ελλάδα το νήμα των πανελλαδικών εξετάσεων. Τι συναισθήματα σου γέννησε αυτή σου η επιτυχία;

Αυτή η επιτυχία αρχικά συνοδεύτηκε από έκπληξη, έπειτα από μεγάλη χαρά και περηφάνια. Ένιωσα πως οι κόποι δεν πηγαίνουν χαμένοι τελικά και πως η επιμονή κι η πίστη στον εαυτό μας αρκούν για να διακριθεί κάποιος. Γενικότερα αυτό το γεγονός ακόμη δε θα έλεγα ότι το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα, αρχίζω όμως να αντιλαμβάνομαι τη σημασία του.
............>>>>> Συνέχεια στον magnitis
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Αυτή είναι δυστυχώς η εξωτερική μας πολιτική

Επιτέλους, να δοθεί τέλος στην ανοχή
Του Κ. Κυριακόπουλου
Στην Ελλάδα της πολιτικής ασυνέχειας και του καιροσκοπισμού, η έννοια της «εγκληματικής ευθύνης» κατακτά εξ αντικειμένου κορυφαία θέση σε οποιαδήποτε απόπειρα εκτίμησης - αξιολόγησης των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων... και καθίσταται αναπόφευκτα χρησιμότατο εργαλείο, για οποιονδήποτε επιχειρήσει να καταγράψει την ουσία και το περιεχόμενο των γεωπολιτικών αλλαγών στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής αλλά και συνολικότερα της κεντροανατολικής Ευρώπης.
Δεν είναι απλά υπεύθυνοι. Οι ευθύνες τους είναι κορυφαίες και είναι εγκληματικές με όλη τη σημασία της λέξης.
Οι αιτίες για τις οποίες οφείλει κανείς απροκάλυπτα πλέον να μιλά για εγκληματικές πολιτικές ευθύνες αναφορικά με τη διαχρονικά ασκούμενη εξωτερική πολιτική, επί της ουσίας είναι δύο:
1. Η «μεροδούλι - μεροφάι εξωτερική πολιτική την οποία χρόνια τώρα ασκεί η χώρα μας.
Πρόκειται για μια πολιτική που στερείται συνολικότερου σχεδιασμού.
Που στερείται ζητούμενων αλλά και στόχων.
Πρόκειται για μια πολιτική που δεν προσδιόρισε ποτέ το από πού ξεκίνησε και που στοχεύει να καταλήξει.
Για μια πολιτική που στερείται στρατηγικής και που.
Αντί να έχει ενσωματωμένη μια δική της σαφέστατα προσδιορισμένη τακτική, άγεται και φέρεται από την τακτική των αντιπάλων, και κατά κανόνα παίζει στο γήπεδο του αντίπαλου, έτσι όπως εκείνος σχεδίασε κατά το πώς τον βολεύει κάθε φορά.
Απαντά (κατά κανόνα ερασιτεχνικά και φοβισμένα) και δεν ξέρε να «επιτίθεται» και να «βάζει ατζέντα».
Πολιτική λοιπόν, χωρίς σχέδιο, χωρίς πυξίδα.
Πολιτική που ασκούμε έτσι απλά για να υπάρχουμε. Και όπου μας βγάλει…
Αυτή είναι και η πρώτη αιτία που συνιστά την εγκληματικότητα της ευθύνης των ελληνικών κυβερνήσεων κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαπενταετίας.
2. Η ατολμία των πολιτικών μας ηγεσιών να κοιτάξουν γύρω τους και κυρίως πίσω τους, προκειμένου να διακρίνουν τα λάθη που έκαναν και να παρέμβουν άμεσα και διορθωτικά για την απάλειψη τους.
Θα έλεγε κανείς πως φοβόνταν να κοιτάξουν κατάματα τη σκόνη που σήκωναν «σέρνοντας» τα πόδια σαν βαρυποινίτες στο χώμα, αντί να περπατάνε περήφανα για τη χώρα την οποία τους εμπιστευθήκαμε να εκπροσωπήσουν.
Γι αυτούς δεν υπήρχε χθεσινή μέρα που θα έπρεπε να δουν τι τους έφερε.
Δεν υπήρχε χθεσινό λάθος που θα έπρεπε να διορθωθεί.
Δεν υπήρχε καν η ανάγκη στάθμισης - αξιολόγησης της διαδρομής του αντιπάλου.
Υπήρχε μόνο ο βηματισμός του προβάτου προς τα μπρος. Ένας βηματισμός τυφλός, νωχελικός, καταδικασμένος.
Β) Καταλυτικές αλλαγές με την εξωτερική πολιτική της χώρας να είναι θεατής και όχι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις
Μια εξωτερική πολιτική λοιπόν που στερούταν επιστημονικότητας, στρατηγικού, σαφέστατου και μακροχρόνιου σχεδιασμού, αλλά και ζωντάνιας με την έννοια της ετοιμότητας της να παρακολουθεί τα γεγονότα αλλά και τον ίδιο το βηματισμό της εν τη γενέσει τους, είναι μια εξωτερική πολιτική που είναι καταδικασμένη να είναι τουρίστας στον τόπο για λογαριασμό του οποίου ασκείται.
Από τη στιγμή λοιπόν που την καταδίκασαν οι ίδιοι οι φορείς της να συμπεριφέρεται ως τουρίστας στον τόπο της, αυτή η πολιτική εξ αιτίας αυτών των πολιτικών που την άσκησαν, ήταν καταδικασμένη να μην αντιλαμβάνεται ούτε τις αλλαγές που συντελούνταν στο γεωπολιτικό περιβάλλον, ούτε φυσικά και το δικό της ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.
Το σημαντικότερο όμως που δεν αντελήφθη, είναι πως όλοι οι άλλοι γύρω της ασκούσαν εξωτερική πολιτική την ώρα που οι δικοί μας πολιτικοί ψείριζαν την μαϊμού στην καλύτερη περίπτωση.
Να γιατί δεν είδαν πως τα σύνορα στα Βαλκάνια άλλαζαν.
Να γιατί δε διέγνωσαν τις πολύπλοκες αλλά και επικίνδυνες επιπτώσεις που εν δυνάμει έκρυβαν αυτές οι αλλαγές και ανακατατάξεις.
Να γιατί ενώ αυτοί καμάρωναν στον υπουργικό καθρέφτη, ο ισλαμισμός πατούσε πόδι στα Βαλκάνια και εδραίωνε τον ηγετικό του ρόλο στη Βοσνία.
Να γιατί δε σκέφτηκαν ν ασχοληθούν με τη Βόρειο Ήπειρο σαν μητροπολιτική πατρίδα την ώρα που γιγαντωνόταν ο Αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός.
Να γιατί δεν φρόντισαν να δημιουργήσουν αναχώματα την ώρα που μορφοποιούνταν τα Βαλκανικά προτεκτοράτα.
Να γιατί ολιγώρησαν στη διαχείριση του «Μακεδονικού» και το σούρνουν υποτελικά μέσα στο χρόνο, υπονομεύοντας τις εθνικές μας θέσεις και χωρίς καμία διεθνή καμπάνια ικανή να στηρίξει και να μεταλαμπαδεύσει στη διεθνή κοινότητα τα εθνικά μας δίκια.
Να γιατί ευχαρίστησαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Να γιατί προσυπέγραψαν ντροπιαστικές συμφωνίες Μαδρίτης.
Να γιατί δεν παρατήρησαν πως την ώρα που εκείνοι χόρευαν ζεϊμπέκικα και έκαναν ανίερες και κουτοπόνηρες κουμπαριές, οι Τούρκοι «έχτιζαν» εξωτερική πολιτική, υπονόμευαν βήμα - βήμα δικά μας κεκτημένα και τα οικειοποιούνταν με μεθοδικότητα.
Να γιατί γύρισαν υποτακτικά τα οπίσθιά τους στον τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής.
Να γιατί δεν είδαν τις πολλαπλές εναλλακτικές δυνατότητες που είχαν οι Ρώσοι στην ευρωπαϊκή τους ενεργειακή πολιτική.
Να γιατί γέμισαν την Ελλάδα με Ίμια, με Αγαθονήσια, Φαρμακονήσια, Καστελόριζα.
Να γιατί έκαναν κόσκινο το Αιγαίο.
Να γιατί ξέχασαν την Κύπρο.
Να γιατί γέμισαν την πατρίδα μας λαθρομετανάστες.
Να γιατί τάζουν ταυτότητες, υπηκοότητες, ιθαγένειες και ποικίλες εκλογικές και άλλες εξυπηρετήσεις.
Να γιατί ξέχασαν πως η εξωτερική πολιτική έχει σαφείς διπλωματικούς και πολιτικούς κανόνες.
Να γιατί ξέχασαν πως στην εξωτερική πολιτική επιβάλλεται να ασκείς ενεργητική πολιτική στο χώρο αναφοράς σου.
Να γιατί ξέχασαν στην πράξη τα συμφέροντα ποιάς χώρας τάχθηκαν να υπηρετούν.
Γιατί είναι ανίκανοι και απρόθυμοι. Και αυτό τους κατέστησε ανεπίστρεπτα ενδοτικούς και ως εκ τούτου εγκληματικά επικίνδυνους για τον τόπο.
Γ) Αυτή είναι η μοίρα μας; Υπάρχει λύση; Και σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί η εξωτερική μας πολιτική;
Φυσικά και υπάρχει. Αρκεί να την επιβάλουμε. Στέλνοντας στο σπίτι τους και ενδεχομένως στη φυλακή, όλους αυτούς που υποθήκευσαν με τρόπο τόσο προκλητικό, ενδοτικό και απερίσκεπτο το μέλλον του τόπου.
Οι χώρες των οποίων την πολιτική διευκόλυναν με τη στάση τους οι πολιτικοί μας, τέτοιους πολιτικούς θα τους έστηναν στο εκτελεστικό απόσπασμα με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Δεν δικαιούμαστε λοιπόν ως λαός να τους ανεχτούμε και πάλι σε προεδρικές και υπουργικές καρέκλες και μετά να δηλώνουμε απλά .κοψοχέρηδες.
Μια νέα γενιά πολιτικών, άφθαρτων και αποφασισμένων, οφείλει να πάρει στα χέρια της τις τύχες του τόπου, και να δουλέψει με συνέπεια και ευθύνη σε τέσσερις βασικές κατευθύνσεις.
1. Να απεγκλωβίσει την εξωτερική πολιτική της χώρας από τον κούφιο δήθεν ευρωπαϊκό μιμητισμό.
Η υπόλοιπη Ευρώπη γεωπολιτικά δεν βρίσκεται στη δίνη των δικών μας αντιπαραθέσεων. Βιώνουμε μια κατάσταση που η Ευρώπη δε την βιώνει και οφείλουμε να την πειθαναγκάσουμε να την εμπεδώσει.
Το μεγάλο μας χρέος είναι να συνειδητοποιήσει η υπόλοιπη Ευρώπη πως η ασφάλεια της Ελλάδας συνιστά μακροπρόθεσμο όφελος για την Ευρώπη συνολικά.
Και από αυτό τ5ο καθήκον η ενδοτική πολιτική που ασκήθηκε χρόνια τώρα είχε παντελώς παραιτηθεί.
Η πολυτέλεια λοιπόν της «υπεράνω» πολιτικής, μόνο ζημιογόνα μπορεί να είναι για τον τόπο.
2. Επιβάλλεται, όχι μόνο να επαναφέρουμε το ενιαίο αμυντικό δόγμα μητροπολιτικής Ελλάδας και Κύπρου, αλλά οφείλουμε να καταστήσουμε αυτό το δόγμα, ενιαίο αμυντικό δόγμα ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και αποτελεί αυτό ένα δεύτερο σημαντικό στρατηγικό καθήκον από το οποίο η ενδοτική πολιτική που ασκήθηκε είχε παντελώς παραιτηθεί.
Κι έτσι δεν κατέδειξε πουθενά και σε κανέναν πόσο ωφέλιμο θα ήταν για την ίδια την ευρωπαϊκή ασφάλεια η ενεργητική πολιτική και όχι μόνο στήριξη της Ελλάδας.
3. Να αποκαλύψει με τρόπο πειστικό και αξιοποιώντας τις ίδιες τις Αμερικανοευρωπαϊκές αντιθέσεις, πως σήμερα ξετυλίγεται ένα ύπουλο παιχνίδι στα Βαλκάνια με πρωταγωνιστές τις ΗΠΑ, την Αλβανία, την Τουρκία και τα Βαλκανικά προτεκτοράτα τους, το Κόσοβο και τη Βοσνία.
Αν αυτό το παιχνίδι ευοδωθεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι να μπει στο στόχαστρο του νέο-οθωμανισμού ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ήπειρος.
Η μαχητική εξωτερική πολιτική οφείλει να αξιοποιεί προς όφελός της και προς όφελος του γεωπολιτικού της περιβάλλοντος τις αντιθέσεις των άλλων, και όχι να χαζολογά αποδεικνύοντας πως δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτε απ όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της.
4. Να αξιοποιήσει τις νέες δυνατότητες για τακτικές συμμαχίες, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να «διαβάζει» σωστά εξελίξεις και αλλαγές.
Η έξυπνη και μαχητική εξωτερική πολιτική αποθαρρύνει τον αντίπαλο.
Οι κοιμισμένοι πολιτικοί προσφέρουν απλώς βούτυρο στο ψωμί του.
Οι πολιτικές αλλαγές στη Βουλγαρία, είναι εργαλείο χρήσιμο. Ένας άσσος στο μανίκι αν αξιοποιηθεί σωστά. Τα αντι-ισλαμικά και αντισκοπιανά συναισθήματα που αναπτύσσονται στη γειτονική χώρα, θα είναι εγκληματικό αν και αυτή τη φορά παραμείνουν αναξιοποίητα.
Η Ελλάδα έχει εν δυνάμει συμμάχους και οφείλει με τους κατάλληλους χειρισμούς να τους μετατρέψει σε ενεργούς προστάτες της.
Άμεσα. Τώρα. Εύκολα. Έξυπνα.
Είναι αυτό που δεν έκανε ο πλέον ύπουλος αντίπαλός της. Κι αυτός ήταν η ενδοτική πολιτική, τα κόμματα και οι πολιτικοί που την αποδέχτηκαν και την άσκησαν.
Οι αλλαγές έπρεπε να έχουν ήδη ξεκινήσει… από χθες!!!
Πηγή http://ellinikoforum.blogspot.com/
Αναρτήθηκε απο το "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους"

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!!!

Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ 509.000 €, ΕΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ !!!!Αναζητούνται 509.000€ στον Δήμο Κομοτηνής

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη στον τοπικό τύπο (δες εδώ και εδώ), η νέα κερκίδα του γηπέδου της Κομοτηνής, κόστισε 680.000€! Απ’ αυτά τα 200.000€ θα τα δώσει (τα έδωσε;) το υπουργείο Εσωτερικών και τα υπόλοιπα 480.000€ μέσω του γνωστού δανείου του Δήμου Κομοτηνής, που αποσύρθηκε την προηγούμενη φορά, αλλά υπάρχει σαν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της 31ης Αυγούστου! Όλα αυτά σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοτσάκη.
Διαβάζοντας όμως με την στήλη «Βηματάκια» της εφημερίδας «Ελεύθερο Βήμα» (εδώ), αν κάποιος περνούσε από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής θα έβλεπε μια μεγάλη πινακίδα, η οποία παρουσιάζει το συγκεκριμένο έργο να είναι ενταγμένο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»!!! Εκτός απ’ αυτό μαθαίνουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.189.000€!!!
Μετά από το σχόλιο της εφημερίδας, την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα βράδυ οι αρμόδιοι του Δήμου Κομοτηνής κατέβασαν την πινακίδα και την αντικατέστησαν με μία στην οποία δεν αναφέρεται ούτε το χρηματικό ποσό, ούτε που είναι ενταγμένο το συγκεκριμένο έργο. Επομένως, αγνοούνται 509.000€, τα οποία κάποιος πρέπει να απαντήσει που πήγανε!!! Ε, δήμαρχε;;;
Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ....

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενώ έχει ξεχαρβαλώσει το Υπουργείο Πολυεθνικής Παιδείας και Αλλόδοξων Θρησκευμάτων, είναι από τη μεριά των ψώνιων που λένε ότι έχουν να μας κοπανίσουν κι άλλο έργο στο κεφάλι.
Η αγορά έχει ερευνηθεί. Σου λέει ο μούτσος, αυτά που πληρώνουν τα θύματα στις Ιταλίες, τις Σερβίες, στις Λόντρες και στα Ανόβερα, φτάνουν και περισσεύουν για να ταϊστούν 5-10 πεινασμένα πιράνχας. Κι είναι πιράνχας καλά, με συγγενείς σ όλα τα υπουργεία.....
Το κόμμα έχει έξοδα. Δαπάνες ανελαστικές κι οι εκλογές όπου νά 'ναι.
Ξεχαρβάλωμα λοιπόν σε όλα τα δικά μας Δημόσια Πανεπιστήμια, για να συνηθίσουμε και να λέμε "...ε, και τι έγινε, σάμπως κι έτσι που είμαστε καλά είναι???...".
Ανασχηματισμός??? Ναι ο Αρούλης τον συνιστά για όλους, πλην της αλαζόνας ομορφιάς του. Αυτός πρέπει να μείνει... Μας είναι λέει αναγκαίος, σαν προσφορά κουνιστής τηλεφωνίας στη ΔΕΘ.....
Ήμαρτον Θεέ μου.

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 6.00΄μ.μ. ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ - ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ... ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.

ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ !!!

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ !!!

Σήμερα στις 18:00 το Iraklio Web Radio όχι μόνο θα σας προσφέρει την καλύτερη μουσική , αλλά θα σας δώσει και την δυνατότητα να κάνετε τις δικές σας αφιερώσεις και να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας ...όπως τον παλιό καιρό ...!!
Στείλτε μας τις υποδείξεις σας ,προτάσεις,παρατηρήσεις ,τις μουσικές σας προτιμήσεις στο email
niok@her.forthnet.gr
και θα τις μεταδώσουμε με μεγάλη χαρά !!!
Κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής θα έχετε την δυνατότητα να "μπείτε" στο Studio της εκπομπής και να συνομιλήσετε μαζί μας και με τους υπόλοιπους ακροατές

ΕΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ IRAKLIO WEB RADIO
Αναρτήθηκε από iraklio web radio

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ!!!!! ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΜΙΑ 78χρονη ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ....

ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Μια γιαγιά που έψηνε κόλλυβα έκαψε την Ηλεία με τους 36 νεκρούς!

Μια γιαγιά ηλικίας 78ετών, από το Παλαιοχώρι Ζαχάρως, καλείται από τη Δικαιοσύνη να σηκώσει στις πλάτες της το «κρίμα» και τις τεράστιες ευθύνες για τον θάνατο 36 ατόμων και την καταστροφή χιλιάδων στρεμμάτων δάσους στη διάρκεια των φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ηλεία.
δικαστικές αρχές δεν εντόπισαν ούτε μεθοδευμένο σχέδιο εμπρησμού αλλά ούτε στρατηγούς ανέμους ούτε ασύμμετρες απειλές αλλά μόνο την γιαγιά

Στην γιαγιά έχουν αποδοθεί οι κατηγορίες εμπρησμού από αμέλεια και ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα καλείται να πληρώσει 1500 ευρώ πρόστιμο (3 συντάξεις δηλαδή), απαγορεύτηκε η έξοδος της από την χώρα, άλλα και υποχρεούται να παρουσιάζεται συχνά στο κατά τόπους αστυνομικό τμήμα

Για τις φωτιές στην Αττική, ένας 80αρης στο γραμματικό έψηνε καλαμπόκια στην ύπαιθρο με σκοπό να τα πουλήσει σε κοντινό πανηγύρι
Πιαστε τον!!!!!!
Τώρα,ειλικρινά, πιστεύει κανείς ότι ζούμε σε σοβαρό κράτος?
Έλεος με τους ανίκανους που μαζευτήκαμε στην εξουσία. Αμάν πια......

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" - ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.

Μια πρόταση......
Μια blogότσαρκα.....
Και πάμε σε άλλους κόσμους.....
Στους κόσμους των ονείρων μας....
Των τραγουδιών της σκέψης μας.....
Στους στίχους της ψυχή μας.....
Για να πάρουμε δύναμη... Για να μη νιώθουμε μόνοι.... Γιατί αυτή τη μοναξιά μας τη φορτώσανε τα πουσταριά που θε να κυβερνάνε με κληρονομικό δικαίωμα απάτης......
Θοδωράκης...... Τσιτσάνη...... Μπετόβεν...... >>>>>Απελευθέρωση από τους μουσικονταβαντζήδες!!!!!!
Δέστε τους νταβατζήδες της Μουσικής.......


ΑΠΟ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

Αντίστοιχη ανάρτηση για το θέμα της συνάντησης του Παπανδρέου με τους άπληστους και φορείς διαφθοράς βιομήχανους, είχε και το πολύ καλό blog "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ", στο οποίο και αφιερώνω τη σημερινή ανάρτηση.
Όταν ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, κάνει καλό σε όλους.........
.......Άσε που διώχνει και τη γρίπη των γουρουνιών του Αβραμόπουλου!!!!!
Διαβάστε το:
===================================================

Για όσους έχουν αυταπάτες για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ

Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε σε «μυστικό δείπνο» που οργάνωσε στο σπίτι του στην Εκάλη ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Καραμούζης.

Και ποιοι αποτελούσαν την παρέα του;
Ολος ο «καλό ο κόσμος».
Τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές κ.α. Το αφον κατέ των ντόπιων καπιταλιστών.

Ο Μ. Βασιλάκη της «Aegean», ο Ευάγ. Σπανό πρόεδρος της «Βιοϊατρικής», ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Παπαλεξόπουλο και ιδιοκτήτης της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν», ο εφοπλιστής Π. Λασκαρίδης, ο Μ. Σκλαβενίτη ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ο Σπ. Θεοδωρόπουλος της «Vivardia» (βλέπε όμιλο «Μαρφίν»), ο ιδιοκτήτη της «ΜΕΤΚΑ» Ευάγ. Μυτιληναίο, κ.α.

Τι ακριβώς συζήτησαν και που κατέληξαν δεν μάθαμε ακριβώς, αλλά μπορεί να το υποθέσουμε.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι την Πέμπτη που μας πέρασε ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο των ντόπιων καπιταλιστών - τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Δασκαλόπουλο- και είχαν «Σύμπτωση απόψεων για την ανάγκη ανατροπών», -καταλαβαίνετε τι είδους «ανατροπές» θέλουν οι πλουτοκράτες και συμφώνησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ενώ σε σημερινή Κυριακάτικη εφημερίδα διαβάζουμε τις δηλώσεις της Λούκα Κατσέλη, πολιτικής εκπρόσωπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα οικονομίας που υπόσχετε «στήριξη της επιχειρηματικότητας με ενεργό προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων», ενώ απ’ τις δηλώσεις της απουσιάζει η παραμικρή αναφορά για ενίσχυση του μεροκάματο του εργάτη, του μισθού του υπαλλήλου, της σύνταξης του απόμαχου της δουλειάς.

Για όσους έχουν αυταπάτες για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: Για τις φωτιές??? ΜΠΑ. - Για τα κατσίκια??? ΧΜ. - Για τη ΔΕΘ??? ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!

Πολύωρη συνάντηση-σύσκεψη είχε ο Πρωθυπουργεύων Καραμανλής στο σπίτι του στη Ραφήνα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε οικόπεδο που έχει καταπατηθεί από άγνωστο πρωθυπουργό, με τη γνωστή μέθοδο της χρησικτησίας.
Συμμέτοχοι στη "μυστική" (ΧΑ) σύσκεψη του μισοέκπτωτου πρωθυπουργού, ήσαν ο Δημ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ, (που τον είδε πολλές ώρες και προχθές), ο Λευτέρης Ζαγορίτης (που ως αρχικομματόσκυλο, τον έχει πολλές ώρες κάθε μέρα), ο Αγγέλου (που ως εξ απορρήτων και αυτόν τον έχει κάθε μέρα στα πόδια του) και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη (με τον οποίο θέλουν να παίξουν το τετελευταίο λαϊκό καμμένο χαρτί).
Σαφώς και μίλησαν για τα αμνοερίφια και τα κοκορέτσια, αφού έφαγαν του σκασμού και ήπιαν μέχρι και ρετσίνα Πάγκαλου.
Σαφώς και μίλησαν για εκλογές, και είναι το θέμα, στο οποίο εύκολα μπλέκουν τα μπούτια τους άπαντες.
Σαφέστατα μίλησαν ΚΥΡΙΩΣ για τη ΔΕΘ και για το τι μαλακία θα πει στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής, αλλά και ο κάθε ένας από τους συσκεφθέντες της Ραφήνας.
Σαφέστατα και μίλησαν για τον ειδικό ρόλο μπουλντόγκ του Μεϊμαράκη, στον οποίο (ανόητο) το σύστημα έχει χαρίσει έναν άχαρο ρόλο Ψωμιάδη σε Υπουργικό επίπεδο, για να βγαίνει να λέει δήθεν αυθόρμητες μαλακίες, που όμως είναι ζυγιασμένες έτσι ώστε να λειτουργεί ο Βαγγέλης ως απορροφητικός σάκος του μποξ.
ΟΡΙΣΤΕ????? Γιατί δεν του γράφει τον λόγο της ΔΕΘ ο Παπαθανασίου???
Ποιος είναι αυτός??? Είναι ο αγράμματος στις Οικονομικές Επιστήμες, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.......
Μα γιατί, καλέ μου άνθρωπε, αν ήταν ικανός να συντάξει δυο λέξεις οικονομικής ανάλυσης, θα τον είχαν φωνάξει κι αυτόν............
Για ανασχηματισμό????? Σαφώς και μίλησαν, αλλά ξανά το άφησαν φλου, όπως έχουν αφήσει όλη την Ελλάδα, για μετά τη ΔΕΘ.
Οι εκλογές δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, για το αν θα γίνουν Οκτώβρη 2009 ή Μάρτη 2010. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν και το μόνο που κάνουν, είναι να μπουκώνουν μερικά στόματα.
Η φράση "ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ" έχει χάσει το νόημά της και δεν απασχολεί κανέναν πλέον.
Καληνύχτα Κώστα......................

Σύμπτωση απόψεων Δασκαλόπουλου - Παπανδρέου για την ανάγκη ανατροπών. Εμείς λέμε ΟΧΙ στους διεφθαρμένους.

Ουσιαστική χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.

Ο εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου ανέφερε ότι τόνισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ανάγκη να υπάρξουν δομικές αλλαγές στην οικονομία, στο θεσμικό πλαίσιο και στην αναπτυξιακή αντίληψη. "Ο τόπος δεν θα ξαναβρεθεί σε τροχιά ανάκαμψης αν δεν αντιμετωπιστούν οι χρόνιες παθογένειες ενός πελατειακού κράτους, το οποίο αποτελεί αντιπαραγωγικό βρόγχο και αιτία φαινομένων διαφθοράς", υπογράμμισε ο Δημ. Δασκαλόπουλος. Παράλληλα, εκτίμησε ότι απαξίωση της πολιτικής κινδυνεύει να στερήσει τον τόπο από την ισχυρή διακυβέρνηση και την πολιτική πνοής που σήμερα έχει ανάγκη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, λέγοντας ότι είναι θέμα πολιτικό.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Μετά τον Ρακιντζή, τα βρίσκει και με τον Πρόεδρο των βιομηχάνων (ΣΕΒ). Να μας πει με ποιους και με τι διαφωνεί ο George A. Papandreou. Έτσι για να ξέρουμε τι μας ξεγέλασε και προτιμήσαμε το γεμάτο χαρά παιδί που με το παγωμένο χαμόγελο θα μείνει ξανά.

Έχουμε την ευκαιρία να τους θάψουμε και τους δυο μαζί. Είναι η μεγάλη μας στιγμή. Είναι ο πιο κατάλληλος χρόνος.

Να μην επιτρέψουμε στους διεφθαρμένους να μιλούν για διαφθορά, λες και είναι πάνω μας και όχι μέσα στα σάπια κεφάλια τους. Τώρα.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ nonews ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταγγελία του blog nonews για το κλείσιμο

Μια μέρα μετά, και ηGoogle δεν έχει απαντήσει γιατί κλείδωσε το Ν-Ν. Τι συμβαίνει?

Πίσω από το "κλείδωμα" δεν βρίσκεται κανένας εισαγγελέας. Ούτε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ούτε καν το γνωστό "σύστημα" μηνύσεων.
Το Κράτος (επίσημα) δεν φαίνεται πουθενά. Δεν χρειάζεται άλλωστε, γιατί υπάρχει το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
Οι βρωμερές Μυστικές Υπηρεσίες. Η ΕΥΠ. Φοβερή σύλληψη.
Για να μην αφήνει ίχνη (έτσι νομίζουν).
Το nonews-News ρωτάει τον αρχηγό της Δ. Παπαγγελόπουλο:

1) Υπήρξε αίτημα κάτω απ΄το τραπέζι από Υπουργό της Κυβέρνησης να κλείσει το Ν-Ν?
2) Ποιος ο ρόλος δυο γυναικών (συζύγων δημοσιογράφων) στην υπόθεση?

Επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες το τμήμα που έχετε για τα Blogs (η εργάζονται εκεί)?
Επίσης ο σύζυγος της μιας (που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με ψευδώνυμο, και στις επαγγελματικές του δραστηριότητες με κουκούλα), ήταν την Τρίτη την Τετάρτη και την Πέμπτη στην ΕΥΠ, και υπό ποια ιδιότητα?
Ποιόν συνάντησε στο τμήμα των Blogs?
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στηρίζουν.
Συνεχίζουμε την έρευνα.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΏΣΟΥΝ...
nonews-News
Από Το Κουτί της Πανδώρας
Αναρτήθηκε από magnitis
========================================================
Τελικά, όλη η βαβούρα είναι για να δούμε και να ξαναδούμε την ηλιθιότητα του παρακρατικού μηχανισμού. Στη πράξη δεν πετυχαίνουν τίποτα, γιατί και οριστικό κλείσιμο να πετύχουν, o blogger έχει δεκάδες εναλλακτικές λύσεις και τα μπινελίκια εκατονταπλασιάζονται
Ευτυχώς, από μια άποψη, έχουμε να κάνουμε με πολύ, μα πολύ μαλάκες.

IRAKLIO WEB RADIO

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 18:00


Image Hosted by ImageShack.us

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ IRAKLIO WEB RADIO
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ
http://irakliowebradio2.blogspot.com/
ΕΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ IRAKLIO WEB RADIO

ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου επιστημονικού περιοδικού, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας της Botsovalias, διακεκριμένοι κτηνίατροι όλων των ειδικοτήτων, παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο Καραμανλή.
Αμυγδαλές δεν έχει..... κοκκύτη πέρασε μικρός επιτυχώς...... σταμάτησε να κατουριέται πάνω του, απ' τα 17,5 του, έκανε πρόσφατα αξονική καρδιάς και καρδιά δεν του βρήκαν.....
.....Το πλέον παράδοξο είναι ότι του έκαναν στο Ιπποκράτειο (πριν λίγες μέρες) και αξονική εγκεφάλου και δεν διαπίστωσαν ίχνος φαιάς ουσίας...
Η κυβέρνηση σε απόγνωση φέρνει ότι καλύτερο για να περισωθεί ο μαγικός αριθμός 150,5 της βουλής και ότι PlayStation υπάρχει, ενώ ειδικοί μάνατζερ του πρώην ΕΣΥ, άρχισαν εντατική προετοιμασία του Αλέκου Καραμανλή, για το παν ενδεχόμενο στη μάχη της διαδοχής...
Το μόνο που φοβούνται, είναι ο υποτροπιασμός της αυτοϋπονόμευσης.
Ο Πρωθυπουργός έχει πάθει γενικό μπλακ-άουτ, ξεχνάει ασύστολα κι από πάνω δεν θυμάται κι όλας....
Την Αναστασία την έχουν πιάσει φόβοι, ότι ξαφνικά (κι ενώ δεν καπνίζει στα νοσοκομεία εντός), θα σηκωθεί να πάει στο περίπτερο για τσιγάρα και δεν θα ξαναγυρίσει.......
.....ΑΜΗΝ και στον αγύριστοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗ Δ.Ε.Θ. - ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΧΩΔΕ

Σουφλιάς και Ένωση Ελλήνων Εργολάβων !!!!
Με μια ή δύο (μπορεί και τρεις) κινήσεις ΜΑΤ, που θα τη ζήλευαν όλοι οι διάσημοι μαιτρ της σκακιστικής επιστήμης, ο σύζυγος της διάσημης Αναστασίας Παζαϊτη, που για κακή μας σύμπτωση μας πρωθυπουργεύει για να γεύεται αμνούς και κατσικίους κιόλα τα χοιρινά της γρίπης του Αβραμόπουλου, εξέπληξε με την ευστροφία και την (κυρίως) υπερτροφία της νότιας, κεντρικής και βόρειας κοιλίας του.
Κατά τη προγραμματισμένη πρωινή συνάντησή του με τον μέχρι σήμερα ΥΠΕΧΩΔΕ Σουφλιά, εν όψει της Δ.Ε.Θ., και προς αναγνώριση των οικονομικών ενισχύσεων των Ελλήνων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων προς τη ΝΔ με κουπόνια σε τούβλα, του ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε την εισήγησή του και ανασχηματίζει πάραυτα το ΥΠΕΧΩΔΕ και τον κουφό μπετατζή των εργολάβων.
Συγκεκριμένα, το ΥΠΕΧΩΔΕ αναβαπτίζεται και μεταβαπτίζεται και ανασχηματίζεται σε Υπουργείο Εργοληπτών Δημοσίων Έργων. Η ξαφνική και αιφνίδια απόφαση του συζύγου της Αναστασίας Παζαϊτη, συμπαρέσυρε και τον μέχρι σήμερα Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, ο οποίος μετατίθεται αμέσως και δίχως αντίρηση, ως Υπουργός και μπετατζής του νέου Υπουργείου των εργολάβων.
Τι να πει κανείς με τη τύχη της αλληνής...... Εργολάβοι πλούτισαν και δεν χόρτασαν...
Σε αναμένα κάρβουνα αδελφίνοι κι αδελφές.....
Κανείς Αβραμόπουλος δεν ξέρει τι τον περιμένει στο αύριο της Δ.Ε.Θ.
Οι βολευτές της ΝΔ, συνειδητοποιούν τη κατάμαυρη κατάσταση και μονολογούν: "...ρε δε γαμιέται και το υπουργιλίκι... τώρα πρέπει να περισώσουμε τη βουλευτική έδρα της έδρας μας...".

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΡΟΛΟΣ - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

Το μεγαλείο της ξιπασιάς. Είναι παγκοσμίως γνωστό, ότι ο Κάρολος, για να έχει στηρίγματα, είναι μόνιμο μέλος της διεθνούς Μασονικής μεγαλοστοάς Bilderrberg. Οι "έλληνες" φιλόδοξοι μασόνοι, έχουν τη μούρλα να γίνονται περιστασιακά μέλη-όργανα της Bilderberg, και έκαστο των βλημάτων αυτών πιστεύει, ότι έχει την αποκλειστικότητα υποστήριξης από τους αρχιμασόνους και διεθνείς αλήτες.
Δύο από αυτά τα βλήματα, είναι και οι πολιτικάντηδες, Αβραμόπουλος και Παπαθανασίου και άλλοι, που αρέσκονται να φωτογραφίζονται με σαπιογαλαζοαίματους, για εμπλουτισμό του ...βιογραφικού τους.
Τα δύο τελευταία χρόνια, δημοσιοποιήθηκε και η από μακρού συμμετοχή της Άννας Διαμαντοπούλου στις σκοτεινές δραστηριότητες της Λέσχης.
Ισχυρός ο σάπιος δεσμός.
Κοντεύουμε να ξεχάσουμε τον Μακεδονομάχο Σαμαρά. Μέσα κι αυτός και κινείται στη ζούλα. Αφήνει τους άλλους να τρώγονται κι ότι του κάτσει.
Στο χέρι μας να τους ξαποστείλουμε όλους..... άϊ στον Bilderberg αρχιμασονάκιαααααααααα.


ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΠΕΘΑΝΑΝ ΝΩΡΙΣ.......

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ?...

Σερνόταν η Αντιγόνη η μάνα μας, από νωρίς το Σάββατο, κρεβάτι, καναπέ με το τηλεκοντρόλ, στο χέρι. Ακύρωσε και το ραντεβού στο κομμωτήριο.
Όταν μπήκαν στο χορό όλα τα κανάλια δεν πρόφταινε να αλλάζει. Δεν σταματούσε το βρίσιμο, ούτε όταν πήγαινε για κατούρημα.
Μην την φανταστείς καμιά γραία . Εξήντα δύο και τσαμπουκάς. Ειδική περίπτωση... Ερριξε κάτι ολονυχτίες και εκεί, που γλάρωνε πάντα με το μαρκούτσι δίπλα, πλησίαζε η Αγγελική να χαμηλώσει τη φωνή και έσκουζε.
-Μηηηηη, ακούω...
Περναγαν οι ώρες και όσο η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, έδινε οδηγίες και συντόνιζε τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Την πρώτη κρίση την έπαθε όταν είδε τον τρισκατάρατο (δικός της χαρακτηρισμός για τον καταλληλότερο).
-Αναστασία το πιεσόμετρο. 15 η μεγάλη 9 η μικρή. Το παλεύαμε...

Βγήκε ο Μαρκογιαννάκης και ακολούθησε ο Προκόπης. Άκουγε στέλνοντας τα σχετικά μπινελίκια.
-Αναστασία , παιδί μου το πιεσόμετρο. 17 η μεγάλη 10 η μικρή.

Τα διουρητικά και γρήγορα φώναζε ο αδελφός μου από το τηλέφωνο.

Έφτασε η καταραμένη ώρα, που βγήκε το καρτούν Αντώναρος. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τη μάνα σου να μπλαβίζει;
-Ο αυχένας μου Αγγελική το πιεσόμετρο. 20 η μεγάλη 11 η μικρή.

Στο νοσοκομείο, ξημερωθήκαμε... Δυόμιση ώρες και δεν ξεσκάλωνε από το 18 !...
Τι να πει και ο αδελφός μου στους συναδέλφους ; Το έπαθε από τον Αντώναρο ;

Τρίτη πρωί φτάσαμε σπίτι της. Ο ντόκτορ, γιος της, προσπάθησε να την καλμάρει λέγοντας τα γνωστά.
-Βρε μη μου λέτε εμένα τι να κάνω. Για τα παιδιά σου νοιάζομαι, που για να δουν πράσινο θα πηγαίνουν στην Πίνδο. Νοιάστηκα για τις βιλάρες ; Χέστηκα. Για τα δέντρα κλαίω. Και για την κοροϊδία. Που βγαίνουν και μπλαμπλαδίζουν τις ...άντε μη τις πω !...

Από το diomegyro

ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο Τούρκος ήταν, είναι και θα είναι βάρβαρος!!

Θύματα ποινής που επιβλήθηκε από τον υπολοχαγό τους έπεσαν οι τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες, οι οποίοι σκοτώθηκαν πριν λίγες μέρες από έκρηξη χειροβομβίδας στην ανατολική Τουρκία, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του τουρκικού στρατού, όπου αναφέρεται ότι ο αξιωματικός έχει συλληφθεί και θα δικαστεί.
Το περιστατικό συνέβη στις 17 Αυγούστου στο Ελαζίγκ, μία επαρχία στα ανατολικά της Τουρκίας. Αρχικά ο στρατός είχε αναφέρει ότι επρόκειτο για τυχαία έκρηξη. "Ο αξιωματικός συνελήφθη στις 18 Αυγούστου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως", αναφέρει η ανακοίνωση. Η εφημερίδα Taraf αποκάλυψε την Τετάρτη ότι ο θάνατος των τεσσάρων στρατιωτών προκλήθηκε από τον υπολοχαγό τους. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο υπολοχαγός ανάγκασε έναν στρατιώτη να κρατήσει στην παλάμη του χειροβομβίδα, με βγαλμένη την προστατευτική περόνη, μέχρι να κουραστεί, ως καψόνι, επειδή τον βρήκε να κοιμάται κατά την διάρκεια της βάρδιας του. Ο στρατιώτης κατάφερε να κρατήσει την χειροβομβίδα στα χέρια του για τρία τέταρτα της ώρας, ώσπου άρχισαν να ιδρώνουν οι παλάμες του, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει από τα χέρια του. Η χειροβομβίδα εξερράγη σκοτώνοντας τον ίδιο και άλλους τρεις στρατιώτες.
Το γεγονός έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην Τουρκία καθώς δημιούργησε προβληματισμούς για ανάλογα περιστατικά θανάτων στο στρατό, τα οποία καλύπτονται ώστε να μη δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Αναρτήθηκε από: ΑΡΧΑΙΟΣ

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΣΕ 22 ΥΠΕΡΩΡΊΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ AVRAMITSUM, ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΙΖΑΣ.

Κωμωδία:
Νέα τεράστια επιτυχία (η μοναδική) του ογκόλιθου κυνηγού της διαφθοράς.
Πριν καν καθαρογραφεί η Πρωθυπουργική διαταγή, ο στρατηγός - Γενικός Επιθεωρητής Ρακιντζής, κατάφερε να εντοπίσει τον διαβόητο κατσικοκλέφτη Avramitsum, στις πλαγιές του Μαίναλου.
Με αυτή την εκκωφαντική επιτυχία του, ο αδιαφθορεύς Επιθεωρητής, δείχνει φαβορί για την ανανέωση της θητείας του εντός του μηνός Σεπτεμβρίου ενεστώτος έτους, σε αντίθεση με τον ηλίθιο Savatakis, που επιμένει στο πάθος του, να τριγυρνά από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, και να αδιαφθορεύει, αγκαλιά με τη χλάπα-χλούπα καραμπίνα του.
Ο καταζητούμενος κατσικοκλέφτης, μικρός αλλά έμπειρος ξεγελαστής, έστειλε μήνυμα στον Καραμανλέα, με κλεμμένη ταχυδρομική κατσίκα, και ζητά να ανασχηματιστεί υπέρ το άρτιον, στο Τσιφλίκι Οικονομικών, κι ότι αν τον τσαντίσει θα του πάρει και την αντιπροεδρία και το γκουβέρνο όλων των τσιφλικιών......
Ο πρωθυπουργεύων, έχει οχυρωθεί στο κάστρο της Ρηγίλλης και ετοιμάζει άμυνα με καπνογόνα......
Σύμφωνα με πληροφορία από το Γιάννη Καραγιαννόπουλο, θα έχουμε εξελίξεις στασιμότητας, εντός της ΔΕΘ, που του αρέσει να εκτίθεται ο Καραμανλεύς.
Αναμένουμε τις νέες κινήσεις του κατσικοκλέφτη Avramitsum.....

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΡΟΒΕΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Η (χαμένη) τιμή της αλήθειας

Επί της ουσίας: Ο κ. Γιώργος Βότσης σε άρθρο του στην «Ε» (24.VIII.2009) ζητά από «ορισμένους αδιάντροπους να βάλουν χαλινάρι στο στόμα τους» για την κριτική που έκαναν στον κ. Περικλή Κοροβέση περί όσων ο ίδιος είπε για την Αριστερά εν σχέσει με τις μίζες της Ζήμενς, ανακυκλώνοντας -πάντα κατά τον κ. Βότση- όσα εκείνος είχε γράψει σε άλλο άρθρο του, πάλι στην «Ε», στις 13.7.2009.
Για να ξέρουμε για τι μιλάμε, ο κ. Βότσης αναδημοσιεύει στο δεύτερο άρθρο του το «επίμαχο», όπως το προσδιορίζει ο ίδιος, χωρίο του πρώτου, το οποίον κατά λέξιν έλεγε τα εξής:
«...Οι δραστηριότητες της "Ζίμενς" στη χώρα μας έχουν μια εξόχως ενδιαφέρουσα προϊστορία διάστικτη από σκανδαλωδώς χαριστικές πολιτικές ενέργειες. Η κορυφαία το 1990: Η τότε "οικουμενική" κυβέρνηση του Ξεν. Ζολώτα απεφάσισε να ακυρώσει διεθνή διαγωνισμό για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, που έβαινε προς προκλητικά χαριστική κατακύρωση στη "Ζίμενς" σε σύμπραξη με την Intracom του Σωκ. Κόκκαλη και να προκηρύξει νέο. Και ξαφνικά παρενέβησαν από κοινού οι τρεις πολιτικοί ηγέτες (Αν. Παπανδρέου, Κ. Μητσοτάκης και Χ. Φλωράκης), ανέτρεψαν πραξικοπηματικά την κυβερνητική απόφαση και η κατακύρωση ολοκληρώθηκε -ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη συναινετική διαπλοκή και όσα έκτοτε ακολούθησαν. Ανεπιβεβαίωτες φήμες, που ουδέποτε διερευνήθηκαν, προσδιόριζαν τότε τη "μίζα" σε δύο δισ. δρχ. για το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ, άλλα τόσα για τη Ν.Δ. και ένα δισ. για τον ενιαίο τότε "Συνασπισμό". Ποια είναι η όλη αλήθεια, ο Θεός και η ψυχή τους. Το απολύτως βέβαιο κι εύγλωττο είναι το πολιτικό ομόθυμο αρχηγικό πραξικόπημα...».
Μάλιστα, προς επίρρωσιν της άποψής του, ότι δηλαδή επρόκειτο για «ομόθυμο πολιτικό πραξικόπημα» των τριών αρχηγών (Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Φλωράκη), ο αρθρογράφος λίγο παρακάτω στο ίδιο άρθρο προσθέτει:
«Θέλουν τώρα να πιστέψουμε ότι το αρχηγικό πραξικόπημα έγινε μόνο και μόνο για το καλό του ΟΤΕ (και της... πατρίδας!) και να δεχθούμε ότι ήταν ανίκανος ο αείμνηστος Ξεν. Ζολώτας, που αρνήθηκε με σθένος να συνδέσει το όνομά του με ένα τεράστιο σκάνδαλο; Ε, όχι...».
Τα πράγματα δεν έγιναν έτσι! Δεν θα μπούμε στην προϊστορία της ιστορίας και πώς από τον Σεπτέμβριο του 1986, μετά από εισήγηση της κυρίας Βάσως Παπανδρέου, μπήκε ταφόπλακα στην ΕΛΒΗΛ και την προσπάθεια των Ελλήνων επιστημόνων να αποκτήσουμε εγχώρια ψηφιακή τεχνολογία, αποφασίζοντας την «επιλογή δύο συστημάτων τεχνολογίας της Ερικσον και της Ζήμενς», αλλά θα σταθούμε από τον Μάρτιο του 1988 και ύστερα.
Τότε, ο πολύς Θεοφάνης Τόμπρας και όχι η Οικουμενική, υλοποιώντας απόφαση του Ανδρέα, αποφάσισε να αναθέσει στη Ζήμενς-Τηλεβιομηχανική και στην Ιντρακόμ την προμήθεια 84.000 ψηφιακών κυκλωμάτων και 20.000 ψηφιακών παροχών δαπάνης 6,6 δισ. δραχμών (συμβάσεις με τις δύο Εταιρείες 7170 και 7160/30.3.1988)......................
ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ>>>>>>> magnitis