Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2009

Σ.Ε.Υ.Υ.Π. - ..."ΑΔΙΑΦΘΟΡΕΣ" ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
Ο "Επιθεωρητής Χωρίς Σύνορα" Μπαρμπανίκος και ο "Επιθεωρητής του Κόσμου" ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΕΡΗΣ, οι επιθεωρητές που δεν φίλησαν κατουρημένες ποδιές, δείχνουν πως εννοούν τις "ολοκληρώσεις" τους, ο Αβραμόπουλος και ο Σαμπατακάκης.
Ενώ οι ανίκανοι προσπαθούσαν να περιχαρακωθούν, για να μη βγει προς τα έξω το γνήσιο Πρακτικό Επιλογής Επιθεωρητών Σ.Ε.Υ.Υ.Π. της 5-11-2008, για το οποίο ο πρώην Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ισχυρίσθηκε κατ' επανάληψη ότι άλλα έγραφε το Πρακτικό που υπόγραψε αυτός, έχουμε αποκαλύψεις για νέα κόλπα της ομάδας Αβραμόπουλου - Σαμπατακάκη.
Σύμφωνα με τη ..μισή απόφαση του Αβραμόπουλου, με ...πλήρη αριθμό πρωτοκόλλου ΔΥ1α/Γ.Π.οικ.156935/18-11-2008, οι μαύροι αετοί του λεκανοπεδίου, προσέλαβαν ως Διοικητικό-Οικονομικό βοηθό ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ, κάποιον κ. ΔΕΣΥΛΑ ΘΩΜΑ.
Τι το περίεργο με τον κ. Δεσύλα Θωμά ;;;
1.- Ο κύριος αυτός δεν έχει ούτε το ελάχιστο τυπικό προσόν της κατηγορίας ΤΕ για βοηθούς ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ (δηλαδή δεν έχει πτυχίο ΤΕΙ) και ανήκει στη κατώτερη κατηγορία ΔΕ, από την οποία δεν επιλέγονται Επιθεωρητές και βοηθοί Επιθεωρητές.
2.- Ο κύριος αυτός, (που δεν είχε το στοιχειώδες τυπικό προσόν) ήταν υποψήφιος και ενδιαφερόμενος για το Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Αθηνών, αλλά στην απόφαση επιλέγεται για το Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Θεσσαλονίκης, με την οποία ουδέποτε είχε αγαστές σχέσεις. Ούτε κατ' όψη δεν γνωρίζει τη Θεσσαλονίκη.
3.- Ο κύριος αυτός (ο άνευ πτυχίου έστω ΤΕΙ), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΝΩ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣ ...ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ !!! !!! !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ !!! !!! !!!
Κατά της αμαρτωλής υπουργικής απόφασης της ...διπλανής πόρτας και κατά της μη σύννομης επιλογής του κ. Δεσύλα, έχει υποβληθεί ένσταση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας, κερδήθηκε (χαρά το κουράγιο του ενιστάμενου, για τους "λεβέντες" που θα υπηρετήσει).
Τώρα, μεταξύ μας, και ο Αρβανίτης Νικόλαος αν έκανε ένσταση θα τη κέρδιζε και επειδή θα τη κέρδιζε του την έχασε.
Και να σκεφτεί κανείς, έγραψε άλλα πραγματικά περιστατικά και δεν έγραψε καθόλου ότι στη θέση του προσλήφθηκε η τέτοια του τέτοιου.
Μιχαλάκη, όχι στα βαθιά. Σου είπα, ότι σε είδε πολύ κακό όνειρο Παρασκευή και 13. Δεν σου τόπα. Μιχαλάκη, φύγε γιατί θα σε φύγουνε και δεν θα φταίω εγώ. Εγώ απλώς εκτιμώ ότι έπρεπε να είχες ήδη φύγει από παντού, όπου σε βάλανε.
Μιχαλάκη, να νηστέψεις, να εξομολογηθείς τις πολλές αμαρτίες σου σε μη Εφραίμ παπά και να ζητήσεις μετάληψη, αφού εγκαταλείψεις τα εγκόσμια και κλειστείς σε μοναστήρι.
Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ............Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

Νο 2 - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ

Πριν προχωρήσω στην είδηση, πάρτε μια γεύση,

ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ –ΣΚΩΤΙΑ, από τα "ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ"
(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη- http://www.corfunews.eu/comments/comment/apo-agglia-skotia.html )
Η γηραιά Αλβιών μπορεί να μην είναι πια αυτοκρατορία , όμως διατηρεί ακόμη την πονηρία, τις δολοπλοκίες, τις συνωμοσίες, τον ιμπεριαλισμό και εκμετάλλευση σε βάρος των λαών, αλλά και την αρχοντιά , τον πολιτισμό του παρελθόντος, τότε που ο ήλιος δεν έδυε στην βρετανική αυτοκρατορία. Βέβαια αυτό ισχύει για την άρχουσα τάξη των ευγενών και ολιγαρχών , οι οποίοι σήμερα είναι οι νέοι πλουτοκράτες , διότι ο λαός πραγματικά υποφέρει από τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η «Παγκοσμιοποίηση» ( ακρίβεια , ανεργία, χαμηλά εισοδήματα, λαθρομετανάστευση κ.α ) .

Οι πλουτοκράτες της Βρετανίας προέρχονται από τους μεγαλογαιοκτήμονες και εβραίους τοκογλύφους. Αυτοί υποδούλωσαν την Βρετανία μετά την επικράτηση του Κρόμβελ, τον οποίον χρηματοδότησαν με τα χρήματα της τοκογλυφίας που απέκτησαν από τους χριστιανούς. Οι Ναίτες(αίρεση σταυροφόρων) του Μεσαίωνα εγκατεστάθησαν στην Σκωτία και ανέπτυξαν τις Μασονικές Στοές και την Τράπεζα της Σκωτίας –μιά από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο.

Ουσιαστικά αυτός ο σιωνιστικός εσμός κυβερνά την Βρετανία, τις ΗΠΑ και τον κόσμο ολόκληρο . Είναι η κεφαλή του Όφεως , που περισφίγγει οικονομικά και πολιτιστικά –και τώρα και στρατιωτικά-την υδρόγειο. Στο Εδιμβούργο βρίσκεται και το παρεκκλήσιο της πανίσχυρης Εβραϊκής οικογένειας Ρότσιλδ , ο οποίος μαζί με τον έτερο ομοεθνή του μέγα-κροίσο Ροκφέλλερ κυβερνούν από τα παρασκήνια Ευρώπη και Αμερική.

Την Βρετανία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως την πιο μεσαιωνική, θεοκρατική και σιωνιστική χώρα με μη θρησκευομένους πολίτες.
Ο άλλοτε φιλελεύθερος και πολύτροπος Βρετανός τυποποιήθηκε και ρομποτοποιήθηκε . Τελικά μετατράπηκε σε ανεγκέφαλο υποτακτικό, που δεν αντιδρά παρότι του έχουν στερήσει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες. Παρά ταύτα είναι μια κοινωνία με αρίστη οργάνωση που σέβεται περισσότερο τον πολίτη από τη δική μας. Οι εξουσιαστές της Βρετανίας πιέζουν τους άλλους για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για την αυτοδιάθεση των λαών, αλλά αυτοί δεν παραχωρούν αυτοδιάθεση στους Σκωτσέζους , στους Βόρειο-Ιρλανδούς και στους Ουαλούς . Την στέρηση της ελευθερίας αισθάνεσαι ολοκληρωτικά στη νέα πτέρυγα του αεροδρομίου Χήθροου στο Λονδίνο , όπου πέραν των εξουθενωτικών και εξευτελιστικών ελέγχων που σε υποβάλλουν , για να βγεις έξω από τη νέα αυτή Βαβέλ δεινοπαθείς. Σωστό τερατούργημα ο νέος Αερολιμένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:

Τα παραπάνω είναι γνωστά σε πολλούς. Ξέρω κι εγώ λοιπόν εδώ και 30+ χρόνια, ότι οι Μασόνοι της Σκωτίας, πρωτοίδρυσαν το Τραπεζικό σύστημα, που εξελίχθηκε στο αντίστοιχο σημερινό και ότι πρωτοϊδρυσαν τον ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ και τον αξάπλωσαν σε όλο τον κόσμο, χάριν του οικονομικού οφέλους, για την επικράτηση στις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές και στη πολιτική.

Ξέρουμε επίσης, ότι το πρόσφατο πυραμιδικό οικονομικό κόλπο, εισήχθηκε από την Αμερική στην Ευρώπη, πρώτα και κύρια από τη Σκωτσέζικη μητέρα όλων των μασονικών τραπεζών. Αφού είδαμε τι έγινε στο Αμέρικα, ας αναλύσουμε τα της Ευρώπης...
Έχουμε λοιπόν την ROYAL BANK OF SCOTLAND (RBS), με Εκτελεστικό Διευθυντή της, τον ...σερ ΦΡΕΝΤ ΓΚΟΥΝΤΓΟΥΙΝ. Αυτός ο λεβέντης λάμβανε από την πτωχεύουσα τράπεζά του, μισθό 1.290.000 Αγγλικές Λίρες, ως ο κατ' εξοχήν κυρίαρχος και άρχοντάς της. Η εν λόγω μεγαλύτερη Τράπεζα του Ενωμένου Βασιλείου της Βρατανίδας νήσου, από ...οικονομική αδυναμία, εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Πιο πρόσφατο κατώρθωμά της, ήταν η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, της Ολανδικής τράπεζας ΑΒΝ Amro.
Ο λεβέντης Γκούντγουιν, εισέπραξε για το 2007 !!!, Bonus κερδών από την Εβραίικη RBS, ύψους 2.860.000 Αγγλικών Λιρών.
Ξαφνικά, εντός του 2008 και μετά την εκδήλωση του Αμερικάνικου ονείρου της απατηλής οικονομικής καταστροφής, για να τα τσεπώσει η πτωχή ...πλουτοκρατία, η Σκωτσέζα μασόνα και μητέρα του τραπεζικού συστήματος RBS, δηλώνει ότι ανακάλυψε την οικονομική της αδυναμία και τη πορεία της, προς τη πτώχευσή της.
Κι ενώ δεν τρέχει τίποτα σοβαρό στις Ολανδικές τουλίπες εξ αιτίας και εξ αφορμής της Ολανδικής τράπεζας ABN Amro, οι εβραίοι μας τρελαίνουν με 24.140.000.000 στερλίνες ζημιά της RBS, επειδή εξαγόρασε τη πλειοψηφία μετοχών της ABN Amro !!!
Για να αγοράσει μια Τράπεζα μια άλλη Τράπεζα, ξέρετε πόσα κόσκινα τη περνάει;;; ξέρετε εεε ;;; κι εγώ. Τέλος πάντων.
Αν λοιπόν, αφηνόταν ήσυχα στη πτώχευσή της η πάμπλουτη Τράπεζα, ο μεσιέ Γκούντγουιν θα λάμβανε συνταξούλα μέχρι 30.οοο Λίρες. Έλα όμως που το σύστημα, μετά το Bonus για τη ...κερδοφορία του 2007, τον μελέτησε και αποφάσισε και δεύτερο βραβείο, αντί να τον στείλει στα σίδερα.
Τον Νοέμβριο του 2008 !!! ο μεν σερ ΦΡΕΝΤ ΓΚΟΥΝΤΓΟΥΙΝ βγάζει σύνταξη 693.000 Λιρών Αγγλίας (Στερλίνες), η δε Σκωτσέζικη Τράπεζα RBS καταλήγει στο Βρετανικό Δημόσιο για να μη ...πτωχεύσει. Στην Ολανδία ??? τι να πω... βράδυ ήταν για νύχτα... μπερδεμένο που δεν μιάζει με σκωτσέζικο...
Τραγική η κατάσταση στη Scotland... Κι εδώ;;; εδώ στο Ellada τι να γίνεται άραγε...
Ο Μιχάλης ο Σάλλας της Πειραιώς και οι συν αυτώ εφοπλιστές (με ολίγη από Ολανδική ABN Amro), βλέπει στη γωνία περίεργους Eurobankιστές να την έχουν στημένη και άρχισε να ωρίεται για πολλές μέρες ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι δεν γουστάρει το πρόγραμμα σωτηρίας που έφερε ο Καραμανλής απ τις Βρυξέλες
ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;;;
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΟΛΑΝΔΙΚΕΣ ΤΟΥΛΙΠΕΣ !!!

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ"

Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ, ΕΒΡΑΙΟΣΛΟΒΑΚΟΣ ADOLF BERGER, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ ΛΙΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
Ο ADOLF BERGER, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 91 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Ο Εβραίος ΝΑΖΙ, ουδέποτε δικάστηκε για τα εγκλήματά του και τώρα λίγο πριν αποδημήσει για τη κόλασή του, έφτιαξε τη τελευταία πλαστογραφία του για ...εξιλέωση. Έγραψε για τα κατορθώματά του, σαν να μην υπήρξε αυτός και γύρισε ταινία.
Μερικοί υπηρέτες της εβραίικης πλουτοκρατίας και των ΜΜΕ, με νεόκοπες πλαστογραφίες, τον εμφανίζουν, ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, και ως έγκλειστο των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Γερμανών.
ΘΕΕ ΜΟΥ, ΕΛΕΟΣ
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΕΙ


Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ, ΣΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΖΟΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, λόγω της κλοπής υλικού από τις εγκαταστάσεις του
η εθελοντική οργάνωση του ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ , "Επιθεωρητές Χωρίς Σύνορα", με πλήρη μυστικότητα, άρχισαν εκτεταμένες έρευνες, χωρίς να αποκαλύψουν το παραμικρό στον Σαμπατακάκη και στους δύο τυχερούς βοηθούς του που πρόλαβαν και καταδικάστηκαν. Ούτε στον Αβραμόπουλο δεν είπαμε τίποτα.
Ψάχτηκαν κοτέτσια, κλειθροποιϊα, χοιροστάσια, βιντεοκλάμπ κι άλλες οργανικές ουσίες, στη Γερακαρού, στα Λάτσατα, στην Επανωμή, στη Μακρακώμη, στη Λούτσα, στις Στρόπωνες, στα Φάρσαλα, στη Μάνη, στα Ζωνιανά, στις Θερμοπύλες, στη Ζάκυνθος, στη Καλαμπάκα, στη Λέσβο, στα Ίμια και αλλαχού.
Τελικά, το μέγα μυστήριο επιλύθηκε στη Δροσιά (Χάλια) Χαλκίδας, κάτω από την ακροδεξιά φτερούγα ενός κοκόρου, παρακείμενου κοτετσίου και πλησίον της ευτραφούς κατοικίας, του υπερσυντέλικου και σεσημασμένου, κ. Ευαγγεκλεφτράκου.
Τα ακούραστα σαΐνια μας, ανακάλυψαν λοιπόν, κάτω από τη φτερούγα του κοκόρου ψευδών λαλημμάτων, τα χαμένο βίντεο με τις κλεμμένες ιδέες του hakis-hakis, που είχαν καταγράψει οι κρυφοφανερές κάμερες που κρέμονται υπερήφανα παντού για πάντα.
Αν και οι υποψίες πάντων των ειδών της blogόσφαιρας είχαν επαληθευτεί από νωρίς το πρωί, οι γενναίοι επιθεωρητές, υπέβαλαν πόρισμα, αλλά επειδή ξέρουν που θα καταλήξει, φτύνουν απεριόριστα προς τη κατεύθυνση του κακοποιού, για να ξορκίσουν το megaλο κακό του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 24-2-2009, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ, ΑΠΟ
ΤΟ ΙΑ΄ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΕ 6 ΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Υ.Υ.Π., κ. ΚΟΥΡΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Σ.Ε.Υ.Υ.Π. κ. ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ Σ.Ε.Υ.Υ.Π. ΑΘΗΝΩΝ, κ. ΜΟΡΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και κ. ΠΑΠΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ.
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Ο κ. ΠΑΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΌΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο κ. ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ.

ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ "ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ" ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ


??? ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ και ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ???

ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΣΤΟ ...ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ (//www.esphigmenou.gr) ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ...ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ


Ο Αλέξανδρος Παναγούλης (2 Ιουλίου 1939 – 1 Μαΐου 1976) υπήρξε πολιτικός και ποιητής. Δραστηριοποιήθηκε στον αγώνα κατά της Δικτατορίας της Χούντας των Συνταγματαρχών (1967-1974). Παγκόσμια γνωστός, ιδιαίτερα για την θαρραλέα του πράξη, την απόπειρα δολοφονίας του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου στις 13 Αυγούστου 1968, αλλά και για την αντοχή του στα βασανιστήρια που ακολούθησαν.

Στην μεταπολίτευση εκλέχθηκε βουλευτής με την Ένωση Κέντρου (Ε.Κ.).
Ο Αλέξανδρος Παναγούλης γεννήθηκε στην Γλυφάδα. Δευτερότοκος γιος της Αθηνάς Κακαβούλη και του Βασιλείου Παναγούλη, αξιωματικού του στρατού ξηράς. Αδερφός του Γεωργίου Παναγούλη,
θύματος του καθεστώτος των Συνταγματαρχών, και του Ευσταθίου Παναγούλη, μετέπειτα πολιτικού άνδρα.
Από την πλευρά του πατέρα του κατάγεται από την Δίβρη (Λάμπεια) Ηλείας και από την πλευρά της μητέρας του από το Σύβρο Λευκάδας. Εξαιτίας της κατοχής από τις δυνάμεις του Άξονα, ο Α. Παναγούλης πέρασε μέρος της παιδικής του ηλικίας στη Λευκάδα.
Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Σχολή Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων.
Πνεύμα ελεύθερο και δημοκρατικό, ο Αλέξανδρος Παναγούλης εντάχθηκε από νεαρή ηλικία στις κεντρώες πολιτικές δυνάμεις του τόπου: στην Ένωση Κέντρου (Ε.Κ.) του Γεωργίου Παπανδρέου. Συγκεκριμένα ο Α. Παναγούλης εντάχθηκε στην οργάνωση της νεολαίας του κόμματος - Οργάνωση Νέων της Ένωσης Κέντρου (Ο.Ν.Ε.Κ.), που μετονομάζεται στη συνέχεια σε Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία (Ε.ΔΗ.Ν.) (Ε.Σ.ΔΗ.Ν.)- για να αναλάβει μετά την μεταπολίτευση την προεδρία της στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974.

Ο Αλέξανδρος Παναγούλης συμμετείχε ενεργά στον αγώνα για την επαναφορά της δημοκρατίας και εναντίον του στρατιωτικού καθεστώτος του Γ. Παπαδόπουλου (1967-1974). Λιποτάκτησε από το στράτευμα και ίδρυσε την οργάνωση Εθνική Αντίσταση. Αυτοεξορίστηκε στην Κύπρο για να καταστρώσει σχέδιο δράσης. Εκεί έρχεται σε επαφή με τους πολιτικούς άνδρες του τόπου, όπως ο Πολύκαρπος Γιωρκάτζης, με σκοπό να τους ζητήσει να συνδράμουν στην αντίσταση.
Επανέρχεται στην Ελλάδα και μαζί με στενούς του συνεργάτες σχεδιάζει την απόπειρα δολοφονίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου την 13η Αυγούστου 1968 κοντά στη Βάρκιζα. Αποτυγχάνει και συλλαμβάνεται. Όπως σημειώνει η Οριάνα Φαλάτσι στην συνέντευξη της με τον Αλέξανδρο Παναγούλη μετά την απελευθέρωση του, η πράξη του ήταν μια πολιτική πράξη εναντίον της δικτατορίας. Η Φαλάτσι αναφέρει να της είπε ο Α. Παναγούλη τα εξής: "Δεν επιδίωξα να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Δεν είμαι ικανός να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Επιδίωξα να σκοτώσω έναν τύραννο".
Μετά από μερόνυχτα συνεχούς βασανισμού, οδηγείται ημιθανής στο νοσοκομείο και κατόπιν δικάζεται από το Στρατοδικείο στις 3 Νοεμβρίου 1968 και καταδικάζεται δις εις θάνατον, μαζί με άλλα μέλη της Εθνικής Αντίστασης, στις 17 Νοεμβρίου 1968. Μεταφέρεται στην Αίγινα για την εκτέλεση η οποία όμως ματαιώθηκε χάρη στις πιέσεις της διεθνούς κοινότητας και αφού προσπάθησαν να πείσουν τον Παναγούλη να υπογράψει για να του δοθεί χάρη. Στις 25 Νοεμβρίου 1968 ο Παναγούλης μεταφέρθηκε από την Αίγινα στις Στρατιωτικές Φυλακές του Μπογιατίου, όπου και του επιβλήθηκε η «ποινή του εντοιχισμού», όπως λέει ο ίδιος. Δραπετεύει από τις Στρατιωτικές Φυλακές του Μπογιατίου (Σ.Φ.Μ.) όπου κρατείτο, στις 5 Ιουνίου 1969. Συλλαμβάνεται εκ νέου και οδηγείται προσωρινά στο στρατόπεδο του Γουδίου για να μεταφερθεί μετά από ένα μήνα και πάλι στις φυλακές του Μπογιατίου. Εκεί τον περιμένει η απομόνωση σε κελί που το φτιάξαν ειδικά για τον Παναγούλη και ήταν σαν αντίγραφο τάφου. Επιχειρεί να δραπετεύσει αρκετές φορές ανεπιτυχώς. Γράφει ποιήματα ως διέξοδο. Συνεχίζει να γράφει ακόμα και όταν του κατάσχουν κάθε γραφική ύλη χρησιμοποιώντας για μελάνι το αίμα του και για χαρτί τους τοίχους του κελιού-τάφου του.
Ο Αλέκος Παναγούλης, αρνείται την πρόταση απονομής χάριτος που του προσέφερε η χούντα. Τον Αύγουστο του 1973 - μετά από
τεσσεράμισι σχεδόν χρόνια φυλάκισης - απελευθερώθηκε βάση της γενικής αμνηστίας που απένειμε το καθεστώς των συνταγματαρχών στους πολιτικούς κρατούμενους, κατόπιν της αποτυχημένης προσπάθειας του Γ. Παπαδόπουλου να φιλελευθεροποιήσει το καθεστώς του. Αυτοεξορίζεται εκ νέου, αυτή τη φορά στην Φλωρεντία της Ιταλίας, για να επαναδραστηριοποιηθεί στην αντίσταση, ουσιαστικά όμως συνεχίζει την αντίσταση στην Ελλάδα ερχόμενος κρυφά όπου και οργανώνει ομάδες αντίστασης (σ.σ.: όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, μέσω ΠΑΚ, γλένταγε… αντιστασιακά… στο εξωτερικό με τα λεφτά-εισφορές των αφελών οπαδών του και έσπερνε εξώγαμα στη Σουηδία και όχι μόνο…).

Στην μεταπολίτευση ο Αλέξανδρος Παναγούλης εκλέγεται βουλευτής της Β΄ Αθηνών από την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις (Ε.Κ.-Ν.Δ., σήμερα Ε.ΔΗ.Κ.), καθώς αρνείται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και με τον Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο παρομοίαζε με φασίστα και έλεγε πως ήταν ο Έλληνας Μουσολίνι, στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974. Επιδιώκει την απομόνωση των πολιτικών που συνεργάστηκαν με το δικτατορικό καθεστώς της Χούντας και εξαπολύει σωρεία καταγγελιών. Λίγο μετά την εκλογή του έρχεται σε ρήξη με την ηγεσία του κόμματός του γιατί είχε συγκεντρώσει στοιχεία για τη συνεργασία του Δημήτρη Τσάτσου (σ.σ.: αργότερα «πρωτοπαλίκαρου» του Ανδρέα Παπανδρέου και συκοφάντη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη…) με το χουντικό καθεστώς, με συνέπεια να αρνηθεί να συνυπάρξει με τον «προδότη» στο ίδιο κόμμα και παραιτείται. Παρέμεινε όμως στη Βουλή των Ελλήνων ως ανεξάρτητος βουλευτής. Επιμένει στις καταγγελίες του και έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Τσάτσο. Δέχθηκε πολιτικές πιέσεις αλλά και απειλές για τη ζωή του για να αποσύρει τις καταγγελίες του, όπως διαρρήξεις στο πολιτικό του γραφείο, μηνύματα που του αφήναν άγνωστοι κλπ.

Σκοτώνεται την πρωτομαγιά του 1976 σε ηλικία 38 ετών κατόπιν τροχαίου "ατυχήματος" στην λεωφόρο Βουλιαγμένης (το αυτοκίνητό του πήγε και έπεσε σε υπόγειο κατάστημα επί της λεωφόρου κάθετα στην πορεία), λίγες μέρες πριν από την αποκάλυψη των φακέλων σχετικά με τα όργανα ασφαλείας της Χούντας (Φάκελος ΕΣΑ). Η αποκάλυψη των φακέλων, που δεν έλαβε χώρα ποτέ, λέγεται ότι περιείχε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις εις βάρος ορισμένων πολιτικών που συνεργάστηκαν με την χούντα (σ.σ.: Ένας δε από αυτούς τους «δημοκράταρους» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»-ΠΑΣΟΚ ήταν και ο επί συναπτά έτη βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Βρέντζος! Ο οποίος, εντελώς… «δημοκρατικά», «σοσιαλιστικά» και «προοδευτικά», ήταν ΑΡΧΙΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!). Κατά πολλούς, το τροχαίο ατύχημα είχε στηθεί για να θέσει τον Αλέξανδρο Παναγούλη εκτός μάχης και να εξαφανίσει τις αποδείξεις που είχε υπό την κατοχή του.
Ποιητικό έργο
Ο Αλέξανδρος Παναγούλης βασανίζεται καθημερινά, με τα πιο ευφάνταστα, σκληρά και αποκρουστικής σύλληψης βασανιστήρια καθ’ όλη την διάρκεια της κράτησής του. Η αυτοκυριαρχία του, η αυτοπειθαρχία του, το πείσμα στο να υπερασπιστεί αυτό που πιστεύει και το χιούμορ που διέθετε λειτουργούν σαν ασπίδες χάρη στις οποίες κατορθώνει να επιβιώσει τον σωματικό και ψυχικό βιασμό. Κατά πολλούς, στις φυλακές του Μπογιατίου γράφει τα καλύτερά του ποιήματα στον τοίχο του κελιού του ή σε μικροσκοπικά παλιόχαρτα, με μελάνι συχνά το ίδιο του το αίμα. Πολλά από τα ποιήματα του δεν διασώθηκαν. Αρκετά όμως από αυτά είτε κατάφερε να τα βγάλει από την φυλακή με διάφορους τρόπους είτε να τα ξαναγράψει αργότερα χάρη στο ισχυρό μνημονικό του. Το 1972, ενώ ήταν ακόμη στη φυλακή, εκδίδεται στο Παλέρμο η πρώτη ποιητική του συλλογή στα Ιταλικά Altri seguiranno: poesie e documenti dal carcere di Boyati (Άλλοι θα ακολουθήσουν: ποίηση και ντοκουμέντα από τις Φυλακές του Μπογιατίου) με εισαγωγικό σημείωμα από τον Ιταλό πολιτικό Φερούτσιο Πάρη και τον Ιταλό σκηνοθέτη και καλλιτέχνη Πιέρ Πάολο Παζολίνι. Για το έργο του αυτό ο Α. Παναγούλης βραβεύτηκε με το Διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας Βιαρέτζιο (Premio Viareggio Internazionnale) τη χρονιά που ακολούθησε. Μετά την απελευθέρωση του ο Α. Παναγούλης εξέδωσε στο Μιλάνο την δεύτερή του ποιητική συλλογή στα Ιταλικά Vi scrivo da un carcere in Grecia (Μέσα από Φυλακή σας γράφω στην Ελλάδα) με εισαγωγικό σημείωμα από τον Πιέρ Πάολο Παζολίνι.

Είχε προηγηθεί η έκδοση στα ελληνικά τετραδίων όπως η συλλογή με τίτλο Η Μπογιά.

Υπόσχεση
Τα δάκρυα που στα μάτια μας
θα δείτε ν’ αναβρύζουν
ποτέ μην τα πιστέψετε
απελπισιάς σημάδια.
Υπόσχεση είναι μοναχά
γι’ Αγώνα υπόσχεση
(Στρατιωτικές Φυλακές Μπογιατίου, Φεβρουάριος 1972)
Vi scrivo da un carcere in Grecia, 1974
Διεύθυνσή μου
Ένα σπιρτόξυλο για πέννα
αίμα στο πάτωμα χυμένο για μελάνι
το ξεχασμένο περιτύλιγμα της γάζας για χαρτί
Μα τι να γράψω;
Τη Διεύθυνσή μου μονάχα ίσως προφτάσω
Παράξενο και πήζει το μελάνι
Μέσ’ από φυλακή σας γράφω
στην Ελλάδα
(Στρατιωτικές Φυλακές Μπογιατίου, 5 Ιουνίου 1971 – Μετά ξυλοδαρμό)
Vi scrivo da un carcere in Grecia, 1974.
Σύμβολο Ελευθερίας και Δημοκρατίας

Η ζωή και το έργο του Αλέξανδρου Παναγούλη τροφοδότησε τους καλλιτεχνικούς κύκλους. Συγκεκριμένα, ο διάσημος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, κατατρεγμένος επίσης για τα πολιτικά του πιστεύω από την Χούντα των Συνταγματαρχών, μελοποίησε ποιήματά του. Ακόμη, η ποίηση και η ζωή του Α. Παναγούλη έγινε αντικείμενο μελέτης για πολλούς ερευνητές. Σε αυτή την ομάδα εντάσσεται και το έργο Un Uomo (Ένας Άντρας) που εκπονήθηκε από την Ιταλίδα δημοσιογράφο και σύντροφο του Οριάνα Φαλάτσι.
Κατά πολλούς, ο Αλέξανδρος Παναγούλης, ο παραλίγο «τυραννοκτόνος», με την θαρραλέα του πράξη (την απόπειρα δολοφονίας του δικτάτορα) έχει καθιερωθεί σαν σύμβολο της ελευθερίας, της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών και πολιτικών ελευθεριών και χάρη στο πολιτικό του ήθος εμπνέει τις νέες γενιές στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Σχόλιο blogger "fileleftheros"
Όπως έχουμε δημοσιεύσει και αλλού (
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ… - Έργα και Ημέρες του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ), δανειζόμενοι από την αποκαλυπτική και λίαν αξιόλογη ιστοσελίδα ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Παναγούλη έχει παιχτεί άλλη μια Μεγάλη Απάτη και Καπηλεία του Φαύλου ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα: Ο Αλέκος Παναγούλης δολοφονήθηκε μία ημέρα μετά από την τελευταία του συνέντευξη στην οποία ανέλυε τους λόγους της αποχώρησής του από την Ένωση Κέντρου/Νέες Δυνάμεις. Σε εκείνη την συνέντευξη είχε δηλώσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο νούμερο 1 πράκτορας των Αμερικανών και πως όσο αυτός ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός..
Όμως, οι «προστάτες» και τα «αφεντικά» το ήθελαν να γίνει αλλιώς… Ο Αλέκος Παναγούλης έφυγε βίαια από τη ζωή, ενώ ο Αρχιαπατεώνας Αχυράνθρωπός τους Ανδρέας Παπανδρέου - ο Καταστροφέας, το Μίασμα της Ελλάδος - έγινε Πρωθυπουργός!!!
Ντροπή!!!

Σχόλιο "ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ":

Πολλοί αγωνίσθηκαν κατά της χούντας. Ο αθάνατος ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ και ο Αθάνατος ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, ήσαν οι κορυφαίοι. Να μη τους ξεχνάμε. Ένα κόκκινο γαρύφαλο, απ' τα βάθη της καρδιάς μας.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 25-2-2009


Δεν φταίω για την SIEMENS
Δεν φταίω για τους Κουμπάρους
Δεν φταίω για τα Αναψυκτήρια
Δεν φταίω για το Ηλιέλαιο
Δεν φταίω για τις Πυραμίδες
Δεν φταίω για τους
Φοροκλέφτες
Δεν φταίω για τα κλεμμένα των Ταμείων
Δεν φταίω για το Βατοπέδι ούτε για τον Εφραίμ
Δεν φταίω για τη διάλυση του Ε.Σ.Υ. από τον Αβραμόπουλο
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ - ΑΣ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ
ΑΠΕΡΓΩ

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "Βαριά Βιομηχανία η Υγεία και η Παιδεία όταν γίνουμε κυβέρνηση"

Γιωργάκη......
Εκεί που περπατούσα αμέριμνος και μάλα αποβλακωμένος με όσα με περιστοιχούν, ΓΚΑΠ και κουτουλάω πάνω σε μαντεμένια κολώνα.
Να, ένα καρούμπαλο.
Κι ήταν και ενεπίγραφη, με τον σχεδιασμό σου για τη ΠΑΙΔΕΙΑ και την ΥΓΕΙΑ, για τις οποίες, Γιώργο μου, επιφυλάττεις να τις εντάξεις στη ΒΑΡΙΑ Βιομηχανία.
-- Άντε ! Δεν ζήτησες τη πάμπτωχη γνώμη μου...
- Τον Πλάτωνα, τον ρώτησες Γιωργάκη μου ;;;
- Τον Ιπποκράτη, τον ρώτησες Γιωργάκη μου ;;;
Γιατί, ο άμοιρος, αρχίζω να αισθάνομαι, ότι θα μπουν στη πρέσα τα νεφρά μου ;;;
Γιατί εναγωνιώ, πως κάποιοι θα υποσκάψουν τον εγκέφαλό μου με κομπρεσέρ, για να κτίσουν τη παιδεία της φαντασίας σου ;;;
Μήπως πρέπει να υποψιαστώ, ότι ξαναμπήκε το μαμούνι στον εγκέφαλό σου, για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια Τρίτου Υπογείου ???
Μήπως σου πούλησε κανένας αλήτης τα εθνικά πλάνα του Αβραμόπουλου και σε παρέσυρε προς το ξεπούλημα των Νοσοκομείων στους ιδιώτες ???
Ανησυχώ και για σένα Γιώργο μου... Δεν θέλω να σε δω, στα παιδικά σου γεράματα, να βγάζεις τον σκωλικοειδήτη σου στη Σιδενόρ...
Περιμένω να ακούσω, ότι κακό όνειρο ήταν Γιωργάκη μου...
Μη χεστούμε πρωί-πρωί

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΔΗΣΕΙΣ : ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ FED

ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΞΑΝΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ
---Στο σάπιο καθεστώς που ζούμε, δεν είναι έκπληξη να ακούσουμε, ότι ξαναδραπέτευσε ξανά ο Βασίλης Παλαιοκώστας, από τις φυλακές Κορυδαλού και ξανά με ελικόπτερο, όπως και το 2006. Είναι όμως είδηση. Αυτή τη φορά πήρε μαζί του, τον συγκρατούμενό του, αλβανό Αλκέτ Ριτζάϊ.
---Απ' τη κυβέρνηση του πλέον ανικανότατου Πρωθυπουργού, υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί κανείς ;;; Μα τι λέμε τώρα.... Και ποιος θα διατάξει ΕΔΕ αν μείνουμε ακέφαλοι.....
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ
----------------------------------------------
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Διαβάζω στη προμετωπίδα (βιτρίνα) του "realmoney" του Νίκου Χατζηνικολάου: "ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΜΠΕΡΝΑΝΚΕ. Πουλήθηκε σε πλειστηριασμό το πατρικό του Προέδρου της FED" και με στέλνει στη σελίδα 11.>>>>>>>>>>>>
Επειδή ο Μπεν Μπερνάνκε είναι ο αγαπημένος μας (τυχαία Εβραίος) Κεντρικός Τραπεζίτης της ΗΠΑ, παθαίνω ΣΟΚ !!! Ευτυχώς που τον λυπήθηκε ο κ. Χατζηνικολάου μας και με την κα Ναταλία Δανδόλου (;) αφιέρωσαν (άνευ δόλου) ολόκληρη σελίδα για το δράμα του.
Και ξέρετε τι έγινε;;; έεεε;;;
----Λοιπόν ο καημένος ο τσιφούτης Πρόεδρος της FED, προ αμνημονεύτων χρόνων, πούλησε με πλήρη ηρεμία και μαζί με τα αδέλφια του το πατρικό του σπίτι, σε κάποιο ζευγάρι, τοις μετρητοίς !!! !!! !!!
----Στη συνέχεια το 2006, το ζευγάρι αυτών των αγοραστών, μεταπούλησαν το παλιόσπιτο, σε κάποιον στρατιωτικό, ονόματι ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΜΠΣΟΝ, ο οποίος για να το αγοράσει πήρε δάνειο 123.000 $ από τοπική τράπεζα. Ο Ντούσαν (τρίτος κατά σειρά ιδιοκτήτης) βρέθηκε σε οικονομική αδυναμία και η τράπεζα αυτουνούνε το σπίτι έβγαλε στο σφυρί και όχι του ΜΠΕΝ, που το είχε ξεφορτωθεί πολλά χρόνια πριν.
----Τελικά το ΠΡΩΗΝ κωλόσπιτο του ΜΠΕΝ, το απόκτησε ο τραπεζίτης Τράβις Τζάκσον και το θέμα έκλεισε.
Έλα όμως που το (γεμάτο απατεώνες τραπεζίτες και πολιτικούς) σάπιο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα θέλει τραγωδίες με όμορφους πρίγκιπες που κινδυνεύουν. Έπλασαν ένα τρισάθλιο στόρι, που το ανακατεύουν και πάνε να το συνδέσουν με την αισχρά κατασκευασμένη παγκόσμια οικονομική κρίση από τους ίδιους αλήτες. Λαμβάνει λοιπόν και το σαΐνι του Χατζηνικολάου την ειδησάρα και φτιάχνει ένα πρόστυχο ολοσέλιδο. Την φτύνω για να μη τη ματιάσω.
Μπορείτε να δείτε όλη την αθλιότητα στις διεθνείς αγορές του http://www.realnews.gr/
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΥΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ???

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

!!! - ΑΙΣΧΟΣ - !!!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ, ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ - ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ...ΠΑΤΑΤΑΣ, ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μετά από... εκατοντάδες χιλιάδες τηλεφωνήματα που λάβαμε-δεν λάβαμε, από αναγνώστες του "AVRAGIOZ", μεταξύ των οποίων και πολλών κωλαούζων του κ. Σαμπατακάκη από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσσσσσης, διευκρινίζουμε με γραφικές αναπαραστάσεις, τη διαφορετικότητα των πιστοποιήσεων ποιότητας από Διαπιστευμένους Οργανισμούς Πιστοποίησης Ποιότητας.
Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στην άνω ακροαριστερή φώτο, οι συγκεκριμένοι κύριοι με τη περίεργη αμφίεση, πιστοποιούνται ότι είναι πολύ καλοί παραγωγοί πατάτας.
Αντιθέτως, στη παράπλευρη ακροδεξιά φώτο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες μεμονωμένων πατατών, δεν κατάφεραν να πείσουν τον Διαπιστευμένο στο Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ. ΑΕ), Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας, ότι είναι παραγωγοί και περιορίσθηκαν στο πιστοποιητικό που τις κατέτασσε, σε πατάτες Νευροκοπίου αρίστης ποιότητας και κατάλληλες για βρώση από το ανθρώπινο είδος.
Λόγω έντονων διαφωνιών, των διδασκαλισσών του σεμιναρίου, τσουβαλιάσαμε το παραπάνω δείγμα και το στείλαμε στη Λάρισα, για την ανάλογη αναθεώρηση της διδακτέας ύλης.
Τέλος, το AVRAGIOZ πιστοποιήθηκε ως κωμικό τύπου Βέγγο.

Διάφορα Ειδήσεων

Σαμπατακάκης Μιχάλης και Σαμπατακάκης Μιχάλης
Κανένας δεν μας το ζήτησε και το σημειώνουμε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Ο Μιχάλης Σαμπατακάκης που προβάλουμε μέσα από το Ιστολόγιό μας, ο οποίος σαν στέλεχος της ΝουΔού είναι αμειβόμενος Γενικός Επιθεωρητής στο Σ.Ε.Υ.Υ.Π., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης Α.Ε., αμειβόμενο μέλος της Επιτροπής Προμήθειας Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και δεν ξέρω τι άλλο, είναι διαφορετικό πρόσωπο από το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Μιχάλη Σαμπατακάκη. Ακόμα κι αν υπάρχει οποιαδήποτε συγγενική σχέση, καλό θα είναι σε όλους, να μη συγχέουν τη πορεία του ενός με τη πορεία του άλλου. Καμία σχέση.
----------------------------------------------------
Αμερικάνικο κωλοδάκτυλο
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης της "ΣΕΧΤΑΣ" κι αμέσως βγαίνει ο αμερικάνος πρέσβης να μας πληροφορήσει ατελώς, ότι το αμέρικα είναι πάντα έτοιμο και πρόθυμο να μας... βοηθήσει να πιάσουμε τους τρομοκράτες.
Ρε, άϊ σεχτήρι αμερικανάκιιιιι.....
---------------------------------------------------
Γερμανικό κωλοδάκτυλο
Μέχρι πριν 6-8 μήνες, όταν η εβραίικη LEHMAN "και οι συν αυτώ απατεώνες" δεν είχε ακόμα καταγράψει στη Wikipedia ούτε στη Vatopedia, ούτε καν στη Καθημερινή, το μαγικό ...λήμμα "Παγκόσμια Οικονομική Κρίση", η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ήταν ένα βήμα πριν την άβυσο, λόγω των εσωτερικών κοινωνικοοικονομικών ανισοτήτων (που ακόμα υπάρχουν).
Έλα που βρισκόμαστε καταμεσίς της ξακουστής πλέον και στον Δενδροπόταμο και στην Αγία Βαρβάρα, παγκόσμιας απάτης και καταμεσίς των απανταχού καρναβάλεων και έλα που η Μέρκελ έμαθε ότι πολύ τους πάμε τους σωτήρες !!!
Βγαίνει λοιπόν δημόσια η Άγκελα Μέρκελ η Καγκελαρίνα, και έξω απ' όλα τα κουμπωμένα πουγγιά και διαδηλώνει : "Μη φοβούστε Ελλαδίτες. Το χρήμα μας, μας περισσεύει της δικιάς μας κρίσεως και είναι και πολύ φτηνό και με την εγγύηση της γερμανοκρατίας μας.
Ως εκ τούτου εκ του παραπάνω και παραπανίσιου, δικαιούμαι να πω:
"Άντε και γ---------- μερκελάκιιιιιιι...........".
- Δεν το δικαιούμαι ???
--------------------------------------------------
Ιρλανδέζικες τροχαίες ...κλήσεις !!!
Η αστυνομία της Ιρλανδίας έλυσε το μυστήριο ενός Πολωνού που είχε στο όνομά του 50 κλήσεις, αλλά ήταν αδύνατον να εντοπιστεί, καθώς είχαν καταγραφεί διαφορετικές διευθύνσεις σε κάθε παράβαση.
Αυτό συνέβη όταν ένα υπάλληλος παρατήρησε ότι το όνομα του σήμαινε "άδεια οδήγησης" στα πολωνικά...
Από αυτή την παρατήρηση ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί ότι οι τροχονόμοι έγραφαν ως όνομα του εκάστοτε παραβάτη την ένδειξη "Prawo Jazdy"(άδεια οδήγησης) που υπήρχε στο πάνω μέρος του διπλώματος των παραβατών.
"Διαπιστώσαμε ότι Prawo Jazdy είναι η ονομασία για την άδεια οδήγησης και όχι το όνομα και το επώνυμο κάποιου Πολωνού" δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.
"Ήταν αρκετά ντροπιαστικό το ότι στα αρχεία υπήρχε ο φάκελος του παραβάτη "Prawo Jazdy", ο οποίος είχε 50 διαφορετικούς τόπους διαμονής" πρόσθεσε.
Στην Ιρλανδία διαμένουν περίπου 200.000 μετανάστες από την Πολωνία, οπότε η παρατήρηση του υπαλλήλου γλύτωσε την αστυνομία της χώρας από πολλή δουλειά, έρευνες και περαιτέρω γελοιοποίηση.
(Πηγή: Reuters)
Γελάμε αλλά δεν παρηγοριόμαστε.
--------------------------------------------------------------

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Νο 2 (των Σεμιναρίων)

Νέα κωμωδία.

--- Τον καιρό εκείνο, του αξιοπερίεργου λόγω πολλών συμπτώσεων θαυμάτων έτους 2007 μ.χ. άνθρωποι του "Πολιτικού Προϊσταμένου" Αβραμόπουλου Δ., ο Σαμπατακάκης του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. και η Δ.Υ.ΠΕ. (τότε) Θεσσαλίας, διοργανώνουν σεμινάριο μέσα στα γρασίδια και εντός του Π.Γ.Ν. Λάρισας :
α.- Για "Οικονομική Διαχείριση και Λογιστικό των Ν.Π.Δ.Δ.".
β.- Για τον "Κανονισμό Προμηθειών Δημοσίου".
γ.- Για "Πιστοποιήσεις Ποιότητας".
δ.- Για "Διαχείριση Βιομηχανικών- Αστικών Αποβλήτων".
Στη διήμερη κωμική παράσταση της Λάρισας είχαν παραβρεθεί, ένας Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, ο Γενικός Επιθεωρητής Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Σαμπατακάκης, η Διοίκηση της Δ.Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας (και νομίζω και της Ηπείρου), Πολλοί Διοικητές Νοσοκομείων, ενώ το παρακολούθησαν σχεδόν όλοι οι Επιθεωρητές του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Μακεδονίας-Θράκης και πάρα πολλά στελέχη κλπ υπάλληλοι Νοσοκομείων Θεσσαλίας και Ηπείρου. Μέσα στον πολύ συνωστισμό, κάποιες βολικές Θεσσαλονικιές έκαναν και διανυκτέρευση, χωρίς να δικαιούνται.
Αν δεν με ...απατά η μνήμη μου (όρκο δεν παίρνω), στις ακραίες θέσεις, σαν να πήρε το μάτι μου, τους εκπροσώπους των inspectoron of Botsovalia, προεξάρχοντος του General Inspectora κ. Savatakis.
Για να μη τα πολυλογούμε:
1.- Για όσους γνωρίζουν, από το 2000, ισχύει και εφαρμόζεται από το 2002 στα ΝΠΔΔ, το ειδικό Μηχανογραφικό Διπλογραφικό Λογιστικό Σύστημα. Με πολλά τερτίπια των ανίκανων ή απατεώνων ψευτοστελεχών των Νοσοκομείων, έχουμε τρισάθλιες αναβολές και στο τέλος (επιδημία) εγκρίνεται με Π.Δ., (με ολόϊδιο λογιστικό μηχανισμό), αποκτάμε ...ξεχωριστό ειδικό Μηχανογραφικό Διπλογραφικό Λογιστικό Σύστημα, ...ειδικά για τα Νοσοκομεία κλπ ιδρύματα του Υπουργείου Υγείας, που το έσπρωξαν μέχρι 31-12-2004 και μέχρι 31-12-2005.
---Στο πρόγραμμα αυτό, το Δημόσιο Λογιστικό είναι ενσωματωμένο και συνδυασμένο, ώστε οι λογιστικές εγγραφές αυτόματα να δίνουν τόσο τη διπλογραφική απεικόνιση, όσο και τις ανάγκες της δημοσιολογιστικής παρακολούθησης.
---Έλα όμως που οι φωστήρες εισηγητές-δάσκαλοι της Λάρισας, δεν είχαν ιδέα για τις εξελίξεις και στρώθηκαν στη τράπεζα της διημερίδας και για να μας φωτίσουν για το Λογιστικό του Ν.Δ. 496/1974 !!! !!! όπως αυτό είχε συμπληρωθεί μέχρι και το Π.Δ. 698/1976 !!! !!! !!!
---Τι κι αν σήκωνε συνεχώς το χέρι ο (πρώην) Επιθεωρητής ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, τι κι αν σηκώθηκε και όρθιος, τίποτα ! Βράχος ο Συντονιστής Σαμπατακάκης (Ιανουάριος 2007), από απόσταση 2 μέτρων δεν τον βλέπει.
---2.- Για τους εισηγητές-φωστήρες στο "μάθημα" του "Κανονισμού Προμηθειών Δημοσίου" (Διαγωνισμοί), η παράσταση κόντεψε να γίνει κόλαση, χωρίς ανάμειξή μου. Αφού οι αετοί των Αθηνών έκαναν ανάγνωση δημοτικού από τον κανονισμό, δέχθηκαν ερωτήσεις. Κάποιοι περίεργοι υπάλληλοι, αν και σκράπες, ρωτούν περιέργως, τι να κάμουν, αν ένας προμηθευτής φέρει "αυτά" τα δικαιολογητικά (λες και η διακήρυξη είναι διαφορετική για τον καθένα), ενώ άλλοι προμηθευτές φέρουν "εκείνα" τα δικαιολογητικά και αρχίσουν ...αντεγκλήσεις (σικ). Ο μικρότερος Επιθεωρητής- εισηγητής έπαθε πλήρες μπλακάουτ. Ο παλιός δεν καταλάβαινε τίποτα... "ε, και τι έγινε. αν δείτε ότι δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους, επιτροπή είσαστε, αποφασίστε και δεχθείτε τους όλους και σε όποιον δεν αρέσει, ας κάνει ένσταση !!! !!! !!!". Στην εξέδρα του αμφιθεάτρου έγινε στη κυριολεξία της πουτάνας. Όλοι οι παρακολουθούντες σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να μιλάνε τις γλώσσες της Βαβέλ
---Ο (πρώην) Επιθεωρητής ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ξαναζήτησε τον λόγο ευκρινώς, αλλά πάλι ήταν αόρατος για τον συντονιστή Σαμπατακάκη.
--- 3.- Ερχόμαστε στο μάθημα της "Πιστοποίησης Ποιότητας", όπου μας δίδαξε μια ξανθιά, που ήταν και Αντιπρόεδρος της ...Δ.Υ.ΠΕ. !
---ΕΠΕΙΔΗ είπε διάφορα αόριστα και ακαταλαβίστικα με ορολογίες που μόνο αυτή καταλάβαινε, ζήτησε μόνη της ερωτήσεις και ΕΠΕΙΔΗ ο (πρώην) Επιθεωρητής Αρβανίτης Ν. είχε αντίστοιχες διαπιστώσεις σε ελέγχους του, και για να μπορούν οι ιθαγενείς του Θεσσαλικού κάμπου να ξεχωρίζουν την ΠΑΤΑΤΑ από τον ΓΕΩΡΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΑΤΑΤΑΣ,
---ρώτησε: "οποία η διαφορά μεταξύ πιστοποίησης ποιότητας προϊόντος και της πιστοποίησης ποιότητας υπηρεσίας ή επαγγέλματος ???" .
---Η κοπέλα αιφνιδιάστηκε, είπε κάτι ακατάληπτα μαζί με ένα ξενικό βλακώδες όνομα, και λέγει: "τελικά δεν υπάρχει διαφορά. είναι το ίδιο πράγμα" και τάβλα ο Επιθεωρητής.
---Στο τέλος η ομιλήτρια, για να καθίσει πέρασε δίπλα του και του ζήτησε συγγνώμη που δεν ήξερε τι να απαντήσει. ΝΑΙ αλλά κάποιοι φταίνε για το θέατρο σκιών κακής ποιότητας. Και ειπώθηκαν χοντρομαλακίες μπροστά στον συντονιστή Σαμπατακάκη, που συμβαίνει να είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης των εταιρειών πιστοποίησης ποιότητας για την Ελλάδα !!! !!! !!!
---4.- Το τέλος δεν αξίζει κανένα σχολιασμό. Αφορά ανάγνωση 2 σελίδων από τον μεγάλο συντονιστή του διήμερου θεάτρου, κ. Σαμπατακάκη για τα απόβλητα, ο οποίος και ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχόταν ερωτήσεις για να μη κουράσει τους ακροατές... Αυτάααα
-------------------------------------------------------------------------
- Μετά το τέλος της παράστασης σεμιναρίου, οι προσκεκλημένοι inspectores της Botsovolias, απλώθηκαν στους παράπλευρους αγρούς και στα λιβάδια και έκαναν διάφορες αναπαραστάσεις, των προσφιλών σ' αυτούς μεθόδων ερευνών, που ευχαρίστως εφαρμόζουν στη μακρινή πατρίδα τους. Στο τέλος γνώρισαν την αποθέωση από τους Λαρισαίους θεατές.
------ Όλα τα ονόματα είναι πολύ φανταστικά, για τις ανάγκες του θεατρικού έργου,
Έργου που συνεχίζεται...

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Νο 1

(Αποκαλυπτική κωμωδία) ---Τον καιρό εκείνο, που άνθιζαν οι αμυγδαλέες του 2007, σκουντάνε τον Αβραμόπουλο Δέλτα δεξιόθεν, ο καλογερόπαις, ο σαββατάκις και έτεροι: "Ρε mitsum, δες ρε τι γίνεται στον ΕΟΦ. Του φιλέτου γίνεται ρε και ούτε που μας φώναξαν οι κερατάδες, έτσι να τσικνίσουμε και μεις κάνα μεζέ, για το καλό".
---Πέρνει τις διόπτρες ο mitsum και επιτέλους βλέπει το φως το αληθινό του και οργίζεται (το σύνηθες). Μεσ' τον θυμό του, διατάζει πανελλήνιο έραν... (συγγνώμη) πανελλήνια έρευνα, για να αποδείξει τα κακώς κείμενα, παρακείμενα και υπερσυντέλικα του οργανισμού.
--- Εκ των ηλιθίων σευυπιτών, ένας αποδεικνύεται πανηλίθιος και προσκομίζει τις αποδείξεις που βρήκε για τις αναμείξεις του προέδρου και της διευθύντριας του ΕΟΦ, στις προμήθειες των Νοσοκομείων. Το όνομα αυτού; "Αρβανίτης Νικόλαος".
---Στον πολυτελή οντά του mitsum pasa, συναθροίζονται και μια, και δυο και τρεις φορές, ο Αβραμόπουλος, ο Καλογερόπουλος, ο Ριζάς, ο Σαμπατακάκης (εκ των οπλαρχηγών του υπουργείου υγείας), ο πρόεδρος τότε του ΕΟΦ και Ρακιντζής με Αθανασόπουλο (από πλευράς Γενικής Επιθεώρησης - που κατά τα άλλα δεν ανακατεύεται). Ο Αθανασόπουλος (βοηθός του Ρακιντζή), είχε αναλάβει τον ρόλο διερμηνέα, μεταξύ του εφευρέτη επιθεωρητή και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. (Μεταξύ μας, δεν ξέρω αν υφίσταται συνάμα και στρατιωτική τοιαύτη).
--- Ξαφνικά υπήρξε διακοπή ρεύματος και μέσα στο σκοτάδι, μια υπόκωφη φωνή λέει: "αφού το κάνουν που το κάνουν στον ΕΟΦ, στο εξής ας το κάνουν για μας"!!! Και πάλι ξαφνικά, άναψαν με μιας τα πάντα και άνευ παρέμβασης της ΔΕΗ. Τσάμπα νομίζατε παίρνουν τόσο χρήμα έκαστος; - Το τι γέλιο έπεσε, δε λέγεται... Ούτε που τους ένοιαζε ποιος πέταξε τη μαλακία.
--- "Βαγιωνάαα!!! - λέει μάλλον ο καλογερόπαις - τάμαθες ότι υπάρχει ασυμβίβαστο και δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα Πρόεδρος του ΕΟΦ και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου ;;; έ ; τάμαθες;".
--- "Τι λες ρε ...καλογερόπουλο ; τόσα χρόνια δεν υπήρχε και σήμερα το ανακαλύψατε, ξυπνίτες ;".
--- Ο mitsum avramitsum κινείται αστραπιαία και με ένα τηλεφώνημα στη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ και ένα στο ΕΚΕΒΥΛ ΑΕ, φτιάχνει μέσα σε μισή ώρα, ότι δεν κατάφερνε σε τρία χρόνια που τον ταλάνιζε πάσα αντιπολίτευση. Κατασκευάζει καταδικό του νόμο για τις προμήθειες του υπουργείου υγείας, ενώ υπάρχουν και ισχύουν Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου, Κανονισμός Αγοράς Υπηρεσιών Δημοσίου και Κανονισμός Δημόσιων Έργων. Μέσα στο κατασκεύασμα προμηθειών υπουργείου υγείας, εκτός από τη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ και το υποτιθέμενο "ανεξάρτητο" ΕΚΕΒΥΛ ΑΕ (εταιρία πιστοποίησης ποιότητας), ο Αβραμόπουλος βάζει με τσαμπουκά και την ..."Ανεξάρτητη Αρχή παρακολούθησης και ελέγχου των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων", τον... ΕΟΦ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!
--- Ο Βαγιωνάς, αλεπού, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, ψιλιάζεται εύκολα τα κόλπα, κι άρχισε να κλωτσάει δεξιά-αριστερά σαν δαιμονισμένος, αρνούμενος να φάει το κεφάλι του για "τα κόλπα" άλλων. Βλέποντας τους Αριστοτέλειους να σφυρίζουν αδιάφορα, γιατί πολύ τον γουστάρανε για φερετζέ, σκαρφίζεται καρδιακό επεισόδιο και κλείνεται για δεκαήμερο σε κελί... Νοσοκομείου, υποβάλλοντας ενδιάμεσα την παραίτησή του !!! στην άγρια δύση.
--- Έναν μήνα μετά, τι κι αν τους προειδοποιούσε ο Επιθεωρητής Αρβανίτης Νικόλαος, που είχε βρει τα στοιχεία μη σύννομης ανάμειξης (προ νόμου) του ΕΟΦ στις προμήθειες, ότι το νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό και ότι είναι ασυμβίβαστη η ανάμειξη του ΕΟΦ και του ΕΚΕΒΥΛ ΑΕ και ότι θα μας τις βρέξει η Ε.Ε., ολόκληρη η παρέα του υπουργείου υγείας, προχώρησε αγέρωχη, στη ψήφιση του νόμου 3580/2007 των ονείρων της.
Τώρα ξηλώθηκε ή αυτοξηλώθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας και ψιθηρίζουν οι κυρίως ένοχοι για επικείμενο ξήλωμα ολόκληρης της Ε.Π.Υ.
Εμείς ξαναπροτείνουμε να ξηλωθεί μαζί και η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και το αντισυνταγματικό κατασκεύασμά της.
(Συνεχίζεται)