Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΠΟΥΛΟΙ;;; 250 ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ CIA ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΡΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς αλλά και του ελληνικού τύπου, στις ΗΠΑ έχουμε ξέσπασμα 250 και πλέον ιστορικών και ακαδημαϊκών, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Αμερικάνοι (όχι ελληνοαμερικανοί).
Οι εν λόγω επιστήμονες έστειλαν και στέλνουν επιστολές στον Ομπάμα, με τις οποίες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με την ελληνικότητα της ονομασίας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", με την ελληνικότητα της καταγωγής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την εμφάνιση των Σλάβων 1000 χρόνια αργότερα.
Να ήσαν 1-2, άντε να λέγαμε τους εξαγοράσαμε.
Μιλάμε για πάνω από 250 ιστορικούς και ακαδημαϊκούς.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, ΛΑΟΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ
τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές των κομμάτων:
1.- Των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ
Διότι θεώρησα τρισάθλιες τις δικαιολογίες του αρχηγού τους και πρώτου υποψήφιου του ψηφοδελτίου, για τις θέσεις του στα Εθνικά Θέματα. Ακόμα και αν δεν είναι κατευθυνόμενος, θα πρέπει να τον θεωρήσω πολιτικά ηλίθιο, διότι ο πολιτικός όρος της καλής θέλησης, έχει σαν βασική πολιτική προϋπόθεση, την ύπαρξη πολιτικής αμοιβαιότητας μεταξύ των διακρατικών διαφορών.
Επίσης αν τον ρωτήσω, τι σχέση έχουν στελέχη του μηχανικοί, με υπεργολαβίες δημόσιων έργων (σύμβαση με τους εργολάβους και όχι απ' ευθείας με το δημόσιο) και αν ή σχέση τους είναι αντιοικολογική, δεν θα μας απαντήσει.
Σε κάθε περίπτωση, κυρίαρχο ζήτημα είναι το πρώτο.
2.- Του ΛΑ.Ο.Σ.,
Διότι ο αρχηγός του, στη προσπάθειά του να ανακόψει πιθανή στροφή δυσαρεστημένων προς το αντίπαλο κόμμα ΚΚΕ, καταφεύγει στη συκοφαντική δυσφήμισή του, επιχειρόντας να εξισώσει τα γνωστά και τεράστια σκάνδαλα της κυβέρνησης Καραμανλή, με τη νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα εκδοτικής επιχείρησης. Συγκεκριμένα ο Καρατζαφέρης, ταυτίζει παράνομα το κόμμα ΚΚΕ με την εκτυποεκδοτική επιχείρηση που ανήκει στο ΚΚΕ, παραγνωρίζοντας τη νόμιμη σύσταση και μακροχρόνια λειτουργία της επιχείρησης αυτής στο Ελληνικό καθεστωτικό έννομο πλαίσιο. Τα υπονοούμενα του Καρατζαφέρη, για την ανάθεση εκτυπωτικών εργασιών, από την Α.Ε. Ο.Π.Α.Π., στην εκδοτική επιχείρηση, στα πλαίσια του ιδιωτικού δικαίου, είναι τρισάθλια:
>>>>> α.- Διότι αν υπήρχε κάτι επιλήψιμο, έπρεπε να στρέφεται μόνο κατά της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και κατά της κυβέρνησης, αν μέρος του κεφαλαίου της κατέχει το δημόσιο και δεν το έκανε ποτέ. Επομένως, αν η συμπεριφορά του ΟΠΑΠ είναι νόμιμη, δεν έχει δικαίωμα να αναζητά επιλήψιμη συμπεριφορά στην εκτυπωτική επιχείρηση και πολύ περισσότερο στο ΚΚΕ.
>>>>> β.- Διότι ο Καρατζαφέρης παράνομα σαν άτομο, χρησιμοποιεί εικονικά τρίτους, για να συγκαλύψει τις ασυμβίβαστες εκδοτικές, εκτυπωτικές και διαφημιστικές του δραστηριότητες, τις οποίες ανενδοίαστα ομολογεί δημόσια για να δικαιολογήσει τα πλούτη του.
Πότε (???) λοιπόν θα μου επιτρέψει να ελέγξω τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τις εισροές ή μη κυβερνητικών ή κρατικών κεφαλαίων στα ταμεία του???
Αν διαπιστώσω τέτοια ή παρεμφερή διακίνηση χρημάτων στις επιχειρήσεις ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, θα πρέπει να τη ταυτίσω με τη πολιτική του δραστηριότητα???
Σε αναμονή το θέμα (γιατί περιμένω και τον κρασοπίνοντα).
Επίσης, ο Καρατζαφέρης, επιφυλάσσει στον εαυτό του, το θλιβερό δικαίωμα, να αναγνωρίζει και να διαλαλεί τη σαπίλα της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά ταυτόχρονα έχει και το σάπιο δικαίωμα να συναλλάσσεται με τον σάπιο κυβερνήτη, ένεκα πατριωτισμού λέει..., για να συμμετάσχει και αυτός στο σάπιο συγκρότημα της αυτής πολυκατοικίας διεφθαρμένων.
3.- Των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ,
Διότι δεν εγκρίθηκε η νομιμότητα του ψηφοδελτίου και θα παρακαλέσω να μη λένε μπούρδες οι υπεύθυνοί του, γιατί ευτελίζονται οι ευθύνες μιας τρισάθλιας κυβέρνησης για πολύ σοβαρά θέματα και σκάνδαλα. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, να βρούν τις ευθύνες στον οντά τους.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

ΠΑΩ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ

Με τα αβραμοπουλάκια και τα λοιπά καραμανλάκια, από Κυριακή βράδυ, ξανά μαζί.

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ


Η CIA "ΑΝΟΙΓΕΙ" ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΟΤΣΑΛΑΝ(;) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ...
Οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες(CIA) φαίνεται πως για κάποιο αδιόρατο, προς το παρών, λόγο "ανοίγουν" με τον πιο επίσημο τρόπο την υπόθεση Οτσαλάν! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την δημοσίευση άρθρου ανάλυση με τίτλο «ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΝΑΪΡΟΜΠΙ» του Έλληνα δημοσιογράφου με ενδιαφέρουσες σπουδές και στο πανεπιστήμιο του Michigan κ. Μύρωνα Βαρουχάκη (εικονιζόμενος δεξιά). Η περιέργη αυτή ανάλυση δημοσιεύτηκε στο επίσημο 3μηνιαιο δελτίο της CIA. Η ανάλυση αυτή του ειδικού αναλυτή κ. Μύρωνα Βαρουχάκη που δημοσιεύεται στο επίσημο 3μηνίαιου δελτίο της CIA είναι ιδιαίτερα επικριτική και καυστική σε χαρακτηρισμούς για τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης δια των ειδικών εντεταλμένων και αξιωματούχων της(πολιτικών, διπλωματικών και υπηρεσιακών παραγόντων) αλλά και ειρωνική σε αρκετά σημεία για τον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος του Οτσαλάν από τους Έλληνες αξιωματούχους. Οι αιχμές του υπογράφοντος την ανάλυση αυτή που σήμερα αποκαλύπτει το Greek American News Agency αγγίζουν την τότε πολιτική ηγεσία -Θ.Πάγκαλο- αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στην «επιχείριση φιάσκο»...........................................................

Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ (ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ) στον οποίο θα διαβάσετε τη συνέχεια
Εμείς, ας δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις.........................

ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ

Μπαρμπαμήτσος λέει: Μαΐου 27, 2009 σε 9:28 πμ
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ κάνει “πάσα χωρίς φάλτσο”, αλλά εγώ λέω ότι όσοι υπερασπίζονται τη βία με πρόσχημα την πραγματική ή μη άνωθεν διαπλοκή, οργή που γεννά η κοινωνία, “στρίμωγμα”, και ότι άλλο μάλλον κάνουν σουτ στις κερκίδες τη μπάλα…
Η λογική συνέχεια αυτών των επιχειρημάτων είναι ότι νομιμοποιείται και η βία ενάντια σε αυτούς που ασκούν βία, οπότε ζήσε Μάη…
Panayotis GLAVINIS λέει: Μαΐου 27, 2009 σε 10:25 πμ
@ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για την πρωτοβουλία αυτή, κύριε συνάδελφε, κρίνοντάς την από όσα τάχα δε λέει. Εδώ πρόκειται για μια κίνηση μιας Κοινής Πρωτοβουλίας ανανεωτικών δυνάμεων πάνω σ’ ένα φλέγον ζήτημα, όχι για μανιφέστο πανεπιστημιακού κινήματος.
Σας καλώ, πάντως, επί όσων της προσάπτετε σαν παραλείψεις, να επισκεφθείτε, καθόσον αφορά την δική μας Παράταξη τουλάχιστον, το blog μας http://panepistimiakisymparataxi.blogspot.com/ για να δείτε τις θέσεις μας πάνω σε όσα λέτε, ιδίως τα σημεία 2, 5, 6 και κυρίως 10.
Θανάσης Πρωτόπαπας λέει: Μαΐου 27, 2009 σε 2:14 μμ
Γιατί δεν κατεβαίνουν στο δρόμο οι φοιτητές ζητώντας καθηγητές παρόντες και καταρτισμένους, διδακτικά εγχειρίδια ποιότητας και ενημερωμένα, εργαστήρια εξοπλισμένα και δυνατότητες ουσιαστικής πρακτικής άσκησης; Γιατί δεν έχω ακούσει ούτε ένα αίτημα υπέρ της αναβάθμισης του δημόσιου πανεπιστημίου από όσους φωνασκούν ότι κόπτονται γι’ αυτό; (Όσοι πραγματικά κόπτονται τυχαίνει να μη φωνασκούν, ή είναι ιδέα μου;)
Panayotis GLAVINIS λέει: Μαΐου 27, 2009 σε 3:06 μμ
Γιατί και οι φοιτητές είναι της ήσσονος προσπάθειας, μαθημένοι σ αυτό εξ αιτίας μας, και καλοβολεύονται σ αυτό, όπως πολλοί από μας.
Το κύριο πρόβλημα, όμως, είναι με τους λεγόμενους μαξιμαλιστές συναδέλφους. Σου λένε, στην καλύτερη περίπτωση, ναι, βεβαίως, συμφωνώ, αλλά δεν είναι το πρωτεύον. Δεν πρέπει ν αρχίσουμε από κει. Ναι, από πού, λοιπόν; Αν δεν σου πουν από την έξοδο απ την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, θα σου πουν από την υποχρηματοδότηση, την ετεροαπασχόληση, κλπ, κλπ.
=================================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ λέει: Μαΐου 27, 2009 σε 4:49 μμ
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ηλικιακά, είναι πολύ μεγάλος για φοιτητής.

Δεν στηρίζω τη βία, θέλω να εξαληφθεί αλλά δεν μπορώ να κρύψω στην υποκρισία, ότι για αυτοάμυνα κάποτε, έχω κάνει κι εγώ χρήση βίας. Είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό;
Δεν εξαγνίζω κανέναν φοιτητή, αλλά δεν ξεχνώ ότι υπήρξα καταπιεσμένος φοιτητής, στα πέτρινα χρόνια.
Χθες, φαίνεται ξεκάθαρο, ότι μπήκα στη http://fylaxi.blogspot.com/ και σίγουρα απογοητεύθηκα από τη κυριαρχία πνεύματος εγωκεντρισμού και τάσεις αυτοπροστασίας με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό βγαίνει από τα σχόλιά μου και τα υπόλοιπα είναι συμπεράσματα δικά σας, επειδή ενοχληθήκατε και εν ολίγοις αυτό, το βλέπω με κατανόηση ως θεμητό.
Σήμερα, βλέποντας την υπόδειξη του κ. Π. Γκλαβίνη, πήγα στη http://panepistimiakisymparataxi.blogspot.com/. Καλώς ή κακώς, στα δικά μου τα μάτια αντιπαραβάλλονται δύο τελείως διαφορετικά κείμενα.
Ναι μεν και τα δύο είναι γενικά ή θεωρητικά, πλην όμως δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, γιατί η συλλογιστική κατά τη συγγραφή τους ήταν σαφώς διαφορετική.
Επίσης πιστεύω, ότι εύκολα και οι άλλες παρατάξεις, μπορούν να με στείλουν κάπου αλλού και να διαβάσω κάποιο άλλο κείμενο, που επίσης δεν θα έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω.
Όμως με τη συλλογική διακήρυξη της πρωτοβουλίας διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως, γιατί η συλλογιστική της δεν είναι κατά τη φτωχή μου γνώμη η προστασία του ΑΠΘ, αλλά αυτών καθεαυτών των διδασκόντων. Θα μου πείτε “δεν βλέπεις τα όσα γίνονται; τα επικροτείς; δεν είμαστε άνθρωποι εμείς; δεν υπάρχουν δικαιώματα δια το διδακτικό προσωπικό; κλπ”.
Σας διαβεβαιώνω ότι και βλέπω και απορρίπτω τη χρήση βίας, έστω κι αν περιστασιακά έχω εξαναγκαστεί να κάνω χρήση βίας, και αναγνωρίζω τα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα των διδασκόντων.
Η ειδοποιός διαφορά, υπάρχει στο ότι δεν πρέπει απλά να είστε “διδάσκοντες” αλλά “δάσκαλοι”.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ένα παιδί, μπαίνει αριστούχος σε μια σχολή ή τμήμα και κάποιοι διδάσκοντες το κόβουν 1, τον κόβουν 2, 3, 4 και 5 φορές, μπορεί και παραπάνω και βλέπουμε, ότι το παιδί αυτό, που άνετα αρίστευε μέχρι προ ολίγου, σε διάστημα 2-3 χρόνων χρωστάει 15-20 μαθήματα και κανένας δεν νιάζεται γι αυτόν. Η διαφορά του δάσκαλου από τον διδάσκοντα, είναι στο ότι ο δάσκαλος, το πολύ στο δεύτερο στραβοπάτημα του φοιτητή, θα τον καλέσει, θα συζητήσει μαζι του και μαζί θα βρουν λύσεις αξιοπρέπειας και δρόμοι βελτίωσης.
Μπορώ να γράψω και άλλα αληθινά παραδείγματα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τα θεωρήσετε προσβλητικά και η συζήτηση θα αποπροσανατολιστεί. Ξέρεται τι εννοώ, αλλά ίσως τον καθένας σας δεν τον αφορούν προσωπικά, αλλά κάποιους άλλους…Προσπάθησαα λοιπόν να σας πω ή να σας δείξω, ότι τα στοιχεία που λάβατε υπόψη σας για τη πρωτοβουλία σας, είναι κατ εμέ προφανώς εγωκεντρικά, προσπαθώ να σας πω ότι υπήρξατε παιδιά και για να σας δώσει ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ τον μεγάλο τίτλο του Δάσκαλου, πρέπει να σας δει να έχετε στο επίκεντρο το παιδί, γιατί ο φοιτητής, όσο κρεμανταλάς κι αν δείχνει, είναι ακόμα παιδί με αγνές ανησυχίες (όχι ότι δεν βλέπω και παρατράγουδα – μιλώ για τον κανόνα).
Δεν πρέπει λοιπόν να βγάζετε προς τα έξω την εικόνα φόβου, ή ότι σκέπτεστε μόνο να περιχαρακώσετε ένα φρούριο για ατομική προστασία, αλλά ότι πάνω απ’ όλα και με κάθε θυσία, θέλω να βλέπω τον δάσκαλο.
Δεν είμαι ούτε κοινωνιολόγος ούτε ψυχολόγος. Όμως κάποιος πρέπει να σας πει, ότι χρειάζεστε βοήθεια στη πρωτοβουλία σας και κοινονιωλόγου και ψυχολόγου, όχι βέβαια με την συντεχνιαακή ιδιότητα του μέλους ΔΕΠ, αλλά του ερευνητή που θα κληθεί να δώσει προτάσεις-λύσεις, μακριά από επηρεασμούς.
Δάσκαλε Λαζαρίδη, μου αρέσει να παίζω στα χαφ, αλλά μέχρι τη Κυριακή θα πάω για μπάνια.
=================================================
Θανάσης Πρωτόπαπας λέει:
Μαΐου 27, 2009 σε 5:05 μμ
@ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: “Το παιδί” (που δεν είναι καθόλου παιδί αλλά ενήλικος με πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις) δεν “το κόβουν” ερήμην του οι κακοί “διδάσκοντες”. “Το παιδί” γράφει εξετάσεις, μετά από κάποιες διαλέξεις τις οποίες από δική του επιλογή παρακολούθησε ή όχι, και με βάση ύλη από εγχειρίδια τα οποία μετά από δική του επιλογή και δικό του χρονικό προγραμματισμό μελέτησε ή όχι. Αν “το παιδί” εφάρμοζε κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής όσα εφάρμοσε ως μαθητής για να εισαχθεί αριστούχος στο πανεπιστήμιο, τότε πιθανότατα θα ήταν και εκεί αριστούχος. Αν “το παιδί” παρακολουθεί και μελετά επιμελώς αλλά αποτυγχάνει στις εξετάσεις επειδή ο διδάσκων είναι άσχετος, απών, ή κακοήθης, τότε θα έπρεπε να κατέβει στο δρόμο μαζί με τους συμφοιτητές του και να απαιτήσει καλύτερη ποιότητα από το πανεπιστήμιο στο οποίο μόχθησε για να μπει και από το οποίο αναμένει ουσιαστικά εφόδια για τη ζωή του. Όχι όμως επειδή “τον κόψανε” ούτε “ενάντια στην εντατικοποίηση των σπουδών”. Αυτή η μίζερη νοοτροπία της αποποίησης των ατομικών ευθυνών διαποτίζει όλο το νεοελληνισμό και μας κρατά δεκαετίες πίσω.
============================================
Πολλά περισσότερα θα διαβάσετε στο πολύ καλό

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΘ

Πρωτοβουλία υπεράσπισης του ΑΠΘ
Υπάρχει στο http://fylaxi.blogspot.com/

και Γενικά ο Πανεπιστημιακός Δάσκαλος Θέμης Λαζαρίδης κάνει σέντρα:
"Εξαιρετική πρωτοβουλία 3 συνδικαλιστικών παρατάξεων του ΑΠΘ. Αν ήμουν μέλος ΔΕΠ εκεί θα υπέγραφα. Βέβαια, αυτά που αναφέρονται για το ΑΠΘ ισχύουν λίγο πολύ σε όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια. Ίσως θα ήταν καλό να γενικευθεί η πρωτοβουλία."
Η μπάλα κάνει πολλά γκελ στο χορτάρι και αρχίζουν τα σουταρίσματα:
3 σχόλια προς “Πρωτοβουλία υπεράσπισης του ΑΠΘ
Panayotis GLAVINIS λέει: Μαΐου 26, 2009 σε 6:17 μμ
Κύριε Λαζαρίδη, ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τη στήριξη. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

Κ.Μ.Σοφούλης λέει: Μαΐου 26, 2009 σε 8:09 μμ
Μπράβο στους συναδέλφους του ΑΠΘ. Δείχνουν οτι μπορούν να αναβιώσουν και να συνεχίσουν την προοδευτική παράδοση του Ιδρύματός τους, που με την ίδια την πράξη της ίδρυσής του -σε δύσκολες για την χώρα μας εποχές- είχε ταράξει δημιουργικά το τέλμα της πανεπιστημιακής μονοκρατορίας.

Θα προτείνω ανάλογη κίνηση και στην πανεπιστημιακή κοινότητα του Αιγαίου, παρόλο που σε μας τα σχετικά προβλήματα ευτυχώς δεν είχαν τον δραματικό χαρακτήρα που πήραν σε άλλα ιδρύματα.
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ λέει: Μαΐου 26, 2009 σε 9:43 μμ
Αμφιβάλω αν θα υπέγραφαν άνθρωποι σαν και σένα Δάσκαλε Λαζαρίδη, αν ζούσες συνεχώς από κοντά την Ελληνική πραγματικότητα.

1.- Τα Συνταγματικά Δικαιώματα καταλύθηκαν πολύ πριν από τις καταλήψεις, από αυτούς που αντί να είναι παράδειγμα για μίμηση, κατασκεύασαν ένα σάπιο σύστημα στα μέτρα τους, μόνο και μόνο για να διατηρούνται σε θέσεις εξουσίας και προβολής, που αναρριχήθηκαν σαν γυμνοσάλιαγκες.
2.- Ποιοι να κάνουν διάλογο;;; Αυτοί που ευθύνονται για τα άγρια παζαρέματα και τους αλληλοεκβιασμούς;;; Ποιοι ταγοί ευθύνονται για την εκπαίδευση των νέων στον ζαμαφουτισμό, στην απάτη, στην απανθρωπιά, την αλαζονεία ή την απογοήτευση;;; Η ΟΡΓΗ δεν είναι κάτι που φύεται χωρίς σπορά. Ο ΣΠΟΡΕΑΣ μιλά για διάλογο;;;
3.- Για ποια Ακαδημαϊκά Όργανα μιλούν;;; Η διάβρωση της σαπίλας είναι παντού. Όχι ότι δεν υπάρχουν ικανοί και άξιοι. Αυτοί είναι μονίμως εκτός κι αν αποτολμήσουν να μιλήσουν, το σάπιο σύστημα με περίσσιο φασισμό τα εξαφανίζει. Γιατί η πρωτοβουλία αυτή, ούτε καν σκέφτεται την πρωταρχική ανάγκη να ξεβρωμίσουν πρώτα τα όργανα;;; Πιστεύει κανείς, ότι ένας φοιτητής, αν είναι να λειτουργήσει μέσα σε ένα δίκαιο και αξιοκρατικό σύστημα, δεν θα είναι διαφορετικός;;; Το σύστημα τους έχει επιβλήθεί και τους διαβρώνει.
4.- Το “καθεστώς δημοκρατίας” στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, αρχίζει και τελειώνει στη ΝΟΜΗ και ΕΠΙΒΟΛΗ της εκλογής οργάνων και θέσεων εξουσίας και προβολής και αυτοί που χρίζονται, την έχουν στο εξής γραμμένη την έννοια της δημοκρατίας.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, φυσικά με τη δική μου λογική (ή/και τον παραλογισμό), έστω και θεωρητικά (αλλά και όχι μόνο) υπάρχει διάσταση με τη “πρωτοβουλία”, γιατί ξεκινά χωρίς το προαπαιτούμενο: Δεν της καίγεται καρφί για τη προηγούμενη κάθαρση των πανεπιστημιακών οργάνων, ούτε για τη διασφάλιση των υγειών εγγυήσεων, που είναι αναγκαίες για να κτιστεί μια τέτοια πρωτοβουλία. Πρώτα οι βάσεις και μετά τα υπόλοιπα και τα ρετιρέ.
ΚΑΝΩ ΠΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΛΤΣΟ.
Αν παρακολουθήσετε το παιχνίδι, θα δείτε πολλές ωραίες φάσεις, αποκρούσεις, γκολ, δοκάρια, σε ένα ειδικό γήπεδο ψυχανάλυσης.
Το συνιστώ στο http://greekuniversityreform.wordpress.com/

ΤΟ "ΚΟΝΒΟΪ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ" ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΙΒΥΛΛΑ - ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.

Δήλωση του Ιταλού Γερουσιαστή Fernando Rossi, επικεφαλής στο «Κονβόι της Ελπίδας», που μπήκε στη Γάζα:
«Όποιος δεν λέει ΟΧΙ στον αποκλεισμό της Γάζας και την αδικία που σήμερα υπομένει η Γάζα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του χώρα και πατρίδα, κι όποιος μπήκε μαζί μας στη Γάζα, ή έμεινε εκτός, μας ενώνει όλους ότι είμαστε Γαζιώτες στη σκέψη και την καρδιά μας»
Εμείς θυμίζουμε τα λόγια ενός μεγάλου ηγέτη, που μας άφησε φτωχότερους: «Ο αγώνας του Παλαιστινιακού Λαού είναι αγώνας όλων των ελεύθερων ανθρώπων της γης» Ανδρέας Παπανδρέου.
Προκήρυξη που ρίχτηκε χθες από το ναζιστικό-σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ -λίγο πριν μπει στη Γάζα το «Κονβόι της Ελπίδας»- για να τρομοκρατήσει τους Αδούλωτους «Ελεύθερους Πολιορκημένους»
Άσχετο
Αν τα ελληνικά ΜΜΕ "πάσχουν" στην αναζήτηση των ειδήσεων και δεν "εμπιστεύονται" blogs, δεν έχουν δικαιολογίες... θα μπορούσαν να δουν κάποια διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία...

Italian senator condemns world silence towards Gaza siege
Al Jazeera

Ανάρτησε η http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/05/blog-post_8273.html και στηρίζουμε δυνατά
Άμεση αναγνώριση Παλαιστηνιακού Κράτους ΤΩΡΑ
Να γκρεμίσουμε τα τείχη και τους αποκλεισμούς.
Να πέσει το Ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

ΚΙ Ο ΚΟΡΔΕΛΑΣ...ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙιιιιι...- ΕΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ ΓΙΑ Ε.Σ.Υ. Νο 2.


1.- Αλήθεια πως να ταιριάξεις ένα σύστημα το οποίο φαίνεται ότι ταιριάζει στην πολιτική και ιατρική ελίτ;;;
2.- Ό,τι γίνεται από τη μια κυβέρνηση ξεγίνεται από την επόμενη χωρίς συνέχεια, ακόμη και μέσα στο ίδιο πολιτικό κόμμα.
3.- Στην Ελλάδα λείπουν αξιόπιστα στατιστικά δεδομένα για να χτιστεί μια αποτελεσματική πολιτική υγείας.
4.- Είναι σοκαριστικό, ότι το Ελληνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) δεν επιτρέπει τη λογιστική καταγραφή του κόστους στο σημείο της παροχής μιας υπηρεσίας.
5.- Στη πράξη, υπάρχουν πολλά συστήματα στην Ελλάδα, τα οποία ποικίλουν ανάλογα με την τοποθεσία, το επάγγελμα και το επίπεδο του εισοδήματος του ασθενούς.
6.- Στα Δημόσια Νοσοκομεία, ένας ασθενής χρειάζεται να πληρώσει από τη τσέπη του για να λάβει βασικές υπηρεσίες, όπως νοσηλευτική φροντίδα το βράδυ.
7.- Οι γιατροί είναι ισχυροί παντού στον κόσμο. Όμως η Ελληνική Περίπτωση μοιάζει να είναι ο πιο χειρότερος τύπος της ιατρικής κυριαρχίας.
Φακελάκια, Μίζες, κυκλώματα και αναποτελεσματική σπατάλη πόρων.
******Γράφτηκαν το Σάββατο στον "Κόσμο του Επενδυτή"******
-----------------------------------------------------
Αυτά λέει η σημερινή Έκθεση του ΟΟΣΑ για το ΕΣΥ
αλλά εσύ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τα ήξερες γραπτώς εδώ και 3,5 χρόνια συνεχώς και διατηρείς έναν και μοναδικό Αβραμόπουλο στη θέση που τίναξε την Ελληνική Οικονομία στον αέρα.
Σου το έχουν πει 3 τουλάχιστον φορές και στις Βρυξέλλες: Το πρόβλημα της Ελληνικής Οικονομίας είναι απολύτως
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ

Κυριακή, 24 Μαΐου 2009

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ -Η1Ν1- ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ?

ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΗ στους ιατρικούς κύκλους, που μιλάει για μαϊμού κρούσμα και ότι το αφιχθέν με το αερόπλανο του Αβραμόπουλου, από τη βραβεύουσα Αμέρικα, δεν ήταν γρίπη Η1Ν1 του χοιροστασίου, αλλά αλλοτινή
Είναι πάλι πολύ περίεργο, ότι πριν καν πατήσει το μαυροπόδαρό του ο Αβραμόπουλος στο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, το Υπουργείο Υγείας, άρχισε ξανά να σκορπά δεκάδες εκατομμύρια σε τυπογραφία και εφημερίδες.
Είναι πάλι περίεργο, το ότι δεν βγήκαν θεράποντες γιατροί για το περίεργο περιστατικό, αλλά ο περίεργος συντονιστής του Αβραμόπουλου, που έχει διαλύσει το Ε.Σ.Υ.
Είναι περίεργος και κάποιοι που έχουν τα ερευνητικά μέσα, πρέπει να τον ψάξουν, ο τρόπος με τον οποίο είχε το ιατρικό αλισβερίσι του ο υποτιθέμενος ασθενής με Νοσοκομείο. Πουθενά δεν τηρήθηκαν οι οδηγίες του Π.Ο.Υ. που αντιγράφει ο Αβραμόπουλος και δεν τηρεί.
Είναι περίεργο, να είναι συνεπιβάτης του "κρούσματος" ο Υπουργός Υγείας, μαθαίνει αυθημερόν τα καθέκαστα, αλλά αντί να μπει στη διαδικασία του χρυσοπληρωμένου φυλλαδίου που μοιράζει παντού επί 15 μέρες και δε ξέρω πότε θα σταματήσει, αυτός δεν πήρε ούτε ασπιρίνη, δεν επισκέφθηκε κανένα γιατρό, δεν περιορίστηκε και αλώνιζε ασταμάτητα κανάλια και εφημερίδες, παριστάνοντας τον ...γιατρό (;) για δημόσιες σχέσεις.
Είναι περίεργο, αν τον ιό των χοίρων, από Η1Ν1, τον βάπτισε σε Α / Η1Ν1, το Υπουργείο Υγείας του Αβραμόπουλου και όχι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (;).
Είναι περίεργο, για ένα υποτιθέμενο σοβαρότατο κρούσμα, τα μεγάλα ΜΜΕ να μην ενδιαφέρονται, από την επόμενη κι όλας μέρα.
Μπορεί να βγει κάποιος από τους θεράποντες γιατρούς του Νοσοκομείου, να δώσει σταράτες εξηγήσεις;;;;;;;;;;;

Ο "ΜΑΧΙΜΟΣ" ΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΕΕΘΑ) ΚΑΙ Ο ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ!

O «ΜΑΧΙΜΟΣ» ΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΕΕΘΑ) ΚΑΙ Ο .ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ!
Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που οι ένοπλες δυνάμεις διοικούνται από τον στρατηγό Γράψα Δημήτριο, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΣ, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η επιλογή του έχει γίνει με καθαρά κομματικά κριτήρια καθώς είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι δεν γνωρίζει ούτε μια ξένη γλώσσα και στις συνομιλίες του με όλους τους ξένους (ακόμα και με τους Τούρκους) χρησιμοποιεί διερμηνέα!!!
Ο κ. Γράψας υποτίθεται ότι τον ενδιαφέρει το αξιόμαχο των ΕΔ , το παίζει ακριβοδίκαιος και άμεμπτος και κόπτεται για την επάνδρωση των μάχιμων μονάδων. Κατά βάση όμως αδιαφορεί για όλα τα προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ., ακόμα και αν αυτά αφορούν την υγεία. Να θυμίσουμε ότι έχει προσπαθήσει να διώξει από το στρατό στελέχη που αρρώστησαν χωρίς να ενδιαφέρεται για την επιβίωση των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους.
Παρόλα αυτά ο γλωσσομαθής κ. αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρήκε από χρόνια τον τρόπο να εφαρμόζει τις «ακριβοδίκαιες» διαταγές του για όλους τους άλλους, αλλά όχι και για τα «δικά του παιδιά». Ορίστε η περίτρανη απόδειξη:
Ο Ταγματάρχης πυροβολικού Σιωνίδης Αλέξανδρος με ΑΜ 50776 είναι ανηψιός του,(από το σόι της συζύγου του, η σύζυγος του κ.Γράψα είναι αδελφή με τον πατέρα του ταγματάρχη). Έχει λοιπόν να πατήσει το πόδι του σε μάχιμη μονάδα τουλαχιστον 10 χρόνια! Ο Έβρος και τα νησιά είναι γι΄αυτόν απαγορευμένος προορισμός. Εξηγούμε:
-Με τις μεταθέσεις του 1999 έφυγε από την μονάδα του και ήρθε στη Αθήνα στην 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ.
-Με τις μεταθέσεις του 2006 (Φ.411.13/9/305069/Σ.646/24 Μαρ 2006/ΓΕΣ ΔΠΒ/1) πήγε στην Πάρνηθα(πάλι Αθήνα!) σε μία θέση «φιλέτο» σε ραντάρ της αεροπορίας!
-Με τις μεταθέσεις του 2008 (Φ.411.12/2/269609/Σ.1105/27 Μαίου 2008/ΓΕΣ/ΔΠΒ/1) πήγε από την Πάρνηθα στην Θεσσαλονίκη, σε άλλη θέση «φιλέτο» στο Νατοικό στρατηγείο και ακόμα είναι εκεί. Όσο ο θειούλης ΑΓΕΕΘΑ είναι στα πράγματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
-Eίναι απορίας άξιον πως ο αξιωματικός αυτός έγινε ταγματάρχης αφού για τις προαγωγές απαιτείται και χρόνος διοικήσεως. Που διοίκησε τελικά? Ή μήπως του γράφτηκε πλασματικός χρόνος ?
-Οι μεταθέσεις σε Εβρο και νησιά δεν πρέπει να είναι για όλους ? Πως γίνεται ο ανηψούλης να μην έχει φύγει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια τουλάχιστον και συνεχίζει ακάθεκτος?
Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ο ταγματάρχης πυροβολικού Σιωνίδης Αλέξανδρος με ΑΜ 50776,την περνάει «ζάχαρη» την τελευταία δεκαετία, ενώ οι αυστηρές διαταγές του θειούλη του,οι μεταθέσεις, οι ασκήσεις και οι λοιπές δυσκολίες του στρατού, είναι για τους άλλους, όχι για αυτόν. Η καλύτερη λοιπόν ειδικότητα στο στρατό είναι «ανηψιός του κ.ΑΓΕΕΘΑ».

Σου εξασφαλίζει σχεδόν το αμετάθετο όχι στην παραμεθόριο αλλά σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!!!
Τα παραπάνω στοιχεία είναι πέρα για πέρα αληθινά.
Παρακαλούμε λοιπόν τον κ. ΑΓΕΕΘΑ και τα πέριξ από αυτόν γραφεία, που στελεχώνονται από τις κορούλες των κολλητών του -κυρια Πουλοπουλου και άλλες- να τα επιβεβαιώσουν ή να τα διαψεύσουν αν διαθετουν διαφορετικα στοιχεια.
Κ.Γράψα μήπως τελικά δεν ξέρετε τίποτα, αλλά όλα οφείλονται σε τυχαία τυπογραφικά λάθη των διαταγών μεταθέσεων?
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
Μας έχουν γραμμένους και με τον Γράψα του γράψαντος "ΟΡΙΖΟΝΤΑ".

Σάββατο, 23 Μαΐου 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ Νο 1: ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (Λέγε τον Καραμανλή). Ε!!! ΚΑΙ???

Είδα την εφημερίδα "Ο κόσμος του Επενδυτή" (23-5-2009) και αιφνιδιάστηκα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποια παλιά έκθεση του πρώην Επιθεωρητή Νικόλαου Αρβανίτη, και λέω από μέσα μου, να η ευκαιρία τους να του φορτώσουν ρετσινιά ρουφιάνου.
Να κάνετε ΚΛΙΚ στην εικόνα για αποθήκευση και μεγένθηση να πάρετε μια γεύση και αν μπορείτε να πάτε στο κοντινό περίπτερο να τη πάρετε (κρυφή διαφήμιση), αξίζει τον κόπο.
Εδώ, αυτό το τεράστιο θέμα, θα προσπαθήσω να το κάνω ευκολοχώνευτο, παρά το ότι τις περιγραφόμενες απάτες τις έχουμε περιγράψει με συγκεκριμένες λεπτομέρειες σε παλαιότερες αναρτήσεις.
Σε τι θα χρησιμεύσει η Έκθεση ΟΟΣΑ με τα σκάνδαλα στο ΕΣΥ???
ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο για να διευκολύνει ο Καραμανλής τον Αντώνη Σαμαρά, να βγάλει εκτός τον αδίστακτο Αβραμόπουλο και τη παρέα του. Κάηκες Δημητράκη και έστω γι αυτό το χαίρομαι ιδιαίτερα, όπως ξέρεις. Βάλε δίπλα-δίπλα τις ζημιές να συγκρίνεις.
Αβραμόπουλε, να θυμάσαι τη πολλαπλή υπενθύμιση, ότι τα πολύ δύσκολα θα έρθουν από υην ΕΕ, και θα αφορούν τα κόλπα σου με τη ΙΧ επιτροπή προμηθειών. Περαστικά.
Οι φίλοι μου, θα κατανοήσουν ότι κουράστηκα πολύ σήμερα με το PC. Κι αύριο μέρα του Θεού είναι. Τα ξαναλέμε με τους Αβραγκιόζηδες.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: ΜΙΑ ΝΤΑΜΤΖΑΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΙΝΟΠΟΙΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ.

ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΣΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.
Τέτοια κόντρα εκ του πουθενός και του τίποτις.
Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια Δεν το μπορούσα. Κάτι έπρεπε να κάνω και γέμισα το κοινοβουλευτικό με μικροκάμερες και μικρομικρόφωνα και μικροπράκτορες. Λόγω του Προεδρικού λουκέτου της βολευτικής αίθουσας, άργησα να παραλάβω τα αποδεικτικά και το κούριερ ήταν κτυπημένο και αυτό από τη κρίση του αδιάθετου οίνου.
Ναι ορθά ακούσατε. Ο οίνος στην εντατική λόγω απουλησίας κι ο δυστυχής Πάγκαλος, εξαναγκάζεται να καταπίνει τα αποθέματα, για να μη μείνουν απούλητα και ξινίσουν
Όποιος δεν πιστεύει τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, να ρίξει μια ματιά στο πρωτοσέλιδο, του ένθετου "οικονομία" του "Κόσμος του Επενδυτή" και μετά σελίδα 21. Μιλάμε για γενικό φουντάρισμα και ο Πάγκαλος οίνος στο κατώι.
Από την απομαγνητοφώνηση των ακροαστικών μας μάθαμε επί πλέον των λοιπών ερευνητών, ότι ο τρισδιάστατος Θόδωρος, εκνευρίζεται με την Αλέκα Παπαρήγα, γιατί τη θεωρεί υπεύθυνη, επειδή τα μέλη του ΚΚΕ δεν κρασοπίνουν και μάλιστα παγκαλικά κρασιά.
Αποτέλεσμα της νέας ταύτης οικονομικής κρίσης, είναι να εξαναγκάζεται ο Πάγκαλος, να καλύπτει τις δαπάνες κρασοπαραγωγής με την βολευτική του αποζημίωση, ενώ έχει στόματα να θρέψει και γυναίκα στο σπίτι.
Στη παραπάνω "αποκλειστική" φάση, αποκρυπτογραφήσαμε να ζητά από την Αλέκα, να του καλύψει τις ζημίενς.
Ο George, κάτι πήγε να κάνει, αλλά μόλις κατάλαβε ότι ανεμοστρόβιλος θα τούπαιρνε το κόμμα και θα το διαλαλούσε με παγκαλικά, λέει άστο και αναχώρησε στην επαρχία.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΔ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, είχα αναρτήσει τα λογότυπα, που παράπεμπαν σε ισάριθμες αναρτήσεις ανακοινώσεων ψηφοδελτίων κομμάτων.
Ανάμεσα στα 10, υπήρχε και το αντίστοιχο της ΝΔ.- Αυτό έδειχνε τη διαφορά της νοοτροπίας μου, από τα φασισταριά της ΝΔ.
Κι ας μη το μαρτυράμε, αυτό που συνέβη στη Σίβυλλα, ξέρουμε ότι συμβαίνει σε όλους μας και αυτό που λέει η Σίβυλλα για έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, το έχω κάνει και το συνιστώ.
Επειδή λοιπόν, δεν έχω τη παραμικρή αμφιβολία για το τι έκαναν στη Σίβυλλα, και για να μη με λένε και κατάμουτρα τα φασισταριά "μαλάκα", σήμερα, διέγραψα και το λογότυπο και την ανάρτηση με τους υποψήφιους φασίστες.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, δεν είσαι βάρβαρος. ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.
ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "Σιβυλλα-Sibilla" ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Τι συμβαίνει και ποιους ενόχλησε το ιστολόγιο μας; Γνωρίζουμε πολύ καλά αυτούς και την παρέμβασή τους. Ότι κι αν κάνουν…
…γνωρίζουν πολύ καλά ότι ειδικά με την ανήθικη ενέργειά τους εναντίον του blog «Σίβυλλα-Sibilla», δεκάδες ΔΙΚΑ ΜΑΣ νέα blogs -εκτός από όσα άλλα δεν θα σας επιτρέψουν τη φίμωση- είναι ΕΤΟΙΜΑ και θα βομβαρδίζουν με εκατοντάδες e-mails για αναρτήσεις των ανηθικοτήτων τους.
Τι συνέβη;
Ξεκίνησαν με απειλητικά τηλεφωνήματα σε τρεις συνεργάτες του ιστολογίου μας…
Μας βομβάρδισαν με απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα…
Απείλησαν σύζυγο αρθογράφου μας…
Χωρίς αποτέλεσματα…
Κατόπιν, το ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, της ΚΥΠ (θυγατρική της Cia), με την «αρμόδια» για το «Σίβυλλα» την προσληφθείσα στις 22 Απρίλη 2009, σύζυγο του έγκριτου και «δημοκρατικού» δημοσιογράφου του ΑΝΤΕΝΝΑ και ο πρακτορίσκος συνδικαλιστής παντός καιρού (αυτός που δεν έχει πτυχίο και το Πανεπιστήμιο Θράκης του έχει δώσει «μεταπτυχιακό» -σύντομα κι αυτό στον «αέρα»…), προχώρησαν στην παραβίαση του ιστολογίου μας και την «εξαφάνισή» του…
Ζήτησαν και είχαν τη συνδρομή της ισραηλινής ΜΟΣΑΝΤ, η οποία έχει την ευθύνη λειτουργία και «επισκευής» του λογισμικού της ΚΥΠ, από την εποχή της αλήστου κυβέρνησης Μητσοτάκη…
Άραγε ο κ. Παυλόπουλος έχει ενημερωθεί; Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου…
Ο πρωθυπουργός τι γνωρίζει;
Ο Διοικητής της ΕΥΠ έχει συναινέσει σ’ αυτές τις παρακρατικές επιθέσεις;
Πολλοί θα νομίσουν ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας… ή φαντασιώσεις…
Ε! θα πάρουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
* Ευχαριστούμε θερμά τα ιστολόγια που μας συμπαραστάθηκαν, τους εκατοντάδες που με μηνύματα μας εκδήλωσαν τις αγωνίες τους.
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις
Πέμπτη, Μάϊος 21, 2009 5 σχόλια

eeeeeee
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις
Πέμπτη, Μάϊος 21, 2009 4 σχόλια
O ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΙΒΥΛΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΙΒΥΛΛΑ

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ...ΣΥΡΙΖΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: στο ντιμπέιτ Αλαβάνος, στη συγκέντρωση Τσίπρας
Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 11 ώρες‎
Ο Αλέκος Αλαβάνος θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών της επόμενης Πέμπτης. Αλέκος Αλαβάνος και Αλέξης Τσίπρας μοίρασαν ρόλους ...
Αλέκος αντί Αλέξη στο ντιμπέιτ Έθνος
Επιστράτευση Αλαβάνου εν όψει της ευρωκάλπης Του Σπυρου Kαραλη Η Καθημερινή
Κάτι τρέχει με τον Αλέκο Τα Νέα Οnline
MEGA TV - ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
6νέα άρθρα ειδήσεων »
Μέσα σε όργιο φημών, δημοσιευμάτων και εν μέσω εκατοντάδων αρχηγών, χύθηκε καταγής το botox και φανήκασι οι ρυτίδες ούλες της Ανανεωτικής Αριστεράς. Αλαβάνος Χ Τσίπρας, στα δύο.
Δεν θέλω Πανικους αλλά ...Μπαρμπανίκους. Αυτό που μετράει είναι να βουλιάξει ο χοντρόμπαλος κυβερνήτης με τη σάπια κυβέρνηση, και να πνιγούν μέσα στις σαπίλες τους.

Δηλώσεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, από τη περιοδεία της στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ
Είπαμε όχι στη συνθήκη του Μάαστριχτ γιατί αυτή γκρεμίζει σύνορα, επιτρέπει στα κεφάλαια να βγαίνουν έξω, ενώ επιτρέπει αθρόες εισαγωγές προϊόντων που εμείς παράγουμε. Γκρεμίζει τα σύνορα άλλων χωρών προκειμένου να μπει ο ευρωστρατός και το ΝΑΤΟ και δυστυχώς δικαιωθήκαμε, επιβεβαιωθήκαμε για αυτό το μεγάλο και σημαντικό μοναδικό ΟΧΙ στην Ελλάδα.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ.

Πρέπει να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν στις πλάτες των εργαζομένων, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όσοι τους υποσχέθηκαν ότι η ΕΕ προβλέπει τη μονιμοποίηση των εκτάκτων. Εδώ, 268 άτομα, νέοι άνθρωποι, δουλεύουν χωρίς βιβλιάριο ασφάλισης, χωρίς ένσημα, και κάνουν, οι περισσότεροι, πάνω από 45.000 δακτυλισμούς την ημέρα, υπερεντατικά, και ακόμη θεωρούνται έκτακτοι. Δηλαδή, δουλεύουν σε συνθήκες δουλεμπορίου. Εμείς είμαστε υπέρ της μονιμοποίησης όλων των εκτάκτων, καθώς τόσα χρόνια δουλειάς αποδεικνύουν ότι ικανοποιούν μόνιμες και πάγιες ανάγκες. Ούτε ένας άνθρωπος σε ηλικία παραγωγική χωρίς δουλειά.

ΕΣΦΙΓΜΕΝΗΤΙΚΟ "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Όπως είναι γνωστό, η Ιερή Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, για άλλη μια χρονιά, γιόρτασε το Άγιο Πάσχα, αποκλεισμένη και απομονομένη .
Οι συνηθισμένοι οδοί ενημέρωσης είναι:
>>> οι Εσγιγμενίτες Μοναχοί
>>> το περιοδικό "Άγιος Αγαθάγγελος Εσφιγμενίτης".
Οι εικόνες είναι από την ακολουθία της πρώτης Πασχαλινής Ανάστασης και από τη Δεύτερη Μέρα του Πάσχα, όπως καταχωρήθηκαν στο περιοδικό, της διμηνιαίας έκδοσης ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009.
Όποιος ενδιαφέρεται να λαμβάνει ή να ενισχύσει το περιοδικό "ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΗΣ", μπορεί να απευθυνθεί -ΜΟΝΟ- στον Ιδιοκτήτη - Εκδότη - Υπεύθυνο Σύνταξης:
ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Τ.Θ. 16 --- 630 87 ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ...ΤΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΛΙΣΤΡΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ...ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ !!!

Είπε κι ο Ακαταλληλότερος και βαρύγδουπος, να κάνει απογευματινή βόλτα στον Φάρο της Ραφήνας, γλίστρησε και παραλίγο να τον χάσουμε δια παντός και να σωθούμε εξάπαντες.
Πριν μιας βδομάς, ενώ οι αντιπολιτευτικοί αέρηδες τον κοπάναγαν πανταχού, ο κατεβάζων και 16 κατσίκια το Άγιο Πάσχα, στο έτσι για πλάκα, πείσμων και ξεροκέφαλος και στερούμενος κοινού νου, βγαίνει στα βροχερά παράλια της Ραφήνας, για σουλάτσο μέχρι και τον Φάροντα.
Εκείθε, τρεις νεάνιδες τον περιπαίζουν και του λέγουσι: "πρόσεχε μη γλιστρήσεις στις γλίτσες χοντρούλη. Το τελευταίο τον εξόργισε και βάλθηκε να αποδείξει, ότι κρατάνε και αντέχουν τα ακροβατικά του, κι ότι ακόμα είναι ικανός να ξεγελάσει και τα σημεία και τέρατα της θάλαττας.
"Κώστα, πρόσεχε μη κακοτοπίσεις... Ξέρεις ότι ακόμα σε χρειάζομαι για το μέγα βραβείο Παπανικολάου...", έκραξε από μακρού η Αναστασία.
Θυμάται τη θρυλική μέρα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ότε και έβαλε σε δρομολόγιο τη βουτιά στο κενό του, χαμογελά αγέρωχα, πλην αλαζονικά και ντουγρού για το βραχώδες και ανώμαλον του Φάρου.
Ξαφνικά, κάνει ένα αεροπλανικό και αφήνει σύξυλους τους τρεις νεάνιδες Ζαλίζεται και οι παραισθήσεις του του λέγουν, πως τάχα η Αλέκα του κάνει κόμπο το αριστερό πόδι, ο Goerge του κρατά το δεξί για να του δείξει που να το πάει για να μάθει ζεμπέκικο. Από κοντά ο Αλέξης Τσίπρας, πως με κουκούλα τετράχρωμη τον καπελώνει, ο δε Καρατζαφέρης, με περισσή αγάπη και στοργή, μεταβάλλεται σε τσουλήθρα παιδικής χαράς - και ΤΣΟΥΠ...
Ο Κώστας, εκεί που δεν το περίμενε, βρέθηκε να φαροπαλεύει στα άγρια κύματα. Τον βλέπουν οι περιγελώντες του σκασμού και βουτάνε τα κωθώνια να περιμαζέψουν τον ασήκωτα απ' τα κατσίκια και μετά κόπων και βασάνων τον βγάζουν στεργιώθεν ημιθανή.
Το τι χαστούκια με χαρά τους του έριξαν τα καλόπαιδα για σύνελθο, δεν λέγετε. Ένεκα παχυδερμίας, άργησε αλλά συνήλθε και γρήγορα θυμάται ότι είναι και πρωθυπουργός ο τα πάντα εκπληρών εν μέσω προεκλολογίας ευρωεκλογών, κι ανάμεσα στις βαθιές ανάσες του, ρωτά και μανθάνει τους ονοματισμούς τους για να πιάσει τη κουβέντα.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Δε μου λες ρε Γιωρίκα, τι θες να κάνω για να ξεπληρώσω τη χάρη τη χρωστούμενη???
ΓΙΩΡΙΚΑΣ: Κύρ πρωθυπουργέ, είμαι άνεργος και θα με βόλευε μια θέση στο Δημόσιο.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Μόνο αυτό;;; Σε μια βδομάδα θα σε βάλω δίπλα στον Αβραμόπουλο να μου τον προσέχεις, γιατί κι αυτός πατάει σε γλίτσες....... Εσύ Κωστίκα, ποια χάρη να σου χαρίσω???
ΚΩΣΤΙΚΑΣ: Κυρ πρωθυπουργέ, έχω δάνειο 100.000 € στην Αγροτοεμπορικοεθνική της Άλφα Γιούρομπανκ και με βαράει η οικονομική κρίση στο κεφάλι, για να μη μπορώ να το ξοφλήσω. Θα ήθελα να μου πάρεις το άχθος.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Σώπα βρέ. Αστείο πράμα. Σε μια βδομάδα δεν θα χρωστάς ούτε σέντσι............ Εσύ Δημητράκη, τι θα ήθελες να κάνει ο πρωθυπουργός για τη σωτηρία της ζωής του, εξ αιτίας σου???
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ: Εγώ κυρ πρωθυπουργέ χρειάζομαι αναπηρικό καροτσάκι......
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ??? ??? δεν κατάλαβα καλά... αναπηρικό καροτσάκι ??? ... τι να το κάνεις, μια χαρά παιδί είσαι......
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ: ....μια χαρά..... αλλά μόλις μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα, θα με σαπίσει στο ξύλο.......
=================================
Το ανέκδοτο το χάρισε στον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ο συνάδελφός του ΚΩΣΤΑΣ - Ξανά, Χρόνια του Πολλά

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

Η ΝΕΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ.

Η ΕΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
Αφιερωμένο στον ψευτογιάννη, "σχολιαστή" στο μπλοκ του Δάσκαλου, Θέμη Λαζαρίδη.
Η μεθόδευση προϋπήρχε από τον Σεπτέμβριο 2006. Η έγκληση-χειροπέδα του Καρκαβέλα κατά Καλούτση, υποβλήθηκε 15-5-2008.
Γνωστοποιήθηκε στα ελεγκτικά όργανα;
Δεν ξέρω. Αν δεν γνωστοποιήθηκε, έχουμε απόκρυψη σοβαρότατου στοιχείου κατά τη πειθαρχική διαδικασία.
Αν το έδωσε στους Επιθεωρητές (που αμφιβάλω), τότε οι επιθεωρητές έχουν επομιστεί τεράστιο μέρος ευθυνών Καρκαβέλα, γιατί δεν το πρόσεξα στις εκθέσεις.
Εν πάσει περιπτώσει, η έγκληση εξ αρχής έχει ενδιαφέρον, γιατί όταν αρχίζει να εμφανίζει τη Καλούτση, δήθεν να τον συκοφαντεί, αφενός δεν έχει κανένα απτό στοιχείο και αφετέρου ο ίδιος προδίδεται, από τα σκονάκια που αντάλλαξε με τον Παπαδημητρίου,
>>>>>είτε για να δικαιολογήσει τη μη σύννομη κατάληψη της διεύθυνσης του εργαστηρίου,
>>>>>και ταυτόχρονα στα ίδια σκονάκια, αυτοί κατασυκοφαντούν τη Καλούτση.
Όμως καλύτερα διαβάστε το ντοκουμέντο, που περιλαμβάνει, όλη την αγάπη, λατρεία και μεγαλοκαρδία του διευθυντή. Που την είδατε την εμπάθεια:


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ...ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ - ΚΑΛΟΥΤΣΗ, ΜΕ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ !!!
Στο πολύ καλό blog - forum
http://greekuniversityreform.wordpress.com/
που μας τίμησε με το άρθρο Διωγμός καθηγήτριας Ιατρικής ΑΠΘ , διαπίστωσα σχόλια που με ενόχλησαν και έπρεπε να απαντηθούν.
Κατ' αρχήν ανάρτησα το παραπάνω πρόσφατο έγγραφο, με το οποίο ο Σαμπατακάκης, έστειλε την έκθεση "Σαχπαζίδου" στο ΑΧΕΠΑ και στο Α.Π.Θ., διότι σε σχολιασμούς στο ελεύθερο μπλογκ του Δάσκαλου Θέμη Λαζαρίδη, μπήκαν ανυπόστατοι ισχυρισμοί, περί δήθεν εξαφάνισης της έκθεσης και του φακέλου, με χαζούς ισχυρισμούς, για ...παραβίαση του γραφείου της κ. Σαχπαζίδου.
Έχουμε αναλάβει νόμιμα και άμισθα, τη συμβουλευτική υποστήριξη της διωκόμενης κ. ΚΑΛΟΥΤΣΗ, και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να βεβαιώσουμε, ότι όλα τα ντοκουμέντα, έχουν περιέλθει στα χέρια μας, με τον πλέον απλό και νόμιμο τρόπο.
Αναρτάμε λοιπόν και εδώ, το ...αντισχόλιό μας, που βάλαμε στο πολύ καλό μπλογκ που προανέφερα:
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ λέει: Μαΐου 20, 2009 σε 5:03 μμ
ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗ κ ΣΑΧΠΑΖΙΔΟΥ:
1.- Η έκθεσή της, έπρεπε να τεθεί αρχείο, διότι υπερκαλήφθηκε από την έρευνα του κ Κοματά, ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
2.- Αν “ΟΧΙ”, για πιο λόγο διενεργήθηκε η έρευνα Κοματά ?
3.- Συμφωνεί (συγκατατίθεται) με την αποστολή της υπερκαλυπτόμενης έκθεσής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με σαφή σκοπό νέα δίωξη της ΚΑΛΟΎΤΣΗ για τα ίδια (θεωρητικά) αδικήματα ? Είναι εντός της νόμιμης πειθαρχικής διαδικασίας η μεθόδευση ?
4.- Της έθεσε υπόψη ο ΚΑΡΚΑΒΕΛΑΣ, την αλληλογραφία του με τον συνταξιούχο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, πριν οριστεί ο Καρκαβέλας διευθυντής, με την οποία κατασυκοφαντούν και οι δύο τη ΚΑΛΟΥΤΣΗ ? Πριν από αυτά τα τρισάθλια κείμενα-ντοκουμέντα, υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να θίγει ή να προσβάλει τη τιμή και την αξιοπρέπεια του κ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ ?
5.- Διαπιστώσατε (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) ότι ο Παπαδημητρίου συνταξιοδοτήθηκε 31-8-2006 και ο Καρκαβέλας εκλέχθηκε 2-11-2006 ? Η κρίσημη αλληλογραφία τους στο διάστημα αυτό, με τις συκοφαντίες κατά ΚΑΛΟΥΤΣΗ είναι νόμιμη, ή έστω νομότυπη και αν ΝΑΙ, που το στηρίζετε ?
6.- Λάβατε γνώση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ αρμόδιου Πανεπιστημιακού οργάνου, το οποίο ασχολήθηκε με την υπόθεση ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ – ΚΑΛΟΥΤΣΗ, στο οποίο καταγράφεται ξεκάρφωτα, πρόταση του κ. ΑΓΙΟΥ, για απονομή τίτλου ΟΜΟΤΙΜΟΥ στον Παπαδημητρίου ? Είναι νόμιμη αυτή η εκτός θέματος και εκτός τόπου και χρόνου πρόταση και που αποσκοπεί ?
7.- Αν η “ΕΚΘΕΣΗ” σας κλπ έγγραφα στοιχεία, στάλθηκε με το υπ’ αριθ. 1078/08/9-3-2009 έγγραφο του ΣΕΥΥΠ Θεσσαλονίκης,
>>> στον Διοικητή του ΑΧΕΠΑ
>>> στον Πρύτανη του Α.Π.Θ.,
αυτό σας βγάζει στα άθλια υπονοούμενά σας, ότι ο ΑΡΒΑΝΊΤΗΣ ή ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ή οποιοδήποτε φάντασμα, παραβίασαν το γραφείο σας και έκλεψαν τους πολίτιμους θυσαυρούς σας, για εκδούλευση στη ΚΑΛΟΥΤΣΗ ?
8.- Στην “ΕΚΘΕΣΗ” σας (και οποιαδήποτε άλλη έρευνα για τις ίδιες διώξεις), αφού δεν εξετάζεται κανένα απολύτως οικονομικό βιβλίο και στοιχείο, πρέπει να διαγραφεί από την έκθεσή σας (και κάθε άλλη έρευνα), κάθε διαπίστωση και συμπέρασμα οικονομικού περιεχομένου, που γράφτηκε για να επιβαρυνθεί η θέση της κ ΚΑΛΟΥΤΣΗ ?
9.- Σε ποία σημεία της έκθεσής σας, καταχωρήσατε κατ’ αντιπαραβολή τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ΚΑΛΟΥΤΣΗ – ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ και ποία ελεγκτική μεθοδολογία εφαρμόσατε για να καταλήξετε σε ασφαλή (κατά τη γνώμη σας) συμπεράσματα ?
10.- Είναι νόμιμη η επίκληση των υπερασπιστικών θέσεων της διωκόμενης, από τον διώκτη της, για να στοιχειοθετήσει εκ των υστέρων νέες κατηγορίες, με σαφή σκοπό την εξώντωση της διωκόμενης ΚΑΛΟΥΤΣΗ ?
11.- Έχει δικαίωμα η διωκόμενη να λαμβάνει γνώση όλων των εγγράφων που συμπεριλαμβάνονται στη δικογρααφία πειθαρχικής δίωξης ? Εάν “ΝΑΙ”, ποια διάταξη νόμου της απαγορεύει να δραστηριοποιηθεί δημόσια με ή χωρίς ειδικούς συμβούλους, προς απόδειξη των νόμιμων και κατ’ αυτήν δίκαιων θέσεών της. Μία έστω διάταξη, εκτός των σαθρών ισχυρισμών ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ.
12.- Ερεύνησες με ποια πρακτική ιδρύουν εξωτερικά (πρωϊνά ή/και απογευματινά ιατρεία) οι Καθηγητές και Αναπληρωτές στο ΑΧΕΠΑ ? (Μη πεις κοτσάνα, γιατί η σιωπή του Γάκη είναι …σοφία). Αφού ούτε αυτό ερεύνησες, το παράπτωμα των …ΑΙΤΗΣΕΩΝ, από που το συμπεραίνεις ? Από τον τσαμπουκά της εξουσίας ΚΑΡΚΑΒΈΛΑ ?
13.- Για την ΕΓΚΛΗΣΗ του, κατά της ΚΑΛΟΥΤΣΗ, σου είπε τίποτα ο ΚΑΡΚΑΒΕΛΑΣ ? Την διάβασες καθόλου ? Μπορείς να την αποκτήσεις νομιμότατα. Κι αν τη διάβασες, τα συμπεράσματά σου είναι ότι η Καλούτση έχει εμπάθεια ή ο Καρκαβέλας???
14.- Είναι ή όχι αντιδραστική η συμπεριφορά του Καρκαβέλα, όταν αρνείται οποιαδήποτε εξέληξη της ΚΑΛΟΥΤΣΗ, απορρίπτει τα αιτήματά της και συγχρόνως μας λέει ότι αυτά θα τα κάνει αργότερα αυτός και φυσικά για ...λογαριασμό του??? Απορρίπτουμε και κλέβουμε ιδέες??? Τόσο καιρό πως του διέφευγε??? Το απορρίπτει και το ...ανακαλύπτει???
15.- ΕΔΩ είναι και το μυστικό της ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ. Όπως με τη πειθαρχική διαδικασία, που παράνομα τη σέρνουν 2,5+ χρόνια, αφού τη μετέτρεψαν χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, από κατήγορο κατηγορούμενη, με το νέο “κόλπο” (ΕΓΚΛΗΣΗ) Καρκαβέλα, σαφώς αποσκοπεί να τη ταλαιπωρήσει από εμπάθεια και μίσος για μια 5ετία, να την έχει διαρκώς υπόδικη, και στο τέλος θα παριστάνει και τον μεγαλόψυχο, αποσύρωντας την έγκληση, γιατί ξέρει ότι αν εκδικαστεί, στο τέλος θα βρεθεί αυτός στο σκαμνί.
16.- Αν δεν σου έδωσαν τόσα στοιχεία (και πολλά άλλα), γιατί σου λείπει το θάρος για να πεις, ότι η έκθεσή σου (που σαφώς δεν χάθηκε ούτε κλάπηκε), δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη από πειθαρχικά όργανα και μάλιστα, αφού έγινε ΕΔΕ στα πλαίσια πειθαρχικού συμβουλίου και αφού η έκθεσή σου, υπερκαλύπτεται από την έκθεση Κοματά ? Και είπαμε ότι την έστειλαν για νέα εμπαθή και παράνομη δίωξη. (ακούς εκεί χάθηκαν έκθεση και έγγραφα !!!....)
Κι αυτά που θέλεις να στείλεις στον Θέμη Λαζαρίδη και σε άλλους, από τα παραβιασμένα (ντουλάπια) και χαμένα (έγγραφα) είναι ???
***** ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ κ ΚΑΛΟΥΤΣΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΣΑΧΠΑΖΙΔΟΥ ή ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΠΡΕΞΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ή ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ “ΣΗΚΩ ΟΡΘΙA ΑΔΕΡΦΕ ή ΑΔΕΡΦΉ”*****.
Σας έχω πει εξ αρχής, το θέμα είναι τεράστιο και θα έχει μεγάλη συνέχεια.
Ο οιοσδήποτε, μόνο τη πλάτη του ήθους μας μπορεί να βλέπει, γιατί είμαστε πολεμιστές και μακράν μπροστά από την μαύρη εποχή τους.
'Οποιος έχει έστω και ένα έγγραφο αποδεικτικό στοιχείο, Ιουλίου, Αυγούστου και Σπτεμβρίου 2006 σε βάρος της κας ΚΑΛΟΥΤΣΗ, που να δείχνει ότι συκοφαντεί τον Καρκαβέλα, να μας το δώσει, για να αποδείξουμε πανεύκολα, ότι η Καλούτση ή έκανε νόμιμα αιτήματα, ή εξαναγκαζόταν να απαντά στα τερτύπια του Καρκαβέλα.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

Ν Τ Ο Κ Ο Υ Μ Ε Ν Τ Α : Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΑΒΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ...ΑΥΤΟΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!!!

Κατ' αρχήν είδα το θέμα παραψές, στο http://greekuniversityreform.wordpress.com/ που σας έχω ήδη συστήσει να επισκέπτεστε. Το θέμα του Πανεπιστημιακού Δάσκαλου ΘΕΜΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ το παρακάτω:
Παρασκευή, Μάι 15 2009, Γενικά Θέμης Λαζαρίδης 7:20 μμ
Χθες βράδυ έγινε λοιπόν η απονομή του πρώτου βραβείου Γ.Ν. Παπανικολάου στον υπουργό Υγείας.
Πήγα κυρίως από περιέργεια, να ακούσω το σκεπτικό με το οποίο αποφασίστηκε αυτή η βράβευση από την Hellenic Medical Society of New York. Ο πρόεδρός της κ. Τσιούλιας, αφού μας είπε ότι θα πρέπει να κάνουμε εκστρατεία μετονομασίας του pap test σε test Papanicolaou και ότι ο Γ. Παπανικολάου δεν πήρε το βραβείο Νόμπελ επειδή ο Ελληνισμός εκείνη την εποχή δεν ήταν ενωμένος, αναφέρθηκε στους λόγους απονομής του βραβείου αυτού στον κ. Αβραμόπουλο, που είναι οι εξής (στα Αγγλικά για περισσότερη πιστότητα):
* He is a natural born politician
* As a minister of Health he created tremendous impetus in the ministry and brought revolutionary changes
* They created National health plans for AIDS, alcohol, smoking cessation, and cancer
* He tended to the needs of medical residents for entertainment by imposing limits on the hours they can work
* His new supply system for hospitals saved Greece billions
* Psychiatric patients can now be treated outside asylums
* He started a Global Network of Greek Physicians and Scientists, which already held meetings in 2007, and in 2008 in Pafos. The next meeting is scheduled for this September in Athens.
* They created a system of early detection for swine flu. As a result, Greece has had no reported case of swine flu.
Κάτι που δεν αναφέρθηκε παραπάνω και μπορεί να έπαιξε ένα ρόλο είναι κάποια οικονομική υποστήριξη από τον κ. Αβραμόπουλο για τη δημιουργία του Μουσείου Παπανικολάου στην Κύμη και του Ινστιτούτου Παπανικολάου.
Αισθάνθηκα ντροπή.
Η HMSNY (με την οποία δεν έχω καμία σχέση) έχει φυσικά το δικαίωμα να δίνει βραβεία σε όποιον θέλει. Αλλά για μένα αυτή η βράβευση συνιστά προσβολή της μνήμης του μεγάλου μας γιατρού.
Δεν υπήρχαν διακεκριμένοι επιστήμονες να λάβουν αυτό το βραβείο;
Από πού κι ως πού ο Αβραμόπουλος;
Αν είχε κάνει σπουδαίο έργο στο Υπουργείο, χαλάλι του. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε.
Δείτε την ιστοσελίδα του στην Αξιολόγηση Βουλευτών.
Από ό,τι γνωρίζω, το νέο σύστημα προμηθειών δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα. Πώς γλύτωσε δισεκατομμύρια η Ελλάδα; Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στους διορισμούς διοικητών νοσοκομείων. Αναρωτηθείτε ποια μέτρα πήρε για το θέμα της Αμαλίας Καλυβίνου.
Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω αυτήν την ενέργεια. Ίσως ο Ελληνισμός της διασποράς συγχέει την αγάπη και την υποστήριξη στην Ελλάδα με την αγάπη και υποστήριξη στην πολιτική της ηγεσία, όσο ανίκανη ή διεφθαρμένη αυτή κι αν είναι.
Ίσως οι επιφανείς της διασποράς γλείφουν την ελληνική πολιτική ηγεσία με προσδοκία ανταλλαγμάτων (οικονομικών, πολιτικών, κτλ).
Ίσως να υπάρχει ακόμα στην κουλτούρα μας ένας ραγιαδισμός, μια δουλικότητα προς την εξουσία.
Αντί να επικρίνουμε τους κρατούντες και να τους πιέζουμε να κάνουν καλύτερη δουλειά, εμείς τους φιλοφρονούμε με βραβεία. Ντροπή.
ΥΓ. Αφού έγραψα τα παραπάνω είδα και την ανταπόκριση στον Τύπο:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/05/2009_279715
Προσέξτε τα εξής:
«Σύμφωνα με στελέχη του Ιατρικού Συλλόγου, ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει την τυπική ολοκλήρωση της ανάθεσης στον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο Νέας Υόρκης μιας θέσης παρατηρητή στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας». Δούναι και λαβείν δηλαδή …
«… υιοθετήσαμε και καθιερώσαμε το Βραβείο Παπανικολάου το οποίο θα απονέμεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάθε φορά που θα συγκαλείται το συνέδριο του δικτύου των Ελλήνων γιατρών του κόσμου ολόκληρου». Δηλαδή δική του ιδέα ήταν το βραβείο;
==========================================
Οι τονισμοί εδώ έγιναν από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, γιατί είναι σημεία που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Για διασταύρωση, εκτός του ότι ο καθηγητής Θέμης Λαζαρίδης ήταν αυτόπτης μάρτυρας της τελετής-απάτης, εκτός από τις σχετικές πηγές που μνημονεύει, εγώ ατάραχος, μπαίνω στην ιστοσελίδα του πλαστογράφου, ξεπατηκώνω τις ακατάσχετες αρλούμπες του Αβραγκιόζη μου και σας τις προσφέρω ενταύθα αυτούσιες::::::::
>>>>>>>>>>>>>>>>
Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Νέα Υόρκη
15/05/09
Υποβλήθηκε από:
pmallidi
Κατηγορία
Δελτία Τύπου
Πρόσφατες Δραστηριότητες
Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποίησε μονοήμερη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, όπου η Ελληνική Ιατρική Εταιρία της Νέας Υόρκης, πραγματοποίησε Επιστημονικό Συμπόσιο, στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα ερευνητή και γιατρού, Γεωργίου Παπανικολάου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Ηνωμένες Πολιτείες ο κ. Αβραμόπουλος είχε επαφές με εκπροσώπους της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας της Νέας Υόρκης αλλά και με εκπροσώπους του Παγκοσμίου Δικτύου των Ελλήνων Γιατρών.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων με την επιστημονική ιατρική κοινότητα βρέθηκαν θέματα δημόσιας υγείας καθώς και ο Νέος Ιός της Γρίπης.
Στο πλαίσιο του Συμποσίου, που διεξήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Cornell - το Πανεπιστήμιο, όπου δίδαξε και πραγματοποίησε έρευνες ο Γεώργιος Παπανικολάου - ο Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος της Νέας Υόρκης απένειμε στον κ. Αβραμόπουλο το «Μέγα Βραβείο Γεωργίου Παπανικολάου», το οποίο έχει θεσπίσει, για «τη συνεισφορά του, μεταξύ άλλων, στην ενεργοποίηση της ελληνικής ομογενειακής ιατρικής κοινότητας παγκοσμίως.»
Ακολουθούν δηλώσεις του κ. Αβραμόπουλου:
«Η Ελληνοαμερικανική Ιατρική Εταιρία της Νέας Υόρκης διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, το Συμπόσιο στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα ερευνητή, γιατρού, στον οποίον οφείλουν τη ζωή τους εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, τον Γεώργιο Παπανικολάου.
Αισθάνθηκα σήμερα πραγματικά όμορφες στιγμές. Και μέσα από αυτήν την εκδήλωση βγαίνει και ένα ηχηρό μήνυμα: Ότι έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες, αυτή η σπουδαία προσωπικότητα να αναδειχθεί και να προβληθεί ακόμα περισσότερο, γιατί τιμά την ιατρική επιστήμη, τιμά την πατρίδα.
Το Υπουργείο μας, εδώ και πάρα πολύ καιρό, σε συνεργασία και με το ίδρυμα, που έχει την έδρα του στην Κύμη αλλά και με το Παγκόσμιο Δίκτυο των Ελλήνων Γιατρών, που ιδρύσαμε πριν από τρία χρόνια - όπου κεντρικό ρόλο παίζει η Ελληνοαμερικανική Ιατρική Εταιρία - έχει προτάξει αυτό το θέμα.
Υιοθετήσαμε και καθιερώσαμε, μεταξύ άλλων, το «Βραβείο Παπανικολάου», το οποίο θα απονέμεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάθε φορά που θα συγκαλείται το Συνέδριο του Δικτύου των Ελλήνων Γιατρών του Κόσμου. Και με την ευκαιρία σας λέω, ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.
Δέχθηκα με μεγάλη συγκίνηση την τιμητική αυτή διάκριση στο πρόσωπό μου, την απονομή δηλαδή του «Μεγάλου Βραβείου Γεωργίου Παπανικολάου» και την μετάφρασα σε μια ακόμα παραπάνω δέσμευση προς τη σπουδαία αυτή προσωπικότητα αλλά και προς τους στόχους, που έχει θέσει η Ελληνοαμερικανική Ιατρική Εταιρία.
Θα ήθελα να πω, ότι πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους γιατρούς μας. Όπου και εάν ταξιδέψεις στον κόσμο, βλέπεις τα επιτεύγματα στην έρευνα και στον ευρύτερο χώρο της ιατρικής, από τους ελληνικής καταγωγής επιστήμονες, που διαπρέπουν και διακρίνονται, συμβάλλουν στην εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης.
Ιδιαίτερα εδώ στην Αμερική τα επιτεύγματα των Ελλήνων γιατρών είναι εντυπωσιακά. Τώρα που τους φέρνουμε πιο κοντά στη χώρα μας, εκεί όπου συντελείται μια μεγάλη προσπάθεια, χάρις στο αξιόμαχο επιστημονικό δυναμικό - και πρέπει να πούμε, ότι και στην Ελλάδα έχουμε εξαίρετους γιατρούς, για τους οποίους πρέπει να αισθανόμαστε υπερηφάνεια - πραγματικά δημιουργούμε ένα δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας, που σε αυτήν την εποχή της παγκοσμιότητας μπορεί να παίξει έναν σημαντικότατο ρόλο για την προβολή της Ελλάδος και της ελληνικής επιστήμης αλλά και για να συμμετάσχουμε στη νέα παγκόσμια επιστημονική αρχιτεκτονική.»
==================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Τέτοιο αυτοξεβράκωμα δεν έχω ματαδεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.- Ο Αβραμόπουλος, κατασκεύασε πριν από 3 περίπου χρόνια στη Κύμη Ευβοίας (δίπλα στις δοξασμένες Στρόπωνες), το Ίδρυμα Παπανικολάου.
2.- Αμέσως μετά, την ίδια χρονική περίοδο, με μερικούς κολητούς του, της Ελληνοαμερικάνικης Ιατρικής Εταιρείας της Νέας Υόρκης, ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ιδρύει το "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ" - (όχι θα λεγόταν της κωλοπετινίτσας).
3.- Ο Αβραμόπουλος, υιοθέτησε και ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ το "ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" και ο Αβραμόπουλος αναθέτει στο "Παγκόσμιο Δύκτιο Ελλήνων Γιατρών" που ΑΥΤΟΣ έφτιαξε, να διοργανώνει κάθε χρόνο την απονομή!!!!!
4.- Αφού ετοίμασε το παραπάνω θέατρο σκιών, τι του έμενε???? Μαζεύει τα ....ιδρύματά του και τα αληταριά του στο ΝιουΓιόρκ (γιατί ενθάδε κινδύνευε από την Αναστασία Παζαρίτη, η οποία μαζεύει "ιατρικό" έργο στα χνάρια του ...Γ. Παπανικολάαου - ήμαρτον Θεέ μου) και αυτός που με τις πλάτες του Καραμανλή χρεοκόπησε τη χώρα δια των νοσοκομείων, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ !!!!!!!
ΘΕΜΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (και όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα).